Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

buuuu!

Buczenie to wszystko na co pis sie.potrafi zdobyc. Tylko tyle i az tyle. Prawie dwie litery z alfabetu. Kurcze dozylismy czasu kiedy kazdy nawet najbardziej niestabilnie emocjonalny czlowiek moze buczec kiedy pada okrzyk chwala bohaterom. nie zgadzam sie z.decyzja o wybuchu powstania ale mimo to Ci ludzie.zgineli za to zebyscie wy teraz buczeli??? Taki sens nadajecie ich smierci. Oj w nastepnych wyborach na pewno zaglosuje. Wytne pis i innych ndkow w pien

Skoro generał odważył się obnażyć nikczemną postawę pizdractwa

Generał niczego nie obnażył tylko dał do zrozumienia, że się z nimi zgadza i powinni robić "buuuuu" gdzieś indziej, i nie wyzywać od komuny tylko wprost po imieniu.

To się nazywa dyplomacja i kultura, którą mają już tylko tacy jak On.

Buczenie to wszystko na co pis sie.potrafi zdobyc.

Mało znasz się na psach, nawet ani trochę. Poza tym dwie litery to za mało aby buuuuuuuuuuuuczeć.

Romku, jak widzę bez A`Tomka słabo, a we dwóch Was intelektu siła by była.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Generał niczego nie obnażył tylko dał do zrozumienia, że się z nimi zgadza i powinni robić "buuuuu" gdzieś indziej, i nie wyzywać od komuny tylko wprost po imieniu.

Mało znasz się na psach, nawet ani trochę. Poza tym dwie litery to za mało aby buuuuuuuuuuuuczeć.

Romku, jak widzę bez A`Tomka słabo, a we dwóch Was intelektu siła by była.

dalej lżysz ad personam - to jest właśnie ta pisowska kultura o którą tak walczycie - jak już wygracie - to każdego bedzie mozna zrównać z błotem - tedy stwierdzicie, że jednak swiat był przed waim dalej i warto do tego wrócić - po to nam ten eksperyment. na końcu ziobro się będzie kajał że ludzie którzy zmarli bo zamknął lekarzy mogli jednak żyć? - historia Was nie potrzebuje.

Buczenie to wszystko na co pis sie.potrafi zdobyc.

Lżyż nie ad persona lecz zbiorowo.

Poza tym "polemika to maszyna, do której wchodzi świnia, a wychodzi mielona kiełbasa".

Obrażając się "ad persona" w sporze lub dyskusji obrażasz tych, których bronisz w tej dyskusji.

Romek - wyluzuj - nikt tam nie buczał, po "Chwała Bohaterom", tylko na widok Tuska i Komorowskiego.

Ja akurat bym nie buczał, ani gwizdał, bo nie robię tego w ogóle, a szczególnie w takim miejscu.

Pierwszy raz zabuczałem sobie na bocznicy:)

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Lżyż nie ad persona lecz zbiorowo.

Poza tym "polemika to maszyna, do której wchodzi świnia, a wychodzi mielona kiełbasa".

Obrażając się "ad persona" w sporze lub dyskusji obrażasz tych, których bronisz w tej dyskusji.

nie wykręcaj się sianem - wisisz mi przeprosiny za leminga - jeśli masz honor. jeśli nie to nie warto w ogóle z Tobą gadać.

Romek - wyluzuj - nikt tam nie buczał, po "Chwała Bohaterom", tylko na widok Tuska i Komorowskiego.

Ja akurat bym nie buczał, ani gwizdał, bo nie robię tego w ogóle, a szczególnie w takim miejscu.

Pierwszy raz zabuczałem sobie na bocznicy:)

no to tutaj jesteś w błedzie - idioci buczeli cały czas - wtedy niestety też.a poza tym - nasza słowiańska tradycja wymaga okazania szacunku zmarłym - czyli też i nam w przyszłości - wszystko co poza tym to zwykłe chamstwo.

Ciesze się, że choć jeden w stadzie lemingów nie okazał się lemingiem.

Problem w tym, ze podciągasz pod jedno wydarzenie (interpretując nie ściśle) wszystkich którzy maja inne zdanie niż Ty.

Poza tym wsłuchaj się w to co powiedział generał i czytaj między wierszami.

"Ciemno w tym państwie, gdzie łotry na świeczniku"

W Polsce bez zmian.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ciesze się, że choć jeden w stadzie lemingów nie okazał się lemingiem.

Problem w tym, ze podciągasz pod jedno wydarzenie (interpretując nie ściśle) wszystkich którzy maja inne zdanie niż Ty.

"Ciemno w tym państwie, gdzie łotry na świeczniku"

W Polsce bez zmian.

nie przeprosiłeś. nie będę z Toba więcej dyskutował.

A Ty co usłyszałeś wsłuchując się w słowa generała i co wyczytałeś między wierszami? Napisz proszę.

Moje pytanie:

"A Ty co usłyszałeś wsłuchując się w słowa generała i co wyczytałeś między wierszami? Napisz proszę."

jest przez Ciebie rozumiane jako szukanie zwady?

Jeśli odpowiedź na nie znajduje się gdzieś wcześniej a ja tego nie widzę to wystarczy przytoczyć.

Widzę, że nie umiesz odpowiedzieć, ani podać miejsca gdzie rzekomo już napisałeś. Nie będę Cię męczyć.

Tak sobie myślę teraz, że kiedy słowa generała były proste, czytelne, dobitne, oczywiste i zrozumiałe dla ludzi, nie dziwi mnie, że "buczki" muszą się rozpaczliwie posiłkować szukaniem czegoś "między wierszami".

Ciekawe, czego tam szukają, bo chyba nie usprawiedliwienia ani akceptacji dla swojej obrzydliwej postawy w trakcie rocznicy Powstania Warszawskiego.

Tak sobie to wykombinowałeś zamiast potrudzić się ten raz na sto.

...już miałem Ci to ułatwić ale wybrałeś sobie najprostszy sposób...tylko na co?

Gość partick

(Konto usunięte)

komunistyczna szmata, nie generał. po nazwisku? - Wojciech Jaruzelski

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Przecież ten Ścibor-Rylski to TW zajmujący się inwigilacją powojennej emigracji,komunistyczny pachołek.

Za chwile znajdziecie TW JPII bo okaze sie ze powoedzial cos nie po mysli prezesa. Jestescie zalosni.

Póki co zasługi JPII umniejszane są przez niektórych pseudoliberałów z PO i zglodniałych władzy poruszaczy Palikota.

Autorytety moralne pokroju tzw.profesora Bartoszewskiego(po maturze),który sam twierdzi,że został zwolniony z powodów zdrowotnych z Oświęcimia.A prawda jest taka,że dostał się tam przypadkiem,a Gestapo wyciągało swoich agentów.Bartoszewski wyjechał z obozu autem.Inni z powodów zdrowotnych wylecieli przez komin!Wyjątkowo głupi leming jest w stanie uwierzyć w takie banialuki.Ale są i tacy...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.