Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A Twoja dupa na widok czego marszczy się i dlaczego! Bo ja mam mosznę pomarszczoną tylko w stanie spoczynku?

Wobec bezdennej głupoty. Ten typ tak ma.

Rząd jeszcze nie zaczął, a już jest skończony.

Brawo. Drugi Kononowicz nam wyrasta.

P.S.

Gratuluję wiedzy na temat przynależności partyjnej Jana Marii Rokity.

Trafiłeś w sam raz jak na takiego znawcę przystało.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Z innej beczki

- Niech Jacek (Jacek K., przyjaciel Krzysztofa - red.) z Iwoną (żona Jacka K. - red.) jadą - mówi Krzysztof. - Powiedzieć jakieś imię? - pyta osoba podająca się za porywacza. - Nie - odpowiada Krzysztof.

Następnie mężczyzna, któremu Krzysztof wydał instrukcje zaczyna rozmawiać z Anną Olewnik-Mikołajewską (druga siostra Krzysztofa), która odebrała połączenie. - Niech Jacek z Iwoną jadą - mówi mężczyzna. Siostra Krzysztofa miała potwierdzić. Na tym rozmowa się kończy.

rozmowa nagrana przez telefon komórkowy

http://www.tvn24.pl/-1,1724762,0,1,k-olewnik-instruuje-porywaczy--niech-jacek-z-iwona-jada,wiadomosc.html

Ciekawe...

Ciekawe - owszem, ale dlaczego teraz tak mocno nagłośnione - ponoć to nie nowina?! Wczwśniej użalanie się było politycznie użyteczne? Mozna było przyłożyć komuś przed lub w zwiazku?

Tyle mnie Filut obchodzi nieszczęsny los, znany czy nie znany posła Rokity, ile Twoje oceny na mój temat.

Tyle wiesz ile zjesz.

Zajmij się lepiej polityką zagraniczną, bo Twój premier nie wie czy siedzi przy stole czy jest w menu?

To cała jego wiedza o aktualnie dziejących się procesach politycznych dookoła Polski, w Europie czy w świecie.

Grecja, Włochy, strefa euro, wszystko się sypie, a Twój premier, ani mru mru.

Podobno trwa polska prezydencja, ale nie jestem pewien, Filut popraw mnie.

Innych nie potrafię wymienić, byłem przekonany że Jan Rokita jest nadal członkiem PO.

Widzisz 747 taki właśnie z ciebie znawca jak z ... trąba.

I gdyby nie litościwy skynyrd, dalej byś żył w niewiedzy i przedstawiał się jako znawca.

A jeśli cię Rokita nie obchodzi, to po co o nim pisać?!

Zatem jeśli twoje znawstwo polityki zagranicznej jest takie jak polskiej, to gratuluję po raz kolejny. Brawo.

Filut

Zawodowy politologu - analityku, proszę oświeć swoją koleżankę po fachu, w którym to dniu pan Jan Maria Rokita opuścił szeregi Platformy Obywatelskiej?

Z wyrazami szacunku za trud.

Monika.

Prawiczki mogą sobie bełkotać ile wlezie a expose było bardzo dobre.Teraz tylko trzeba mieć nadzieję,że Tuskowi wystarczy determinacji aby zrealizować zapowiedziane zmiany.

Trzymam kciuki!

a mnie brakuje jego zony.dobrany duet ....

Cóś jak 747 z żoną ;-). Ale w tej parze facet zdecydowanie bardziej zabawny (chociaż drugiej połowy przecież nie znamy).

Jestem Europejczykiem.

Owszem trzymam kciuki, razem z panem.

Cóś jak 747 z żoną ;-). Ale w tej parze facet zdecydowanie bardziej zabawny (chociaż drugiej połowy przecież nie znamy).

Już wstałeś!

To gramy!

Owszem trzymam kciuki, razem z panem.

Już wstałeś!

Coś przespałem?

Prezes wygrał wybory? Ziobro wygrał wybory na Prezesa? Orzełek wrócił?

Jestem Europejczykiem.

To co jest Grupińskim mówi że problemy napływają do nas ze świata.

Ten rząd ma kontynuować sposób prowadzenia polskich spraw!

Tak chcą wyborcy.

We Włoszech wyborcy tez chcieli Berlusconiego.

A następnie mówiono o nieodpowiedzialnych wyborach Włochów.

Target:

Debile.

Coś przespałem?

Prezes wygrał wybory? Ziobro wygrał wybory na Prezesa? Orzełek wrócił?

Tusk wygrał, ZZ wyleciał, Orzeł odleciał.

Prawiczki mogą sobie bełkotać ile wlezie a expose było bardzo dobre.Teraz tylko trzeba mieć nadzieję,że Tuskowi wystarczy determinacji aby zrealizować zapowiedziane zmiany.

Trzymam kciuki!

Prawicy w Polsce nie ma.

Bo nie ma kapitalistów.

Są za to złodzieje i cwaniacy.

Prawicy w Polsce nie ma.

Bo nie ma kapitalistów.

Są za to złodzieje i cwaniacy.

Po raz pierwszy zgadzam się z Tobą.

Dopowiedz jedynie gdzie pozycjonujesz prawicowa partię PIS - to złodzieje czy cwaniacy?

PiS skupia biednych i pokrzywdzonych ludzi, oraz inteligencję, w sumie tych wszystkich, którzy nie poniżyli się aby przyłożyć rękę do rozkradania majątku narodowego podczas transformacji ustrojowej przygotowanej przez układ USA, Rosja, RFN.

PiS skupia biednych i pokrzywdzonych ludzi, oraz inteligencję, w sumie tych wszystkich, którzy nie poniżyli się aby przyłożyć rękę do rozkradania majątku narodowego podczas transformacji ustrojowej przygotowanej przez układ USA, Rosja, RFN.

>>>>wide glapinski umoczony w wszystkie afery paliwowe tamtych lat,spolka telegraf z art bi.inteligenci to plaszczak i niezwykle inteligentny bruzdzak.najinteligentniejszy to niechybnie kuchta i hoffek.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wobec bezdennej głupoty. Ten typ tak ma.

(...)

Ostrrry typ jesteś!

Z naciskiem na inteligencję!

A tak w ogóle to żal mi ciebie co nie napiszesz to i tak wszystko w g... się obraca albo przynajmniej przeciwko tobie.

Wielu oczekiwało że pan poderwie ludzi, a to nie nastąpiło.

Tłuste koty wyciągają wniosek, że istnieje prawdopodobieństwo kryzysu.

Kilka milionów mają wyższe wykształcenie i nie ma pracy.

747 - nie bądź purystą. Jeżeli nie wypisał się administracyjnie, to mentalnie napewno tak.

Władz, dzambo czy muls plują na kościół, a prawdopodobnie są ochrzczeni i apostazji formalnie nie dokonali.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Purystą jest Filut.

Ja wiedziałem że się nie wypisał, ale Tobie przez moją wrodzoną klasę i grzeczność nie zwróciłem uwagi.

Zrobił to za to Filut w stosunku do mnie i uciekł, jak zwykle, dzieciak.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak PiS skupia biednych,pokrzywdzonych brakiem inteligencji ludzi.

Platforma nie związałaby się dziś z Rokitą.

747

Tusk przedstawił konkretny plan.Może Ci się on nie podobać,Twoje prawo.Ale nie wypisuj,że nie ma pomysłu na Polskę.Twój pomysł to Smoleńsk,krzyże,pomniki i zadymy na Krakowskim.

Filut

Zawodowy politologu - analityku, proszę oświeć swoją koleżankę po fachu, w którym to dniu pan Jan Maria Rokita opuścił szeregi Platformy Obywatelskiej?

Z wyrazami szacunku za trud.

Monika.

1. Proszę prześledzić sobie popisy męża przed kolegą skynyrdem "w temacie Rokity".

2. Nie jestem politologiem-analitykiem i w odróżnieniu od domorosłych znawców za takiego się nie podaję.

3. Nie jestem pani kolegą.

4. Z wyrazami szacunku za trud "politolożenia" na forum.

Cięcia cieciów, cięcia cieciów, cieciów cięcia, cieciów cięcia, cięcia, cięcia, cięcia ciecia.

Cieciów cięcia, cieciów cięcia, cięcia cieciów, cięcia cieciów, cieciów, cieciów, cieciów cięcia.

Cięcia

Cięcia

Ciecia

Ciecia

Ciecia

Cięcia.

Cieciów

Cieciów

Cieciów.

Tralalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaa

Ahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaa

Benz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.