Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Prawie same stare pierdziele a jeszcze wierzą w obietnice wyborcze. Ja też już stary, ale jak jakikolwiek rząd, jakiekolwiek obietnice realizuję to się cieszę jak dziecko i nie mogę się nadziwić, że to robią. Ale i tak nie mogę za cholerę wyzbyć się wewnętrznego przekonania, że realizują je nie dlatego, że tak zapowiedzieli, a przypadkowo czy że, akurat tak wyszło. Kiedy wreszcie dorośniecie?

mulsie, bycie "julianem" tego zakątka forum to nie jest raczej dla Ciebie czasem jakaś nobilitacja?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

czy ktos cie zapraszał zebys poziom jazgotu podnosił wyzej??

To się nazywa POrażka POpaprańcy.Trzeba nauczyć się z nią żyć.

On mi może zrobić...to samo co i ty.Czyli skoczyć na.....

Tak można bez końca.

Ktoś kto nie odróżnia Ariów od Arian nie zasługuje na poważne traktowanie.

Jest jeszcze Ariadna,z Naxos!Ale nie chcę Tomka załamywać.

Proponuję dla rozluźnienia przełączyć się na "kropkę w tevałenie" i posłuchać pewnej formy debila płci obojga.

ale rozumy różne.

Zgoda, tyle tylko, że podobno wiek daje ogładę i doświadczenie, często błędnie utożsamiane z mądrością. Jak czytam te personalne wycieczki, zabawy słowne niczym z przedszkola, te wiązanki wiecznie takich samych obelg, wyzwisk i połajeń to niestety dochodzę do wniosku, że niektórym wiek nie dał nawet ogłady...

Zgoda, tyle tylko, że podobno wiek daje ogładę i doświadczenie, często błędnie utożsamiane z mądrością.

Często schizofrenie paranoidalną lub alzheimera.

Trudno bym zadając pytanie kiedy wreszcie dorośniecie uważał się za mentalnego niedorostka. To chyba logiczne.

Polecam trochę dystansu.

.Wiek daje najczęściej zgryźliwość.

Ba! Zgryźliwość, czyli jadowitość, uszczypliwość, kąśliwość, cechy już od dzieciństwa mi nie obce, to ja nie tylko uwielbiam i w sobie pielęgnuję, ale i wyczuwam na kilometr. Niestety tutaj wyczuwam rzadko, bardzo rzadko. Częściej niestety widzę tylko tępą zrzędliwość...

Adalbert

Zgryźliwość to coś innego.To cecha pejoratywna.To upierdliwość,złośliwość,stetryczenie.

xniwax

wiedziałem,że będą uniki.

Często schizofrenie paranoidalną lub alzheimera.

A u mnie to jedno czy drugie? Czy może i to i to i jeszcze co innego. Np. alkoholowy zanik mózgu, czy zaburzenia umysłowe w terminalnej fazie kiły.

wreszcie dorośniecie uważał się za mentalnego niedorostka.

Częściej niestety widzę tylko tępą zrzędliwość...

Trochę by się przydało..

...dystansu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.