Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wywołany do tablicy przez naczelnego katolika tego forum odpowiadam.Ustawa refundacyjna jest bublem i sposób jej wprowadzenia jest błędem.Tu akurat się z Tuskiem nie zgadzam.Co w niczym nie zmienia moich ocen w innych sprawach.

No tak WI ale to mniejsze zło jest a więc może być stosowane.Prawda?

Zobaczymy ile jeszcze razy się z nim nie zgodzisz i czy czasem z mniejszego nie zrobi się większe........zło.

Wczoraj słuchałem prof.Balcerowicza i Rostowskiemu sie znowu dostało.Tuskowi też.

Wczoraj słuchałem prof.Balcerowicza i Rostowskiemu sie znowu dostało.Tuskowi też.

A to on jeszcze nie siedzi?

a tą profesurę to gdzie i kiedy zrobił? Na SGPiS za komuny, czy już na liberalnym SGH? :D

A, dostał od amerykanów za szczególne zasługi :)))

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Platforma Obywatelska bez wątpienia ma olbrzymie zasługi dla Polski.

Nie mam tu na myśli afer, których nie było; kombinacji budżetowych kryptonim "55 procent" czy też ostatniego zamieszania w związku ze stosunkiem Kopacz - Arłukowicz!

Rozwaliła wspólnie z PiS-em Spec Służby polskiego państwa i armie też! Teraz w piz*u poszła policja i nie tylko ze zbioru MSW-u.

Wiceministrem odpowiedzialnym za policję ma być księgowy. I to w dodatku doradzający firmom francuskim. To niby nic złego - tylko, że francuski wywiad jest jednym z najbardziej ekspansywnych na Świecie. Może jestem zbyt wrażliwy? Ale Francja coraz bardziej chce dorównać USA! A poza tym księgowy - specjalista od unikania podatków należnych państwu - ma nadzorować policję! Takich księgowych - jak dotychczas zatrudniał kto inny, ale też z tego kręgu...

Platforma Obywatelska bez wątpienia ma olbrzymie zasługi dla Polski.

Od czasu kiedy jesteśmy "nareszcie we własnym kraju" nie zaobserwowałem aby jakakolwiek "demokratyczna władza" w postaci "aparatu urzędniczo-państwowego" nie prezentowała wobec ludzi postawy arogancji powiązanej z niekompetencją.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Od czasu kiedy jesteśmy "nareszcie we własnym kraju" nie zaobserwowałem aby jakakolwiek "demokratyczna władza" w postaci "aparatu urzędniczo-państwowego" nie prezentowała wobec ludzi postawy arogancji powiązanej z niekompetencją.

Ależ skomplikowanie wyraziłeś swój pogląd! A jak Ci podoba się była - nowa bocznica?

I do tego "przez" cytatu!

Ależ skomplikowanie wyraziłeś swój pogląd! A jak Ci podoba się była - nowa bocznica?

I do tego "przez" cytatu!

Jeszcze się nie oswoiłem z nową bocznicą.

Ale jak na razie pomysł wydaje mi się być tak prosty i przejrzysty jak wyrażenie mojego poglądu, do którego się odniosłeś.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jeszcze się nie oswoiłem z nową bocznicą.

Ale jak na razie pomysł wydaje mi się być tak prosty i przejrzysty jak wyrażenie mojego poglądu, do którego się odniosłeś.

Niechybnie znaczy to - że się skomplikowałem - ... myślowo! Dumny "jezdem" niebywale! :-)

O właśnie,tak jest arogancja i niekompetencja a ja dodałbym jeszcze zagmatwane i często bzdurne prawo np.prawo własności,które praktycznie nie istnieje.

Bzdurne bo stoi za innymi prawami a powinno być odwrotnie...w demokracji.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Radio Tok Fm kształtuje! Świadomość obywateli też! W polityce (SLD jest zły) i obyczaju (rodziny gejowskiej są dobre). Podpisuje się pod tym Ewa Wanat! Środowisko Michnika i GW (obecnie popierające PO) - jest wyjątkowo szkodliwe dla Polski!

Radio Tok Fm kształtuje! Świadomość obywateli też! W polityce (SLD jest zły) i obyczaju (rodziny gejowskiej są dobre). Podpisuje się pod tym Ewa Wanat! Środowisko Michnika i GW (obecnie popierające PO) - jest wyjątkowo szkodliwe dla Polski>>>>podobno nawet Michnik popiera samogwałt co w wypadku jaruzelskiego bylo niedopuszcalne.Stad taka popularnosc GW u polakow.

a wiadomo jak jezd z takim ...samogwałtem.

Nasi milusińscy.

"Sejm wyda 2 mln zł na zabawki. To skandal"

Posłowie Ruchu Palikota uważają, że planowany przez kancelarię sejmu zakup tabletów parlamentarzyści powinni sfinansować ze środków przeznaczonych na wyposażenie biur poselskich. W tej sprawie zwrócili się do marszałek sejmu Ewy Kopacz.

Kancelaria sejmu potwierdziła, że przetarg na zakup tabletów został już rozstrzygnięty.

"Ze zrozumieniem przyjęliśmy decyzję o zakupie tabletów, ale w związku z trudną sytuacją budżetu proponujemy, by koszty zakupu tych urządzeń ponieśli parlamentarzyści ze środków, które dostają na wyposażenie i prowadzenie biur poselskich" - napisali posłowie Ruchu Palikota w piśmie zaprezentowanym przez rzecznika klubu Andrzeja Rozenka na konferencji prasowej w sejmie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Radio Tok Fm kształtuje! Świadomość obywateli też! W polityce (SLD jest zły) i obyczaju (rodziny gejowskiej są dobre). Podpisuje się pod tym Ewa Wanat! Środowisko Michnika i GW (obecnie popierające PO) - jest wyjątkowo szkodliwe dla Polski!

to samo mówili w PRL.

Nasi milusińscy.

"Sejm wyda 2 mln zł na zabawki. To skandal"

Posłowie Ruchu Palikota uważają, że planowany przez kancelarię sejmu zakup tabletów parlamentarzyści powinni sfinansować ze środków przeznaczonych na wyposażenie biur poselskich. W tej sprawie zwrócili się do marszałek sejmu Ewy Kopacz.

Kancelaria sejmu potwierdziła, że przetarg na zakup tabletów został już rozstrzygnięty.

"Ze zrozumieniem przyjęliśmy decyzję o zakupie tabletów, ale w związku z trudną sytuacją budżetu proponujemy, by koszty zakupu tych urządzeń ponieśli parlamentarzyści ze środków, które dostają na wyposażenie i prowadzenie biur poselskich" - napisali posłowie Ruchu Palikota w piśmie zaprezentowanym przez rzecznika klubu Andrzeja Rozenka na konferencji prasowej w sejmie.

Ukryta Zawartość

To jeszcze nic, nakupili ileś tam laptopów dla urzędasów obsługujących naszą prezydencję w UE, tylko, że dostaną je po jej zakończeniu, ale kasa była więc na coś trzeba wydać..

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wojciechu! To lewicowiec pełną gębą i to po ZDZ! Do tego starej daty i nie był represjonowany!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zauważyłem pewną prawidłowość.Ludzie,którzy za PRLu siedzieli cicho ( nie mam do nich o to pretensji) po 89r. zaczęli zwalczać byłych opozycjonistów ( np. Michnika).Dlaczego?Mam dwa wytłumaczenia.Z zazdrości,że nie działali w opozycji i nie byli represjonowani.I drugie bardziej freudowskie,z powodu wyrzutów sumienia i kompleksów.

Jakoś mi do tego J.K. nie pasuje. On chyba chciał zostać aktorem a potem prezydentem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.