Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Murzynek Suski pomacha ci czarną rączką.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Przy nich ekipa z PO to klub monty pythona a ich wodzem Nikodem Dyzma czyli oczywiście Don Tusk

możesz razem z 747 wskazać cechy przynależne tylko Polakowi.Okazało się ,że nie wystarczy mieć przodków, urodzić się i mieszkać w Polsce.Być założycielem Stowarzyszenia Pisarzy Polskich , członkiem Polskiej Akademii Umiejętności.

"Wisława Szymborska kojarzy mi się z Noblem, ale nie kojarzy mi się z Polską” – powiedziała posłanka PiS Krystyna Pawłowicz na antenie Programu 1 Polskiego Radia. Poeta - jej zdaniem - ma określone obowiązki wobec narodu, z których noblistka się nie wywiązała. Posłankę drażniło też, że „miała bardzo lewicowe poglądy” i angażowała się po jednej stronie, o czym świadczył choćby jej wiersz „Nienawiść" opublikowany w „Gazecie Wyborczej" w czasach dyskusji lustracyjnej. - Dla mnie ważniejsze jest, aby poeta towarzyszył Polakom w trudnych chwilach narodu. Jej zdaniem Wisława Szymborska nie towarzyszyła nam w odzyskiwaniu Polski, w odzyskiwaniu suwerenności. Nie gustuję w tej postaci, nie miałam z nią kontaktu, nie wyrażała moich myśli i uczuć i nie stawiała trudnych pytań o Polskę – mówiła posłanka."

747 gdy PiS pozbawi polskości wszystkie inteligentne istoty staniesz na czele Polskiej Akademii Nauk.Ogłosisz światu ,że brzozy nie było.

wladz, człowiek, którego lubiłem mawiał tak: jeżeli jesteś bez winy, rzuć za siebie kamieniem! Jesteś w tym temacie bez winy, rzucisz za siebie kamieniem?

to w związku z ?

Filut

Nie podpieraj się brytyjskimi profesjonalnymi artystami rozrywkowo-komediowymi.

Oni są sławni na świecie, Donald T., będzie sławny dopiero po zmianie władzy.

Taką samą sławą jak zastępca szefa BOR.

Filut

Nie podpieraj się brytyjskimi profesjonalnymi artystami rozrywkowo-komediowymi.

Oni są sławni na świecie, Donald T., będzie sławny dopiero po zmianie władzy.

Taką samą sławą jak zastępca szefa BOR.

Może w końcu naucz się czytać ze zrozumieniem i napisz to do Sargona.

"Prawicowcy są mniej inteligentni niż lewicowcy, a ludzie, którzy nie byli zbyt bystrzy w dzieciństwie, gdy dorosną, stają się rasistami i homofobami - wynika z badań kanadyjskich naukowców opublikowanego w ''Psychological Science''"

wpisy na forum potwierdzają

Biedni Amerykanie

Filut

Zajrzyj do poważnych mediów i zorientuj się kto ma wezwanie.

Francja na całego już bojkotuje Polskę, piłkarze zamieszkają na Ukrainie.

Ciekawe.

747, które to są te poważne media?

"Prawicowcy są mniej inteligentni niż lewicowcy, a ludzie, którzy nie byli zbyt bystrzy w dzieciństwie, gdy dorosną, stają się rasistami i homofobami - wynika z badań kanadyjskich naukowców opublikowanego w ''Psychological Science''"

wpisy na forum potwierdzają

Dokładnie.

Pisałem od zawsze kim jest, jak słabym politykiem i beznadziejnym premierem jest Donald T.

Pisałem jak fatalne dla Polski są rządy PO, widać co narobili, nie ma autostrad, paliwo po 6,10, śledztwo smoleńskie zakłamane, komisja Millera fikcyjna, bezprawna, zadłużenie niewyobrażalne, praca do nieomal końca życia, bezrobocie młodych, wprowadzenie cenzury, dofinansowanie policji, zadyma w służbie, zapowiedzi protestów wielu podmiotów.etc.

Ale to wiedziały tylko mohery i paru inteligentów typu Ziemkiewicz i ja z moją żoną.

O sfałszowanych wyborach przy pomocy gry trupami smoleńskimi nie wspominam, bo po co.

Rozmowa braci, pogrąży J.Kaczyńskiego donosiły media.

Pijany generał, winni piloci, złamali procedury.

BOR był na lotnisku.

Złowrogie milczenie J.Kaczyńskiego.

Oni zaaresztują autostrady.

My załatwimy 300 mld z Unii.

Można napisać rozdział książki opisując pierdoły tego niby rządu chłoptasiów z PO.

Teraz trafiła kosa na kamień, internauci są najinteligentniejszą warstwą społeczną, mają rozwinięte mózgi dzięki kontaktom internetowym, to nie debile, którzy raz na miesiąc zapalą telewizor, zobaczą że ktoś w TVN24 ktoś rży z J.Kaczyńskiego i oddają głos na PO, PSL, SLD, a nawet są tacy którzy głosują na J.P.

Premier już jedzie na dno.

747, które to są te poważne media?

Uważam Rze.

Francja na całego już bojkotuje Polskę, piłkarze zamieszkają na Ukrainie.

Ciekawe.

Chyba jesteś w d.

Nie widać tam czy Francja prowadzi wspólną politykę zagraniczną ze Szwecją? :)

Rzeczywiście dziwne że drużyna francuska ma bazę na Ukrainie skoro gra we Wrocławiu.

Tusk to mięczak, gdyby Kaczyński był premierem natychmiast odwołałby z Paryża naszego ambasadora.

Jestem Europejczykiem.

Rzeczywiście dziwne że drużyna francuska ma bazę na Ukrainie skoro gra we Wrocławiu.

Tusk to mięczak, gdyby Kaczyński był premierem natychmiast odwołałby z Paryża naszego ambasadora.

Albo i dwóch.

klepiąc tak jak 747 można by napisać, że

Czechy,

Grecja,

Rosja,

Dania,

Holandia,

Niemcy,

Portugalia,

Chorwacja,

Hiszpania,

Irlandia,

Włochy,

Anglia,

bojkotują już na całego Ukrainę.

Cztając tamtejsze gazety można się dowiedzieć, że Janukowycz ma tam fatalne notowania...

Filut

Na Tobie nie można się zawieść.

Francja ma specjalne powody, nie udawaj że nie rozumiesz.

Mają oni przestarzałe technologicznie elektrownie atomowe, które chcieliby być może nam sprzedać, a my być może nie byliśmy zainteresowani.

Konflikt w Gruzji też wygenerował spór.

Francja się stacza z pozycji mocarstwa i nie chce w to uwierzyć, wmawiają sobie że jest inaczej, a nie jest.

Polska pod rządami komunistów nie jest dla nich absolutnie żadnym partnerem do niczego, co najwyżej rynkiem zbytu.

Nasze kontakty z USA, dopełniają gorycz.

Albo i dwóch.

Ambasadora Polski i ambasadora Wolski. I wysłałby nad Paryż jedyny nasz bombowiec z prawdziwego zdarzenia czyli Tu-154M. Mieliśmy dwa ale jeden profilaktycznie zeszczelił kumpel Sarkozego Putin.

Jestem Europejczykiem.

Ambasadora Polski i ambasadora Wolski. I wysłałby nad Paryż jedyny nasz bombowiec z prawdziwego zdarzenia czyli Tu-154M. Mieliśmy dwa ale jeden profilaktycznie zeszczelił kumpel Sarkozego Putin.

To jest ten poziom ironii, to jest to podglebie IIIRP.

Stać Cię na więcej.

Ilu takich ludzi jest w Polsce?

Potrafią tylko tyle i aż tyle.

Bawią się życiem, Polską podczas wyborów.

Ile zła musi być w człowieku, żeby podtrzymywać aktualny stan rzeczy w Polsce?

Filut

Ktoś Cię konsumuje, Ty tylko wiercisz się na talerzu.

Konsumowanych jest więcej osób, są nimi znani blogerzy wladz, muls, dziadekwłodek, argus, inni, sami wiedzą którzy.

Smaczni to Wy nie jesteście, możecie liczyć na wymioty lub nawet wyplucie.

Szczerze wzrusza mnie twoja głupota i naiwność. Idealny wielbiciel Prezesa. Zapisz się do partii, zrobisz karierę. Teraz jest dobry moment - mądrzejsi odeszli i zrobiło się miejsce dla takich Jelonków Bambi jak ty.

Jestem Europejczykiem.

Przyjdą nowe czasy, czasy ludzi, którzy nie będą rozumieli co to było PRL, będą chcieli tego co mają inni, co zobaczą w internecie, dzieje się tak już nawet w Afryce, robiąc problem Amerykanom i Europejczykom.

Każdy to rozumie.

Myślisz że służby takich państw jak Francja nie widzą co dzieje się w Polsce?

To kruchość i słabość polskich samozwańczych elit styropianowych spowodowała i będzie nadal powodować to, że nie chcą nas przy stole Francuzi, ew inni.

Nic innego, znają oni rodowód tych panów, z którymi mieliby dyskutować.

O czym można dyskutować z Polakiem?

Polacy się fatalnie kojarzą na zachodzie, dzisiejsze pokolenie polityków tylko utwierdza społeczność zachodnią o katastrofalnym stanie naszego społeczeństwa.

Zaprzaństwo jako cecha narodowa jest odpychające.

Nieudolność, wszechpanosząca się nieodpowiedzialność, krótkowzroczność, brak jakichkolwiek oznak prawdziwego postępu, samoorganizacji, konkurencyjności, brak myśli technicznej, zaplecza badawczo rozwojowego naukowego, a już nie wybaczą nam braku klasy, buractwa, karierowiczostwa, włazidupstwa, lizusostwa, oraz wszystkich innych fatalnych cech jakie znalazły szczególne warunki do rozkwitu w Polsce okrągłostołowej posmoleńskiej Donalda T.

Czy Ty myślisz, że Sarkozy Merkel powie to wprost do T.?

Do mnie mówisz - naiwny, człowieku powiedz to do lustra.

O niczym innym nie piszę, jak o naiwnym Donaldzie, który kot myślał, że jak będzie miły i grzeczny to go "wezmą" do grona światłych exkluzywnego klubu europejskiego.

Tym czasem dostał kopa z buta od Sarkozy, ale Merkel nie powiedziała słuchaj Sarkozy T., jest ok, weźmy go na próbę.

Spieprzaj dziadu i paszoł won, Sikorski pisał do Amerykanów, że Niemcy to rosyjski koń trojański w Europie.

Czy tam nie mają służb do rozpracowania tej naszej bandy?

Dzieciaki z anonymusa ich rozpracowali dla jaj, a co dopiero profesjonaliści, którzy mają broń atomową i muszą być odpowiedzialni.

Czy oni nie widzą jak jest prowadzone śledztwo, czy oni nie rozumieją że nie mogą wykluczyć zmiany władzy w Polsce i pod nowym przywództwem może się okazać, że premier T., dostanie zarzuty niedopełnienia obowiązków, przekroczenia uprawnień, złamania ustawy, w tym zasadniczej?

I kogoś tak potencjalnie wizerunkowo niepewnego mają zapraszać do rozmowy o poważnych sprawach jakimi są interesy?

Donald T., pogrążył Polskę i Polaków całkowicie.

Internet jest obecnie ostatnią enklawą względnej wolności, bardzo względnej.

Nie ma pracy.

Nie ma możliwości sensownego kształcenia w Polsce, z niewielkimi ilościowo wyjątkami dla wybranej elity poukładanej.

Co w ogóle można tutaj robić?

Jedyne co można jeszcze to usiąść do komputera i dzięki internetowi zobaczyć jaki piękny jest świat.

Normalny świat.

Wolny.

A nie postkomunistyczny ułożony w Magdalence, Magda nie żyje.

Piszesz o wolnym świecie jak o jakimś odkryciu a nawet nie wiesz co to jest bo sam tego nie doświadczyłeś. Na dokładkę własne zniewolenie przypisujesz innym.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.