Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

xniwax

Nic nie zabolało i nic nie ubodło.To po prostu absurdalny i śmieszny zarzut-mam na myśli faszyzm.Dlatego przypomniałem Ci,że nie tak dawno to właśnie Ty broniłeś faszystowskich kiboli na tym Forum.Co do obiektywizmu.Nikt tu pewnie nie jest obiektywny.Jestem tak samo obiektywny jak Ty tylko w drugą stronę.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziadek, jak bym o tobie czytał- kruchy,nasiąkliwy, słabo wytrzymały,coś pominąłem? a jeszcze bym zapomniał, piskliwy !

Piszczysz to ty chłoptasiu! A co do mnie, to jestem raczej "czerwony jak cegła". :-)

"Szaleństwo, festiwal arogancji władzy. Pan Neumann może zostać też dowódcą promu kosmicznego..." Tak Jacek Żakowski komentuje politykę kadrową w rządzie Tuska: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,12161940,_Szalenstwo__festiwal_arogancji_wladzy__Pan_Neumann.htm. Jeżeli jeszcze słyszę do tego, że minister sprawiedliwości Gowin powołał na swojego doradcę Czumę (terrorystę w PRL-u, oskarżanego o przekręty w USA, nieudolnego ministra sprawiedliwości posądzanego o nepotyzm) - to nie wypada się nie zgodzić z tym co pisze Żakowski.

Społeczeństwo zaczyna przecierać oczy: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/spadek-nastroju-polakow-sprawy-ida-w-zlym-kierunku,1,5193915,wiadomosc.html.

Tak,każdy kto jako młodziak zwalczał jedynie słuszny ustrój czyli PRL jest terrorystą.W takim razie każdy kto kogo popierał( PRL) był zdrajcą.Przypominam,że taki np. Piłsudski robił gorsze rzeczy a jest bohaterem.

Pierwszy kibol RPO goni w piętkę, w obecnej chwili już raczej nie panuje nad koalicją i powoli przestaje nad własnym środowiskiem, nie mówiąc o kłopotach ekonomicznych i społecznych vide wzrastające bezrobocie poza dużymi miastami do ponad 20-30%

PS

Wojciechu jak juz kłamiesz to rób to z wdziękiem wg przykładu z góry.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax

Nie podniecaj się bo się spocisz i przeziębisz.W którym miejscu skłamałem?

747

Ten upragniony dzień mieliście w 2005r.To se ne vrati!

W którym miejscu skłamałem?

Mało spostrzegawczy jesteś, czy wchodzi Ci to w krew i nie zauważasz?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kolejny artykuł o politycznym peletonie, gdzie nieustannie trwa rozprowadzanie zawodników:

"(...)niedawno szefem spółki PGE PEJ1, zajmującej się energią atomową, z wynagrodzeniem miesięcznym 110 tysięcy złotych został Aleksander Grad - były minister skarbu i poseł PO. Rzeczniczką w spółce PGE Dystrybucja jest jego synowa.

Z kolei brat byłego ministra sprawiedliwości jest szefem departamentu w spółce Polski Cukier, córka działaczki PO z Gorzowa bez konkursu została szefową filii Urzędu Marszałkowskiego w Gorzowie. Córka jednego z bohaterów afery taśmowej pracuje w departamencie Ministerstwa Rolnictwa, a Jolanta Fedak, była minister pracy z ramienia PSL, gdy nie dostała się do parlamentu, została przewodniczącą Kostrzyńsko-Słubickiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej.

Dla teścia syna byłego już ministra Marka Sawickiego stworzono specjalne stanowisko w Centralnej Bibliotece Rolniczej w Warszawie. Został wicedyrektorem.(...)"

(http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,12168261,Politycy_doja_panstwowe_spolki__Grad_zarabia_110_tys_.html)

Zdaje się sam Tusk na początku pierwszej kadencji powiedział, ze bez względu na to kto i kim jest będzie surowo traktowany za nepotyzm.

Zdaję się również, ze nos pinokia juz nie wystarcza, Tuskowi rośnie raczej palikotowy penis od kłamstw.

To niewątpliwie wyróżnia Tuska od innych liderów politycznych, byc moze dlatego też rzadko się pokazuje, a jeśli juz to występuje za niego sobowtór idiota.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ppodobno nawet ziemie wyzwozom tirami.

a nawet nie podobno bo sam widzialem.

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jezeli nie są to działania pozorowane: http://podatki.wp.pl/kat,66248,title,Ministerstwo-Finansow-zamyka-raje,wid,14776307,wiadomosc.html - to są godne pochwały! Jeżeli... Bo przecież Dania, Czechy czy Norwegia nie zaliczają się do rajów podatkowych. Ze Szwajcarią podpisywano już coś w 2007 roku.

Zamykają raje dla innych aby odsunąć podejrzenia od siebie.

Za 3 lata raje bedą im potrzebne (moze wczesniej0 przecież nie wszystkie tuskoidy i pełowce zmieszczą się w PEU.

Pozostaną na pewno raje podatkowe....np. we Wronkach lub Nowogardzie.

Zdaje się sam Tusk na początku pierwszej kadencji powiedział, ze bez względu na to kto i kim jest będzie surowo traktowany za nepotyzm.

Zdaję się również, ze nos pinokia juz nie wystarcza, Tuskowi rośnie raczej palikotowy penis od kłamstw.

To niewątpliwie wyróżnia Tuska od innych liderów politycznych, byc moze dlatego też rzadko się pokazuje, a jeśli juz to występuje za niego sobowtór idiota.

Domniemany penis Tuska to bardzo poważna sprawa jest. Zmusza, jak widać wyobraźnię co niektórych do wysilenia intelektu na miarę możliwości.

Odwieczna pazerność tych co przy korycie, zdaje się być zaskoczeniem dla chwilowo oddalonych od koryta.

Ale są ważniejsze sprawy, sprawy większej wagi dla patriotycznej, konstruktywnej opozycji.

"Jedno zdjęcie na Facebooku może wywołać wojnę na prawicy. Działacz PiSu z Dolnego Ślaska zamieścił zdjęcie z Anną Grodzką. W odpowiedzi posłowie Solidarnej Polski oskarżyli partię Kaczyńskiego o promocję transseksualizmu i homoseksualizmu."

"Choć zdjęcie z portalu zniknęło niemal natychmiast, posłowie Solidarnej Polski rozpętali dyskusje na temat poglądów działaczy PiS."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Filut

Celowo pominąłeś sumienną obietnice Tuska, poza nim nikt nigdy tego nie obiecywał wiedząc , ze nie dotrzyma obietnicy. Czujesz różnicę?

Stąd penis zamiast nosa, taka palikocia efemeryda z tego Tuska wyszła była i trwa.

PS

Solidarna Polska nie jest opozycją, to jest opozycja do opozycji, a to jest całkiem co innego.

Poza tym co wynika wg Ciebie Filut i oczywiście WP.pl z tego zdjecia i z tego poniżej (te drugie bardziej dwuznaczne.grodzka_pap_600.jpeg

Tusk%20Merkel%20i%20%C5%BC%C3%B3%C5%82ta%20r%C4%99kawica.preview.jpg

Odwieczna pazerność tych co przy korycie, zdaje się być zaskoczeniem dla chwilowo oddalonych od koryta.

"...poza nim nikt nigdy tego nie obiecywał wiedząc , ze nie dotrzyma obietnicy. Czujesz różnicę?"

Chodziło mi o ten wpis, czujesz różnice?

A mnie o ten, wkleiłem go w całości przecież:

Do niego się odnosiłem. Jeśli "zapomniałeś", to jest na poprzedniej stronie.

Właśnie w nim jest to zawarte ale oczywiście nie czujesz różnicy - pewnie tylko dlatego, że dotyczy to Tuska.

W swojej odpowiedzi na mój post właśnie pominąłeś tę róznicę.

Czy czujesz różnicę Filut?

Xniwax mamlesz od rana.

Wkleiłem Twój post w całości abyś nie gęgał, że manipuluję wstawiając "zdanie wyrwane z kontekstu".

Odniosłem się natomiast do Twoich dziwacznych fantazji na temat Tuskowego penisa.

A Tobie się wydaje, że ja mam obowiązek odnosić się do wszystkiego co klepniesz?!

Czy Ty sam odnosisz się do każdego zdania w poście napisanym przez kogoś?

Jednak chyba (?) nie czujesz różnicy, a jej dotyczył specjalnie obrazowo-baśniowy opis kłamstw Tuska vide penis vs nos Pinokia (zresztą zamierzony aby Filut dostrzegł różnicę).

...więc pytam, czy czujesz tę różnicę?

Skoro się odniosłeś to chyba czujesz obowiązek więc bądż konsekwentny i nie manipuluj..

Pytam ponownie, czy czujesz różnicę między tym co obiecał publicznie Tusk a tym co robili inni ale nie obiecywali publicznie?

Pytam ponownie, czy czujesz różnicę między tym co obiecał publicznie Tusk a tym co robili inni ale nie obiecywali publicznie?

Ależ oczywiście xniwax. Tu chodziło o nepotyzm.

Zrozum, odniosłem się do Twoich dziwacznych, może dziecinnych fantazji na temat Tuskowego penisa.

Nie czuję się zobowiązany, do odnoszenia się do wszystkiego, co piszesz. Ogarniasz?

Ten sam nepotyzm bez publicznych obietnic walki z nim, a wszechobecny we wszystkich rządach jest mniej naganny jak widzę.

Setki obietnic wypowiedzianych publicznie przez polityków poszło się ...

Tak jest również w przypadku Tuska. Będzie z tego rozliczany.

Nadal jednak nie rozumiem, dlaczego Tobie się wydaje, że ja mam obowiązek odnosić się do wszystkiego co klepniesz, tym bardziej, że sam nie odnosisz się do każdego zdania w poście napisanym przez kogoś.

Dorośnij kolego i ochłoń nieco. Dobrze będzie, jak sam zaczniesz spełniać "wymogi" kierowane przez Ciebie do innych.

Odpowiedziałem Ci na zarzut o kłamstwie.

Nie chodziło o sam fakt nepotyzmu (tu nie ma róznic między nami) lecz o podejsćie Tuska do tego zagadnienia w związku z publiczną obietnicą.

Penis to penis, nie znam dzieci mających fantazje na temat Tuska z Penisem ;) (manipulacja - Twoja).

Jeśli już się odniosłeś do mojego wpisu " w polowie", czy też "ćwierci" to nie chowaj głowy w piasek przy całości bo wówczas wychodzi, że odnosisz się wybiórczo i nierzetelnie. Potem wychodzi, że manipulujesz albo udajesz greka.

xniwax, jesteś męczący jak sraczka (znasz takie "zjawisko"?).

Przecież wyjaśniłem Ci, że chodziło mi o to, że niby nie zamieściłem Twojego posta w całości.

Do głowy mi nie przyszło, że masz takie oczekiwania aby odnosić się do każdego zdania w twoim poście. Ale na szczęście wyjaśniliśmy sobie to, jednocześnie chyba jasno dałem do zrozumienia, że nie mam zamiaru spełniać Twoich oczekiwań, zwłaszcza idiotycznych.

Jednakże na potrzeby Twojego wybujałego ego będę jednak cytować tylko jedno zdanie, lub tylko ten fragment z Twojego posta (nie koniecznie cały post), do którego będę mieć ochotę się odnosić.

Ech szkoda, że nie odnosisz się do meritum sprawy, najbardziej zainteresował cię penis na czole Tuska.

No cóż każdy ma swoje priorytety.

Nic to, idę wciągnąć szparagi z zasmażką. Smacznego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.