Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jest mi przykro, że tacy światli obywatele jak Twoja osoba, piszą takim tonem.

Nie chciałem dotknąć Waszmości, proszę o wybaczenie.

Niestety nie mogę zrewanżować się kąplęmętem bo główny nurt mnie zeźre.

Pozdrawiam w bulu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Coś zjadłem s solą, teraz mnie brzuch boli............

Władza truje obywateli..............

Donald T., główny truciciel Polski.

Nie chciałem dotknąć Waszmości, proszę o wybaczenie.

Niestety nie mogę zrewanżować się kąplęmętem bo główny nurt mnie zeźre.

Pozdrawiam w bulu.

Staniesz im w poprzek w gardle.

Dziś dzień kobiet.

747 stajesz się kłopotliwy,możemy odpowiadać karnie za nieudzielenie tobie pomocy

Art. 162 kodeksu karnego - nieudzielenie pomocy

§ 1. Kto człowiekowi znajdującemu się w położeniu grożącym bezpośrednim niebezpieczeństwem utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu nie udziela pomocy, mogąc jej udzielić bez narażenia siebie lub innej osoby na niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu,podlega karze pozbawienia wolności do lat 3

§ 2. Nie popełnia przestępstwa, kto nie udziela pomocy, do której jest konieczne poddanie się zabiegowi lekarskiemu albo w warunkach, w których możliwa jest niezwłoczna pomoc ze strony instytucji lub osoby do tego powołanej.

Bardzo przepraszam!

Ja już kilka razy ostrzegałem przed nakręcaniem 747. Może to wywołać powiększenie amplitudy wahań nastroju więc euforia będzie większa ale też nieuchronnie po niej następująca faza depresyjna głębsza.

Dlatego idee i pomysły 747 musimy znosić z wyrozumiałością choćby we własnym interesie, no bo kto zapewnia na Bocznicy tyle rozrywki co on?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

§ 2 nas rozgrzesza- chyba nikt z nas nie jest wysoko kwalifikowanym psychiatrą czy nawet neurochirurgiem - tu chyba tylko lobotomia by pomogła :))).

Na odległość to (może) pomógłby tylko Anatolij Michajłowicz Kaszpirowski.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Na litość forumową! lobotomia jest zakazana!

Ale wygląda na bardzo skuteczna metodę: "Amerykański neurochirurg Walter Freeman do wykonania lobotomii używał młotka do trepanacji i wprowadzanego przez otwór w czaszce szpikulca do lodów, którym niszczył tkankę mózgową (...)."

(Cytat pochodzi z: http://www.wprost.pl/ar/68349/Lobotomia-Nobla/?O=68349)

wladz

muls

Filut

argus

fox

dziadekwłodek

Już tylko 3 głosy przewagi liczebnej w Sejmie posiada koalicja rządowa PO, PSL.

Czuje, że każdy głos teraz będzie na wagę.

Trochę się sytuacja komplikuje, jeszcze jakieś 30 - 40 wpadek rządu i będzie jakaś kosmetyka potrzebna, by skutecznie rządzić.

Tyle wpadek rządowi zajmie czas akurat do zawodów sportowych UEFA 2012 ME w Piłce Nożnej.

Po zawodach, jeśli zawodnicy nasi odpadną w fazie pierwszej nastąpią protesty kibiców, do których mogą przyłączyć się rozgoryczeni obywatele.

Jeśli wynik sportowy będzie pozytywny, nastąpi euforia i wzrost notowań PO.

Niestety tym razem nasi piłkarze będą grali przeciwko samym sobie.

Przegrają będzie źle, awansują będzie jeszcze gorzej, ale tym razem dla Polski.

Kwadratura koła.

Pozdrawiam rodzinę Pana Włodka Smolarka świeć Panie nad Jego Duszą.

Znowu umieściłeś mnie drogi 747 na swojej liście. Co mogę zyskać lub stracić? jak wysoko jesteś w hierarchii?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Kiedy będę po raz kolejny sporządzał listę, zrezygnuję z umieszczania na niej Kolegi, Kolego fox.

Ciekawe, że inni wyróżnieni beneficjenci IIIRP, nie protestują, może czują się wyróżnieni i wyjątkowi.

Kolega fox, nie lubi wyróżnień?

To trzeba było dać sobie spokój z prezentowaniem publicznym przedmiotu swojego poparcia w wyborach do Sejmu.

A tak, Kolega jest współodpowiedzialny i za katastrofę kolejową, za sól, za popękane autostrady i zapłacenie haraczu do Brukseli, by być przy stole raz na rok.

Co złego to nie ja, ja tu tylko sprzątam, no właśnie, nie mamy pańskiego płaszcza.

I co pan mi zrobi?

Nie kandyduję ani nie biorę udziału w tzw. wyborach, i co pan mi zaproponuje?

Beneficjencie, tfu!

To prawie jak buszmenie!

Wyborcy PO to największa zaraza w naszym kraju, tak piszą internauci na blogach.

Mylą się?

I co pan mi zrobi?

Nie kandyduję ani nie biorę udziału w tzw. wyborach, i co pan mi zaproponuje?

Beneficjencie, tfu!

To prawie jak buszmenie!

Widzę że Kolega reprezentuje typową mentalność, jestem za, a nawet przeciw.

Współczuję bezsilności.

Nie nie myli się Kolega, proszę otworzyć telewizor, będzie program Janka Pospieszalskiego, czy tam obserwujemy malkontenctwo czy pragnienie wolności i prawdy w przestrzeni publicznej.

Niestety prawda jest tylko dla wybranych, reszta, czyli motłoch, ludzie, masy, /bydło wyborcze/ im należy się tylko socjotechnika.

Oczywiście mają płacić podatki, aby wybranym żyło się tu i teraz wygodnie.

Mylę się?

Właściwy Kolego, przynajmniej wajchowy tak uważa(ł)

Pospieszalski nie mieści mi się nawet w zamkniętym telewizorze.

Filut

Nomenklatura, której używasz demaskuje Cię jako osobę o standardach moralnych z życia wziętych.

Masz zapewne doświadczenie w posługiwaniu się setkami i może jeszcze innymi miarkami i wartościami.

Ludzie są zagrożeni w kopalniach, to następny efekt bałaganu totalnego.

Ranni górnicy w kopalni.

Start min Nowaka uważam za jeden z najbardziej udanych w rządzie, mówi D.T.

Filut

Nomenklatura, której używasz demaskuje Cię jako osobę o standardach moralnych z życia wziętych.

Masz zapewne doświadczenie w posługiwaniu się setkami i może jeszcze innymi miarkami i wartościami.

Nie nadymaj się.

Brakiem poczucia humoru głupio się popisywać.

Wobec zaistniałej sytuacji w kraju, teraz kiedy koalicja PO,PSL, wisi na włosku trzech głosów, używasz ironii!

Masz tupet!!!

Właściwy Kolego, przynajmniej wajchowy tak uważa(ł)

Pospieszalski nie mieści mi się nawet w zamkniętym telewizorze.

Mnie również nie mieszczą się w głowie Fakty.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

wladz

muls

Filut

argus

fox

dziadekwłodek

Już tylko 3 głosy przewagi liczebnej w Sejmie posiada koalicja rządowa PO, PSL.

Czuje, że każdy głos teraz będzie na wagę.

Trochę się sytuacja komplikuje, jeszcze jakieś 30 - 40 wpadek rządu i będzie jakaś kosmetyka potrzebna, by skutecznie rządzić.

(...)

Spokojna twoja wielki i bolący łeb! Parlamentarzyści PO i PiS dostana zakaz opuszczania parlamentu i spoko!

Poza tym Palikot jest podatny na wspieranie tej koalicji.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

nie rozumiem dlaczego jezdem...drugi.

W przeciwieństwie do mojego przedmówcy nie zgłaszam zastrzeżeń co do kolejności. Ostatni będą pierwszymi! Podobno. Wiec czekam spokojnie.

Po prostu taką masz siłę przebicia.

Drugie miejsce na liście wielu wzięłoby w ciemno, chyba że masz ambicje ponadstandardowe.

Na chwilę obecną błąd człowieka jest przyczyną katastrofy.

Musi być ofiarą jakiś biedaczyna, przecież nie może być błędu w strukturze, bo wiadomo, jakimi,czyimi ludźmi jest ona obsadzona, jeszcze ktoś mógłby być zaproszony do poniesienia odpowiedzialności, a w IIIRP pieniądze nie idą z wyjątkiem który potwierdza regułę, ale wyjątek był średni, bo wykręty medyczne użyte zostały standardowo, przez standardowych fachowców od załatwiania tego typu spraw.

W przeciwieństwie do mojego przedmówcy nie zgłaszam zastrzeżeń co do kolejności. Ostatni będą pierwszymi! Podobno. Wiec czekam spokojnie.

Moskiewskie pieniądze.

One nie pozwalają Tobie na awans.

nie rozumiem dlaczego jezdem...drugi.

Stoisz w cieniu, nie ciśniesz się na pierwszy plan, bardzo sprytne, przyznam.

747 jesteś absolwentem rydzykowej uczelni?

nie jest źle,jeden fakt kojarzysz ....ten z niemieszczeniem w głowie

Pracujesz dla słupów ogłoszeniowych?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.