Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

i tu jest po prostu jawne sk***ysyństwo, marszałkowie z bożej łaski wypłacają sobie po 40tys zł, a w uzasadnieniu w tvn24 pan prof z IPN mówi, że to i tak mało,bo gdzie indziej, elity więcej zarabiają! a ja się pytam, jaka jest płaca podstawowa we Francji, Niemczech itd, jakie są tam zasiłki a jakie u nas? politycy już całkiem wyalienowali się ,mają nas za kompletny bezrozumny motłoch, bez względu na opcję polityczną.

Ale co ty sie drzesz...o jakies 40tys? Chlopie kasa to nie wszystko. na dole sie zyje gitara. Jest wino kobiety i spiew. Ludzie wylaczcie liczniki.

Swoja droga jakby skazali tego ksiezulka z poznania...tego co laskawie sluchal muzyki kiedy dziecko mu umieralo.. ,to w pierdlu zamiatalby..po podlodze jelitami tak by go zcwelowali

Na naukę nigdy nie jest za późno...no napisz coś o prawdziwym patriotyzmie....bardzo jestem tego ciekaw.

sektor z kibicami na meczu siatkówki a nie podobne tobie pod krzyżem z Jarosławem Zbawicielem ....dostrzegasz różnicę ,

Jednak się nie myliłem, słabo znasz się na ludziach. Kibice, siatkówka powiadasz - głęboka myśl - wielki patriotyzm.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

większy od twoje głupoty i watykańskiego patriotyzmu. maju swoimi wpisami już opowiedziałeś . Polska Katolicka z Trwam i Sakiewiczem

Z agentem Tomkiem na ambonie . Polska prostaczków byle PiS , Rydzyk i Trwam

na szczęście podobne tobie , totalitarne typy nadal daleko od wygrania wyborów

dużo kłamiesz , nie przeszkadza w wychowaniu dzieci ?

dużo kłamiesz , nie przeszkadza w wychowaniu dzieci ?

Jeden przykład w takim razie proszę!

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

większy od twoje głupoty i watykańskiego patriotyzmu. maju swoimi wpisami już opowiedziałeś . Polska Katolicka z Trwam i Sakiewiczem

Polska prostaczków byle PiS , Rydzyk i Trwam na szczęście podobne tobie , totalitarne typy nadal daleko od wygrania wyborów

Za kogo ty się uważasz że uzurpujesz sobie prawo do oceny innych!

Przykład że tu kogoś okłamałem - czekam.

telewizja trwam , coś tam wypisywał

Coś bliżej?

Za kogo ty się uważasz że uzurpujesz sobie prawo do oceny innych!

Przykład że tu kogoś okłamałem - czekam.

na podstawie twoich wpisów na publicznym forum , tak jakoś na tym polega . Nie zauważyłeś, że nie wystarczy trzy po trzy tylko potrzebne fakty do potwierdzenia .

do twoich kłamstw powrócę . Spokojnie , poczekaj

co za typy mogą uczyć , wskazywać ,wymagać posłuszeństwa ale od niego wara . on z bożego nadania .... nie twoje doczekanie watykański żołnierzu

co za typy mogą uczyć , wskazywać ,wymagać posłuszeństwa ale od niego wara . on z bożego nadania .... nie twoje doczekanie watykański żołnierzu

Kolejne potwierdzenie, że nie znasz się na ludziach...mnie z kimś mylisz...albo jesteś pomylony.

do twoich kłamstw powrócę . Spokojnie , poczekaj

Czekam ze spokojem.

dziękuję za okazanie cierpliwości w wyszukiwaniu mijających się z prawdą wpisów . Szkoda czasu ale co zrobić .

Kolejne potwierdzenie, że nie znasz się na ludziach...mnie z kimś mylisz...albo jesteś pomylony.

z katolickiego punktu widzenia jestem pomylony uznając wiernych za oręż polityki Watykanu , zdania nie zmienię

uznając wiernych za oręż polityki Watykanu

Spore nadużycie, a spod palców wladza raczej brednia wynikajaca ze zwykłego zacietrzewienia i typowego pomieszania własnego ego z wodą w klozecie. W zasadzie niewiele te objawy róznią się od skrajnych zachowań Rydzykowych namiętnych wyznawców. Być może ta mowa trawa nienawiści wynika właśnie z wielu podobieństw w zachowaniu i oznacza schizofreniczne odreagowanie.

Wladzu więcej sałaty, mniej octu może wówczas komórki znowu nabiorą szarego kolorytu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wprawdzie z antykatolickiego punktu widzenia ale uważam podobnie panie Wladz

oczywiście , przecież ty również wiesz jak mamy żyć ..

Spore nadużycie, a spod palców wladza raczej brednia wynikajaca ze zwykłego zacietrzewienia i typowego pomieszania własnego ego z woda w klozecie.

jak widać nie wystarczy za spłuczkę pociągnąć , zawsze wypłyniesz

Nadużyciem jest klasyfikowanie wszystkich katolików do jednego wora i tu pełna zgoda Jacku , co nie zmienia i nie umniejsza politycznej roli samego Watykanu .

Piotr

oczywiście , przecież ty również wiesz jak mamy żyć ..

Pochlebia pan sobie , czy mnie ?

czy każdy katolik podlega Papieżowi z Watykanu ?

Formalnie tak !

Piotr

czy każdy katolik podlega Papieżowi z Watykanu

Nie.

Papieżowi w Watykanie podlega każdy kapłan tej wiary.

Problemem wladzu takich wladzów jak ty, jest sprowadzanie wszystkiego do prostoty kija.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

dziękuję za okazanie cierpliwości w wyszukiwaniu mijających się z prawdą wpisów . Szkoda czasu ale co zrobić .

z katolickiego punktu widzenia jestem pomylony uznając wiernych za oręż polityki Watykanu , zdania nie zmienię

Nie traktuj mojej opinii pod wpływem emocji jako "stanowiska KK" i nie przeceniaj wpływu Watykanu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.