Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

My tu o pierdołach a Komisarz Zero podbiera Prezesowi kolejnych posłów i senatorów. Serce rośnie gdy patrzy się na Błaszczaka mówiącego że Ziobro to Zero. Niedługo zrobią Millera honorowym wiceprezesem :-).

Taka refleksja - ponieważ pewnym jest że otumaniony przez Tuska naród w końcu się obudzi to w ciemno można założyć, że przyszłe wybory parlamentarne wygra nibyprawica. Czyli PiSS i Ziobryści :-)))!

Kto jeszcze nie złapał temu wytłumaczę - niech sobie wyobrazi rozmowy obydwu partii na tema koalicji :-))).

Nie zdziwię się gdy kolejny raz spełnią się słowa Pawlaka który na pytanie "kto wygra wybory" odpowiedział "nasz koalicjant".

Łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam Prezes naszego Klubu, niech żyje nam!

"Kochałem tę partię, oddałem jej najlepsze lata i pomysły. (...) Nie ukrywam jednak, że szczególnie w ostatnim czasie czułem się, jakbym był w kolonii karnej połączonej z przedszkolem, a nie partii politycznej"

"Jak taki mózg jak prezes nazywa mnie "mózgiem" to czuję się zaszczycony. On mnie uformował jako polityka, mam do niego, nawet jeśli formułuje nieprawdziwe tezy, dożywotni szacunek"

żenada

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Grupa działaczy PZPN ma film, rzekomo pokazujący jak prezes związku Grzegorz Lato, dopuszcza się przestępstwa - poinformował reporter nSport, Gabriel Waliszko, który uczestniczył w konferencji prasowej przed walnym zjazdem PZPN-u.

Nagranie zaprezentowane dziennikarzom na spotkaniu przed odbywającym się w piątek zjazdem PZPN-u wywołało, wg słów reportera nSport "sporą burzę". Jak podkreśla Waliszko, na samym nagraniu niewiele widać, tylko biurko i gabinet prezesa Grzegorza Laty, ale "ciekawsze jest samo nagranie".

(...)

adso/fac

Nie negując tego,że być może jest kolejny przekręt w PZPN-ie, uważam jednak,że rozsądniej jest najpierw bez rozgłosu przekazać dowody prokuraturze, a nie lecieć z nimi do mediów. Chyba,że chce się w ten sposób sprawę uwiarygodnić, a przede wszystkim namieszać.

A w ogóle to nie ma co liczyć,że zmieni się PZPN, dopóki nie zmieni się UEFA.

Jarosław Kaczyński zapowiedział, że PiS złoży w sejmie projekt zmiany, który będzie zakładał przywrócenie kary śmierci.

Pytany o to, czy kara śmierci nie stoi w sprzeczności z naukami Kościoła katolickiego, Kaczyński powiedział, że Kościół przez wiele lat akceptował istnienie kary śmierci i że nie widzi sprzeczności między religią katolicką a stosowaniem kary śmierci.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jarosław Kaczyński zapowiedział, że PiS złoży w sejmie projekt zmiany, który będzie zakładał przywrócenie kary śmierci.

...i wyniki sondy na onecie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie negując tego,że być może jest kolejny przekręt w PZPN-ie, uważam jednak,że rozsądniej jest najpierw bez rozgłosu przekazać dowody prokuraturze, a nie lecieć z nimi do mediów. Chyba,że chce się w ten sposób sprawę uwiarygodnić, a przede wszystkim namieszać.

A w ogóle to nie ma co liczyć,że zmieni się PZPN, dopóki nie zmieni się UEFA.

Nie polecieli do mediów a najpierw dostarczono dowody do Muchy(Działacz Podkarpackiego związku)a posłowie do CBA czy ABW.Sprawa jest poważna,chodzi o kwote 20% kontraktu a zamieszani są Lato i Kręcina...wiadomo.

Jak poważne są zarzuty i dowody...czas pokaże.

Jakby ktoś przedstawił fakty o rzeczywistej skali korupcji w Polsce przy wszelkich transakcjach, nikt z tzw obywateli nie uwierzyłby.

Nie da się z tego już wyjść.

Rewolucja to też za mało, bo młodzi wyssali to z mlekiem.

To koniec świata.

Bananowa republika, jak pisałem wcześniej.

Bogate państwo, tyle jest jescze do ukradzenia.

A babcia handlująca sznurowadłami na ulicy - mandat 5kz.

Polska nie różni się od innych krajów Europy.

Zachodnie firmy miały specjalne fundusze na łapówki dla kontrahentów w demoludach przy transformacji.

Nie ma czegoś takiego jak "dojrzała zachodnia demokracja".

Wszędzie rządzą służby za pomocą strachu.

Każdy ma jedno życie i woli się podporządkować.

Lech Kaczyński nie żyje.

Niech Bóg pomoże Jarosławowi w godnym przeżyciu tej straty.

Boże pomóż Jarosławowi Kaczyńskiemu.

Dziękuję.

bardziej miut na dupie..lwicy.

Dokładnie.

PZPN.

Proponuje kandydowanie do nagrody Nobla.

Za patent na nietykalność.

"Kochałem tę partię, oddałem jej najlepsze lata i pomysły. (...) Nie ukrywam jednak, że szczególnie w ostatnim czasie czułem się, jakbym był w kolonii karnej połączonej z przedszkolem, a nie partii politycznej"

"Jak taki mózg jak prezes nazywa mnie "mózgiem" to czuję się zaszczycony. On mnie uformował jako polityka, mam do niego, nawet jeśli formułuje nieprawdziwe tezy, dożywotni szacunek"

żenada

Oddałeś swój głos w wyborach na "ludzi potrafiących się w życiu ustawić"

Ustawią się dzięki Tobie jeszcze lepiej, Tobie pokazując to o czym pisze muls.

Kręcina... bardzo adekwatne nazwisko

Polska jest państwem prawa.

Tadeusz Mazowiecki.

Ryszard Kalisz.

a ten nadal udaje sprawiedliwego i najmądrzejszego pod trzepakiem

Najmądrzejsi to byli ci o których wie muls.

W Polsce trzeba było wykreować kapitalistów.

To wykreowano.

No i są.

Bezcenni.

Nie polecieli do mediów a najpierw dostarczono dowody do Muchy(Działacz Podkarpackiego związku)a posłowie do CBA czy ABW.Sprawa jest poważna,chodzi o kwote 20% kontraktu a zamieszani są Lato i Kręcina...wiadomo.

Jak poważne są zarzuty i dowody...czas pokaże.

Mucha pokazała na konferencji prasowej swoją bezradność wrodzoną typową, panie premierze co ja mam teraz w tej sprawie zrobić?

To pani jest ministrem zderzakiem, zgodziła się pani na tą rolę.

Proszę działać wedle własnego uznania.

Generał jest już wolny, on się na wszystkim zna, na pewno pani doradzi, proszę zapytać.

Weźmie milion, no może pół, jako wynagrodzenie.

Z generałem PZPN nie będzie pogrywać, ma pani fundusze, proszę działać.

Mam do ciebie 747 serdeczną prośbę. Gdybyś mógł objaśnić nas szaraków w temacie który poruszyłem wcześniej:

"Taka refleksja - ponieważ pewnym jest że otumaniony przez Tuska naród w końcu się obudzi to w ciemno można założyć, że przyszłe wybory parlamentarne wygra nibyprawica. Czyli PiSS i Ziobryści :-)))! Kto jeszcze nie złapał temu wytłumaczę - niech sobie wyobrazi rozmowy obydwu partii na tema koalicji :-)))."

Jak sobie wyobrażasz rozmowy koalicyjne Prezesa z Komisarzem, Hofmana z Kurskim i Błaszczaka z Cymańskim? Będzie miło i przyjaźnie?

Jestem Europejczykiem.

Kaczyński mówi "Tusk wieś" nie ma nic w internecie, sprawdźmy

Ukryta Zawartość

A co uzyskamy na "Kaczyński wieś"

post-6944-0-75838300-1322234844_thumb.jpg

Prezes mówi że Gęsicka to była samo dobro dla wsi

post-6944-0-66390900-1322234843_thumb.jpg

A Sawicki z rządu Tuska nic nie robi dla wsi, sprawdzamy...

post-6944-0-47923600-1322234845_thumb.jpg

No tak, jak już Prezes coś mówi ....to znaczy że mówi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jaro

Spójrz szerzej.

Wczoraj padła Portugalia, nikt się nie przejął, nawet nikt nie zauważył.

Dziś zagrożone upadkiem są Węgry.

Pociągną nas na dno, bo "rynki nie odróżniają Węgier od Polski".

A Ty wyjeżdżasz z serialem dla spracowanych praczek w maglu.

Bądź mężczyzną, przeproś za Palikota, niemiecką wersję lewicy w Polsce, wypompowaną przez niemieckie media na 10%.

Jarosław Kaczyński swoją rolę historyczną już odegrał.

Zasygnalizował Polakom jak wygląda rzeczywistość.

Polacy wybrali inną, zbyt długo byli biedni, kiedy dano im możliwość życia na kredyt i jazdy nowym/starym BMW wybrali to i żal się z tym rozstać.

Nie ma Polski.

Nie ma więc sensu mówić o konflikcie w PiS.

Są tu ludzie, którzy rozumieją o co toczy się gra.

To gra o suwerenność.

Ale kogo to obchodzi, liczy się kasa, indywidualny interes.

Nie ma poczucia wspólnoty narodowej, bo nikt nie potrzebuje w tej części Europy, kolejnego silnego państwa.

Ani Niemcy, ani Rosja nie jest tym zainteresowana.

Ani nikt w Polsce, poza Jarosławem Kaczyńskim, Antonim Macierewiczem i Anną Fotygą, nie widzi takiej potrzeby.

Donald Tusk - policzmy głosy.

Bulgot w gnojówce.

"Klub Solidarnej Polski był i będzie za karą śmierci, lecz w świetle prawa unijnego nie jest możliwe jej wprowadzenie w Polsce - tak politycy tego klubu komentowali propozycję PiS. Według nich, Jarosław Kaczyński zachowuje się nieuczciwie względem wyborców.

Według szefa klubu Solidarna Polska Arkadiusza Mularczyka, prezes PiS zachowuje się nieuczciwie względem wyborców, bowiem jako premier nakłaniał do przyjęcia Traktatu Lizbońskiego odwołującego się do Europejskiej Konwencji Praw Człowieka, która zakazuje stosowania kary śmierci w czasie pokoju.

Jak podkreślił, Jarosław Kaczyński straszył wówczas, że nieprzyjęcie Traktatu Lizbońskiego doprowadzi do rozpadu Unii Europejskiej i kryzysu politycznego w kraju.

- To jest nieuczciwe, ponieważ mówienie wyborcom, że chcemy wprowadzenia w Polsce kary śmierci w sytuacji, gdy wcześniej nakłaniało się do podpisania Traktatu Lizbońskiego, po prostu jest sprzeczne. Traktat Lizboński i przepisy europejskie wykluczają możliwość wprowadzenia w Polsce kary śmierci - powiedział Mularczyk na konferencji prasowej w sejmie.

Szef klubu SP przypomniał, że to Zbigniew Ziobro jako pierwszy, jeszcze przed wejściem w życie Traktatu Lizbońskiego, przygotował i przedstawił w sejmie projekt przywrócenia kary śmierci w Polsce."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wyborców jest i tak tylko 30%.

Reszta nie odda głosów na Polskę.

Oddadzą na kondominium.

Naród jet tak zestresowany i zastraszony, że zrobi wszystko aby utrzymać status quo.

Jarosław Kaczyński chciał pomóc narodowi.

Ciemny naród tego nie kupił.

Kupił PO, SLD, Palikota, PSL.

Zapłaci wiec rachunek.

Utrata suwerenności ekonomicznej, to właściwa cena.

Domagają się tego, to dostaną.

Śmiercią to Bóg karze. Albo nagradza.

Nie idźcie węgierską drogą.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

"Pupil Radia Maryja rzuca Prawo i Sprawiedliwość i przechodzi do klubu "ziobrystów". Kto? Senator Kazimierz Jaworski. Opuszczenie przez Jaworskiego szeregów PiS zaczęli w piątek komentować na blogach znani politycy. Jak choćby senator PO Jan Filip Libicki (kiedyś w PiS). - Oznacza to tyle, że konserwatywne kręgi kościelne uznały przedsięwzięcie Zbigniewa Ziobro za bardzo obiecujące. Myślę, że już dziś w wieczornych audycjach Radia Maryja usłyszymy o tym w politycznym komentarzu. Komentarzu z dnia na dzień, coraz cieplejszym dla inicjatorów Solidarnej Polski - uważa Filip Libicki.

- Jego (Jaworskiego - przyp. red.) transfer ma jednak ogromne znaczenie dla przyszłych losów przedsięwzięcia Ziobrystów. Moim zdaniem, właśnie dzisiaj Ziobro, Kurski i Cymański zapewnili swojemu ugrupowaniu miejsce w nowej kadencji Sejmu. Kadencji 2015-2019 - twierdzi polityk PO.

I dodał: - Otóż jest dość powszechną wiedzą, że wszelkie przedsięwzięcia senatora Jaworskiego muszą być poprzedzone wcześniejszym błogosławieństwem Arcybiskupa Metropolity Przemyskiego (Józefa Michalika - przyp. red.). Wygląda, więc na to, że sympatyczny podkarpacki senator zadał PiS-owi najmocniejszy cios w całej jego dotychczasowej historii. A uradowani ziobryści mogą sadowić się już w następnym parlamencie."

Przypominam że wcześniej do ziobrystów przeszedł poseł PiSS z Podkarpacia, Mnieczysław Golba. Skoro na najbardziej proPiSSowskim Podkarpaciu lawina ruszyła to już nikt jej nie powstrzyma.

Ciekawe co na to 747 :-)))?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.