Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wypowiedz nośna medialnie

Coś dociera do Ciebie wladz, a dalej to już nadużycie dość poważne na tyle poważne jak nadużycie w działaniu służb.

Bo o nie chodzi, a nie o ich działania, a już w ogóle nie chodzi o samą przyczynę i wyrok.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Coś dociera do Ciebie wladz, a dalej to już nadużycie dość poważne na tyle poważne jak nadużycie w działaniu służb.

Bo o nie chodzi, a nie o ich działania, a już w ogóle nie chodzi o samą przyczynę i wyrok.

ciebie juz dzisiaj pomijam , jutro , pojutrze to samo napiszesz . Taki szablon dla idioty , lepsi są przy prezesie a nie na forum

mam nadzieję że zrozumiecie .... nie trzeba płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba patrzeć czy trawa rośnie i czy krowa jest zdrowa

no właśnie kwaśne mleka dała , smak straciłeś ?

pojutrze to samo napiszesz

Twoja częstotliwość w tym względzie jest nie do pokonania nawet przez mulsa, merytoryka myli ci się rytmiką - raz muls, dwa wladz, raz muls.......

Ciepło mulsie, ciepło tylko dlaczego po 5 latach taka konkluzja?

--------------------------

Z innej beczki...

PiS nie budował dróg, a stawiał fotoradary...odwróciliśmy priorytety, zbudowaliśmy drogi, więcej dróg niż PiS, znacznie więcej...aby mieć gdzie stawiać fotoradary....

Bardzo ciekawa filozofia ministra drogowokolejowego i braku infrastruktury S.Nowaka. przedstawiana w TVN24

tyle ze trzeba dysponowac materialem dowodowym przypuszczam.

PiS nie budował dróg, a stawiał fotoradary...odwróciliśmy priorytety, zbudowaliśmy drogi, więcej dróg niż PiS, znacznie więce>>>nie jest to pozbawione logiki.mimo nieprzyjemnosci z tym zwiazanych.

Takie same dzialania w sferze podatkow wywoluja podobne reakcje a na podatki sposobu niema.Tu jest.

w tym rzecz ze to wszystko wpuszczono do jednego worka i stracilo wlasciwy wymiar .Wzieli sie za to wszyscy...durni i mniej durni.

jestem pewien ze xynwax jakby pozwolno na ulicach osiedlowych prywatnym tez by zalozył.

Mierz według własnej miary mulsie.

Na starych drogach osiedlowych 5 m od okien zabroniłbym w ogóle ruchu prywatnych samochodów - Dzidzictwo Gomułki i Gierka - budować byle gdzie i byle jak.

Płatne autostrady, a właściwie odcinki, które można nazwać autostradami, a właściwie opłaty za coś czego tak naprawdę nie ma w całości.

Dziurę Tuska budżetową trzeba łatać choćby opodatkowując kilka razy to samo.

Fotoradary przerobić na domki dla ptaków.

w tym rzecz ze to wszystko wpuszczono do jednego worka i stracilo wlasciwy wymiar .Wzieli sie za to wszyscy...durni i mniej durni.

jestem pewien ze xynwax jakby pozwolno na ulicach osiedlowych prywatnym tez by zalozył.

Nie,on by założył tylko przed kościołami.

Bardziej niż twoje zacietrzewienie dla samego zacietrzewienia przemawia do mnie to:

Moim zdaniem następnym elementem tego procesu (niezależnie od apelacji i niezależnie od losów doniesienia prokuratorskiego) powinno być postępowanie dyscyplinarne wobec sędziego, który w mojej opinii nie dorósł do łańcucha z Orłem."

Zapomniałeś napisać co to za idiota napisał czy wstydziłeś się?

Jestem Europejczykiem.

Pewnie jakiś wybitny autorytet prawniczy!Zawsze byłem zwolennikiem tłumaczenia nazwy Prawo i Sprawiedliwość jako Prawo lub Sprawiedliwość.

Niemniej to szaleństwo fotoradarowe przekroczyło już chyba granice absurdu.Niepokoi zwłaszcza radosna twórczość władz lokalnych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wstydziłeś się?

Czego?

Wstydzić powinien się sędzia i Ci o których tak powiedział, również za to, że dali mu pole do wstydu.

sadze ze lepszym rozwiazniem zamiast fotoradarow rowniez na autostradach bylyby poprzeczne gorki ograniczajace samoistnie predkosc bez koniecznosci mierzenie predkosci i to w sposob istotny wplynelo by na bezpieczenstwo jazdy.Generalnie jakies sto razy tansze.

Pewnie jakiś wybitny autorytet prawniczy

Sam sobie odpowiedziałeś ale...nie, jest to tylko opinia zwykłego obywatela, coś z tym trzeba zrobić aby nikt nigdy więcej nie miał innego zdania niż szanowni WY panowie.

Czego?

Wstydzić powinien się sędzia i Ci o których tak powiedział, również za to, że dali mu pole do wstydu.

Bredzisz iksik w rytm melodii podanej przez małego psychola Ziobrę.

A co do cytatu - pochwal się jakiego to orła zacytowałeś! Na pewno się ucieszy.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.