Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

P.S.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) może zdradzisz gdzie wywrotki z trupami czy jak zwykle wiem ale nie powiem ... komuna jeszcze człowieka z ciebie wydobyła ale teraz psychol ogarnięty amokiem Nie dekalog tylko ty nam powiesz jak żyć mamy...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ty też zamiast kawy kompromitacja z samego rana ? .....jak widzę byle gówno miało znaną i głośną gębą. Przykro obserwować jak upadek komuny elementarnych zasad moralnych pozbawił

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

wladziu podpiera się jak może raz łajzą, raz kretynem, to jedyny powód trzymania pionu.

zacytujmy giganta błyskotliwej riposty

" Puknij się w czoło może głupota tyłek ci odetka."

takie one są , prowincjonalne na kartoflance wychowane. Po okrągłym stole do restauracji wpuszczone a w menu kartoflanki brak ... Wolność zabrali !!!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

ty też zamiast kawy kompromitacja z samego rana ? .....jak widzę byle gówno miało znaną i głośną gębą. Przykro obserwować jak upadek komuny elementarnych zasad moralnych pozbawił

nie łapiesz że tych elementarnych zasad moralnych pozbawiony jest rząd, chyba oślepłeś i ogłuchłeś

"aby życie dla ludzi w platformie było lżejsze" - 2:17

może zdradzisz gdzie wywrotki z trupami

Pod KRM, pasuje Ci? Może wiesz cos więcej i powiesz, przeciesz masz tyle do powiedzenia.

Umysl to dla ciebie nieistotna prowincja w Twoim ciele spcyfikowana dla wygody nie myślenia.

mając ciebie i podobnych za alternatywę

Nikt nie będzie dupy sobie zawracał aby być dla ciebie alternatywą.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Polska obłudna i zakłamana

Państwo jako zawładnięty przez posrańców folwark i owszem w rzeczy samej.

Jeszcze trochę to wizja Bradbury`ego i Orwella dzięki Tuskoidom może się zmaterializować.

ta, oto przykład twojego dobra

" Poseł Stanisław Pięta (PiS) wezwał naród do wielkiej społecznej akcji - bojkotu niemieckiego piwa Paulaner. I myliłby się ktoś, kto pomyślałby, że chodzi mu o wstręt do tego, co niemieckie. Otóż nie. Paulanerowi dostało się za to, że jego reklama ukazała się - o zgrozo - w "Gazecie Wyborczej". Swój bojkot poseł z Bielska-Białej ogłosił na Facebooku, co wywołało burzę komentarzy."

i jeszcze lepszy przykład dobra

" Dwa lata IPN badał, czy da się podważyć wyrok sądu lustracyjnego wobec Wałęsy na podstawie książki Cenckiewicza i Gontarczyka. Uznał, że nie. Ale publicznie tego nie przyznał"

dobry sku.... jesteś

P.S.

wiesz koniec świata i muszę brutalnie różnicę zaznaczyć ,,,, nie daj boże na sądzie ostatecznym pomylą z tobą

wladz

Nie napiszę do ciebie/o tobie "sk***ysyn" bo tak nie uważam, dla tego ocenę twojej postawy pozostawiam dziesiątemu krasnalowi w drugim rzędzie po prawej od krasnala w czerwonych stringach z dupą zamiast czoła.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

po co skuter, załóż trampki i spierd...j

o zadłużeniu przekraczającym już 1 bilon też nie mówi nikt, bo i po co, skoro mamy kolejny dynamiczny wzrost, i to największy z krajów UE - nie wiem tylko czego wzrost - głupoty, i oszustw rządowych ... gdzie te pieniądze "dynamicznie" pozyskane ?

tuskowi sie wymsknęło to "aby życie dla ludzi w platformie było lżejsze", bo wyborcy PO zostali tylko wmanewrowani w walkę o żłób, a po wyborach olani

ci przy żłobie dostali ciepłe i intratne posadki, przecież wszystkie najlepsze stanowiska są obsadzone przez cwaniaków, reszta się martwi sama

psycholog, psychiatra, czy wynajęty red-aktor ?

to moze mondralo wrocmy do pozycji pierwszej pomijac twoje wklejanki idiotow.Skupmy sie na tobie..W ktorym miejscu sa te manipulacje Niesiolowskiego i czego dotyczą.bedziesz mogł sie wykazac lepszosciom...

bo wklejanki to my mamy cały czas z powodów prostych.Idioci moga cytowac tylko idiotów ....Natomiast bardzo ciekawy jest sposob odbierania idotów przez idiotów.I tu mam nadzieje odslonisz troche..kuchni.

zacznjimy od wywiadu Olejnik...

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Skupmy sie na tobie..W ktorym miejscu sa te manipulacje Niesiolowskiego i czego dotyczą.bedziesz mogł sie wykazac lepszosciom.

Nie skupiaj się na mnie, bo się obsrasz, a nawet gdyby ci tłumaczyć manipulacje i matactwa, to i tak tego nie zrozumiesz.

to moze mondralo wrocmy do pozycji pierwszej

Na pozycjach też się nie skupiaj, bo ci kręgosłup niewytrzymie*, leż nieruchomo i słuchaj.

I aby całkowicie rozwiać twoje domniemania, i składne propozycje, wiedz że jeśli już, to tylko panie mnie interesuja.

Idioci moga cytowac tylko idiotów ....Natomiast bardzo ciekawy jest sposob odbierania idotów przez idiotów

Dosyć ryzykowne mulsie stwierdzenie bo nie wyjasnia twojej koncepcji bycia tutaj.

POzostaje tylko do ustalenia,który to idiota cytowany a który cytujący.Wszystko zależy jak się............leży.muls nawalaj dalej z wladziem razem a będziecie............. cytowani.

psycholog, psychiatra, czy wynajęty red-aktor ?

Wysoko go oceniasz...bardzo.Robactwo i tyle.

Państwo jako zawładnięty przez posrańców folwark i owszem w rzeczy samej.

Jeszcze trochę to wizja Bradbury`ego i Orwella dzięki Tuskoidom może się zmaterializować.

Niania ci na głowę usiadła czy wpadłeś nią pod d... Prezesa?

Jestem Europejczykiem.

Jaruś nie bądź marudą i ofiarą z odciśniętym tuskowym tyłkiem na czole.

Nie pasuje do ciebie..

Czemu ma służyć tego rodzaju "wymiana poglądów"?Jaki to ma sens?

Trzeba się kłócić o poglądy,sprawy,wartości.

To może podrzucę temat?Czy chcielibyście być zawodowymi politykami?Uprawiać politykę na codzień?Być ja wiem?Ministrami,wojewodami czy prezydentami miast?

Jak tu dyskutować skoro posrańcy wszystko sprowadzają do Smoleńska i błogości społeczno-gospodarczej w kraju

xniwax

Dokładnie o Tobie można powiedzieć to samo.Niech każdy bije się w swoje piersi.Np w wątku Chwalimy Polskę dopieprzasz Tuskowi.Czy naprawdę o Polsce nic dobrego nie można napisać?Musi być dorażna walka polityczna?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak zwykle pełny Wersal!

... i to beze mnie! ;-)

(...)

To może podrzucę temat?Czy chcielibyście być zawodowymi politykami?Uprawiać politykę na codzień?Być ja wiem?Ministrami,wojewodami czy prezydentami miast?

A chciałbym! Tylko predyspozycji nie mam - nie jestem ani kolesiowaty, ani interesowny.

Wyrobiłbyś się!

Pytam bo jak sami wiemy obserwowanie życia politycznego jest pasjonujace ale uczestnictwo w nim ( przynajmniej dla mnie) już nie.To jałowe życie.

Kwestia doboru współpracowników (nie kolesi).

Wracając do podziałów, istnieją samorządy z dziwacznymi wydawałoby się koalicjami.

Dopóki od góry psuje się państwo na dole nie ma szans na sukces w dłuższej perspektywie.

Przykładem drastyczne cięcia budżetowe w większości miast i, powiatów i gmin.

pokłosie nieudanych, nietrafnych centralnych decyzji inwestycyjnych.

Centralne topienie pieniędzy - "odzyskiwanie" kosztem samorządów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.