Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wypowiedź kompetentnego premiera.

teporyjku chron dupe bo wysylam..czekistow.

do cyrylicy musialbys byc PO maturze.

No tak , racja, hehe.Ale miałem rosyjski , jak zapewne pamiętasz , w podstawówce i średniej....To był jedynie słuszny język.Jak widać, jest nadal twoim wiodącym.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co slychać u Kandydata Na Premiera Technicznego?

Podobno skarży się, że tylko on traktuje to poważnie a wszyscy inni z Prezesem włącznie jak jajcarskie gierki podwórkowe?

Jestem Europejczykiem.

Podobno skarży się, że tylko on traktuje to poważnie a wszyscy inni

Tusk nie narzeka, że SWOI traktują go poważnie a ON ich nie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wyzwiska jednak były.

"W rozmowie z tygodnikiem "W Sieci" potwierdził to ojciec zawodniczek, Robert Radwański.

- Sprawa jest przemilczana. Wiadomo,że kibole są wszędzie. Tylko że naszych się nie toleruje, naszych wsadzą do kryminału, a już ci izraelscy są normalni, im wolno, ich ekscesy lepiej wyciszyć - mówi bez ogródek Radwański i dodaje:

- Werbalne, agresywne zachowania,wyzwiska, puszczanie samolocików... Nie byłem na miejscu, mam wiedzę tylko na podstawie kontaktu z córkami na "Skype'ie" i ludźmi obecnymi na trybunach. Bez wątpienia padały jednak takie stwierdzenia jak "katolickie suki". W czterech językach. Po hebrajsku, rosyjsku, angielsku i po polsku - ujawnia."

(http://sport.wp.pl/kat,1035299,title,Radwanski-sprawa-jest-przemilczana,wid,15364133,wiadomosc.html)

Zdaje się, że w zwalczanie bardzo brzydkich wypowiedzi o Żydach osobiście zaangażował się minister Spraw Zagranicznych RP Radosław Sikorski.

Zdaje się, że w zwalczanie bardzo brzydkich wypowiedzi o Żydach osobiście zaangażował się minister Spraw Zagranicznych RP Radosław Sikorski.

Poprawność polityczna.Tylko czyja..

Co też pierdzieli ten Radwański???

O zachowaniu izraelskich kibiców było we wszystkich polskich portalach internetowych które widziałem i to przewaznie na pierwszej stronie. No ale on jest z Krakowa, tam wawelski czakram zniekształca rzeczywistość.

Jestem Europejczykiem.

Co też pierdzieli ten Radwański???

O zachowaniu izraelskich kibiców było we wszystkich polskich portalach internetowych które widziałem i to przewaznie na pierwszej stronie.

Chodzi mu o to ,że oficjalne władze w ogóle nie zareagowały na to.Wygląda to jak przyzwolenie.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.