Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

@Adalbert95, sporo racji w tym co piszesz.

Historia historią, nurtuje mnie to ze otworzyli bramy granic przez które siatki zorganizowane i bandyci przedostali i przedostają się nadal.

gdybać można ale czy na odwrót oni by nam pomogli,

Gdzie można przyjąć bandytę poszukiwanego międzynarodowym listem gończym, z fałszywych dokumentów zarejestrować pod innym nazwiskiem, wspomóc socjalnie,? w Niemczech,

po latach gdzie popełnił następne przestępstwo żeby sprowadzić rodzinę zorientowali się kogo wspomagali, żeby nie przyznać się do błędu to przydzielili mu status uchodźcy wojennego któremu podlega immunitet

Facet który kupił coś ode mnie na eBayu opowiadał mi jak został oszukany prze imigranta który mieszkał w domu dla imigrantów a na koncie miał kilkaset tysięcy €, robili przekręty hakując konta na eBayu

Wyobraź sobie teraz namioty kontenery wokół Twojego miejsca zamieszkania, myślisz ze będziesz tez taki spokojny i racjonalny jak teraz, mam dwie córki które miały spotkanie z grupkami tych biedaków, za pierwszym spotkaniem na szczęście ludzie pomogli i złapali zlodzieja, na komendzie Policja ze spuszczona głową ze mną rozmawiała, nie dopuścili mnie do tego gówna, pismo dostałem ze złodziej był nieletni i tyle, za drugim złodzieja który wyrwał jej torebkę uciekł

Moje obie córki już się prały z nimi, na szczęście miały wsparcie swojej grupy, a gdyby nie ? mój kolega chłopisko wielki i silny a kurdupel się do niego rzucił, nauczył się tylko "masz problem", ale źle trafił, dostał z plaskacza i się nakrył nogami, na szczęście, szacunek do sokistów którzy udali ze nie widzieli uderzenia i zawinęli gnoja, inaczej nie dość ze kolega został zaatakowany to jeszcze by odpowiadał ze uderzył w samoobronie, bo nie można ....

Juz wcześniej pisałem i nie będę drastycznych przykładów podawał, nie ma dnia gdzie coś się przez nich dzieje, jest to tuszowane lub nie domówione

Takiej wolnej Europy chcesz ?

Chcesz się obawiać o swoja rodzinę tak jak ja ?

Zaczniesz mieć styczność t osie obudzisz,

Oczywiście ze za klawiatury wszyscy sa tolerancyjni...

Ale zycie ma swoje prawa. A prawo silniejszego niestety było zawsze dominujące w kulturze ludzkiej.

Podobno w EU jest odwrotnie...to proszę isc na walkę prawnicza z jakaś korporacja...albo chociażby z urzędnikami państwowymi.

Szybko sie okaze ze ta "cywilizacja europejska" i temida wcale takie gładkie nie sa.

Nie 3ba byc omnibusem by po ostatnich zamachach w Paryżu, Brukseli domniemywać ze beda one częstsze i brutalniejsze.

Pytanie tylko gdzie i kiedy.

Czy to ma związek z fala emigrantów? Oczywiście !

Zaprzeczanie jest po prostu smieszne.

Radykalizm muzłumanski który zawsze kwitł w pewnych grupach emigrantów dostał nagle świeżą pożywkę na której może sie rozwijać ! A stare przysłowie mówi...Non Hercules contra plures...

Gdzie można przyjąć bandytę poszukiwanego międzynarodowym listem gończym, z fałszywych dokumentów zarejestrować pod innym nazwiskiem, wspomóc socjalnie,? w Niemczech,

Również w Polsce, na spotkaniu młodzieży z papieżem w Krakowie.

Jak sądzisz, ile tysięcy terrorystów tam będzie? Ilu z nich już przyjechało? Jako super-katolicy z krzyżykami i medalikami na szyi?

e Amerykanie uznali Brygadę Świętokrzyską NSZ za Aliantów. Przecież jest to opisane nie tylko w wikipedii, ale i w innych źródłach.

no patrz i to spowodowalo ze bandyci juz mogli zaczac mordowac do woli.Wlasciwie to szkoda ze tak mało...

nawet razem z niemcami.Zaiste amerykanie wszystko moga.

A moze po prostu wypelniali rozkazy amerykanow ??Miszczu.Moze te drozke poszerzysz......

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

no patrz i to spowodowalo ze bandyci juz mogli zaczac mordowac do woli.Wlasciwie to szkoda ze tak mało...

nawet razem z niemcami.Zaiste amerykanie wszystko moga.

A moze po prostu wypelniali rozkazy amerykanow ??Miszczu.Moze te drozke poszerzysz......

Swoje żale z tym związane, o słynnym statku tez możesz wspomnieć, kieruj nie do pnie - tylko tu:

Ambasador Paul W. Jones, Aleje Ujazdowskie 29/31, 00-540 Warsaw Poland, Tel.: +48 22 504 2000.

I swoje wątpiliwości też.

czyli ominales temacik jako niewygodny.Ja nie mam zalów ja podziwiam twoja glupote... pasjami.

natomiast slawny statek proponuje ci tym razem wykorzystac w sprawie imigrantow.ZNOWU bedzie jak znalazł.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

czyli ominales temacik jako niewygodny.Ja nie mam zalów ja podziwiam twoja glupote... pasjami.

natomiast slawny statek proponuje ci tym razem wykorzystac w sprawie imigrantow.ZNOWU bedzie jak znalazł.

Napisałem ci, gdzie i co możesz. Reszta mnie nie interesuje.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

W ośrodkach dla uchodźców na terenie Niemiec muzułmanie prześladują chrześcijan. Chrześcijanie nie są jedynymi prześladowanymi. To samo spotyka przedstawicieli innych mniejszości wyznaniowych, seksualnych czy wszystkie kobiety. Są to przejawy represji z jakimi spotykają się w krajach, z których uciekali. Niemcy mają udokumentowanych kilkaset takich przypadków i oceniają, że skal tego zjawiska jest dużo większa.

http://www.dw.com/pl/represje-wobec-chrze%C5%9Bcijan-tak%C5%BCe-w-o%C5%9Brodkach-dla-uchod%C5%BAc%C3%B3w/a-19248045

Widać, że większość uchodźców nigdy nie zaakceptuje europejskich wartości.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

tak samo jak prawica, zwłaszcza skrajna w Polsce. róznicy brak

Walisz w klawiaturę bez myślenia. Jest to tak samo głupie, jak chwytliwe dla głupich.

Polska prawica ucieka z Polski do Europy i tam nie chce zaakceptować europejskich wartości?

nie.. polska prawica nigdzie nie ucieka tylko wypycha reszte za granice.

ktora to reszta nie akceptuje glupoty tej prawicy.

ktora to prawica nie akceptuje wartosci europejskich.Walisz w klawiature jak prawicowy glupek.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

nie.. polska prawica nigdzie nie ucieka tylko wypycha reszte za granice.

ktora to reszta nie akceptuje glupoty tej prawicy.

ktora to prawica nie akceptuje wartosci europejskich.Walisz w klawiature jak prawicowy glupek.

Napisz jeszcze coś do śmiechu - tylko wcześniej zdefiniuj którą prawicę masz na myśli.

europejskich wartości?

nim skrytykujesz, to wysil się na czytanie-pisałem o europejskich wartościach, a nie o migracji.polska prawica, tzw narodowcy, wreszcie kibole,nawet kler, nie akceptuja europejskich wartości. wolą narodowo-katolicki kołchoz. i na to nie ma zgody.
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

nim skrytykujesz, to wysil się na czytanie-pisałem o europejskich wartościach, a nie o migracji.polska prawica, tzw narodowcy, wreszcie kibole,nawet kler, nie akceptuja europejskich wartości. wolą narodowo-katolicki kołchoz. i na to nie ma zgody.

Sam nie wiesz o czym napisałeś.To widać po twoim wcześniejszym porównaniu i po tym wpisie. Operujesz stereotypowymi hasełkami.

prawicowa i to jest do smiechu.

Rzeczywiście bardzo śmieszne. A w jakim to języku?

A w jakim to języku?

w sulafili niedostepny dla wiekszosci ograniczonych.

Sam nie wiesz o czym napisałeś.To widać po twoim wcześniejszym porównaniu i po tym wpisie. Operujesz stereotypowymi hasełkami.

Rzeczywiście bardzo śmieszne. A w jakim to języku?

ty bazujesz na stereotypowych hasełkach cały czas nie zauwazajac ze ci je podsuwaja..Jestes jak mantra przecietnego idioty z niemiec lub niezaleznej bez momentu refluxu.
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

sam jesteś oszalałym,przechrzczonym narodowcem ,więc tego nie przyjmujesz. to zupełnie zrozumiałe

To kolejny przykład posługiwania się w sposób pieniacki stereotypowymi hasełkami, które obmyśliło kilku znawców osobowości tych, którzy nie piszą poprawnie.

w sulafili niedostepny dla wiekszosci ograniczonych.

ty bazujesz na stereotypowych hasełkach cały czas nie zauwazajac ze ci je podsuwaja..Jestes jak mantra przecietnego idioty z niemiec lub niezaleznej bez momentu refluxu.

Coś mi się wydaje, że to ty powtarzasz ciągle te same bzdury we wszystkich wątkach - zapewne wg mali ze 108 koralików..

Powinno byc w zakładce "humor" ale jakos zabawne to nie jest...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

"Lider frakcji liberałów w Parlamencie Europejskim, były premier Belgii Guy Verhofstadt ocenił, że projekt ustawy o działaniach antyterrorystycznych, przyjęty przez polski rząd, to kolejny powód do zaniepokojenia sytuacją w Polsce." http://wiadomosci.onet.pl/swiat/protest-w-pe-ws-ustawy-antyterrorystycznej/4p42nm

Akurat polityk belgijski, były premier - w tym przypadku po ogólnie znanych sposobach i skutkach radzenia sobie Belgów z terroryzmem (mówiąc delikatnie - niekonwencjonalnych) nie powinien się tu w ogóle wypowiadać. Szczególnie jeśli w dodatku ma opinię, że do polskich problemów nie podchodzi obiektywnie: http://wpolityce.pl/swiat/278056-nagonka-w-pigulce-opisujac-polske-guy-verhofstadt-jeden-z-najzacieklejszych-krytykow-polskiego-rzadu-siega-po-jawne-klamstwo-wymyslil-sobie-zarzut-i-naglasnia

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.