Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też szanuję twoje poglądy, nie moja sprawa kogo w dupę całujesz i czyim jesteś efektem wladzu.

Twoja mojszość i tak przeminie wraz z zanikiem dup do całowania.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

ależ ja twoich poglądów nie szanuję bowiem nie dostrzegam , to pozbawione faktów i rozsądku narodowo katolickie klepanie o niczym trudno uznać za poglądy. Efekt indoktrynacji inaczej faktów byś nie ignorował

wladz

Pieprzenie ma swój urok ale tylko w dwóch znanych mi przypadkach...twój przypadek jest dość naciągany i mozna go podciągnąć pod pieprzenie ale ni jak nie ma to uroku.

kolego nie ja jeden starałem się polemizować w oparciu o konkrety i fakty a wtedy kolego jeszcze bardziej bez sensu i tak jak obecnie z sobą zrównywał . Kolejnym krokiem jest ucieczka z tematu ...czekam na ten ruch

przypomnę tematy

Republikański elekt na prezydenta olał prezesa i bratnie pisdrackie dusze. Prezes politykę zagraniczną planował oprzeć o partnerstwo z USA. Masz problem co teraz . Zupełna uległość czy wystarczy współpraca z imperium rydzyka .

kolejny dotyczył przyznania nominacji hieny roku przez SDP tylko za opis życia Rajmunda Kaczyńskiego .

z tym rajmundem to ciekawa historia bo chlop jak sie wydaje był ciekawy ale mamusia cós go odstawila i zle nastawila malcow to tatusia.I ojciec zniknał z zycia rodzinki.Potem juz pojechali osobno z mamusia jako bohaterką co nijak sie mialo do rzrczywistiosci.Rajmund w okresie kiedy kurduple byli na swieczniku mial sie wyrazic ze..biedna ta polska.I jakby tu widac.... ze znał synow.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Oto najbardziej niedoceniony fachowiec w Polsce: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/syn-premiera-wzywa-go-by-ustapil-ze-stanowiska,1,5205113,wiadomosc.html! Tyle wiedzy, fachowości i kontaktów za 3000 PLN na rękę - na miesiąc czy na tydzień, a premie, prowizje, umowy o dzieło, inne dodatki... . Nie dopisano w tym linku - może ktoś uzupełni.

I wszystko zawdzięcza sam sobie, a tatuś tylko mu przeszkadza: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/syn-premiera-wzywa-go-by-ustapil-ze-stanowiska,1,5205113,wiadomosc.html!

W związku z tym synek wyraził taką opinię: "(...) mogę żartobliwie wezwać ojca, by ustąpił z pracy na swoim stanowisku, bo sprawia mi nim tylko problemy w realizowaniu kariery zawodowej(...)". Co jeden z internautów spuentował tak: "~AK: Nareszcie rozsądna propozycja, było by lepiej dla kraju."!

wladz i muls świetnie was wytrenowali. do tej pory wydawałoby się, że wladz współdzieli swój aparat mózgowy z Filutem, a tu proszę trzy ćwiartki pełne skopanego intelektu i ćwiartka pustostanu do zagospodarowania przez kolejne "fakty" podsuwane przez aparat Grasia i mielone, powielane bezmyślnie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Sprostowanie błędu w #56061. Jest: I wszystko zawdzięcza sam sobie, a tatuś tylko mu przeszkadza: http://wiadomosci.onet.pl/kraj/syn-premiera-wzywa-go-by-ustapil-ze-stanowiska,1,5205113,wiadomosc.html !

Powinno być: I wszystko zawdzięcza sam sobie, a tatuś tylko mu przeszkadza: http://media.wp.pl/kat,1022947,wid,13629529,wiadomosc.html !

Oto najbardziej niedoceniony fachowiec w Polsce:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ! Tyle wiedzy, fachowości i kontaktów za 3000 PLN na rękę - na miesiąc czy na tydzień, a premie, prowizje, umowy o dzieło, inne dodatki... . Nie dopisano w tym linku - może ktoś uzupełni.

I wszystko zawdzięcza sam sobie, a tatuś tylko mu przeszkadza:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) !

W związku z tym synek wyraził taką opinię: "(...) mogę żartobliwie wezwać ojca, by ustąpił z pracy na swoim stanowisku, bo sprawia mi nim tylko problemy w realizowaniu kariery zawodowej(...)". Co jeden z internautów spuentował tak: "~AK: Nareszcie rozsądna propozycja, było by lepiej dla kraju."!

pisałem wyżejj żeby ojciec schował gdzieś idiotę zanim będzie za późno, już jest za późno....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

wladz i muls świetnie was wytrenowali. do tej pory wydawałoby się, że wladz współdzieli swój aparat mózgowy z Filutem, a tu proszę trzy ćwiartki pełne skopanego intelektu i ćwiartka pustostanu do zagospodarowania przez kolejne "fakty" podsuwane przez aparat Grasia i mielone, powielane bezmyślnie.

narodowy gigancie coś poza tym , czy to wszystko ?

powtarzam każdy ma z tobą problem gdy prosi o uzasadnienie stawianych przez ciebie tez , pomówień. Typowe dla psiego ogona

wladz

Jakież to uzasadnienia masz masz dla swoich wypocin powtarzanych jak mantra po kimś. Zero faktów i tylko pomówienia właśnie.

zero własnego zdania tylko wklejki po myśli.

Wszyscy już wiedzą co maja wiedzieć, że najchętniej byś tę cześć społeczeństwa o innych poglądach niż te twoje smarki najlepiej unicestwił.

Twoje inwektywy możesz sobie wsadzić w dupu, najlepiej swoją aby kogoś innego nie krzywdzić.

Każda inna opcja jest lepsza niż POPSLowy syf moralny, etyczny, polityczno-gospodarczy. Co się komunie nie udało czyli zgnoić naród, zrobić z niego szmatę

PO doskonale realizuje. Takim jak ty w to graj, jak świni błoto.

wladz

Jakież to uzasadnienia masz masz dla swoich wypocin powtarzanych jak mantra po kimś. Zero faktów i tylko pomówienia właśnie.

zero własnego zdania tylko wklejki po myśli.

Wszyscy już wiedzą co maja wiedzieć, że najchętniej byś tę cześć społeczeństwa o innych poglądach niż te twoje smarki najlepiej unicestwił.

Twoje inwektywy możesz sobie wsadzić w dupu, najlepiej swoją aby kogoś innego nie krzywdzić.

Każda inna opcja jest lepsza niż POPSLowy syf moralny, etyczny, polityczno-gospodarczy. Co się komunie nie udało czyli zgnoić naród, zrobić z niego szmatę

PO doskonale realizuje. Takim jak ty w to graj, jak świni błoto.

rozpisał się kolega a teraz poza sieczką podaj przykłady mojego powtarzania jak mantra ...

powiedziałeś A może tym razem zamiast smrodu pozostawisz logiczną uzasadnioną przykładami odpowiedz.

może odszczekam opinie o twojej indoktrynacji i niezbyt lotnej głowie . Uwielbienie własnego ego pozostanie

P.S.

wszelkie inwektywy są tylko stylem narzuconym przez podobnych tobie bączków wspierających prezesa. Chcesz czy nie jest liderem narodowo katolickiej prawicy

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.