Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś słusznie zauważył, że PiS jako taki nie jest problemem - problemem są ludzie którzy na niego głosują.

Na szczęście patrząc na wyniki wyborów można mieć nadzieję że społeczeństwo normalnieje.

Jestem Europejczykiem.

IV Rzesza widzę zaakceptowana bez uwag.

Normalka.

Patrz, ludzie na Księżyc latają a tu lekarstwa niet.

Nie o taką Polskę walczyłem.

Dodaj.

Ktoś słusznie zauważył, że PiS jako taki nie jest problemem - problemem są ludzie którzy na niego głosują.

Na szczęście patrząc na wyniki wyborów można mieć nadzieję że społeczeństwo normalnieje.

Dokładnie,

Tylko zamień PiS na PO, i już jest zgodne z prawdą.

Należy wyeliminować karę śmierci, a nie przywracać ją - podkreślił w oświadczeniu rzecznik Episkopatu Polski ks. Józef Kloch. Zaapelował także do polityków, by nie traktowali wybiórczo nauczania Kościoła oraz by niektórzy z nich "przeczytali nieco więcej niż jedno zdanie z Katechizmu".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kościół chyba wreszcie zaczyna dostrzegać, że nachalne wykorzystywanie do celów politycznych szkodzi jego interesom. Albo stawiają na Komisarza Zero ;-).

Jestem Europejczykiem.

747 doczekałeś się święta niepodległości własnego państwa

"13 grudnia, w rocznicę stanu wojennego, PiS zamierza zorganizować w Warszawie wielki marsz niepodległości i solidarności."

ogłoście się IV rzeszą ?

może przypomnij jak 13XII prezes o własne państwo walczył...hahaha

może przypomnij jak 13XII prezes o własne państwo walczył...hahaha

Pod kołderką u mamusi? Przepraszam, u Królowej Matki???

Podobno szczera nienawiść Jarka do Jaruzelskiego wzięła się stąd, że w stanie wojennym nikt nie uznał za stosowne internowanie go. No ale spod kołderki nie było go widać :-).

Jestem Europejczykiem.

on tak opisuje dzień narodzin jego państwa

""Obudziłem się więc w południe i poszedłem do kościoła w kompletnej

nieświadomości. Słyszałem tylko, jak mama ma pretensje do ojca, że nie

zapłacił rachunku, bo telefon jest wyłączony. W kościele panował potworny

tłok, ale akurat tego dnia był u nas Obraz NMP. Kazanie ks. Boguckiego

wydawało mi się też jakieś dziwne. I powoli zacząłem się orientować co się

stało."

natomiast obywatel Polski

"W tym najtrudniejszym czasie Jarosław Kaczyński jako jedyny doradca Lecha

Wałęsy, po krótkiej rozmowie z SB i odmowie podpisania lojalki (jak sam

twierdzi) został wypuszczony do domu i do 1989 roku nikt z SB, krzywdy mu nie

zrobił. W teczce Kaczyńskiego NIE MA SLADU DZIŁANOŚCI OPOZYCYJNEJ w latach

1982-1989. Niezmiernie ciekawe jest, to że historia stanu wojennego nie zna

przypadku, aby po odmowie podpisania lojalki, SB wypuszczało opozycjonistę.

JEDNYM PRZYPADKIEJ JEST JAROSŁAW KACZYŃSKI."

jego wersja jest niesamowita.Na ulicach od rana pełno wojska a on w południe idzie do kościoła i nic nie widzi...pamiętam ,że śnieżycy nie było

podawali koszt budowy autostrady u nas i wychodzi 1KM za 55miolionów pln, czyli metr bieżący 55tys

55tys metr autostrady!!! k**wa paranoja! auto o długości 5metrów stoi na autostradzie za 275tys podzielić na 4pasy po 2 na oba czyli jakieś 68tys! czyli w 90% pewnie więcej niż warte jest średnio kosztujące w polsce auto!!!!!! czy to nie jest troszkę dziwne??

Focal + Naim

IV Rzesza

Rosjanie

Żarty się skończyły.

Powiedział D.Tusk dziś.

A kto oprócz pana do tej pory żartował?

Jarosław Kaczyński chciał wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej, a pan uczynił ze śledztwa jakiś żart.

Jarosław Kaczyński chciał silnego państwa, a pan wyprzedawał co się dało, nie rozwijał rodzimej myśli, rodzimych firm.

Panu, panie premierze nie starczało na domknięcie budżetu i musiał pan podbierać z OFE i z rezerwy demograficznej.

Jest pan premierem, nie wiem z jakiego powodu.

Proszę zrezygnować.

Dziękuję.

Nie jest problemem? To dlaczego w prawie każdym tutaj poście jak nie PIS to prezes, w którym wladz jest prawie zakochany. Jak to jest, że już drugą kadencję rządów PO w ogóle nikt w tym wątku nie zajmuje się dryfowaniem formacji rządzącej a wciąż tylko pasjonują się pupowłazy obs..waniem opozycji i ludzi którzy jeszcze tam na nią zagłosowali- to co marzy się jak w PRL 98% głosów na słuszny front jedności narodu PO/PSL. Za dużo głosów poza FJN.

IV Rzesza

Rosjanie

Żarty się skończyły.

Powiedział D.Tusk dziś.

A kto oprócz pana do tej pory żartował?

Jarosław Kaczyński chciał wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej, a pan uczynił ze śledztwa jakiś żart.

Jarosław Kaczyński chciał silnego państwa, a pan wyprzedawał co się dało, nie rozwijał rodzimej myśli, rodzimych firm.

Panu, panie premierze nie starczało na domknięcie budżetu i musiał pan podbierać z OFE i z rezerwy demograficznej.

Jest pan premierem, nie wiem z jakiego powodu.

Proszę zrezygnować.

Dziękuję.

Koledzy, kto wie pod jakim nickiem pisze w tym wątku premier?

747 jest najwyraźniej pewien tego, że premier tu czyta jego pierdoły :)

byłem pewien,że telepatycznie Tuskowi swoje refleksje przekazuje

Nie jest problemem? To dlaczego w prawie każdym tutaj poście jak nie PIS to prezes, w którym wladz jest prawie zakochany. Jak to jest, że już drugą kadencję rządów PO w ogóle nikt w tym wątku nie zajmuje się dryfowaniem formacji rządzącej a wciąż tylko pasjonują się pupowłazy obs..waniem opozycji i ludzi którzy jeszcze tam na nią zagłosowali- to co marzy się jak w PRL 98% głosów na słuszny front jedności narodu PO/PSL. Za dużo głosów poza FJN.

rysiu mimo wszystko postać barwniejsza od twojej

rysiu 13 XII masz szansę zamieszkać w wymarzonym kraju,nie przegap okazji

RyszardLwieSerce

Widzę,że nie rozumiesz problemu.W Polsce nie potrzeba FJN,potrzebna jest opozycja jako alternatywa dla obozu rządzącego ale opozycja cywilizowana.Potrzeba cywilizowanej lewicy ( a nie SLD) i cywilizowanej prawicy ( a nie populistyczno-klerykalno-endeckiego PiSu).Krytka PiS nie oznacza negowania sensu opozycji bo PiS to nie cała opozycja.Polskę stać na lepszą opozycję niż głupi PiS i SLD tylko na razie nie widać odowiednich polityków.Ale przyroda nie zna próżni.

Filut

Czytają służby.

Tu pozdrowienia dla służb.

Premier interesuje się nastrojami społeczeństwa, są one następnie wyznacznikiem jego polityki Public Relations.

Dlatego nie ściemniaj mi tu, że premier nie czyta.

747

Naprawdę nie wiesz z jakiego powodu Tusk został premierem?To coś z myśleniem u Ciebie nie tak!

Z tego samego powodu z którego Prezes nim nie został!

Filut

Czytają służby.

Tu pozdrowienia dla służb.

Premier interesuje się nastrojami społeczeństwa, są one następnie wyznacznikiem jego polityki Public Relations.

Dlatego nie ściemniaj mi tu, że premier nie czyta.

Czujesz się śledzony, podsłuchiwany?

Może pisz szeptem.

747

Naprawdę nie wiesz z jakiego powodu Tusk został premierem?To coś z myśleniem u Ciebie nie tak!

Z tego samego powodu z którego Prezes nim nie został!

Widzę, że pastwisz się nad kolegą.

A co będzie jak zechce zrozumieć, co napisałeś?

Doprawdy ciekawe co pan pisze.,

Nie wiedziałem.

Proszę jeszcze błysnąć intelektem, dlaczego Unia Europejska się rozlatuje, a Donald Tusk mówi że żarty się skończyły, dziś na konferencji prasowej?

Proszę odpowiedzieć więc, kto do tej pory żartował w Unii?

Urzędnicy?

Bankierzy?

Komisja Europejska?

Rada Europejska?

Państwa członkowskie?

Kto?

Do jasnej cholery.

Przecież na inaugurację polskiej prezydencji Donald T. mówił o Europie że to najlepsze miejsce do życia na Ziemi.

Co do k.rwy nędzy od tamtego czasu się zmieniło?

Może już nie ma na horyzoncie wyborów?

Donald T. robi z Was skończonych debili, a Wam w to graj, jeszcze się cieszycie i bronicie go, to on Wam jeszcze lepiej robi, próbuje Was pozbawić suwerenności ekonomicznej czyli suwerenności.

Proszę się nie gniewać za obraźliwe słowa, pisze je sam do siebie, z wiadomych względów.

Liczenie na to, że ktoś włączy myślenie i cokolwiek zrozumie to liczenie na cud Donalda T. a jak wyglądają cuda czynione przez tego pana widać dobrze.

Zielona wyspa nieskończonej głupoty.

Przecież na inaugurację polskiej prezydencji Donald T. mówił o Europie że to najlepsze miejsce do życia na Ziemi.

Pamiętasz jak ci zarzucałem, że o jakiejś godzinie piszesz jedno a parę godzin później coś przeciwnego?

Odpisałeś, że sytuacja się zmieniła.

Zatem i na twoje zacytowane tu pytanie też znasz odpowiedź. Ale wolisz udawać idiotę. Do twarzy ci z takim wizerunkiem czy co?

747

Rozumiem,że Prezes w swojej genialności ma pomysł jak uratować UE?Może jednak lepiej aby się za to nie brał bo jak dotąd to czego się dotknął to spieprzył.

Co sie tak irytujesz,numerek?

Są ludzie,którzy uwierzą dopiero,że żelazo jest gorące a nie czerwone...jak dotkną.

Wtedy schowają głowe gdzieś głęboko i będą udawać,że to nie oni...nie rozumieli.

Są również i tacy co będą do samego końca głosić,że mieli racje a to tylko Kowalski przeszkadzał i dlatego nie wyszło.

OK. Kaczynski jest wedlug Was zly. OK. Chyba kazdy czytelnik tego forum przyjal Wasz poglad do wiadomosci. Czy jestescie jednakze w stanie w jakikolwiek sposob odniesc sie do czteroletnich rzadow PO, zrecenzowac "prace" tego rzadu? Czy wedlug Was ten rzad byl OK czy nie OK. Ktore decyzje byly sluszne, a ktore bledne?

Was wcale nie interesuje polityka jako taka tylko opluwanie Kaczynskiego. To takie fajne? Na czym polega ten fun? Obrazenie kogos jest fajne?

Zaiste nie chce mowic, kto tu jest nienormalny...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.