Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

wladz

(...)

Oglądałeś min Muchę?

Taśmy to nie dowód............

Żenada.

(...)

Dosłownie tak - same taśmy to jeszcze nie dowód. Musi być jeszcze ekspertyza biegłego o ich autentyczności. Zeznania świadków na tę okoliczność. Wówczas prokurator będzie wiedział, czy ma mocny dowód lub pic na wodę.

Żebyś się nie zdziwił:) Ostatnie liczenie wiernych (październik 2011) chodzących do kościoła w mojej wiejskiej parafii (oficjalne wyniki na kościelnej tablicy ogłoszeń): 26% (z oficjalnych członków parafii oczywiście).

Tendencja jest malejąca co mnie bardzo cieszy: może przestaną przychodzić Ci od Honoru i Ojczyzny i zostaną tylko Ci od Boga.

I bardzo dobrze.

Dużo gorzej jak będzie odwrotnie - zostaną tylko Ci od Honoru i Ojczyzny. Wtedy to już KK będzie miał pozamiatane. W 20 lat zwinie się jak sieć Pewexów.

Niezmiernie cieszy mnie aktywność Rysia bo pokazuje on że fundamentem naszego Kościoła nie jest wiara tylko beton. Poza tym wpierdzielając się z tematem Kościoła do wątku Polityka obnaża zapędy dej korporacji do sterowania wszystkim i wszystkimi. Tak trzymać Rysiu, Palikot prosił żeby ci podziękować :-)!

Jestem Europejczykiem.

Niezmiernie cieszy mnie aktywność Rysia bo pokazuje on że fundamentem naszego Kościoła nie jest wiara tylko beton. Poza tym wpierdzielając się z tematem Kościoła

Przepraszam nie ja tu zaczęłem ten offtop- tylko ci, których obsesją fixe idee jest pryszczaty antyklerykalizm- ty i twoi koledzy. Ten antyklerykalny cug został na długo tu urwany- a TY teraz do niego wracasz, tak cię ten nie twój KK psychotycznie swędzi. Pierwsze zaś cytowane zdanie świadczy tylko o tym, że pojęcie myślenia przyczynowo skutkowego jest ci całkowicie obce.

twoim interesem jest mocny KK i biedna Polska.Tłumy analfabetów przed abstrakcyjną mozaiką na szybie przypominającą Jezusa lub Matkę Boską.

Dokładnie ten zacytowany (głupawy jak widać jak cały wasz antyreligijny nurt) post jest początkiem wspomnianego offtopu. Możesz sprawdzić. Obsesja biednego wladza strwożonego siłą KK. Koniec str. 988 tego wątku.

"Premier Donald Tusk odwołał Julię Piterę ze stanowiska pełnomocnika rządu ds. walki z korupcją - poinformował w radiowej Trójce rzecznik rządu Paweł Graś"

nareszcie.Ciekawe czy Gowina będzie tak długo trzymał

- Nie wycieraj sobie gęby katolicyzmem, po to, żeby usprawiedliwić polityczną walkę - apelował do polityków biskup Tadeusz Pieronek w rozmowie z wprost.pl. Hierarcha tłumaczył także, że polityk, który deklaruje przywiązanie do wartości katolickich, a jednocześnie identyfikuje się jako zwolennik kary śmierci występuje przeciw swojemu chrześcijaństwu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

No tak znowu offtopic do waszej naczelnej psychotycznej idee fix, jadowitej niezaspokojonej obsesji.

Niedługo w wątkach o wkładkach gramofonowych Filut i Jaro_747 będą lać ślozy i żółć na KK.

Czytałem kiedyś taką analizę która pokazywała, że gdy w oczach naszych purpuratów Watykan zbytnio się zmodernizuje nasz Kościół dokona schizmy w duchu lefebryzmu.

Jestem Europejczykiem.

Tak tak pod Ratzingerem szczególnie się zmodernizuje...

Ale gościu pleciesz bzdury aby tylko popluć na Polską wiarę.

Normalnie kabaret. Dawaj Rysiu, dawaj dalej...

Jestem Europejczykiem.

No tak znowu offtopic do waszej naczelnej psychotycznej idee fix, jadowitej niezaspokojonej obsesji.

Niedługo w wątkach o wkładkach gramofonowych Filut i Jaro_747 będą lać ślozy i żółć na KK.

Czytaj ze zrozumieniem:

- Nie wycieraj sobie gęby katolicyzmem, po to, żeby usprawiedliwić polityczną walkę - apelował do polityków biskup Tadeusz Pieronek w rozmowie z wprost.pl. Hierarcha tłumaczył także, że polityk, który deklaruje przywiązanie do wartości katolickich, a jednocześnie identyfikuje się jako zwolennik kary śmierci występuje przeciw swojemu chrześcijaństwu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zostaliście Niemcami, gratuluję!

Kto został Rosjaninem, a chciałby być Niemcem, współczuję!

Ci, którzy myśleli, że katastrofa smoleńska, śmierć generałów w większej ilości niż w II wojnie światowej, to już wszystkie cuda D.Tuska i jego partii miłości, ten srogo się zawiódł.

Stany Zjednoczone Europy, to jest to!

Żegnam!

Zostaliście Niemcami, gratuluję!

Jak widzę podupcyło cię ze szczętem i uległeś rozpętanej przez PiSSowskich manipulatorów histerii. Nie widzisz, że jesteś żałosnym pajacem tańczącym na sznurkach od niechcenia pociąganych przez Prezesa?

Jestem Europejczykiem.

Jesteś po stronie oszukanych.

Współczuję.

Czyli po stronie elektoratu PiSS?

Powróć do szarej rzeczywistości.

Panie premierze Tusk, kto panu dał prawo do oddawania suwerenności Polski, na rzecz Niemców?

Może pan oddać Niemcom swoje mieszkanie w Trójmieście, jak pan zechce, nic więcej.

wladz,muls.

Sprzedaliście Polskę.

mlb, dziadekwłodek, Jaro747, Filut, Wojciech Iwaszczukiewicz, argus, jesteście współwinni, aprobujecie oddanie suwerenności.

Spodziewam się niepokoju w społeczeństwie.

Straszenie wojną ma służyć wymuszeniu zgody społeczeństwa na federację.

Bydło wyborcze już się trzęsie ze strachu.

Jesteś po stronie oszukanych.

Współczuję.

Powróć do szarej rzeczywistości.

Lepiej zajmij się sobą. Prezentujesz typowe mechanizmy obronne takie jak przeniesienie i wyparcie. Zwłaszcza przeniesienie jest typowe dla wielbicieli Prezesa - własne problemy przypisują innym. Ja nie czuje sie oszukany bo w nikim nie pokładałem jakichś nadmiernych oczekiwań. W odróżnieniu od ludu PiSSowskiego który od Prezesa oczekiwał zaprowadzenia sprawiedliwości i ładu IV RP a dostał bezsilne tupanie krótkimi nóżkami i żałosne pseudopatriotyczne nadęcia.

Bydło wyborcze już się trzęsie ze strachu.

Ciekawe podejście do społeczeństwa. Mówisz o PiSSowskim elektoracie ze ściany wschodniej? Bo przecież to ich Prezes straszy Niemcem.

Jestem Europejczykiem.

wladz,muls.

Sprzedaliście Polskę.

mlb, dziadekwłodek, Jaro747, Filut, Wojciech Iwaszczukiewicz, argus, jesteście współwinni, aprobujecie oddanie suwerenności.

A komu ty sprzedałeś swój rozum za garść orzechów?

Jaro

Podaruj sobie analizę mojej osobowości, bo odkrywa ona Twoją nieporadność.

Donald Tusk zakończył okres niepodległości Polski, oczywiście względnej niepodległości, bo wiemy jak dziś jest to pojęcie uwarunkowane.

Jaro

Prosiłem i namawiałem do zdania sprzętu.

Filut

Prosiłem i namawiałem do zdania sprzętu.

Przyznacie chyba Drodzy Koledzy, ,że Donald Tusk przebił swoją butą i arogancją wszystko i wszystkich.

Skończył z naszą suwerennością.

Zakończył ciągłość historyczną.

Pisałem niedawno - Polski nie ma.

Znów wyszło na moje.

Pozostało temu panu, premierowi tymczasowemu, rozpętanie zamieszek, następnie wojny domowej, czy konfliktu lokalnego, a może czegoś szerszego.

Po Donaldzie Tusku spodziewam się już niespodziewanego.

KATASTROFA!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.