Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Koalicja nie jest mono władzą i polega na kompromisach,czyżbyś o tym nie wiedział

jesteś obłąkany ,jakbym słyszał Brudzińskiego.

No nie ,a morskie ministerstwo w jakim celu utworzono i za czyje pieniądze

Nie mierzę na zastępcę szefa PiS, poseł Brudziński może spać spokojnie.

Pozostańmy każdy przy swoim.

Obłąkaniu.

Jeszcze tylko napisz, że w Polsce jest demokracja, wolne media i wybory, gdzie obywatele wyborcy mają pełen dostęp do informacji o partiach politycznych i ich liderach.

Przypomnij sobie kampanię prezydencką, gdzie J.Kaczyński przegrał proces sądowy w trybie wyborczym, bo powołał się na informację będącą w aktualnym programie PO, umieszczoną na ich oficjalnych stronach w internecie!

Chodziło o domniemaną prywatyzację służby zdrowia, komercjalizację jak było tam ujęte.

To nie jest demokracja, sędzina jeszcze rozgrzana.

ITD, ITP.

To chucpa.

Dobrze to wiesz.

Po prostu masz ochotę się przekomarzać i wiesz jakie są reguły i argumenty rzeczywiste.

masz obsesję ,szkoda mojego czasu.Może ktoś tą pałeczkę przechwyci.

słuchaj 747 każdy rząd jest podobny tylko obecny działając w czasach kryzysu wykazuje się duża skutecznością a nie przejadaniem koniunktury i planowaniem większych wydatków od dochodów.

Częściowo się zgadzam.

Ale druga część wypowiedzi o skuteczności zakrawa na miano kandydowania do WPISU ROKU NA FORUM!!!!!!!!!

Nie mierzę na zastępcę szefa PiS, poseł Brudziński może spać spokojnie.

Pozostańmy każdy przy swoim.

Obłąkaniu.

niezupełnie ,ja korzystam z faktów

Częściowo się zgadzam.

Ale druga część wypowiedzi o skuteczności zakrawa na miano kandydowania do WPISU ROKU NA FORUM!!!!!!!!!

747 podaj wiarygodne dane gospodarcze przeczące skuteczności rządu Tuska na tle innych krajów.

masz obsesję ,szkoda mojego czasu.Może ktoś tą pałeczkę przechwyci.

Nie mam żadnej obsesji.

Też myślałem że choć część tej propagandy się ziści.

Ale walczyły we mnie życzenia z realem, a real jest okrutny, o czym wielu się przekonało a jeszcze więcej przekona.

Teraz się przekonują Argentyńczycy, Grecy itp.

Okręt płynie.

niezupełnie ,ja korzystam z faktów

747 podaj wiarygodne dane gospodarcze przeczące skuteczności rządu Tuska na tle innych krajów.

Nie pracuję więc nie mam danych wiarygodnych.

Każdy kto jest uczciwy wobec siebie wie jakie są dane, jakie dane są ważne, jakie są tylko propagandowe, bez znaczenia strategicznego.

Nie wchodźmy w temat ekonomi, jestem zmęczony.

Jak również czekam kogo nie było przy zdradzieckim okrągłym stole ,Kaczyńscy byli

To jest niepoważny wpis.

Dla ludzi, typu zaglądający do telewizyjnych wiadomości raz na tydzień i tam mogą zobaczyć, Kaczyńscy byli, no to teraz jasne, kto to jest.

Do tego jeszcze podejrzana kariera ojca Rajmunda, role aktorskie w komunistycznej TV i pozamiatane.

A to że człowiek atakowany dzień i noc przez wiele lat jak NIKT w Polsce od zawsze jak pamiętam, może z wyjątkiem Wyszyńskiego, to nikt na to nie zwróci uwagi, bo oni uważają, że to po prostu tak jest i tak w Polsce musi być, Jarosław Kaczyński robi za obiekt wszelkich zarzutów i obelg.

No to nie jest normalne, ale ludzi to nie obchodzi, nie zastanawiają się nad tym.

Przyjmują to za naturalny proces czy obrzęd.

poczekam z danymi natomiast kogo nie było przy "zdradzieckim" okrągłym stole,Kaczyńscy byli

Nie pracuję w liczbach ani na liczbach, działam intuicyjnie i to liczby mnie słuchają a nie ja liczb.

Czasu nie da się cofnąć, byli i już się tego nie zmieni.

nie ja nazywam osoby ,które doprowadziły do okrągłego stołu zdrajcami,Kaczyńscy w nim uczestniczyli w tym jeden bezpośrednio.

Nie pracuję w liczbach ani na liczbach, działam intuicyjnie i to liczby mnie słuchają a nie ja liczb.

Czasu nie da się cofnąć, byli i już się tego nie zmieni.

bazarowy naganiaczu kup sobie słoninę i czasu nie zabieraj

Filut

Ja tylko polaryzuje.

Wladz, współczuję.

Od samego czytania bredni i samozaprzeczeń numerka można się zniechęcić.

A Ty masz jeszcze siłę prowadzić polemikę... no, no.

Przybyłeś na pomoc, no no, wladz będzie wdzięczny, prosił żeby ktoś przejął, dzielny Kolega Filut.

Wladz, współczuję.

Od samego czytania bredni i samozaprzeczeń numerka można się zniechęcić.

A Ty masz jeszcze siłę prowadzić polemikę... no, no.

były momenty zwątpienia,niemniej przytułek zdrowego rozsądku utrzymałem :)

Filut

Jestem za, a nawet przecie, też oprotestowałeś?

Chyba coś ważnego przeoczyłem, ale musiało być ostro.

przeczytasz 2-4 słowa z jego wpisu i wiesz czy o brzozie czy tym razem o Tusku,często Tuska z brzozą miesza.

Chyba coś ważnego przeoczyłem, ale musiało być ostro.

nudzisz,to przeoczyłeś

747. Nie licz na to, że poświęcę swój czas na grzebanie w g.

Udział Kaczyńskich w okrągłym stole czyli jak to ty traktujesz w "zdradzie" to fakt.

W jaki sposób oszukasz swój mózg, że było inaczej, to twoja sprawa.

Panowie!

Czytając dwie ostatnie strony odnoszę wrażenie że daliście wpuścić się jak dzieci. Dyskutujecie z facetem który - i tu mam problem jak powiedzieć to delikatnie ale jasno - potrzebuje pomocy i to fachowej.

Wdając się w bezsensowną dyskusję z bezsensownymi argumentami umacniacie faceta w poczuciu dziwacznej misji co tylko utrudni jego powrót do rzeczywistości.

Jestem Europejczykiem.

Tu nikt z nikim nie dyskutuje.

Ilość facetów jest też ograniczona.

Bezsensowna jest cała twórczość zakładki, sprowadzająca się do konkluzji Jarosław Kaczyński to zło wcielone, bo to, bo tamto.

Macie kłopot z moimi sukcesami, 27% PO, czy może być coś piękniejszego pod słońcem i ta tendencja, w dół, jakie to piękne, po tylu latach zakłamania, dopiero teraz.

Wszystkie moje tezy z przed wielu miesięcy znajdują co chwila potwierdzenie.

Rządzący urabiajacy społeczeństwo na swój obraz i podobieństwo, otrzymują zapłatę za swój wysiłek.

Trafili w końcu na część rozgarniętą, skuteczną, cwaną, bo przymuszoną stworzonymi warunkami do walki w przestrzeni wirtualnej.

Nie ma krzyża, do którego przylgnie moher, którego można oszczać.

Są ludzie opierający się na częci informatycznej rzeczywistości, na części kojarzonej z najwyższą nowoczesnością w ujęciu społecznym.

Nie dali się.

Biedny rząd.

Smutny Donald T.

Czy ktoś mysli, że postepujący spadek poparcia PO, to tylko ACTA?

Trzeba być mocno naiwnym aby tak sądzić.

Czy internauci żyją w prózni, czy urodzili sie wczoraj, czy wyjechali z kraju na okres parodii śledztwa smoleńskiego.

Czy jakby Edmund Klich odszedł przed wyborami, czy jakby zarzuty dla wiceszefa BOR były przed wyborami, czy jakby odczyty Instytutu Analiz były przed wyborami, czy awantura w prokuraturze, czy mnóstwo innych zjawisk z szczególnym uwzględnieniem rzeczywistej sytuacji Polski w Unii Europejskiej, to co Platforma wygrałaby wybory?

Chyba tylko według Wprost i redaktora Lisa.

I tu nie chodzi bynajmniej tylko o alternatywę czy zyskałby taki czy inny podmiot polityczny na słabości PO.

Tu chodzi o zwykłą najzyklejszą uczciwość wobec wyborców, której w PO nie ma za grosz.

Inni jacy są tacy są, ale politycy PO są wyjątkowi, oni sprawiają wrażenie "boskiego namaszczenia do władzy"

Nie mają innych zastosowań, tylko władza.

Unia Wolności upadła, czy rozsądny człowiek nie widział że PO to Unia Wolności Bis?

Czy to było tak trudne?

Czy to było nieczytelne?

Dla kogo nieczytelne?

Ile trzeba inteligencji żeby wiedzieć jak kończą ludzie samozwańczy w danych dziedzinach?

Czy te nominacje ministerialne, są tak trudne do odczytania, jakie potencjalnie efekty dadzą przy takiej czy innej obsadzie?

Kompletny brak jakichkolwiek kompetencji do zarządzania odpowiedzialnymi odcinkami!

Zuchwalość i arbitralność w podejmowaniu decyzji.

Zupełne nieliczenie się z nikim i z niczym dzięki osłonie pracowników usłuznych mediów typu Lis przed wyborami czy Gugała w wywiadzie z Adamem Hofmanem z PiS.

Czy internauci, którzy widzieli w sieci to wszystko, to co, niby są ślepi, nie kojarzą że teraz przyszła ich kolej, aby zostać odpowiednio potraktowani, za pomocą tych samych szcztuczek?

Już widzieli rząd w akcji, z dopalaczami, z kibicami, z śledztwem, z służbą zdrowia, przedtem z koleją, o szczuciu przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu nie wspominając.

Znają sztandarowe reakcje cyngli, byłego Janusza P., czy Stefana Niesiołowskiego.

Wiedzą gdzie leżą konfitury.

Wiedzą że mechanizm władzy, to nie paru oszczędnie pisząc ludzi z innymi realnymi powołaniami niż wykonywane.

Wiedzą że realna władza jest gdzie indziej, dlatego za nic mają podrygi ekipy, nie długo 15 procentowej, jak przewinie się przez Polskę fala protestów, która to ekipa robiłaby własnemu społeczeństwu, WIELKĄ ŁASKĘ, obniżając nieco cenę paliwa.

Wszyscy wiedzą, że Jarosław Kaczyński zachowałby się po męsku i obniżył czasowo akcyzę w takiej sytuacji.

To zupełnie oczywiste, już słyszę i widzę te zajadłe ataki Katarzyny Kolędy-Zalewskiej, panie premierze czy nie mozna obniżyć akcyzy, PRZECIEŻ PALIWO JEST PO SZEŚĆ!

A tu co, ATAK zawziety Katarzyny Kolędy Zalewskiej na K.Rutkowskiego niedetektywa.

Rada Etyki Mediów zareagowała na żenujący spektakl tego pracownika dziennikarstwa w sposób właściwy.

Mam nadzieję że ludzie rozliczą tą chołotę, te watachy, tych pilotów podchodzących do lądowania dziesięć razy pod naciskiem J.Kaczyńskiego telefonującego do brata, który wysyła Błasika do kokpitu za aby sam usiadł za sterami maszyny, mimo to że wie, że ten przed chwilą drinkował z nim i innymi oficjelami.

Żegnam

Menszczyźni.

Panowie!

Czytając dwie ostatnie strony odnoszę wrażenie że daliście wpuścić się jak dzieci. Dyskutujecie z facetem który - i tu mam problem jak powiedzieć to delikatnie ale jasno - potrzebuje pomocy i to fachowej.

Wdając się w bezsensowną dyskusję z bezsensownymi argumentami umacniacie faceta w poczuciu dziwacznej misji co tylko utrudni jego powrót do rzeczywistości.

Jaro

Dobrze że Ty nie dałeś się wpuścić w maliny.

Zagłosowałeś na Janusza P., któremu wobec słabości PO rośnie.

Janusz P., wybawiciel.

Coś mi intuicja podpowiada, że mogę niedługo być najwierniejszym orędownikiem powrotu Donalda T., do władzy.

Ci Twoi ulubieńcy jak wraz z Leszkiem Millerem stworzą większość do której dołączy nieodłączny od władzy PSL, to będzie dopiero RAJ.

Twoi przyjaciele wladz i Filut, są skompromitowani.

Ty jeszcze masz wszystko przed sobą.

Pozdr

Panowie!

[...] Dyskutujecie z facetem który - i tu mam problem jak powiedzieć to delikatnie ale jasno - potrzebuje pomocy i to fachowej.

Zatem widzimy problem w podobny sposób. Już parę godzin temu napisałem, że charakter wyczynów numerka na tym forum przypomina mi symptomy zaburzenia afektywnego dwubiegunowego (tak się teraz zgodnie z zasadami poprawności politycznej nazywa pewne znane od dawna choróbsko).

Werbalne rozwolnienie sprzed dziesięciu minut chyba potwierdza taką diagnozę.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Najbardziej wiarygodna "sondażownia" w Polsce, czyli OBOP podaje wyniki poparcia dla partii politycznych:

PO uzyskałaby 28% głosów, a PiS - 26% - wynika z najnowszego sondażu TNS OBOP, na Ruch Palikota chciało głosować 10% badanych, na SLD - 9%, a na PSL - 5%. Pozostałe, jak zwykle,nie liczą się. Obawiano się niedawno, że PO nigdy nie spadnie - niezależnie od tego, w jaki sposób udaje,że rządzi.

PiS jak nie umiał rządzić, to przynajmniej dobrowolnie oddał władzę i przeszedł do opozycji, w której też nie umie być... opozycją. PO jest partią bardziej szkodliwą od PiS-u. Nie umie rządzić, nie umie się do tego przyznać, nie umie i nie chce odejść. EURO 2012 zbliża się wielkimi krokami. Rządy tych dwóch partii to największe nieszczęście w dziejach wolnej i demokratycznej Najjaśniejszej.

• Moderatorzy

Najbardziej wiarygodna "sondażownia" w Polsce, czyli OBOP podaje wyniki poparcia dla partii politycznych:

PO uzyskałaby 28% głosów, a PiS - 26% - wynika z najnowszego sondażu TNS OBOP, na Ruch Palikota chciało głosować 10% badanych, na SLD - 9%, a na PSL - 5%. Pozostałe, jak zwykle,nie liczą się. Obawiano się niedawno, że PO nigdy nie spadnie - niezależnie od tego, w jaki sposób udaje,że rządzi.

PiS jak nie umiał rządzić, to przynajmniej dobrowolnie oddał władzę i przeszedł do opozycji, w której też nie umie być... opozycją. PO jest partią bardziej szkodliwą od PiS-u. Nie umie rządzić, nie umie się do tego przyznać, nie umie i nie chce odejść. EURO 2012 zbliża się wielkimi krokami. Rządy tych dwóch partii to największe nieszczęście w dziejach wolnej i demokratycznej Najjaśniejszej.

tak, ale nie widzę w RP siły politycznej, która rokowałaby nadzieję na profesjonalizm i skutecznaść rządów

co zostało z majątku socjalizmu zostało przejedzone - więc emerytur nie będzie, NFZ nie podpisał do dziś wielu kontraktów z "państwowymi" zoz - więc wielu chorych wraca do domów bez kontaktu z lekarzem, itd

jednym słowem lodówka zrobiła się pusta

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

tak, ale nie widzę w RP siły politycznej, która rokowałaby nadzieję na profesjonalizm i skutecznaść rządów

co zostało z majątku socjalizmu zostało przejedzone - więc emerytur nie będzie, NFZ nie podpisał do dziś wielu kontraktów z "państwowymi" zoz - więc wielu chorych wraca do domów bez kontaktu z lekarzem, itd

jednym słowem lodówka zrobiła się pusta

Mam podobne odczucia. Państwo wchodzi w coraz głębszy kryzys polityczny, gospodarczy i społeczny. Zmarnowano lata wolności i demokracji od 1989 roku. Ponoszą za to odpowiedzialność wszyscy od lewa do prawa, ale największą wszystko co wyrosło z "Solidarności". Uprawiały one politykę historyczną z totalna krytyką i nienawiścią do wszystkiego co było w PRL, aby zamaskować własne nieudacznictwo i niegodziwości. Prawica nie wypracowała nic - poza totalna polaryzacją społeczeństwa. Wszystko do czego przyłożyła swoja rękę zepsuła. Obecny rząd, który puszy się z powodu wyboru na kolejną kadencję, potrafi jedynie administrować w zakłamany sposób - nie ma żadnego realnego planu pro rozwojowych rządów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.