Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jesteś w 100% przekonany ze "trzeba było ruszać"

Jestem przekonany w stu procentach , że komunizm dla większość Polaków był zły , natomiast czy była inna droga do wolności , lepsza , łatwiejsza i czy rzeczywiście walczyliśmy o taką demokrację , jaką dziś po 30 latach zastajemy za drzwiami naszego domu , mam spore wątpliwości aczkolwiek przestałem się już łudzić w myśl zasady : kto się nie łudzi , ten nie żałuje .

Piotr

Elektorat geriatryczny nigdy się nie liczył a dewocyjny zawsze tańczył tak , jak mu kościół zaśpiewał . Samotność Kaczyńskiego się spotęgowała , jak kk się zorientował , że i z PO można się ułożyć i robić niezłe interesy i nie trza do tego charyzmy dyrektora .

Nie bądź aż tak surowy w ocenie siebie samego , My wszyscy bierzemy w tym udział , przykre jest to , że te waśnie oddalają a nie przybliżają nas do wspólnych nam problemów i ich rozwiązania , ale jak powiedział klasyk : skłóconym i podzielonym narodem łatwiej się rządzi .

Solidarność Polaków w 89 roku pokazała , że będąc jednomyślni w pewnych kwestiach (walka z komuną) możemy znacznie więcej osiągnąć niż dzieląc się na dzisiejsze polityczne obozy , walczymy ze sobą a nie z niesprawiedliwością i absurdami polskiej rzeczywistości .

Dokładnie.Cała prawda.

na takiego wygladasz.Cale TVP.

Muls, szkoda , że ciągle musimy się kłócić.Ale przyznaj sam jaką potęgą są teraz media.Właściwie demokracja zmieniła się w mediokrację.

a nie mozesz na wejscie hahahahahhhha.Zobaczymy czy cie zwina.A jak nie..... to zobaczymy.

tzn, dlaczego mieliby mnie zwinąć?Nie za bardzo kumam o co biega.Dziś mulsik nie jarałem.Z reguły jaram sobie w łikendy.

Media sa potega dla maluczkich.Media to prostytutka zarabiajaca pieniadze.Jedne sie szanuja troche, inne wcale.Nie mozna zapominac ze tam tez pracuja tylko ludzie z pewnymi przekonaniami ktore ciagna ich z kursu.To jest gra intelektualna redaktor czytelnik.I tak naprawde wszystko zalezy od czytelnika.Tylko wiekszosc o tym nie wie spuszczajac sie na redaktora.

tzn, dlaczego mieliby mnie zwinąć?Nie za bardzo kumam o co biega.Dziś mulsik nie jarałem.Z reguły jaram sobie w łikendy.

ale ja jaram w parzyste to moze mi sie myli.

o modzrewk.Ten jara caly czas.Bez skutku.Czy jara czy nie to caly czas idiota.

nawet na dywan sie nie nadaje.

Ale kto niby potraktuje i dlaczego dywan?

o modzrewk.Ten jara caly czas.Bez skutku.Czy jara czy nie to caly czas idiota.

nawet na dywan sie nie nadaje.

Jaranie to dobra rzecz.Otwiera umysł.Spróbuj kiedyś mulsik.

Czuje,żemlus sie najarał i w ten dywan sie sam......zawinoł.

Parzyste som,no nie?To jara.Gorzej co na to musg,czy mu znowu numeru nie wytnie i pokłóci na przykład..z nogami.Tym razem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A co na to nasz ukochany rząd?Dopiero w nocy na Żydowskim Onecie pojawiła się informacja ,gdy nie było już wyjścia .Poprawność polityczna.Żenada.Już widzę odwrotną sytuację.Mam nadzieje , że takowa nastąpi.Żydkom należy się.Zasadniczo widać , kto stoi za atakami a Kościół,zwłaszcza Katolicki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.