Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ten wywiad warto przeczytać.

( + )

Ukryta Zawartość

Piotr

Polska ze wszystkich krajów UE jest najlepiej przygotowana na kryzys. Wiem, że kurdupel i jego fagasy tupią nóżkami, ale tego faktu nic nie zmieni. Nie będzie - im gorzej tym lepiej - pisdraki.

Polska ze wszystkich krajów UE jest najlepiej przygotowana na kryzys. Wiem, że kurdupel i jego fagasy tupią nóżkami, ale tego faktu nic nie zmieni. Nie będzie - im gorzej tym lepiej - pisdraki.

hehehehehehehehehehe, dobry jesteś.Skąd się tu wziąłeś.Płacą tobie za tą propagandę? Ile za to bierzesz? A to niby ja miałem być oszołomem.Dobre.

TomekL3

Twój idol ma tylko jedna obsesję i tylko tym sie zajmuje.Tzn. Smoleńskiem.Reszta ( oprócz władzy oczywiście) go nie interesuje.

Dzisiaj ważą się w Brukseli losy naszych finansów w najbliższych latach.To jest teraz najważniejsze.

TomekL3

Twój idol ma tylko jedna obsesję i tylko tym sie zajmuje.Tzn. Smoleńskiem.Reszta ( oprócz władzy oczywiście) go nie interesuje.

Dzisiaj ważą się w Brukseli losy naszych finansów w najbliższych latach.To jest teraz najważniejsze.

Uważaj - gościu zażąda dowodu na piśmie i nie odczepi się od Ciebie. Czy tacy jak on robią sobie z nas jaja, czy oni naprawdę tak myślą?

TomekL3

Wojtek, to za nie jest tak istotne ,wbrew pozorom, chociażby od sprawy smoleńskiej.Smoleńsk pokazał nam oblicze naszego rządu.Ta sprawa ich obnażyła.Od tamtej pory sprawy nabrały rozpędu.Nabrały rozpędu sprawy systematycznego ograniczania nam wolności.A Bruksela ?My i tak nie wykorzystamy przynajmniej połowy z tego co nam dadzą .Po prostu nie mamy kasy na dokładkę.Pomijam to, że część tej kasy znajdzie się w kieszeniach ferajny Tuska.Wystarczy spojrzeć przez okno i zobaczyć te tysiące kilometrów niedokończonych , najdroższych w Europie i w chronicznych remontach dwupasmowych autostrad.Setki upadłych firm budowlanych delikatniej mówiąc wystrzelonych w kosmos przez ekipę kolesi z rządu.Wisienką na torcie niech będzie pas startowy w Modlinie.

Uważaj - gościu zażąda dowodu na piśmie i nie odczepi się od Ciebie. Czy tacy jak on robią sobie z nas jaja, czy oni naprawdę tak myślą?

Lepiej ,żeby było prawdą,że za kasę siejesz tu Tuskową propagandę.Bo jeśli tak nie jest to jesteś, po prostu,zwyczajnym idiotą.Od ciebie TVN i GWniana mogliby się uczyć.I tyle w temacie.

jaka radosc ze KTOS przejal tych idiotow.Zycze powodzenia.Wole porozmawiac z kapeluszem wlasnym.a nie a dlaczego kaczyski to idiota, moze jakies konkrety a dlaczego mamy tylko 1600zł.a dlaczego nie wyjdziemy na ulice.AAAA zapytajcie czy wczoraj łazil....Jak sie tomus jus wypstrykasz to daj znac.Na razie pisz na berdyczow.Odpowiemy jak bedziemy kcieli bo nie sposob obsluzyc TYLU idiotow na raz..

Wojtek, to za nie jest tak istotne ,wbrew pozorom, chociażby od sprawy smoleńskiej.Smoleńsk pokazał nam oblicze naszego rządu.Ta sprawa ich obnażyła.Od tamtej pory sprawy nabrały rozpędu.Nabrały rozpędu sprawy systematycznego ograniczania nam wolności.A Bruksela ?My i tak nie wykorzystamy przynajmniej połowy z tego co nam dadzą .Po prostu nie mamy kasy na dokładkę.Pomijam to, że część tej kasy znajdzie się w kieszeniach ferajny Tuska.Wystarczy spojrzeć przez okno i zobaczyć te tysiące kilometrów niedokończonych , najdroższych w Europie i w chronicznych remontach dwupasmowych autostrad.Setki upadłych firm budowlanych delikatniej mówiąc wystrzelonych w kosmos przez ekipę kolesi z rządu.Wisienką na torcie niech będzie pas startowy w Modlinie.

Lepiej ,żeby było prawdą,że za kasę siejesz tu Tuskową propagandę.Bo jeśli tak nie jest to jesteś, po prostu,zwyczajnym idiotą.Od ciebie TVN i GWniana mogliby się uczyć.I tyle w temacie.

hehehehehehehehehehe, dobry jesteś.Skąd się tu wziąłeś.Płacą tobie za tą propagandę? Ile za to bierzesz? A to niby ja miałem być oszołomem.Dobre.

ile bierzesz ?

Psdraki już się cieszyły, a tu masz babo placek:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jaka radosc ze KTOS przejal tych idiotow.Zycze powodzenia.Wole porozmawiac z kapeluszem wlasnym.a nie a dlaczego kaczyski to idiota, moze jakies konkrety a dlaczego mamy tylko 1600zł.a dlaczego nie wyjdziemy na ulice.AAAA zapytajcie czy wczoraj łazil....Jak sie tomus jus wypstrykasz to daj znac.Na razie pisz na berdyczow.Odpowiemy jak bedziemy kcieli bo nie sposob obsluzyc TYLU idiotow na raz..

Widzę muls , że retoryka bez zmian.masz chociaż coś ciekawego do powiedzenia?

Tak jak przypuszczałem.Panuje tu towarzystwo wzajemnej adoracji.Kaczor bee Tusk cacy.Więc jak ma być dobrze w naszym kraju.Tak to jest jak wyrocznią i jedynie słuszną linię ma TuskVisionNetwork i GWniana.Goebbels byłby dumny.

ile bierzesz ?

Cześć Władz.Co tam nowego w polityce?

TomekL3

Ja sporo jeżdżę po Polsce i widzę zupełnie coś innego.Rusz się znad komputera i zobacz trochę rzeczywistości.

Tzn, co takiego widzisz?Jakieś konkrety?

Psdraki już się cieszyły, a tu masz babo placek:

Ukryta Zawartość

Nie ciesz się koleś.To przedłużanie agonii.

przesrane znowu trzy mniej punkty.Ale przeca wielki wodz kaczor blotniasty żadal 470mld.Nie wiadomo czy nie wysle Tuska z powrotem.

m

hehe

nie jestes koles klientem do zrozumienia.Regularnie chodz do kosciola i czytaj sakiewicza.Tam twoje miejsce.Kazdy ma takie MIEJSCE NA ZIEMI na jakie..ZASLUZYŁ

Dokładnie mulsik.A ty gdzie chodzisz?Na Czerską?

Ukryta Zawartość

<br />Tak jak przypuszczałem.Panuje tu towarzystwo wzajemnej adoracji.K<br />

A żebyś wiedział - Ty, krzywotukas, 747, majówka, baddy, arkusz, sosna74, dziadyga, skynytrup, jacentówka, Sikor Adampol, Gdan Robertini - robicie sobie dobrze przy każdej okazji (przepraszam, jeśli kogoś ominąłem).

<br />Nie ciesz się koleś.To przedłużanie agonii.<br />

He, he, he - boli, prawda? Już sie cieszyłeś, że się rozjadą z niczym. Agonie przezywa kurdupel - ale on o tym juz wie. Do Ciebie ta prawda dopiero zaczyna docierać.

A żebyś wiedział - Ty, krzywotukas, 747, majówka, baddy, arkusz, sosna74, dziadyga, skynytrup, jacentówka, Sikor Adampol, Gdan Robertini - robicie sobie dobrze przy każdej okazji (przepraszam, jeśli kogoś ominąłem).

Dzięki chłopie.To znaczy , że nie jestem sam.A już myślałem , że tu są sami idioci.

He, he, he - boli, prawda? Już sie cieszyłeś, że się rozjadą z niczym. Agonie przezywa kurdupel - ale on o tym juz wie. Do Ciebie ta prawda dopiero zaczyna docierać.

Ciebie chyba boli dupa.Tak jesteś dymany przez Donka z ferajną.

Dla fanów Vincenta von Rostowskiego.Przekroczyliśmy już 14% bezrobocia.Nasz rachmistrz zakładał 13%.A to dopiero luty.

Jakby tylko od ministrów finansów zależało bezrobocie, to nigdzie by go nie było. Ale to dla Ciebie za trudne ;)

Dzięki chłopie.To znaczy , że nie jestem sam.A już myślałem , że tu są sami idioci.

Ciebie chyba boli dupa.Tak jesteś dymany przez Donka z ferajną.

Nie jesteś sam, jesteś w silnej grupie w/w

Jakby tylko od ministrów finansów zależało bezrobocie, to nigdzie by go nie było. Ale to dla Ciebie za trudne ;)

Nie jesteś sam, jesteś w silnej grupie w/w

Mam nadzieję . Ta grupa zaczyna rosnąć.Świadomość w narodzie rośnie.Oczywiście nie dotyczy to ciebie.Ty już idź do kasy.

aaa znowu koles golodupiec.Chetnie pozycze te piec zt do pierwszego na pierwsze wyjscie na ulice.

a jak malo to musisz u sakiewicza.On takim jak ty pierze dupy na potege i tak powstaja golodupce.

jak juz wrocisz z tych pochodow to wez sie za nauke albo przynajmniej za kursy jakies..koles.bo tak zawsze bedzie 1600zł...brutto koles.

aaa znowu koles golodupiec.Chetnie pozycze te piec zt do pierwszego na pierwsze wyjscie na ulice.

a jak malo to musisz u sakiewicza.On takim jak ty pierze dupy na potege i tak powstaja golodupce.

jak juz wrocisz z tych pochodow to wez sie za nauke albo przynajmniej za kursy jakies..koles.bo tak zawsze bedzie 1600zł...brutto koles.

Muls, nudzisz.Napisz coś konstruktywnego.Nie masz , jak widzę, nic do zaoferowania.Przekonaj mnie , że jest dobrze.

Widzisz muls , jesteś inżynierem i chwała ci za to.Ale czy to ma świadczyć , że mądrze gadasz..

i tu nic ci nie da wiecej nawet ten twoj wodz, nawet jak go wyniesiesz do wladzy...koles.Jestes miesem armatnim niezbednym na kazdym odcinku frontu.

Kaczor nie jest moim wodzem i nie mam parcia na władzę dla niego.Idiotyzmem,wręcz brakiem instynktu samozachowawczego, jest upieranie się przy Donku z ferajną.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.