Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Zbigniew Ziobro, Jacek Kurski i Tadeusz Cymański dostali wezwania do stawienia się jutro wczesnym popołudniem przed partyjnym rzecznikiem dyscypliny Karolem Karskim. "

Komentarze z netu:

"Wsiądźcie w czwórkę do melexa, walnijcie po lufie i w tym szalonym pędzie wyprzedźcie historie!"

"będzie jazda slalomem melexem - sędzia główny, członek pisu Karski??? Coraz smieszniej. Jest cyrk, karły, klowni i jaja. Tak trzymać :-)"

Rzeczywiście fakt obsadzenia "Meleksa" Karskiego w roli rzecznika dyscypliny świadczy o poczuciu humoru Prezesa.

Jestem Europejczykiem.

Kaczyński vs Ziobro przykryli całkowicie J.Palikota, cel więc osiągnięty.

Skoro cel osiągnięty dlaczego przed mistrzem kierownicy mają się stawić i za siebie przeprosić....miernoto ,bez sensu mamroczesz.

Tak, to prawda.

Cześć Dziewczynki! :)

Lis i Żakowski są dla mnie sevrskim wzorcem braku obiektywizmu. Wystarczy posłuchać piątkowego sabatu w TOK-FM.

Faceci mają obsesję n/t PISu, podobnie jak Urban. Takim stekiem obelg jak oni PIS, obrzucił PO tylko Rydzyk.

Szykuje się drugi konwent Św. Katarzyny. Oby z lepszym skutkiem.

możesz przytoczyć stek obelg Lisa i Żakowskiego pod adresem PiS lub prezesa.Skynek

potrafisz coś więcej od pomówień i obelg.Twoja katolicka mentalność pozwoli na chwilę prawdy?

Żegnam.

to usłyszą niepokorni od prezesa czy prezes od nich. A przestrzegał Leszek Jarka przed Zbyszkiem.

Żegnam.

Na długo?

Posłuchaj archiwalnych (przedwyborczych) piątkowych audycji komentatorów TOK-FMu.

Jest ich czterech, ale Wołek i Władyka nie dorosli do pięt w/w wymienionym.

Urbana też mam ci przytoczyć? A może jego płodu mentalnego, Palikota?

Nie przeżywaj tak skynek. Daliście dupy i tyle. Nie ma co labidzić, trza się do roboty brać. Alleluja i do przodu. Meleks już czeka na sygnał :-).

Jestem Europejczykiem.

Posłuchaj archiwalnych (przedwyborczych) piątkowych audycji komentatorów TOK-FMu.

nie słucham radia.Natomiast wymienieni panowie merytorycznie uzasadniają brak sympatii do PiS i prezesa.Więc czekam na obelgi przez nich skierowane pod adresem PiS i prezesa...skynek to nie twój poziom

Natomiast Urban nie wykluczone ,że posłużył się zwrotami uznanymi za obelżywe lecz nie naruszające prawa.

Wiec nie przyrównuj pomówień,chamstwa itd,prawicowych publicystów z ich adwersarzami.

P.S.

skynek w twoim interesie jest rozbicie PiS i usunięcie prezesa.Obecnie PiS Kaczyńskiego i miernot jest wymarzonym wrogiem dla każdego.Przewidywalny prezes i partia bez perspektywy....tak samo Polska wyglądała gdy rządzili Kaczyńscy.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Moim zdaniem do pięt nie dorasta im tylko Władyka - Wołek potrafi - to też tak mała m... medialna!

Palikot nie jest nawet mentalnym płodem Urbana. Urban z zemsty,ze nikt w SLD go nie słuchał, puścił bardzo śmierdzącego bąka - Palikota!

możesz przytoczyć stek obelg Lisa i Żakowskiego pod adresem PiS lub prezesa.

(...)

Żakowski, Lis, a także Wołek potrafią. Wołek wręcz sprawia wrażenie,że życie za Tuska by oddał - swoje i cudze nawet. Tylko nie wiem, czy sam Tusk dostrzega i docenia to oddanie tej mmm.

A tak jak Cię wladz obserwuję, to leniwy się robisz! I domagasz się wszystkiego pod nos - na tacy! Poszperaj trochę, nie każdy kłamie... I radia nie słuchasz! :-)

No i przynajmniej na forum mamy sojusz PiSS-SLD. Za czasów Republiki Weimarskiej komuniści uważali że ich największym wrogiem nie jest Hitler tylko socjaldemokraci. Nie upieram się przy jakiejkolwiek analogii - tak mi to tylko przyszło do głowy.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Ja np. nie podzielam poglądów Semki i Wildsteina ale nie uważam ich za szmatławych publicystów.

Semka od biedy ujdzie, ale Wildstein! To wszystko co najgorsze w polskim dziennikarstwie! Nawet Monika Olejnik w tym go nie przebije! Wyjątkowo chamski i nieobiektywny! Uważa się za autorytet w każdej dziedzinie - niezależnie czy jest to moralność, etyka czy polityka! Typowy szowinista czystej rasy nordyckiej - chyba mocno niedowartościowany i bardzo żałuje, że nie urodził się blondynem! Skutecznie walczył z PRL-em siedząc wygodnie za granicą i teraz walczy i będzie walczył do krwi ostatniej!

No i przynajmniej na forum mamy sojusz PiSS-SLD. Za czasów Republiki Weimarskiej komuniści uważali że ich największym wrogiem nie jest Hitler tylko socjaldemokraci. Nie upieram się przy jakiejkolwiek analogii - tak mi to tylko przyszło do głowy.

Sprecyzuj! Bo ciekawie zagaiłeś!

śmierdzącego bąka - Palikota!

Żakowski, Lis, a także Wołek potrafią. Wołek wręcz sprawia wrażenie,że życie za Tuska by oddał - swoje i cudze nawet. Tylko nie wiem, czy sam Tusk dostrzega i docenia to oddanie tej mmm.

A tak jak Cię wladz obserwuję, to leniwy się robisz! I domagasz się wszystkiego pod nos - na tacy! Poszperaj trochę, nie każdy kłamie... I radia nie słuchasz! :-)

Nie tak łatwo ulegnę dominacji pomówień i obelg.Tak się przyjęło ,że obowiązek udowodnienia należy do osoby pomawiającej....oczywiście mamy tu specjalistów od pomawiania i odpowiedzi a udowodnij ,że nie.Nie każdemu tak mierny poziom odpowiada.

No i przynajmniej na forum mamy sojusz PiSS-SLD.

Sojusz PO z PSL to jak zielona mucha z kupą. Symbioza idealna.

Nie upieram się przy jakiejkolwiek analogii - tak mi to tylko przyszło do głowy.

Do czego?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie tak łatwo ulegnę dominacji pomówień i obelg.Tak się przyjęło ,że obowiązek udowodnienia należy do osoby pomawiającej....oczywiście mamy tu specjalistów od pomawiania i odpowiedzi a udowodnij ,że nie.Nie każdemu tak mierny poziom odpowiada.

Jako stały słuchacz radia (od wczesnego dzieciństwa i nie tylko tego) napiszę krótko - panowie ci nie przebierają w środkach, a jako ludzie niewątpliwie wykształceni potrafią dobrać do tego bezpieczna konfigurację!

Jako stały słuchacz radia (od wczesnego dzieciństwa i nie tylko tego) napiszę krótko - panowie ci nie przebierają w środkach, a jako ludzie niewątpliwie wykształceni potrafią dobrać do tego bezpieczna konfigurację!

ta bezpieczna konfiguracja stanowi o poziomie politycznej debaty.

Czekam na rozwój wydarzeń które powodują moje coraz większe rozbawienie.

"Aleksander Kwaśniewski mówił o porozumieniu SLD i PiS wczoraj w Radiu TOK FM.

- Wszystkie kompromisy muszą mieć swój czas. Po 20 latach wiele z dawnych etykiet już wyblakło - ocenił.

- Sojusz SLD-PiS łamie bariery,

- SLD będzie głosować ręka w rękę z PiS.

- Politycznie nie nie doceniałbym tego sojuszu. Pewne bariery zostały pokonane

Jego zdaniem porozumienie oznacza, że PiS pokonał historyczne uprzedzenia wobec lewicy,

a samej lewicy udało się po latach zbudować historyczny kompromis z dawnymi przeciwnikami.

Jak słowa byłego prezydenta rozumieją PiS i SLD?

Czy to ostrzeżenie dla Platformy i Donalda Tuska, który w wyborach potrzebował głosów także lewicowych wyborców?

Czy jest to raczej nowy etap konfliktu w SLD, w którym ścierają się dwa poglądy?"

Bardzo dobrze te wybory czyli kubeł zimnej wody wszystkim zrobiły. Przewietrzy się trochę.

Tak, tylko co się przylepiło to się nieodlepi tak prędko.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A nie mówiłem że zawiązał się nam sojusz :-).

skynrd-a z Wildszteinem?!

"Aleksander Kwaśniewski mówił o porozumieniu SLD i PiS wczoraj w Radiu TOK FM.

- Wszystkie kompromisy muszą mieć swój czas.(...)

To by tłumaczyło dlaczego Prezes chce pozbyć się Ziobry! Już sama możliwość takiej fuzji budzi we mnie złe skojarzenia!

To by tłumaczyło dlaczego Prezes chce pozbyć się Ziobry! Już sama możliwość takiej fuzji budzi we mnie złe skojarzenia!

;) tak ale cytat pochodzi sprzed 2 lat (2009) i dotyczył ustawy medialnej.

To tylko polityka, strategia, historia zawsze zatacza koła.

Szczegónym tego przykładem jest obrotna dziwa PSL - raz temu daje, raz tamtemu niby w imę jakiejś sprawy ale zawsze wychodzi na "krzywą".

Teraz rośnie nam nowa dziwa, bardziej może biseks polityczny - Ruch palikoterii.

"Jak pomnik powstanie, to tym bardziej Jarosław Kaczyński tam będzie chodził. Zresztą oni sami to mówią: Pomnik Światła w porządku, ale i tak nie odstąpimy od takiego tradycyjnego, kamiennego pomnika. PiS chce tam organizować parteitag, bo to co się zaczęło w rocznicę na Krakowskim, to jest już proces faszyzacji życia w Polsce. I to trzeba jasno powiedzieć - stwierdził rzecznik Kalita."

Czyżby Jaro to Kalita, a Kalita to Jambo?

tak na marginesie - kiedy w Platformie zakończy się Noc Długich Noży?

Trwają intensywne prace przed 8 listopada, póki co usuwa się nie potrzebnych z rządu i z funkji marszałka.

O wodzu palikoterii:

"Była Irlandia Donalda Tuska, teraz Palikot chce z Polski zrobić drugą Brazylię.

Cuda ogłaszają, a Żakowski już orzekł, kto w Polsce ma rację. Janusz Palikot, herbu "Gumowa zabawka"."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.