Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Skynek obecnie jest walka o dający poparcie szyld PiS.Oni nie wyjdą ,wyrzuceni utworzą oddzielny PiS.Pozostawieni bez publicznego przyznania się do winy ukażą słabość prezesa

Zupełnie prywatnie obecną zadymę w PiS postrzegam przez pryzmat Jacka Kurskiego i wyborów do parlamentu UE.Przeprowadził się z rodziną do Belgii a marginalizowany w PiS przez obecne otoczenie prezesa może się nie załapać na listę kandydatów.Ma trzy lata na zorganizowanie sobie poparcie...zobaczymy z jakim skutkiem.

Zupełnie prywatnie obecną zadymę w PiS postrzegam przez pryzmat Jacka Kurskiego

Oglądałem wczoraj w TVN24 Kurskiego i Cymańskiego. Co za kontrast!!! Kurski spokojny, chłodny, opanowany, wyglądał wręcz jakby go to wszystko bawiło. Widać było, że scenariusz ma rozpisany na kilka ruchów do przodu i wydarzeniami nie jest zaskoczony czy wystraszony. Przy nim Ziobro wyglądał na zbesztanego ucznia a Cymańskiemu to się wręcz płakać chciało.

Za tym ostatnim nie przepadałem ale wygląda mi na faceta kierującego się pobudkami ideowymi i autentyczną troską o PiS. W związku z tym obstawiam że ucierpi najbardziej i po wyrzuceniu przez Prezesa jako pierwszy zostanie wyautowany przez delfina i jego szarą eminencję.

Jestem Europejczykiem.

obstawiając sie takimi gnidami jak Hofman i Błaszcza

Hofmana dni są policzone. Kwestia czasu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Oglądałem wczoraj w TVN24 Kurskiego i Cymańskiego. Co za kontrast!!! Kurski spokojny, chłodny, opanowany, wyglądał wręcz jakby go to wszystko bawiło. Widać było, że scenariusz ma rozpisany na kilka ruchów do przodu i wydarzeniami nie jest zaskoczony czy wystraszony. Przy nim Ziobro wyglądał na zbesztanego ucznia a Cymańskiemu to się wręcz płakać chciało.

Za tym ostatnim nie przepadałem ale wygląda mi na faceta kierującego się pobudkami ideowymi i autentyczną troską o PiS. W związku z tym obstawiam że ucierpi najbardziej i po wyrzuceniu przez Prezesa jako pierwszy zostanie wyautowany przez delfina i jego szarą eminencję.

Bodajże przed wczoraj wieczorem wychodzili z jakieś narady PiS otoczeni sforą fotografów i dziennikarzy.Kurski milczący stanowczym krokiem do celu a Ziobro jak szczęśliwy fircyk ,że znowu w blasku kamer.Kokieteryjnie rzucił zdanie ,co ciekawego w dwójce idącej do samochodu...Kurski tylko z politowaniem przygryzł wargi.Facet ich słabościami rozgrywa własne interesy.

powracają do rzeczywistości.....

"Choć władze PiS zakazały udzielania się w mediach stronnikom Zbigniewa Ziobry, to ci niewiele sobie z tego robią. Poseł Andrzej Dera, stronnik byłego ministra sprawiedliwości w rządzie PiS był gościem radia Tok FM."

nareszcie wiedzą po co Wałęsa przez płot przeskoczył

"Fedak przekonywała dziennikarzy w Sejmie, że nadal jest ministrem. - Proszę nie krzyczeć, proszę się nie denerwować, póki co PSL ma Ministerstwo Pracy, bo ja jestem z PSL-u, to nie ulega wątpliwości - powiedziała Fedak. Dopytywana, czy w nowym rządzie ludowcy zachowają resort, stwierdziła: - Poczekajmy na to, kogo pan prezydent desygnuje na premiera. Wtedy należy rozpocząć tę dyskusję. "

Czyżby Tuska zmieniłby Schetyna?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

- Liczę na to, że partia wycofa się do jutra z tej upokarzającej procedury, jaką jest stawianie w stan oskarżenia ludzi za to tylko, że przedstawili program pozytywnych zmian w partii, jakie doprowadziłyby nas do upragnionego zwycięstwa - powiedział Kurski.

- Liczę, że do jutra to wezwanie zostanie wycofane, a partia wróci do dialogu, który doprowadzi do pozytywnych zmian przy zachowaniu dwóch świętych zasad - jedności prawicy i przywództwa Jarosława Kaczyńskiego -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Taki cwany a nie wie, że ze świętym zbawicielem oraz jego dogmatami się nie dyskutuje.

Ukryta Zawartość

partia obciach europosłom w Brukseli przynosi

Sugerujesz, ze znajdą Jarosława, ukrywajacego się w rurze kanalizacyjnej jak Kaddafi?

tam znajdą kota,prezes pałac prezydencki zaatakuje

Ziobro: Propozycja Kaczyńskiego kompromisem? To obrażanie inteligencji

W ocenie Zbigniewa Ziobry, propozycja przedstawiona mu w środę na Komitecie Politycznym PiS to nie kompromis, a ultimatum i groźby.

Według Ziobry, jeśli próba "karania za podawanie recepty na zmiany, mające prowadzić do zwycięstwa PiS" będzie kontynuowana, to działania te "mogą mieć celu wypchnięcie z PiS ludzi, którzy dla tej partii bardzo dużo zrobili i dalej chcą zwycięstwa PiS".

Ukryta Zawartość

To wygląda jakby Zbysio wogóle nie znał prezesa.

Mały miś czuje się wypchany?

Jaka szkoda.

Kto mu teraz wyjmie rączkę z nocnika?

Ukryta Zawartość

patrzac na chód ziobra i jego glupie miny ...chloptas chiba jednak trzesie portkami.jak dotychczas byl chloptasiem kurdupla, tak teraz jest chloptasiem kurskiego.I taki juz zostanie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Z.Ziobro jest zerem, ale J.Kurski wie co mówi.

J.Kaczyński otoczony jest słabeuszami, J.Kurski bez kłopotu wygrałby i kampanię prezydencką i parlamentarną.

O czym ty piszesz! Ziobro - to mniej niż zero! A Kurski to nie polityk, tylko gracz polityczny! Kaczyński jest politycznym nieudacznikiem! Kurski wygrałby kampanie prezydencką, a w jakim charakterze?!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zajmij się L.Millerem, sztandar SLD wyprowadzić, wiesz o PiS tyle co zjesz.

Znowu zaczyna wyłazić z ciebie zwykły cham i prostak! Leki już nie pomagają - to bierz palikotowe zioło!

I n t e l i g e n t się odezwał, patrzcie państwo, cóż właśnie z powodu takich osobników, przysłanych z leninowskiej Rosji, rozplenionych następnie w PRL, jest w Polsce tak jak jest.

Czerwona zaraza.

Wreszcie pierwsza szczera wypowiedź Fotygi zbliżona do rzeczywistości.

"W samo południe Zbigniew Ziobro miał stanąć przed rzecznikiem dyscypliny w PiS Karolem Karskim, jednak jak dowiedziała się telewizja TVN24, spotkanie odbędzie się z godzinnym opóźnieniem, ponieważ byłego ministra sprawiedliwości zatrzymały sprawy prywatne.

Tymczasem na spotkanie dotarła również Anna Fotyga, która wyraziła swoje oburzenie na dziennikarzy, że pytają o sprawy wewnętrzne PiS-u, a nie zajmują się - jej zdaniem - kwestiami ważnymi dla Polski."

Ukryta Zawartość

Już nawet w PiSie wiedzą, że ta partia i jej sprawy nie są ważnymi dla Polski.

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

I n t e l i g e n t się odezwał, patrzcie państwo, cóż właśnie z powodu takich osobników, przysłanych z leninowskiej Rosji, rozplenionych następnie w PRL, jest w Polsce tak jak jest.

Czerwona zaraza.

No proszę, a potem bardzo konkretną odpowiedź na taki wpis, moderacja traktuje jako wulgarny i nieusprawiedliwiony atak innego użytkownika!

Dziewczynki, nie kłóćcie się, dajcie sobie buziaka.

Co dziś sytuacja napięta? Czyżby jakaś dekapitacja wisiała w powietrzu?

ps. Może jest zerem, ale ma jeden plus - wpierd...ł granat do gnojówki.

Nosisz sukienkę, choćby sporadycznie, jak niektóre autorytety moralne prawicy? Bo ja z pewnością nie i to od urodzenia. Wchodzisz ni z tego, ni z owego z taka rozkoszną dla siebie mową, która dla mnie jest obraźliwa.

ja pierdzielę, co z wykładnia

"zwykły cham i prostak" to normalka ale "dziewczynka" to obraza czerwonego majestatu

musi to nie jest wykładnia paltona?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.