Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze wiesz co się w Polsce dzieje.

Dobrze wiesz jak kradną.

Po co ich osłaniasz?

Że Radwańska przegrała mnie się też nie podoba.

Ale co można zrobić?

Taka jest atmosfera w zespole, jaki jest zespół.

A kto jest szefem tego zespołu.

Kto zginął w katastrofie smoleńskiej zahaczając o brzozę?

Szef komitetu olimpijskiego.

Więc albo albo Filut.

Szefa nie ma myszy harcują.

Kto ma zorganizować przygotowania do olimpiady?

T?

Mucha?

Wolne żart.

Lody będą kręcone na służbie zdrowia Filut.

To mówiła posłanka PO.

Bo zostało to zarejestrowane.

A ile rozmów nie zostało zarejestrowanych i upublicznionych?

O ilu kręceniu lodów nic nie wiemy?

Taśmy z PSL nie mówią nam tego?

Owszem mówią, nawet krzyczą.

Ale Ty tego nie chcesz słuchać Filut.

I nie tylko ty.

Nie chcą tego słuchać też pozostali cwaniacy.

Wyborcy, tak zwany elektorat, czyli w rzeczywistości, ci rozmówcy tych rozmów.

Filut

Tracę tylko czas.

Filut

Obecna sytuacja, podtrzymywana przez Ciebie, tak Cię kompromituje, że wybacz ale nie będę już odpowiadał więcej na Twoje wpisy.

Żegnam.

I co? Nawet tego nie potrafisz?

Ile znaczy Twoje słowo? Mniej niż zero?

Żenada.

Na zajady Filut dobre są tylko dzieła wybrane i tabaka Tuska - spytaj Grasia podobno próbował..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

747 jeszcze chwila i Michał Dzięba

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

""Interesujące: co najmniej kilkunastu warszawskich lobbystów i piarowców opowiada różnym dziennikarzom o Dziębie" - pisze tygodnik. – "Kiedy próbujemy dowiedzieć się czegoś o taśmach Platformy, zaczynają dzwonić lobbyści, ministrowie i politycy: - Podobno piszecie o Dziębie? Wszyscy chcą się spotkać, żeby powiedzieć jedno: nie mają z Dziębą nic wspólnego" – relacjonują autorzy artykułu.

"To jedna z najgrubszych historii na zapleczu rządów" – podsumował jeden z rozmówców tygodnika.

Więcej w poniedziałkowym wydaniu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Prawie wszystkie portale o tym huczą, nie wiem co to za nowość.

Smarkacz nachapał się i hula..............też mi coś.

W jakim stanie są finanse państwa, oto jest pytanie.

Powinna powstać międzynarodowa komisja śledcza, dla zbadania finansów przekazywanych nam z EU.

Elewarr w każdej gminie, to w IIIRP norma, tym się już nikt nie przejmuje.

Wszyscy politycy PO-PSL,ustawiają swoje rodziny, aby brać pieniądze pochodzące od społeczeństwa, zgodnie z prawem.

To prawo najpierw sami sobie ustalają, jak ma wyglądać, jak ma też być przestrzegane, kto może a kto nie może iść do więzienia.

tylko rodzinami z PiS miejscami się wymienili. Kolega również z pamięcią ma problemy.Oczywiście PiS nie rządzi lecz skoro wszystkie sukcesy przypisujesz rządom pisz wypadałoby również wspomnieć o ich udziale w zamiataniu nepotyzmu w spółkach skarbu państwa pod dywan.

kolega pamięta ?

" Będę konsekwentny w odzyskiwaniu dla PiS urzędu po urzędzie, przedsiębiorstwa po przedsiębiorstwie, agendy po agendzie. Trzeba jasno powiedzieć, że 16 miesięcy po wygranej PiS żaden działacz czy zwolennik naszej partii, który wykrwawiał się w naszych kampaniach wyborczych, nie może cierpieć głodu i niedostatku - Jacek Kurski na Zjeździe Wyborczym PiS,4 marca 2007w Gdańsku " ... wtedy był kimś w PiS . 747 pamiętasz ?

powiedz czy jesteś bardziej wiarygodny od

" Eurostat (europejski urząd statystyczny) opublikował dane o zadłużeniu krajów Unii Europejskiej po pierwszym kwartale 2012 r.

Co z nich wynika?

Polska znalazła się w gronie państw, w których dług publiczny (liczony metodyką unijną), w porównaniu do końca 2011 r., spadł. Na koniec 2011 r. wynosił 56,3% PKB, a w I kwartale 2012 r. 56,1% PKB.

Oprócz Polski dług spada także w Szwecji, Danii i Finlandii. Dług spadł także w Grecji, ale jest to wynikiem redukcji zadłużenia i na Węgrzech, gdzie znacjonalizowano OFE.

W strefie euro dług w I kwartale wzrósł do 88,2% PKB, wobec 87,3% PKB na koniec 2011 r., a w całej Unii Europejskiej wzrósł do 83,4% PKB wobec 82,5% PKB w 2011 r."

Tylko się cieszyć wladz!

Jestem pod wrażeniem wyników finansowych rządu PO PSL.

Tak trzymać!

Dlaczego JK.Mikke mówi o jesiennym końcu tej władzy, zagubiłem się trochę.

Prof Rybiński też nie jest optymistą.

Michał Tusk.

Specjalista.

Jaka szkoda, że nie idzie w ślady ojca.

Cóż, to nie jego wyznaczono na nadzorcę tego obszaru geograficznego.

Jak dotąd.

P.S.

Jeśli nie pamiętasz, że PiS przejmował władzę po SLD, po aferze Rywina, to dziwisz się tym co następowało.

Jeśli nie rozumiesz, że urzędy i posady, muszą zostać odzyskane dla państwa, dla służby narodowi, ku jego rozwoju, to nie pisz w tym wątku, bo tylko zanieczyszczasz ją.

Wszystko co jest obecnie służy wysysaniu z państwa co się tylko da.

Tych ludzi, którzy to czynią trzeba zastąpić, czy to jest formuła zbyt trudna, do zrozumienia.

To oczywiste, że będą się bronić, zasłaniać, użyją wszelkiej metody, aby pozostawić wszystko po staremu.

Powiedzą o czystkach, o prześladowaniach, o kluczu partyjnym, etc.

Dlatego Wałęsa dziś mówi o wojnie domowej, gdyby rządził Macierewicz i Olszewski.

Obecny estabilishment przecież dostrzega dla siebie zagrożenie bytu.

Do tego służy ustawa o zgromadzeniach prezydenta idącego z odsieczą.

Mamy obecnie 1976 rok w komunie.

Czekam za zawołanie Donalda T., pomożecie - jaka będzie tym razem odpowiedź, coś mnie się wydaje, że tym razem inna, np - nie, wyjedziemy stąd, tam gdzie można rodzić dzieci.

T., zapewne marzy o zamknięciu granic, aby nie uciekali mu jeńcy, których wziął zakłamanymi mediami, oraz pomocnikami takimi jak Ty.

kolego zaczynasz pieprzyć bowiem jak się odnieść do

" Czekam za zawołanie Donalda T., pomożecie - jaka będzie tym razem odpowiedź, coś mnie się wydaje, że tym razem inna, np - nie, wyjedziemy stąd, tam gdzie można rodzić

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

T., zapewne marzy o zamknięciu granic, aby nie uciekali mu jeńcy, których wziął zakłamanymi mediami, oraz pomocnikami takimi jak Ty."

ani mądre ani śmieszne a może sarkazm ?

kolego co to jest ?

Ukryta Zawartość

To nie jest pieprzenie wladz.

I dobrze o tym wiesz.

To, że ja często przerysowuje i karykatyzuje fakty, to tylko po to, aby czytelnik, nie musiał czekać na rozwój wydarzeń, podaje mu ich stan przyszłościowy już dziś.

Przypomnij sobie teraz moje wpisy, które dyktowała mi żona, dotyczące niebezpieczeństwa władzy PO i Donalda T.

Jak pisałem o zazdrosnych o majątki i pozycję SLD, Peowcach, którzy wyposzczeni i głodni rzucą się na frukta, a jako prymitywni i nie wykształceni, bez doświadczenia w biznesie, nie przygotowani, jak kadra SLD, doprowadzą nasz kraj na skraj przepaści.

Czy nie słyszałeś rozmów na cmentarzu w aferze hazardowej, nie widziałeś produkcji filmowej Serafina na temat PSL, czy nie widzisz kompromitacji wobec zapowiedzi odpolitycznienia z pierwszego łgarstwa expose premiera T.

wladz

IIIRP już upadła, ja to wiem, wielu to czuje.

Wielu odpycha tą świadomość od siebie.

Nie chcą o tym słyszeć.

Chcą słuchać disco-polo.

To zwykli debile.

I dobrze wiesz ile tego jest wokół.

Gotowe zagłosować na PO dla świętego spokoju.

Nie zapomnij założyć opon zimowych, przypominam nakaz Twojej/Waszej junty.

Wracając do fermentu wśród inteligencji - Pani Profesor Łętowska już wie - przeczytajcie tekst - to co się dzieje to wg Niej pełzający demontaż demokracji i wolności

Ukryta Zawartość

Nie chwaląc się wiedziałem to juz jakiś czas temu:)

Ukryta Zawartość

"I tylko cicho, tylko cicho, tylko cicho" - jak śpiewał Marek Grechuta w 1980r.:) Ona też - można posłuchac rozmowy - strasznie się ucieszyła że może to wreszcie powiedzieć zachęcona przez red. Żakowskiego!

Ukryta Zawartość

drań mógł milczeć, ale nie ...oni są asertywni, oni są bezczelni, oni nie mają wstydu...'gimbusy' wchodzą na rynek pracy....widze to u siebie, glupie, pazerne, leniwe, bezczelne, najgorszy pomiot przemian w polsce, same 'magistry'....

'niewazne jak dostal prace'- alez oczywiscie ,ze niewazne, ciagnace druta w zaciszach gabinetów za premie tez tak mowia, wszystko niewazne....

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.