Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Nigdzie na swiecie tego wszystkiego nie robi panstwo i wie to kazde dziecko.Byla audycja w trojce z naczelnym lekarzem neurochirurgii z Centrum zdrowia dziecka.Zna caly swiat,Na calym swiecie robia to fundacje i składaja sie ludzie.A jesli ludzie chca to robic... to czarnuchom nic do tego.

Sluchalem , gosc jest klasa w tym roku im dam jeden procent. Wielki Szacunek.

modzrewek walc juz dawno rusył, tak wiec twoje pierdzenie walca nie zatrzyma.

A gdzie ty w świecie byłeś?Chyba w Pcimiu Dolnym bo w górnym by cie utopili..>>>>>>>..tak sie sklada modzrewek ze wszedzie.I tam cie nie było.

modzrewek walc juz dawno rusył, tak wiec twoje pierdzenie walca nie zatrzyma

Dobrze,że jezdeś mlus bo sam bym na to nie wpadł.Dzięki.W tym właśnie jezd problem,że ruszył.

Poluzuj obręcze - może w 2013 będziesz miał świeże pomysły.

Mam takie zawsze w odróżnieniu od ksywych dziadów.

raczej.... bąka.Ale to chiba to samo.

I tak samo czuć.

i pomyslec ze nowy ROK nic nie zmieni jesli sie nie zaczna ..,myc.

Centaurus wroclaw od 2006 roku zajmuje się pomocą schorowanym koniom>>>spalili sie a wlozyli kawal roboty, w tym masa kochanych ludzi.Trzeba sypnac....

Siedziba:

Fundacja Centaurus

ul. Borelowskiego 53/2

51-678 Wroclaw

Konto zbiórkowe

PKO BP 56 1020 5226 0000 6002 0382 1840 mysle ze konie sa lepsze od ..ludzi..Powyzsze nie dotyczy poprancow z pisu.

powyzszych uprasza sie o nie wpłacanie.Z uwagi na godnosc ..koni.

nie wiem czy mozna lepiej pomoc ludziom i zwierzetom.

Nowy rok 2013 zaczyna sie bardzo dobrze !

W Koreii Polnocnej po raz pierwszy ochodzono Sylwestra!

Przywodca Koreii Polnocnej wyglosil mowe noworoczna i oglosil ze w nowym roku

priorytetem Koreii Polnocnej bedzie podnoszenie standartu zycia mieszkancow i ze wrogosc do Koreii Poludniowej musi byc zakonczona ! Fiu fiu

Jednym slowem, Kim Joung Un oglosil ze Korea Polnocna zmienia radykalnie kierunek swojej polityki.

Wg. mnie bardzo pozytywne wiadomosci !!

image-442862-galleryV9-ynbw.jpg

Sobie życzę, żeby tu zacząła pisać jakaś laska.

Skynek a nie wystarczy ci,że pisze wylaszczony mlus?I do tego wydymany jeszce zdrowo....skądinąd.Oczywiście przez POpaprywnych i swoich.

Pomaga, tak jak to robią wszystkie organizacje charytatywne w całym cywilizowanym świecie.

Trzeba było spojrzeć w jakim zakresie na tym świecie pomagają takie fundacje a w jakim u nas.To co robi Owsik to POwinien robić rząd.Owsik to może POmagać bezdomnym jakich stworzyli POpaprywni i cienkoPiSy.

Nie chce mi sie po prostu.

A tak na poważnie - oczywiście, że powinniśmy być wszyscy zdrowi, piękni i bogaci. Niestety cos poszło nie tak dużej części z nas. Pewnie Państwo powinno im pomoc, ale nie jest to wcale pogląd przeważający na świecie (spytaj np. misiomora). Ale powiedzmy, że powinno pomóc. No i tu pojawia sie problem, że powinno to, powinno tamto i jeszcze owamto. A kasy ma tyle, ile ma bo to w sumie nasze pieniądze. I problem nie jest wcale prosty.

Owsiak to rodzaj demokracji bezpośredniej - zbiera pieniądze na konkretne cele i jak ktoś chce, to daje, jak nie chce to nie daje i tyle. Koszt pozyskania przez niego pieniedzy jest o wiele mniejszy niż np. przez aparat państwa czy przez Caritas. A przejrzystość o wiele większa.

Jestem Europejczykiem.

Ogólnie poprawnie napisałeś,jak chcesz potrafisz.Jest tylko jedno(lub więcej)ale,dlaczego ma zastępować rząd i doposażać w urządzenia medyczne-szpitale?Na przykład(jest ich więcej)Znaczy to,ze my nie płacimy i nie są to nasze pieniądze,by służba zdrowia działała poprawnie?Trzeba zdjąć z tych instytucji(większości)czapy administracyjne,które to z taką lubością są zwiększane przez kolejne ekipy a one właśnie są największym kłopotem rządzących bo zżerają większość środków.Marnotrawienie publicznych pieniędzy to specjalność kolejnych ekip a ludzi ma się głęboko......w czarnej dupie.

Nie używaj określeń w stylu"coś"a pisz konkretnie,co poszło nie tak.

Wiesz gdzie go mam?W bardzo głębokim POważaniu.Tak samo jak jego przeciwników POlitycznych.

Zastępują Owsikiem to co powinni sami robić.POwinni stworzyć dwieście tysięcy fundacji i ich opodatkować

a sami na Hawajach leżeć a i tak będziecie im klaskać nie widząc tego....klakierzy.

Pierdzielisz modrzewik w stylu iksika i jemu pokrewnych PiSSmańskich lemingów. Jakiś Ziemniakiewicz rzuci hasełko a wy powtarzacie bezmyślnie jednocześnie wierząc w niezwykłą mądrość i odkrywczość tych popłuczyn po zupie rydzowej.

Jestem Europejczykiem.

Cóś ci się POmyliło nie jestem z szeregów cienkoPiSów ani POpaprywnych.Wolę JKM....zdecydownie.Nic nie pierdziele jaruś,nic a nic.Fakty ot co...podaje.Biurokracja z którą cała Unia sobie poradzić nie może i to jest głównym powodem kłopotów Hiszpanii,Grecji i im podobnych.

S O C J A L I Z M jakiś nowy wyłazi.

Jakby POwstał POPIS to by dopiero się działo.

Jaruś pieprzysz z nowym rokiem jak w starym.

Jaruś każdego podstawia pod PiS, gdy koncepcja mu się wali i zaczyna zalatywać antykoncepcją..

Jakby POwstał POPIS to by dopiero się działo.

Nie powstanie, prędzej jakaś PORUCHA na Polskę spadnie

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jaruś pieprzysz z nowym rokiem jak w starym.

Jaruś każdego podstawia pod PiS, gdy koncepcja mu się wali i zaczyna zalatywać antykoncepcją..

Nie powstanie, prędzej jakaś PORUCHA na Polskę spadnie

Bredzisz standardowo iksik. Nie masz nowych pomysłów?

Walnij sie w berecik i spróbuj (wiem, będzie ci ciężko) pomyśleć.

Owsiak działał za poprzednich rządów więc idąc przedstawionym tropem tak samo ratował dupę Millerowi oraz Kaczyńskiemu i Marcinkiewiczowi. Jakoś nie przypominam sobie, żeby ktoś czepiał się Owsiaka za utrwalanie IV RP a przecież obiektywnie rzecz biorąc tak było.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.