Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Pan poseł Macierewicz sugeruje, że mój syn - pewnie wspólnie ze mną, nie żyjącym "Nikosiem", "Masą" i "Kiełbasą" wywoził złoto do Niemiec, na które czekał dziadek z Wehrmachtu - mówił premier."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A za rok w księgarni Sakiewicza nowa książka maciarka po 65 zeta/egz.

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Pan poseł Macierewicz sugeruje, że mój syn - pewnie wspólnie ze mną, nie żyjącym "Nikosiem", "Masą" i "Kiełbasą" wywoził złoto do Niemiec, na które czekał dziadek z Wehrmachtu - mówił premier."

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Donald-Tusk-kontra-Antoni-Macierewicz-ws-Amber-Gold,wid,14886734,wiadomosc.html

A za rok w księgarni Sakiewicza nowa książka maciarka po 65 zeta/egz.

Prominenci gdańskiej PO ciągnęli czy nie ciągnęli? Ciągnęli! Artykuł reklamowy o ciągnięciu w lokalnej prasie napisał syn premiera Rządu RP - szefa PO! To jest układ! Nie cenię Macierewicza, ale wygląda, że tu ma rację. Miller za mniejsze przewinienie musiał ustąpić! Tu Duda ma rację, że żąda dymisji Tuska!

Antonii Macierewicz ostrzegł premiera, że on stanie się Donaldem T.

Moja skromna osoba inaczej nie pisze o Donaldzie T., od dłuższego już czasu.

Posiadam więc prawo autorskie na to określenie.

Proszę to uszanować.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Usłużna PO: http://wiadomosci.onet.pl/amber-gold,5232966,temat.html - dla dobra regionu oczywiście!

Można nie zgadzać się do końca z Macierewiczem, ale postępowanie PO budzi poważne wątpliwości! I nie pierwszy raz w czasie sprawowania rządów!

Nie cenię Macierewicza, ale wygląda, że tu ma rację.

Dlatego z niecierpliwością czekam na książkę maciarka o masie, kiełbasie, i złocie wywiezionym do Niemiec dla dziadka.

Z Wermachtu.

No to chyba normalne ze prezydent miast bierze udzial w promocji nowych linii w swoim miescie. Myslisz ze jakby wiedzial ze to wal to by dal sie z tym fotografowac?

Wygląda na to, że wiedział tylko nie przewidział aż takiego "halo, halo głupia pało".

Normalnym jest brać udział w promocji ale nie jak foka za śledzia w cyrku

Romuśatomuś dla ciebie wszystko jest normalne pod warunkiem, że na dupie błyszczy szyldzik PO "śmiejemy się z Was Polskodurna kraino bo my som równi i równiejszi".

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Wygląda na to, że wiedział tylko nie przewidział aż takiego "halo, halo głupia pało".

Normalnym jest brać udział w promocji ale nie jak foka za śledzia w cyrku

Romuśatomuś dla ciebie wszystko jest normalne pod warunkiem, że na dupie błyszczy szyldzik PO "śmiejemy się z Was Polskodurna kraino bo my som równi i równiejszi".

Wisisz mi przeprosiny... Nie gadam z toba bo ty honoru nie masz

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dlatego z niecierpliwością czekam na książkę maciarka o masie, kiełbasie, i złocie wywiezionym do Niemiec dla dziadka.

Z Wermachtu.

Ironią tego się nie obroni, ani nie wyjaśni! Prezentujesz cwaniactwo typowe dla PO.

Ty masz czelność żądać od kogokolwiek przeprosin? Bezczelność typowa dla trolla!

Pacałuj ty mienia w rzyć.

Było ich trzech...

....zostało wygłodniałe stado

Ukryta Zawartość

post-8986-0-79599100-1346410907_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Cały "honor" xniwaxa to : "pocaluj ty mnie".....nazwac kogos lemingiem i nie przeprosic. Gdybys to zrobiil z uzyciem moich danych zaplacilbys okolo 150 tys. jak jeden lokalny pseudodziennikarzyna, któremu się moja firma pomyliła z inną - niby przypadkiem.potem mówił, ze nie chciał, że sąd niuczciwy, kładł się do psychiatryka - nic nie pomoglo - zasądzili i zwindykowali od redakcji....a pan dziennikarza jest obecnie wspaniałym kierowcą busa....

Romuś idź TY po rozum i nie płacz mi tutaj.

Kiedys za komuny pewnie pierwszy byś poleciał do dzielnicowego.

Dzisiaj pewnie wracają te czasy tylko miast dzielcowych duperelami biedne sądy się zapychają.

Miej honor i nie rycz jak baba tylko zawijaj dalej w sreberka co ci gadzinówki podeślą.

Zacznij mysleć samodzielnie, odrózniaj ironię od własnego zycia chyba, że to to samo i nie obarczaj swoimi ułomnościami innych.

Poza tym zastanów sie nad tym ile razy tutaj lżyłeś na innych.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

wiecie po co tutaj jestem ? chcę się dowiedziec o czym rozmawiają ludzie którzy mają biegunowo inny światopogląd od mojego. chce się dowiedzieć czemu się tak sami chcą wykluczyć. co ich do tego tak pcha - czy kompleksy, czy przebyte traumy, czy coś jeszcze innego. najgorsze jest to że im bardziej was poznaje tym bardziej widzę , ze to poszukiwanie chłopca do bicia za własne życiowe błędy i niezawinione tragedie. no cóz - ale warto zrozumieć. generalnie tęsknicie za silną władzą, brakiem potrzeby samodzielnego myslenia i regulacją wszystkiego na kazym kroku. mówicie o wolności ale dązycie do obozu koncentracyjnego - najpierw dla Żydów, potem czarnych, potem sąsiadów...co będzie jak się skończy paliwo do pieca? marsjan będziecie gazować??

Antonii Macierewicz ostrzegł premiera, że on stanie się Donaldem T.

Moja skromna osoba inaczej nie pisze o Donaldzie T., od dłuższego już czasu.

Posiadam więc prawo autorskie na to określenie.

Proszę to uszanować.

masz racje pierwszy zacząłeś swiadoie naruszać dobra osobiste Donalda Tuska- postaram się zachować ten świadomy post.

Nasz biedny iksik w kółko pierdzieli to samo z jedną różnicą - coraz wieksza bezradność i coraz większa piana wściekłości. Radzę ignorować.

Jestem Europejczykiem.

wiecie po co tutaj jestem ? chcę się dowiedziec o czym rozmawiają ludzie którzy mają biegunowo inny światopogląd od mojego. chce się dowiedzieć czemu się tak sami chcą wykluczyć

Ten fragment dyskwalifukuje ciebie jako dyskutanta.

piana wściekłości

Ani biedna, ani bezradna, ani wsciekła.

Wręcz przeciwnie.

Trzymajcie się razem, jakość waszej pracy u podstaw tutaj ma tę samą wartośc co kupa w sreberku.

"Istnieją w państwie osobistości, o których nic więcej nie wiadomo prócz tego, że nie wolno ich obrażać."

Romus nie bierz tego do siebie ale tylko dla tego, że nie jesteś osobistoscia żadną

Prezydent Gdańska odpowiada:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) !

Jest prawda i gówno prawda - tu mamy do czynienia z drugą w kolejności! Pan prezydent, pan wojewoda i inni wojewódzcy prominenci PO jada w ciemno - nie znają scenariusza. Baju, baju...

mocne i jak zwykle..glupie.

wiecie po co tutaj jestem ? chcę się dowiedziec o czym rozmawiają ludzie którzy mają biegunowo inny światopogląd od mojego. chce się dowiedzieć czemu się tak sami chcą wykluczyć. co ich do tego tak pcha - czy kompleksy, czy przebyte traumy, czy coś jeszcze innego. najgorsze jest to że im bardziej was poznaje tym bardziej widzę , ze to poszukiwanie chłopca do bicia za własne życiowe błędy i niezawinione tragedie. no cóz - ale warto zrozumieć. generalnie tęsknicie za silną władzą, brakiem potrzeby samodzielnego myslenia i regulacją wszystkiego na kazym kroku. mówicie o wolności ale dązycie do obozu koncentracyjnego - najpierw dla Żydów, potem czarnych, potem sąsiadów...co będzie jak się skończy paliwo do pieca? marsjan będziecie gazować??..>>>>.ale za to fajnie jest bo w kazdym momencie mozna sciagnac gotowca z komputra jako odpowiedz.Monokultura.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przygotuj się muls - wskazany krawat i czyste majtki.

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

muls - co ostatnio napisałeś sam bardzo mądrego, że ni z gruszki ni z pietruszki bierzesz się za cenzurowanie mojego wpisu.

Bo nie widzę w tym co napisałeś żadnego odniesienia, chodzi tylko o zamazanie obrazu PO-wskiej rzeczywistości. A wygląda ona tak jak już pisałem (#57316): Prominenci gdańskiej PO ciągnęli czy nie ciągnęli? Ciągnęli! Artykuł reklamowy o ciągnięciu w lokalnej prasie napisał syn premiera Rządu RP - szefa PO! To jest układ! Nie cenię Macierewicza, ale wygląda, że tu ma rację. Miller za mniejsze przewinienie musiał ustąpić! Tu Duda ma rację, że żąda dymisji Tuska!

Co do gotowców - twoje wypowiedzi tez są gotowcami, praktycznie od kilkuset wejść w temat ciągle to samo. Czasami od trolla nie wiele cię różni.

Znowu jest premierem?

Skoro Tusk wczoraj pokazał, że osobiście nie potrafi, to kto? No kto...kto ma mu pokazać?

Skoro Tusk wczoraj pokazał, że osobiście nie potrafi, to kto? No kto...ma mu pokazać?

No oczywiście, że Kaczyński. Mistrz pustosłowia i mijanek z prawdą. Taki "Rokita - premier z Krakowa 2".

Mistrz pustosłowia i mijanek z prawdą

O nie, nie zgadzam się, jeśli już to 5-ty po Tusku (zdystansował wszystkich i jest nie do pobicia), Pawlaku, Palikocie i Millerze

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.