Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Morven

Pomijając absurdalność porównania Ziemkiewicza to ja zawsze wolę mieć do czynienia z człowiekiem inteligentnym niż z idiotą.

747 - polityk PRZEDEWSZYSTKIM musi być skuteczny.

Bzdury o lojalności, uczciwości itp można między bajki włożyć. Polityk z natury jest kłamcą.

Niestety - Kaczyński nie jest skuteczny, dawno stracił wech - nawet własnej partii nie potrafił utrzymac - iluż to ludzi już wyrzucił, czy wyrzucili sie sami?

Jarosław Kaczyński jest najskuteczniejszym polskim politykiem, tylko jeszcze ludzie o tym nie wiedzą, bo są najnormalniej na świecie ślepi z powodu oglądania telewizorów LCD, których technologia niszczy wzrok.

747

Ten najskuteczniejszy polski polityk oddał władzę mając swojego prezydenta i większość w sejmie po czym przegrał 6 razy wybory.Tak uważać mogą tylko wyznawcy i fanatyczni wielbiciele.

W Polsce ludzie są słabi, denerwuje to silniejsze jednostki, bo chciałoby się współpracować z partnerami, którzy są tego godni, a takich często brak.

Kadry w polityce czy dziennikarstwie to żenada.

Jarosław Kaczyński to taki Adam Małysz, który rodzi się raz na sto lat.

Oczywiście A.Małysz jeszcze do pięt nie dorasta J.Kaczyńskiemu, użyłem porównania bo w miarę jest świeże i szeroko znana jest postać naszego rajdowca.

Nad zniszczenie Jarosława Kaczyńskiego pracuje wielu ludzi, całkiem niegłupich.

To pewne, środki jakie mają do dyspozycji aby to się powiodło też są nie małe.

Mimo to J.Kaczyński jest i będzie, może Z.Ziobro też.

To nie J.Kaczyński jest problemem.

Gdyby tak było w rzeczywistości, to byłby ideał.

Na jakość kadr w polityce narzekał nawet Z.Brzeziński, że musimy coś z tym zrobić.

Zwykły leń, leser, nieudacznik, rządzi 38 mln krajem, to jest problem, dzieje się to ze stratą dla wszystkich.

Kiedy chce pozbyć się URZĘDUJĄCEGO MARSZAŁKA SEJMU, TO WYCIĄGA AFERĘ W MSWiA, i nic się nie dzieje.

Żadnej reakcji mediów, żadnej reakcji elektoratu, nie ma na to odpowiedzi racjonalnej.

I ludzie, wyborcy to tolerują, to jest chore, to wymaga terapii.

Jeżeli zrobiłby to rząd PiS, byłaby awantura w mediach jakiej nie widział świat.

To jest prawdziwy problem, o tym nikt nawet nie dyskutuje, bo wszyscy wiedzą, ŻE TAKA JEST RZECZYWISTOŚĆ, PO WOLNO WSZYSTKO BO ZA NIMI STOJĄ WSZYSCY, KTÓRZY SIĘ DZIŚ LICZĄ, MEDIA, BIZNES, ZACHÓD!

Ale już nie USA!!!!!!!!!!!!!!!

USA to już inna bajka, tam nie ma ściemy, na pewnym poziomie nie można nikogo na nic nabrać.

W Polsce ludzie są prymitywni, nie wiem czy nie obrażam wczesnego człowieka prahistorycznego.

747

Może i dobrze widzisz ale nie myślisz.

Myślę, pan też myśli, więc wiemy i rozumujemy podobnie, tylko panu jest po drodze z jedną stroną, a dla mnie liczy się rozwój, którego nikt i nic nie zatrzyma, D.Tusk nie przeprowadzając reform starał się właśnie powstrzymać go, rynki mu nie pozwolą, obniżą Polsce rating i po ptakach.

skynyrd

Widzę,że na polityka się nadajesz ( wg. swojej definicji) bo lubisz kłamać.Ale dobry czy skuteczny polityk to taki,który nie da się na kłamstwie złapać.

A tego o Tobie powiedzieć się nie da.Kidawa-Błońska miała w 1968r, 11 lat więc z tym Moczarem to kłamstewko.

Ale czemu właściwie obchodzi Cię los Żydów?Przecież jesteś antysemitą?Jak przystało na endeka( tylko nie zaprzeczaj!).

Ziobro przed chwilą powiedział,że Polsce potrzebna jest nowoczesna(!) partia narodowo-katolicka.Przecież to czysty anachronizm!Nie da się wrócić do lat 30.

A emotikon przy moim poście zauważyłeś?

Nie :-).

Ale nawet jak bym zauważył to nie wiem, czy bym w niego uwierzył (artykuł pisany był całkiem serio). Wczoraj oglądałem rozmowę z Hofmanem i to co ten facet wygadywał z kamienną twarzą wywoływało u mnie salwy śmiechu połączone z podziwem. Pawlak do tej pory uważany za Bustera Keatona polskiej polityki został właśnie wysadzony z siodła :-).

Jestem Europejczykiem.

Ziemkiewicz już od dawna wypowiadał się w tym tonie. Pamiętam jak jakiś rok, dwa temu powiedział, że mając do wyboru mafię i oszołomstwo, wybiera oszołomstwo. Warto zobaczyć cały materiał IMHO.

niezależny od własnego zdania uaktywnił się w kluczowym momencie....ej unikający kłopotliwych pytań Morvenie Ziobro ma wsparcie niezależnego Sakiewicza.Wy niezależni komentujecie poczynania wspieranej partii?

Fakt - w PISie zostały juz same miernoty. Nie lubie platformy czy czerwonych, ale intelektualnie/jakościowo stoją naprawde w tej chwili wyżej.

Kaczyński zamknięty w wieży z kości słoniowej jest kompletnie oderwany od rzeczywistości.

A może on... zwariował?

kiedy było inaczej,gdy kukłę Lecha Wałęsy palili?

wybrałeś ideologicznych wieśniaków i nigdy się to nie zmieni

Jarosław Kaczyński jest najskuteczniejszym polskim politykiem, tylko jeszcze ludzie o tym nie wiedzą, bo są najnormalniej na świecie ślepi z powodu oglądania telewizorów LCD, których technologia niszczy wzrok.

Skuteczność Kaczyńskiego? Jeżeli patrzymy na nią w kontekście wygranych wyborów czy szerzej uczestniczenia w sprawowaniu władzy to jego 0:6 wygląda mizernie. Zgodzić się mogę jeżeli na Kaczyńskiego spojrzymy jak na przyszłego emeryta który jedyną liczącą się partię opozycyjną przekształcił w swój osobisty fundusz emerytalny.

Jestem Europejczykiem.

Teraz kiedy nie ma już PiS, Donald Tusk może wygodnie rozłożyć się na balkonie i popatrzeć na swój kraj, jaki piękny.

Jaro

Może jakąś aferka potrzebna, przedzwoń do szefa CBA, podaj nazwisko delikwenta, którego chcesz wyjaśnić i już masz gotowe.

Teraz kiedy nie ma już PiS, Donald Tusk może wygodnie rozłożyć się na balkonie i popatrzeć na swój kraj, jaki piękny.

Nareszcie napisałeś coś z sensem. Ale to raczej wróżba bo PiS jest i jeszcze chwilę będzie. Natomiast ciekawe jest to, co będzie się działo na prawej stronie sceny politycznej. Kaczyński mając do wyboru Okrągły Stół i wojnę domową w Libanie na razie wybiera to drugie więc zamiast Budapesztu będzie miał Bejrut.

Jestem Europejczykiem.

747 obecnie jesteś skończony,nic nie wiesz ... uwierzyłem w twoje zdolności analityczne

Nareszcie napisałeś coś z sensem. Ale to raczej wróżba bo PiS jest i jeszcze chwilę będzie. Natomiast ciekawe jest to, co będzie się działo na prawej stronie sceny politycznej. Kaczyński mając do wyboru Okrągły Stół i wojnę domową w Libanie na razie wybiera to drugie więc zamiast Budapesztu będzie miał Bejrut.

Dużo zależy od sondaży i determinacji ziobrystów.Prezes nie po to przeforsował statut żeby dyskutować o oddaniu władzy.W "Wprost" przeczytałem o kulisach słynnego odebrania głosu Ziobrze.....prezes kurczowo trzymał mikrofon i Ziobro był bezradny nie mogąc zabrać głosu

Staniszkis:

"- Jestem zaskoczona tą tępotą - mówiła z kolei w Polskim Radiu. Socjolog uważa, że usunięcie tak zwanych ziobrystów znacznie osłabi PiS. - Taki PiS nie będzie wygrywał - oceniła ekspert. Staniszkis podkreśla, że samą dyscypliną partyjną nie można wygrać wyborów. Dodaje, że PiS traci wizerunkowo, bo wystawia "polityczne automaty typu Błaszczak"."

Ale za to grzywkę ma ładną ;-).

Jestem Europejczykiem.

Wyborców nie interesują rozgrywki personalne.

O rozłamowcach ludzie maja takie zdanie, że dorobili się pozycji dzięki PiS, a teraz woda sodowa uderza im do głowy.

Ludzie na kogoś muszą oddać głos w wyborach, na PO głosują wyborcy PO, na J.Palikota zagubieni i "po złości wszystkim", na SLD głosuje beton komunistyczny, który jeszcze jest przy życiu, na PiS oddają głos niezadowoleni, słabi, biedni, patrioci tradycjonaliści i niektórzy młodzi buntownicy.

PSL nikogo nie obchodzi, sami na siebie głosują i to im wystarcza.

wladz

Mam takie dane jak wszyscy, zdolności ma moja żona a nie ja, pisałem wielokrotnie.

Staniszkis:

"- Jestem zaskoczona tą tępotą - mówiła z kolei w Polskim Radiu. Socjolog uważa, że usunięcie tak zwanych ziobrystów znacznie osłabi PiS. - Taki PiS nie będzie wygrywał - oceniła ekspert. Staniszkis podkreśla, że samą dyscypliną partyjną nie można wygrać wyborów. Dodaje, że PiS traci wizerunkowo, bo wystawia "polityczne automaty typu Błaszczak"."

Ale za to grzywkę ma ładną ;-).

Pani Jadwiga nie nadaje się do działań w polityce.

Ma pewną wiedzę ale brak jej siły wewnętrznej i bezwzględności, szybko utonęłaby na głębokiej wodzie, tak jak na ten moment toną jej pupile.

Mam dla niej szacunek bo trafnie wypowiada się na wiele tematów, jednak prognozy niech zostawi innym.

747

No to czemu płaczesz,że to koniec PiS?

To był blef, myślałem że zaczną się potakiwania, że właśnie nastąpił koniec PiS.

Koniec będzie jak J.Kaczyński powie że to koniec.

Wyborców nie interesują rozgrywki personalne.

O rozłamowcach ludzie maja takie zdanie, że dorobili się pozycji dzięki PiS, a teraz woda sodowa uderza im do głowy.

Ludzie na kogoś muszą oddać głos w wyborach, na PO głosują wyborcy PO, na J.Palikota zagubieni i "po złości wszystkim", na SLD głosuje beton komunistyczny, który jeszcze jest przy życiu, na PiS oddają głos niezadowoleni, słabi, biedni, patrioci tradycjonaliści i niektórzy młodzi buntownicy.

PSL nikogo nie obchodzi, sami na siebie głosują i to im wystarcza.

wladz

Mam takie dane jak wszyscy, zdolności ma moja żona a nie ja, pisałem wielokrotnie.

Za twoją wiarygodność odpowiada żona?....pamiętasz hicior Jolka Jolka zdradziła z autobusem arabów

A to jeszcze ten organ istnieje?

skynek poleca ale ostatnio jakby już nie koniecznie

Pani Jadwiga nie nadaje się do działań w polityce.

Ma pewną wiedzę ale brak jej siły wewnętrznej i bezwzględności, szybko utonęłaby na głębokiej wodzie, tak jak na ten moment toną jej pupile.

Mam dla niej szacunek bo trafnie wypowiada się na wiele tematów, jednak prognozy niech zostawi innym.

To był blef, myślałem że zaczną się potakiwania, że właśnie nastąpił koniec PiS.

Koniec będzie jak J.Kaczyński powie że to koniec.

747 czy zona ma jakikolwiek z Ciebie pożytek?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.