Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Towarzyszy to sobie poszukaj u Macierewicza właśnie.

Zastępca Macierewicza w jego komisji zrzeszającej "profesorów - badaczy" Tow. Piotrowicz:

"poseł PiS Stanisław Piotrowicz działał w PZPR i będąc prokuratorem oskarżał działacza "Solidarności" z Jasła."

"Choć wielokrotnie zapewniał, że będąc prokuratorem w latach 80. odmawiał prowadzenia politycznych śledztw, dziennikarz przypomniał mu historię Antoniego Pikula, działacza "Solidarności" z Jasła. W 1982 roku został on zatrzymany za kolportowanie ulotek i nielegalnych czasopism, a w jego sprawie akt oskarżenia przygotowywał nie kto inny, a właśnie prokurator Piotrowicz. Co więcej, śledczy pracował wtedy tak skutecznie, że w 1984 roku został odznaczony przez PRL-owskie władze brązowym krzyżem zasługi."

A kiedy czasy się zmieniły zapałał miłością do kościoła i...

"W 2001 roku to właśnie Piotrowicz, wówczas szef Prokuratury Rejonowej w Krośnie, oczyścił z zarzutów księdza pedofila z Tylawy. Stwierdził, że ksiądz dotykał dotykał dziewczynki, bo miał "zdolności bioenergoterapeutyczne"… Trzeba było przeniesienia sprawy do innej prokuratury, by do sądu trafił w końcu akt oskarżenia."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kwit jest kwit :)

A idiota jest idiota i uwierzy we wszystko.

Na tej pseudoumowie nie ma żadnej adnotacji kancelarii, nawet pieczątki nie widzę. Takie barachło każdy może sobie stworzyć w kwadrans i to z dowolną datą.

Mnie interesuje inna rzecz - brak jakiejkolwiek klauzuli o tajności czy poufności. U mnie w firmie jak do serwerowni wchodzi serwis klimatyzatorów to pracownicy muszą podpisać stosowne oświadczenie. A tu baba tłumaczy raport o WSI i nie ma śladu stosownej klauzuli. Dla mnie niepojęte. Totalna amatorszczyzna, dziadostwo, żenada, nie wiem co tu jeszcze powiedzieć bo wszystko za malo.

Jestem Europejczykiem.

Totalna amatorszczyzna, dziadostwo, żenada, nie wiem co tu jeszcze powiedzieć bo wszystko za malo.

Niczego więcej po takim specjaliście nie można oczekiwać.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A idiota jest idiota i uwierzy we wszystko.

Na tej pseudoumowie nie ma żadnej adnotacji kancelarii, nawet pieczątki nie widzę. Takie barachło każdy może sobie stworzyć w kwadrans i to z dowolną datą.

Mnie interesuje inna rzecz - brak jakiejkolwiek klauzuli o tajności czy poufności. U mnie w firmie jak do serwerowni wchodzi serwis klimatyzatorów to pracownicy muszą podpisać stosowne oświadczenie. A tu baba tłumaczy raport o WSI i nie ma śladu stosownej klauzuli. Dla mnie niepojęte. Totalna amatorszczyzna, dziadostwo, żenada, nie wiem co tu jeszcze powiedzieć bo wszystko za malo.

Amatorszczyzna, to całościowe podejście do służb po 1989 roku. I to tylko z tego powodu, że opozycjoniści strasznie za PRL-u cierpieli. Zbrodnicza władza ludowa na rękach ich nosić nie chciała.

Bywa, że rewolucja zjada nieszkodliwe szkodniki, a wykorzystuje te pożyteczne. U nas stało się inaczej.

Teraz mamy więcej szkodników szkodliwych niż pożytecznych ale u władzy. Obecna władza nienawidzi historii ale chętnie do niej zerka, gdy jest jej to potrzebne aby komuś przypisać własne błędy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Amatorszczyzna, to całościowe podejście do służb po 1989 roku.

Dziś wszyscy mogą zobaczyć w jaki sposób likwidowano stare służby i w jaki sposób budowano nowe.

Teraz to przjrzyście widać na tle działań komisji brzozowej. Ten sam idiota na czele, te same metody działania.

I skutki podobne.

Teraz to przjrzyście widać

Gówno widać, teraz jest jeszcze bardziej zabagnione niż było w kontekście wcześniejszych, nieco późniejszych działań działań, a tych ostatnich bardzie korupcyjnych.

tomuś tomuś

a może jesteś pozostałością Antkowej spermy , czy można inaczej twoją synowską miłość do Macierewicza wytłumaczyć

chyba bez powodu idioty z siebie nie robisz ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zgadzam się. To cały widoczny efekt działań idioty wtedy i dzisiaj.

"Zgadzam się." czyli zaprzeczam:

Dziś wszyscy mogą zobaczyć w jaki sposób likwidowano stare służby i w jaki sposób budowano nowe.

Teraz to przjrzyście widać na tle działań komisji brzozowej. Ten sam idiota na czele, te same metody działania.

I skutki podobne.

Możesz jaśniej.

Możesz jaśniej.

Nie da rady tym bardziej, że sam Antoni tego nie wie.

Całe zamieszanie wynika z niewiedzy jednych i zbytniej wiedzy innych.

Problem tkwi jednak w tym, że nie wiadomo którzy są lub byli którymi.

Jeszcze większy to to, że nie wiadomo czy nie na odwrót.

...i o to w podobnych kwestiach przecież chodzi.

Dziadekwłodek, jaśniej będzie wtedy jak będziesz rozróżniać moje wpisy odnoszące się do Twoich wpisów od moich wpisów odnoszących się do wpisów innych kolegów, np. Xniwaxa.

Podsumowując:

Dziś przejrzyście widać rzeczone przez Xniwaxa gówno - w mojej ocenie jest to działalność maciarka, zaś w ocenie Xniwaxa jest to dzisiejszy całokształt tego, czego nie widać w sprawie służb. Czyli jego zdaniem gówno widać a w mojej opinii widać gówno. :)

Czyli jego zdaniem gówno widać a w mojej opinii widać gówno. :)

To, że je teraz widać jest efektem pracy Antoniego, a to że wówczas też było widać ale nie wszyscy widzieli to tez efekt Antoniego.

Może jest nawet na odwrót.

Jedno jest pewne - gówna się nie rusza z wiadomych względów.

To, że obecna władza lubi wąchać ręce Antoniego to przywilej jego, a przyjemność zapewne dla władzy.

To, że obecna władza lubi wąchać ręce Antoniego to przywilej jego, a przyjemność zapewne dla władzy.

Raczej jego niepokój bardziej niż przywilej.

A wąchających swoje własne (tak na wszelki wypadek) jest więcej.

Antoniemu:

"Kiedy byłem mały

obie ręce mi śmierdziały.

Dziś skończyła się ma męka

teraz śmierdzi jedna ręka"

Bogusław Schaeffer

Ukryta Zawartość

post-17911-0-75829800-1387109867_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

niesamowite jak niektórzy sobą nic nie reprezentują . Od kilku lat lustrują , wytykają każdą osobę choćby pradziadkiem powiązaną z Rosją , komuchami a mają na tacy podany jak nic przypadek rosyjskiej inwigilacji i nic .

i tacy z koziej dupy patrioci mają przed Rosją obronić

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dziadekwłodek, jaśniej będzie wtedy jak będziesz rozróżniać moje wpisy odnoszące się do Twoich wpisów od moich wpisów odnoszących się do wpisów innych kolegów, np. Xniwaxa.

Podsumowując:

Dziś przejrzyście widać rzeczone przez Xniwaxa gówno - w mojej ocenie jest to działalność maciarka, zaś w ocenie Xniwaxa jest to dzisiejszy całokształt tego, czego nie widać w sprawie służb. Czyli jego zdaniem gówno widać a w mojej opinii widać gówno. :)

Ależ nie denerwuj się. Rozróżniam je. I myślę. Tak przy okazji.

Raczej jego niepokój bardziej niż przywilej.

A wąchających swoje własne (tak na wszelki wypadek) jest więcej.

Antoniemu:

"Kiedy byłem mały

obie ręce mi śmierdziały.

Dziś skończyła się ma męka

teraz śmierdzi jedna ręka"

Bogusław Schaeffer

Od tego kiedyś (podobno!?) rosły włosy między palcami.

i tacy z koziej dupy patrioci mają przed Rosją obronić

A trzeba przed Rosją bronić?

Dzisiaj to należy zapytać dlaczego ci z koziej dupy patrioci liżą dupę USA.

Od tego kiedyś (podobno!?) rosły włosy między palcami.

Chyba tylko zostawały.

Jedna żoliborska, druga pomorska.

...ale nad szczerymi emocjami polityk "takiej klasy" musi panować bo....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...ale nad szczerymi emocjami polityk "takiej klasy" musi panować bo....

Nie tylko nad emocjami polityk powinien umieć zapanować...

Nad rozporkiem również.

"W wyemitowanej relacji z Nowego Sącza widać, że Jarosław Kaczyński był informowany o tej niezręczności. Podczas przemawiania podszedł do niego doradca z karteczką, którą prezes przeczytał, a następnie szybko zapiął rozporek."

Ukryta Zawartość

post-17911-0-60172800-1387135281_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.