Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Dla potrzebujących, na jutro.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy ten rząd coś robi? Polityka się skończyła, jest tylko powiększanie i tak gigantycznego długu. Coś jak za Gierka, bezmyślna propaganda sukcesu i zamykanie gęby konsumpcją na koszt hipoteki i zadłużenia. W sam raz na ciężkie czasy dla Europy i świata. A po nas choćby potop.

A gdzie tu jest o kościele?Odstaw to co bierzesz.

Widzę, że ty prosty chłop jesteś i wszystko widzisz osobno, tak jak i nasz słodki rysiu.

Nie uważasz, że katolicy nie powinni nawoływać do zakopywania ludzi żywcem?

Jestem Europejczykiem.

Jednak KK, katolicy to twoja obsesja. W szkole cię nie uczono co to jest trzymać się tematu. To jest wątek o POLITYCE, o kościele jest osobny wątek.

Wszędzie widzisz to KK, no może i nie dziwota bo kościół to w Polsce bardzo silna organizacja- aż miło :)

Rysiu chłopcze drogi! Chodzi mi o publiczne nawoływanie do zakopywania żywcem. Mnie to razi mimo że jestem niewierzący. Nie razi cie to jako katolika? Nie chciałbyś o tym podyskutować w wątku o KK.

Nie uczyli cie w seminarium czytania ze zrozumieniem? Przecież to ja chciałem aby przenieść tę dyskusję do innego wątku.

Jestem Europejczykiem.

Nie śledziłem tego... Chodzi o karę dla Jaruzela?

W Niemczech Egon Krenz siedział 3 miesiące i to w luksusowych warunkach, jak na wczasach. W Czechach były do pobrania w necie pliki w poczciwym Excelu ze spisami TW tajnych współpracowników- żadnego nie zakopano...

Nie panikuj... Lustracja to nic złego. Nie było jej tylko na Białorusi, na Ukrainie, w Rosji, no i u nas...

Jaruzel bohater! (z krwią na rękach)

Widzę, że ty prosty chłop jesteś i wszystko widzisz osobno, tak jak i nasz słodki rysiu.

Widać trzyma cie dalej!

Skąd wiesz,że jestem katolikiem?

Zabijanie ludzie jest takie samo.Nie ma różnicy czy w kopalni czy w dole.

Chłop t taki co żyje z ziemi...uprawiania.Ja nie uprawiam.

Widać trzyma cie dalej!

Skąd wiesz,że jestem katolikiem?

Zabijanie ludzie jest takie samo.Nie ma różnicy czy w kopalni czy w dole.

Chłop t taki co żyje z ziemi...uprawiania.Ja nie uprawiam.

Więc jak rozumiem za zakopywaniem żywcem na razie jest dwóch katolików i jeden niezdeklarowany.

Jestem Europejczykiem.

Może to nowy rodzaj ordaliów - próba ziemi? Jeżeli oskarżony wykopie się sam to znaczy, że jest niewinny.

Jaruzel wykopał się sam? Bo ostatnio od lat, jego przyjaciele z PO i TVN mówią że on cały czas umiera i lepiej go nie ruszać, bo to niehumanitarne- w przeciwieństwie do śmierci górników w kopalni "Wujek".

Kiszczak też do tej pory klepią się z TW Bolkiem po plecach? Jak Napieralski z Palikotem- przyjacielem PO.

Ależ my to robimy sami od lat, palimy bez przerwy na stosach i pier..my twoje dzieci, które chodzą do nas [po co?] na przymusowe chrzty i naukę tzw. religii.

Tak jest naprawdę, sam widziałem.

Czy np 3 miesiące aresztu w warunkach sanatoryjno wczasowych dla Egona Krenza to była zemsta?

Chyba gonisz własnego egona bo już cię całkiem pokrenziło.

Pomysł zakopania Jaruzela nijak ma się do propozycji wczasów w areszcie.

Kiszczak też do tej pory klepią się z TW Bolkiem po plecach? Jak Napieralski z Palikotem- przyjacielem PO.>>>>>>widzialem nawet rysiu jak małze wpieprzali razem.podobno to jezd skuteczne w wykanczaniu idiotow ktorzy na samom mysl co drugi dostaje zawału..

Więc jak rozumiem za zakopywaniem żywcem na razie jest dwóch katolików i jeden niezdeklarowany.

Z tym żywcem to jest na wyrost.Mówią,że on jus nieżywy chodzi i niechumanitarne jest zabijać takiego nieżywego a więc lepiej żywcem zakopać,jeśli już nieżyw jezd.Zrozumiałe jest?

To tłumaczenie tylko tych co bzdury opowiadają.Demianiuk z tego co pamiętam stanął przed sądem i został osądzony na wózku inwalidzkim...ledwo żyw.Dla takiego Rozdenka to bohater narodowy jezd.

Jaruzelski oczywiście.

Racja.

odwoziłem kumpla po tenisie a mieszka przy idzikowskiego , mieliśmy problem żeby tam wjechać :)

a ukrytej policji było sporo w uliczkach poniżej demo na wojciecha :)

Focal + Naim

Jak czytam niektórych wpisów, mam wrażenie że piszą je półgłówki.

Właściwi autorzy wiedzą kogo mam na myśli.

pomyliłeś forum,tutaj tylko rysiu

i twoja żona ...z laptopem maszerujesz ?

wladz

Z czasem wszystko blednie.

z wyjątkiem ś.p.Leppera ,zawsze był opalony

wladz zaczyna się zbliżać do poziomu mulsa, a nawet niżej

rysiu masz na pochód wierszyki o bohaterze prezesie przygotowane?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.