Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętajcie w razie czego co mówić....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeśli to prawda to ja się zgadzam aby wszystkich skurwieli którzy na to pozwolili zamknąc na wieki w pierdlu.

Wszystkich .

Nawet jeśli będzie to bezprawne .

I mnie dać tam na naczelnika .

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Jan Tomasz Gross znowu znalazł powód, aby oczerniać Polskę. Tym razem przyczynkiem do tego są działania PiS. Temu gorliwemu obrońcy demokracji i innych polskich interesów swoich łamów użyczył słynący z miłości do Polski i Polaków "Financial Times" o czym tu:

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/gross-w-financial-times-pis-chce-napisac-polska-historie-na-nowo/lx1ys3

W związku z tym warto przeczytać i coś, co nie jest finansowane przez międzynarodowy kapitał: http://www.mysl-polska.pl/814

To jest prawda. Sa dane dostepne. Wujek google zaprasza.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

nie trawisz Grossa? to poczytaj prof. Engelking. może coś ci się wyjasni.

Chyba znam jej twórczość. To ta co pisała o karuzeli uruchomionej pod murem Getta w Warschau i o polskich donosach do Getapo.

Oczywiście za obce pieniądze, Żona TW Boni. Wiarygodne źródło.

PS.

Widać,ze nie czytałeś artykułu z drugiego linka: http://www.mysl-polska.pl/814

Jeśli to prawda to ja się zgadzam aby wszystkich skurwieli którzy na to pozwolili zamknąc na wieki w pierdlu.

Wszystkich .

Nawet jeśli będzie to bezprawne .

I mnie dać tam na naczelnika .

wystarczy zamknąć autora tych bredni

Bredni!? Czekam na kontrarugmenty, poparte tabelkami.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

najpierw pokaż te swoje tabelki jak Ci się uda jakąś znaleźć

.

A po jaką cholerę tabel W mojej metropoli wszystko posprzedawali za grosze. Akurat znam niektórych ,ktorzy to kupili...

A ja mieszkam na pipidówku.

A jakie marcepany kręcono w dużych miastach. Po cholerę tabelki.

To widac gołym okiem.

.

A po jaką cholerę tabelki???

W mojej metropoli wszystko sprzedana za grosze.

Osobiście znam niektórych którzy to kupili..

A ja mieszkam na pipidówku.

Co więc się działo tam gdzie kasa była konkretna?

Realne spojrzenie jest lepsze niż wszelkie tabelki.

.

A po cholerę Ci tabelki??

W mojej metrpoli wszystko sprzedano za grosze.

Osobiście znam niektórych z kupujących .

A ja mieszkam na Pipidówku.

Jakież kokosy musialy byc w dużych miastach.

Realne spojrzenie jest lepsze niz wszelkie tabelki

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

bardzo dobre źródło, pokazuje m.in że Polacy to naród donosicieli. donoszą teraz do USkarb., a kiedyś do Niemców. nasi rodacy i sąsiedzi.

Mów za siebie nie za cały Naród Polski. W gruncie rzeczy nie wiadomo, ile wspólnego masz akurat z Tym Narodem.

bardzo dobre źródło, pokazuje m.in że Polacy to naród donosicieli. donoszą teraz do USkarb., a kiedyś do Niemców. nasi rodacy i sąsiedzi.

Mów za siebie nie za cały Naród Polski. W gruncie rzeczy nie wiadomo, ile wspólnego masz akurat z Tym Narodem.

Pewnie jest ubekiem donosicielem i najgorsze uwaga

jest KODowcem.....

tfu....

kurde shane nie jesteś sam jestem z Tobą ......

powiem Wam jedna opowiesc

jako że jestem tym co uczęszcza do kościoła ...na ostatniej mszy proboszcz ( nie należy do tych co sa z najgorszego sortu powiem więcej jest ten naj...)

powiedział na kazaniu że dane było mu rozmawiać z inspektorem ( mogę się mylić co do nazwy zawodu) ale chodzi o meritum .....jest olbrzymia ilosc donoszenia jednego na drugiego ,sąsiad na sąsiada do Urzedów Skarbowych

czy to synonim naszych czasów naszej rzeczywistości.....

aha polecam ostatniego Lisa pooglądać ( wiem że odrazę w niektórych wzbudza)

na końcu czyta fajną listę Dobrej Zmiany

nie będę zdrdzał wszystkiego....

.....jest olbrzymia ilosc donoszenia jednego na drugiego ,sąsiad na sąsiada do Urzedów Skarbowych

czy to synonim naszych czasów naszej rzeczywistości.....

Do tego prowadzą przykłady z góry(Wałęsa,donosy Schetyny i im POdobnych),które są zamiast do naśladowania,do potępienia.

I teraz pytanie:Kto poważnie potępił donosicieli?Z tych poważnych polityków-prawie nikt lub nikt.Wnioski można wyciągnąć samemu.W Polsce donoszenie jest prawe.

Prawdziwi Polacy protestowali na kijowskim Majdanie albo teraz protestują razem z KOD-ą czy tam -em.

Do tego prowadzą przykłady z góry(Wałęsa,donosy Schetyny i im POdobnych),które są zamiast do naśladowania,do potępienia.

I teraz pytanie:Kto poważnie potępił donosicieli?Z tych poważnych polityków-prawie nikt lub nikt.Wnioski można wyciągnąć samemu.W Polsce donoszenie jest prawe.

Ukryta Zawartość

post-20694-0-59025300-1457984379_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Donosiciele z grona zakropkowanychzakodowanychspełowaczonych bywają i tutaj, duma ich rozpiera w roli donosiciela.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Podałem tylko przykłady a oczywiście,że nie ma to znaczenia z jakiej partii są donosiciele.Donosiciel to łajza PiCowa czy Pełowska,czy Nowoczesna,nie ma znaczenia.Łajza to łajza.

nie wiadomo, ile wspólnego

a ty jaki masz pomysł, aby nie rozmawiać takim językiem? negowanie tego ,co inni wyznają? wywyższanie się nad innych?pycha? najlepiej z braku argumentów zanegować kontrkandydata i posadzić go o inne pochodzenie! to ci najlepiej wychodzi. dostrzeż najpierw belkę w swoim oku, a potem mów o innych. dzię ki takim ludziom jak ty, biorą się podziały, przeklenstwo tego kraju.

dostrzeż najpierw belkę w swoim oku, a potem mów o innych. dzię ki takim ludziom jak ty, biorą się podziały, przeklenstwo tego kraju.

Kurde Shane to ty?Wierzyć mi się nie chce!Kto ci pisał tego posta?

tego posta?

drzewko, mozna się wygłupiać, czasami komuś na nerwach z własnej pychy pograć, taka jest natura człowieka, zwłaszcza ,kiedy interlokutor go nie widzi. ale tez sa granice . mój koleś ze studiów jest naczelnikiem jednego US we Wrocku. Po pijaku mówi, ile wszczeli dochodzeń karno-skarbowych na podstawie donosów. kilkaset na 1 urząd rocznie. to daje ze 4 tys rocznie na Wrocek. Zreszta bodaj w tamtym roku był obszerny artykuł w prasie.taka jest skala tego procederu w narodzie .
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

a ty jaki masz pomysł, aby nie rozmawiać takim językiem? negowanie tego ,co inni wyznają? wywyższanie się nad innych?pycha? najlepiej z braku argumentów zanegować kontrkandydata i posadzić go o inne pochodzenie! to ci najlepiej wychodzi. dostrzeż najpierw belkę w swoim oku, a potem mów o innych. dzię ki takim ludziom jak ty, biorą się podziały, przeklenstwo tego kraju.

Raczej jest odwrotnie - to tacy jak ty negują inne poglądy, osądy, pomysły i działania raz uważają, że są bezbłędni, bezgrzeszni i wszystko robią najlepiej. I nie zmierzam mówić językiem Engelking czy Boniego i im podobnych. A także stosować się do twoich wartości.

Płacz nic tu nie POmoże, twój świat wg PO-wskich wizji legł w gruzach. Innego widać sobie nie wyobrażasz.

Kurde Shane to ty?Wierzyć mi się nie chce!Kto ci pisał tego posta?

Może KOD albo PO?

drzewko, mozna się wygłupiać, czasami komuś na nerwach z własnej pychy pograć, taka jest natura człowieka, zwłaszcza ,kiedy interlokutor go nie widzi. ale tez sa granice . mój koleś ze studiów jest naczelnikiem jednego US we Wrocku. Po pijaku mówi, ile wszczeli dochodzeń karno-skarbowych na podstawie donosów. kilkaset na 1 urząd rocznie. to daje ze 4 tys rocznie na Wrocek. Zreszta bodaj w tamtym roku był obszerny artykuł w prasie.taka jest skala tego procederu w narodzie .

Teraz widać, że jesteś sumieniem narodu i cierpisz za naród.

A nie zastanowiłeś się przez chwilę, że ten twój koleś nie nadaje się na żaden urząd państwowy i że może te donosy tez są przynajmniej częściowo z powodu ględzenia po pijaku. Poza tym porządny obywatel powinien uczciwie rozliczać się ze swoim państwem.

twoich wartości.

najsmieszniejsze jest to, że w przeciwienstwie do ciebie, ja wyznaję pewne wartości. wierzę w wiele rzeczy, m.in w demokrację.czy ty w coś wierzysz?może nas oświecisz?a może ja źle oceniam ciebie? jak widzisz jestem koncyliacyjny.

To co tutaj mamy to demokracja?Tak ją nazwali?To nawet podróbą nie jest.....znośną.Podstawą każdej demokracji jest prawo własności,którego tu nie mamy.I obojętnie kto u władzy był,po tym jak dorwał się do niej zapominał o prawie własności...do dzisiaj.

KOD jak się dorwie(mimo iż zaprzecza,jak żaba)też zapomni.

poznałem ją mimo wielu jej ułomności i wad.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.