Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nerwy puszczają?:-)

Nie dziwię się.

Wszędzie, w każdym wątku cię pełno, i co wydalisz z siebie - patrzaj pan, zaś idiotyzm.

Biedny modzrewku.

Polityk przychodząc do telewizji musi być przygotowany na rożne pytania a nie tylko na te które mu pasują ,politycy maja we krwi zmienianie tematu ,nie odpowiadanie na zadane pytanie ,w skrajnych przypadkach obrażanie się ( Glinski) lub wychodzenie z studia.

Moim idolem jest Kempa ta osoba potrafi totalnie nie odpowiadać na zadane pytania ,kręcenie i niedopuszczanie innych do zadawania pytan ,

Profesor totalnie nie chciał odpowiadać na niewygodne pytania gdyz czuł że zrobił pajaca z siebie ( za wczasu przed sztuką chciał jej niewystawiania )

Pytanie się nasuwa czasy cenzury czyżby wracały?

A dlaczego, jeśli można spytać?

Czy wg Ciebie Lech Kaczyński też brylował w mediach za komuny? Wszak publikował w "Robotniku Wybrzeża", a to też media nieprawdaż? W "Tygodniku Solidarność" chyba też zresztą publikował. Jan Paweł II też brylował? Bo przecież cytowały go i "Tygodnik Solidarnosć" i inne gazety niezależne... Płakać się chce normalnie. To już nieuleczalne stadium głupoty. Traktujesz pojedyncze niezależne gazety jakie cudem pojawiały się za komuny i były z reguły przez komunę zamykane z trzaskiem na równi z "Trybuną Ludu"? Gów.. mnie obchodzą Wasze poglądy polityczne, możecie kochać Jarosława Kaczyńskiego miłością wieczną i uważać Macierewicza z objawionego Guru czy co tam chcecie, ale nie piszcie kurw... historii na nowo.

Przepraszam wszystkich forumowiczów za użyte bluzgi, ale już nie mogę. Ostatnio przeglądając forum mam wrażenie, ze żyję w jakiejś rzeczywistości równoległej. Poglądy polityczne poglądami, ale historię najnowsza własnego kraju to chyba już znać należy. Historię, a nie propagandowe bzdury tej czy innej partii. To było 25 - 30 lat temu, ludziska! Sami nie pamiętacie, nie było Was na świecie czy byliście maluchami? OK, to spytajcie kogoś kto wtedy był dorosły, rodziców czy dziadków nawet. Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek. Naród, który nie zna swej historii skazany jest na jej powtórne przeżycie.

Jan Paweł II też brylował? Bo przecież cytowały go i "Tygodnik Solidarnosć" i inne gazety niezależne..

Czy Ty się aby dobrze czujesz?

Traktujesz pojedyncze niezależne gazety jakie cudem pojawiały się za komuny i były z reguły przez komunę zamykane z trzaskiem na równi z "Trybuną Ludu"?

Nie piszę o gazetach - to Ty to robisz. Piszę o ludziach. którzy wówczas byli dziennikarzami. W gazetach czy radiu.

Gów.. mnie obchodzą Wasze poglądy polityczne,

To skąd te nerwy?

historię najnowsza własnego kraju to chyba już znać

A co się nie zgadza z tego, co napisałem odnośnie Owsiaka, Żakowskiego, Paradowskiej czy Olejnik?

OK, to spytajcie kogoś kto wtedy był dorosły, rodziców czy dziadków nawet.

No to się pytam. Patrz wyżej.

Kuzyn murzyna

Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek.

Ty, Treblig to jakiś prawicowy oszołom jesteś. Ciemnogród po prostu.

Uderz w stół ...

A Jello się odezwie.

Kuzyn murzyna

Czy Ty się aby dobrze czujesz?

Nie piszę o gazetach - to Ty to robisz. Piszę o ludziach. którzy wówczas byli dziennikarzami. W gazetach czy radiu.

To skąd te nerwy?

Czyli wg Ciebie nie ma różnicy do jakiej gazety pisywali? Jakie audycje robili? Żakowski pisał wtedy do prasy niezależnej, czy wręcz podziemnej. Olejnikowa robiła audycje satyryczne i jakieś krótkie reportaże w III, o której można wiele powiedzieć, ale trudno nazwać ja medium systemowym komuny. Paradowska pisała rzeczy, za które komuna wypierd... ją z roboty na zbity pysk, co sie wtedy ładnie nazywało, ze jako dziennikarka została przez PZPR zweryfikowana negatywnie. I to niby jest brylowaniem w komunistycznych mediach?

A skąd nerwy? Przeczytaj jeszcze raz drugi akapit mojego poprzedniego posta. Wyjaśniłem łopatologicznie.

Ty, Treblig to jakiś prawicowy oszołom jesteś. Ciemnogród po prostu.

A wiesz z kogo to cytat?

BTW, robiłem na tym forum za postkomune, za POwskiego leminga i ch... wie jeszcze jakie epitety pod swoim adresem przeczytałem, ale prawicowym oszołomem mnie jeszcze nikt nie nazwał. Chyba czas poczuć dumę ;-)

Żakowski pisał wtedy do prasy niezależnej, czy wręcz podziemnej.

"Na przełaj" niezależne, czy wręcz podziemne? A ktoś tutaj niedawno pisał:

Historię, a nie propagandowe bzdury tej czy innej partii. To było 25 - 30 lat temu, ludziska! Sami nie pamiętacie, nie było Was na świecie czy byliście maluchami? OK, to spytajcie kogoś kto wtedy był dorosły, rodziców czy dziadków nawet. Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek. Naród, który nie zna swej historii skazany jest na jej powtórne przeżycie.

Czyli wg ciebie nie ma różnicy do jakiej gazety pisywali? Jakie audycje robili?

Piszę o ludziach, którzy wówczas byli dziennikarzami. Tyle i tylko tyle. Czy to tak trudno zrozumieć Rejtanie?

Kuzyn murzyna

BTW, robiłem na tym forum za postkomune, za POwskiego leminga i ch... wie jeszcze jakie epitety pod swoim adresem przeczytałem, ale prawicowym oszołomem mnie jeszcze nikt nie nazwał. Chyba czas poczuć dumę ;-)

To Twoje?

Kadzidło miesza w umysłach.

Nie tak jak kokaina

Kuzyn murzyna

W "Na przełaj"? A ktoś tutaj niedawno pisał:

Z "Na Przełaj" wyleciał w stanie wojennym albo jeszcze przed, przepracował tam raptem niespełna rok, zaraz po studiach. Kolejny zweryfikowany negatywnie przez odpowiedzialne czynniki PZPR. Potem pracował jako dziennikarz w Biurze Informacji Prasowej NSZZ Solidarność, miał jakieś publikacje w "Tygodniku Solidarność" i stale współpracował z "Tygodnikiem Polskim", i jeszcze z jakimś katolickim periodykiem, którego nazwy nie pamiętam. I tak do 1989 roku. Jaśniej i prościej już nie potrafię. Jak to dla Ciebie jest brylowanie w komunistycznych mediach, to wybacz, ale szkoda mojego czasu na dalsze tłumaczenie. Dobranoc.

Napisze jeszcze raz dziecko,MYŚL NAD TYM CO WYPISUJESZ!! Przestań sie błaźnić.

Poziom wypowiedzi Cię zdradza. Czlowiek prymitywny jesteś. No i proponuję odwiedzić lekarza najpierw zacznij od tego od głowy.

chwilowy brak działalności w audio.

w Wyborczej to jednak debile pracją

newsy na miarę debilizmu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Z "Na Przełaj" chyba wyleciał w stanie wojennym albo jeszcze przed.

To w końcu to "Na przełaj" było podziemne, czy nie?

Jak to dla Ciebie jest brylowanie w komunistycznych mediach,

Gdzie napisałem o brylowaniu w komunistycznych mediach? Bardzo proszę o stosowny cytat.

Powtórzę jeszcze raz (do dwóch razy sztuka): pisałem o ludziach, którzy w latach 80-tych byli dziennikarzami. Co w takim razie Tobie się nie zgadza? Bo z mojego punktu widzenia dyskutujesz bohatersko sam ze sobą.

Dobranoc.

Rzeczywiście, będzie lepiej jak się prześpisz.

Kuzyn murzyna

...Gdzie napisałem o brylowaniu w komunistycznych mediach? Bardzo proszę o stosowny cytat...

To ten gościu co za zdychającej, ale jeszcze walczącej o przetrwanie komuny brylował w oficjalnych mediach???

Może, takiej prehistorii to ja nie pamiętam. Ale jeżeli masz rację to brylował, zdaje się, razem z Jurkiem Owsiakiem, Moniką Olejnik, Janiną Paradowską czy Jackiem Żakowskim.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Masz jeszcze jakieś inne spostrzeżenia rodem z trzeciej grupy przedszkolnej, modzrewek?

Bo to było mocne. Przywaliłeś asterixowi, że ho ho.

Szacun.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.