Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

I dla tego coś Macieja Zembatego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kpisz sobie z ofiar katastrofy kolejowej? Do tego już doszedłeś?

Ukryta Zawartość

Nie rób z siebie większego idioty, niż jesteś. I nie przypisuj mi swoich insynuacji, jako intencji!

W czasie obecnej żałoby narodowej, z której już wcześniej sobie kpiłeś, gdy zapowiedział ją Prezydent, podsyłasz mi link do śmieszno-kpiarskiej piesenki na temat prosektorium i nieboszczyka. Ty już sam nie wiesz, co piszesz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

P.S.

Jedynym, który nie jest winien, to Donald T., Sławomir N.

Reszta może spodziewać się oskarżenia.

dziadekwłodek

Podejmij niezwłocznie niezbędne czynności, służące wyjaśnieniu.

Stan psychiczny nie pozwala na postawienie zarzutów podejrzanemu.

Dostanie obrońcę z urzędu.

Do szeregu wstąp!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zdaje się, że bezpośrednia przyczyna katastrofy jest znana: http://wiadomosci.wp.pl/kat,132314,title,Zarzut-dla-dyzurnego-ruchu-Mezczyzna-jest-w-szpitalu-psychiatrycznym,wid,14306443,wiadomosc.html?ticaid=1e099.

Ponieważ zawsze jest jakieś tło i coś do ugrania. Dyskusji trochę jeszcze będzie...

Dziadek i Cyfrzak ma do Was serdeczną prośbę!

Czy możecie chociaż w dni Żałoby Narodowej nie ośmieszać się i robić z siebie idiotów, ja wiem opozycja musi krytykować, ale niech to ma jakiś sens!

Poczytałem sobie Wasze wpisy i za cholerę nie mogę utrzymać, przecież koniecznej dziś powagi.

Ja wiem, zaraz dostane następne ostrzeżenie za obrażanie uczestników tego tematu, ale co mi tam... Warto!!

"Polskie koleje są najbardziej niebezpieczne w całej Wspólnocie - wynika z ostatniego raportu Europejskiej Agencji Kolejowej. W 2010 roku w Polsce doszło do 449 wypadków kolejowych, w całej Unii - nieco ponad 2400. Bruksela wielokrotnie zwracała Warszawie uwagę na poważne niedoinwestowanie jej kolei. Tymczasem rząd Donalda Tuska i tak planuje przeniesienie części funduszy z kolei na drogi"

A może to jest przyczyna, przynajmniej pośrednia?

Jestem Europejczykiem.

Jaro

Oczywiście że cienkie jak żyletki bolki i tępi jak polsilver, nie potrafią zbudować kawałka autostrady, nie dość że najdrożej na świecie, to jeszcze popękane i remontowane być może kasą z kolei z kolei.

Pozdrawiam.

Po katastrofie kolejowej politycy prześcigają się we wnioskach o informację rządu w sprawie stanu kolei i oskarżeniach o bałagan i chaos. Beata Kempa z rozpędu chciała wysłać kontrolę do ministerstwa, które... nie istnieje od listopada.

"- Klub parlamentarny Solidarnej Polski zwraca się o bardzo szczegółową kontrolę Najwyższej Izby Kontroli w Urzędzie Transportu Kolejowego w Ministerstwie Infrastruktury - mówiła posłanka na konferencji w Sejmie. - Dlaczego chce pani kontroli w ministerstwie, które nie istnieje? - zapytał reporter TOK FM.

- Przepraszam, to z rozbiegu."

Jestem Europejczykiem.

To już stały pejzaż, wykorzystywanie czyjegoś nieszczęścia, dla własnych celów.

Tylko bezpośrednich oskarżeń Jarosława Kaczyńskiego za fatalny stan kolei brakuje, szkoda pisać.

Żenada.

A Jarosław ma jakieś kolejowe dokonania na koncie?

Albo jakieś w ogóle, nie tylko kolejowe? Może jedno - przez całe waleczne zycie ani razu nie dał się aresztować i nie spędził ani jednej nocy w celi. Nie musieli mu dać więziennego śniadania i Polska na tym zarobiła (nie straciła).

Tylko bezpośrednich oskarżeń Jarosława Kaczyńskiego za fatalny stan kolei brakuje, szkoda pisać.

Żenada.

747 a co ta skarlała człowieczyna robiła przez dwa lat rządzenia.Zamiast naprawiać PKP koalicjantów niszczył

i promował podobne tobie uległe mięczaki

Witaj

wladz

Gdzie zawiodła Cię podróż służbowa, Węgry, Rosja, byłeś obserwatorem?

A Jarosław ma jakieś kolejowe dokonania na koncie?

Dokonania, jego dokonaniem jest nazwisko, które budzi podziw i powoduje dyscyplinę.

Na przykład wypadek Roberta Kubicy...

Obrzydliwie tu wykorzystywał jeden taki numerek.

A i Jarosław K. nie omieszkał skorzystać z okazji.

Filut

Nie brakuje Tobie tych emocji co drugą niedzielę w sezonie?

Czy nie należało zrobić atestu barier ochronnych przy trasie rajdu?

A dramat samego człowieka, który nie wytrzymał presji, to co?

747 a co ta skarlała człowieczyna robiła przez dwa lat rządzenia.Zamiast naprawiać PKP koalicjantów niszczył

i promował podobne tobie uległe mięczaki

Można było regulować zegarki, wedle rozkładu jazdy pociągów, kiedy PiS był u władzy.

czekam na prezesa premiera i ministra 747

To byłby wielki dzień!

Filut

Weź te kwiaty, które dostał poprzedni min Grabarczyk i zanieś z łaski swojej na groby ofiar reżimu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.