Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

szczerze mowiac ja jej nie zrozumialem.Trzeba bucusia spytac on wie.

zostało mi tylko ze Polska bedzie wolnym krajem.Zawsze wtedy powinno pasc pytanie...Wolnym od czego.Tego jednak motloch nie wyjasni.

Z calym szacunkiem mulsik, ale nie sluchalem, ostatnio rzadko slucham prezesa:)

Tobie jednak proponuje przeczytanie o postmarksizmie, duzo ciekawsze niz to co mowi prezes

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

jest nad wyraz ciekawa ale skoro to ty wkleiles to nie przeczytalem.

Przelam sie i jednak przeczytaj:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

lepsze teksty pisalem w swoim czasie ..dla pieniedzy.

No coz, gratuluje

lepsze teksty pisalem w swoim czasie ..dla pieniedzy.

raczej zajmji sie zapalem nowoczesnych...misjonarzy.

Nie badz uprzedzony, moze jeszcze powrocisz na lono....:)

Abstrakcyjne rozważania o postmarksizmie może są i ciekawe, ale rozważania Prezesa mają realny i namacalny wpływ na polską rzeczywistość. A to chyba istotniejsze.

Jestem Europejczykiem.

zeby je co najwyzej ...ogolic

Abstrakcyjne rozważania o postmarksizmie może są i ciekawe, ale rozważania Prezesa mają realny i namacalny wpływ na polską rzeczywistość. A to chyba istotniejsze.

takich rozwazan powstaja setki w samej polsce.

Nie badz uprzedzony, moze jeszcze powrocisz na lono....:

a w skrocie spytaj sie tych panow jakie maja lekarstwo na to zło.

Nie sadze, zeby ten punkt widzenia walkowala GW, ale zawsze mozesz mi udowodnic, ze sie myle

Rzucasz odp. artykul i juz wiadomo

No coz, zawsze latwiej

ale zawsze mi sie nie chce.

A tak na powaznie, gdybys taki tekst umiescil w Wybiorczej, to nastepnego dnia Michnik skopalby Ci tylek, i juz ani grosza u niego bys nie zarobil

Sry, ale taka prawda, i to nie ta gowno prawda

Tu masz fragment, jako dowod:

....Postmarksistowskiej lewicy wystarcza utrzymanie państwowej edukacji, progresja podatkowa, rozbudowa instytucji państwa opiekuńczego. Tutaj nie ma co zmieniać, natomiast zmieniona ma być sfera kulturalno-obyczajowa – „małżeństwa” homoseksualne, obniżenie wieku dla legalnej męskiej prostytucji, budowanie meczetów na koszt podatników europejskich, odrzucenie wszelkich ograniczeń w „ekspresji seksualności”, propagowanie alternatywnych stylów życia, „genderyzm”, transseksualizm, zwalczanie „homofobii” i uprzedzeń rasowych, „tolerancjonizm”, obalenie „patriarchalnej” rodziny etc.

Del Noce i Veneziani uważali, że kontestatorzy 68 roku mylili się, sądząc, że kiedy zwalczają tradycyjne społeczeństwo, uderzają w kapitalizm, podczas gdy w rzeczywistości mu pomagali. Obecnie, na początku XXI wieku, postmarksistowska lewica – wywodzi Gottfried – przeszła na inne pozycje, tu nie ma mowy o pomyłce: kapitalizm przestał być uważany za filar dawnego burżuazyjnego porządku, który należy zniszczyć, ale za pomocne narzędzie multikulturalizmu. Globalistyczny kapitalizm staje się siłą „antyfaszystowską”, niszczącą przestarzałe lojalności narodowe i więzi, „wyzwalającą” kobiety, gejów i wszelkie inne mniejszości spod opresji tradycyjnej kultury i obyczajowości, sprzyjającą wykorzenieniu reakcyjnych przesądów i związanych z nimi socjokulturalnych struktur.....

wyobrazasz sobie cos takiego w GW,:)

Acha, to nara

No coz, tak jak mowilem, tak najlatwiej

A jednak, hehe

.....Współczesnemu postmarksizmowi („kulturalnemu marksizmowi”) – przyświeca wizja permanentnej zmiany kulturowej i biurokratycznie przeprowadzanej socjalnej inżynierii; jego naczelną zasadą jest „wielokulturowość” realizowana m.in. poprzez importowanie mas biednych obcokrajowców z Trzeciego Świata (ideologia imigracjonizmu)...

Wyobrazacie sobie taki tekst w GW:)

hehe, oj mulsik mulsik, myslalem zes bardziej rozgarniety

oprzez importowanie mas biednych obcokrajowców z Trzeciego Świata

tyle ze to importowanie to nie kwestia ideowa ale pragmatycza.Ale skad ty mozesz o tym wiedziec.

hehe, oj mulsik mulsik, myslalem zes bardziej rozgarniety

a ja nie myslalem ja wiedzialem zes idiota.

znowu sam lejesz sie po dubie, ale ok, odpuszczam ci, bo cie lubie

"- Nikt nie narzuci nam swojej woli z zewnątrz - nawet jeśli w pewnych sprawach będziemy w Europie sami, to pozostaniemy tą wyspą wolności, tolerancji, tego wszystkiego, co tak silnie było obecne w naszej historii - mówił prezes PiS przed Pałacem Prezydenckim."

Wyspa wolności rzeczywiście imponująca;-).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Kaczor razem z Błaszczakiem powinni płacić za tę farsę z własnej kieszeni, oraz dodatkowo oszołomy, które tam się złażą.

ale nie sluchalem, ostatnio rzadko slucham prezesa:)

Pierdzielisz, zresztą jak zawsze. Wy nawet gotowi jesteście przysiąc, że go olewacie. Takiej bzdury dawno nie słyszałem. Typowe pisowskie brednie pod populkę.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Ciekawe co na ten temat uważa jamówię?

No, bubusiek, jak myślisz?

Pisowcy to szczególny sort darmozjadów. Oficjalnie nadają na EU, są przeciw i krytykują wszystko.

Ale łapę po kasę z europarlamentu wyciągają pierwsi. Może by tak w końcu zachowali się jak prawdziwi mężczyźni

i zrzekli się swoich diet i uposażenia? Ale jest to niemożliwe, gdyż hipokryzja ich jest ogromna.

Obrzydliwa Zmiana. Szmaciarze.

Ciekawe co na ten temat uważa jamówię?

No, bubusiek, jak myślisz?

Pisowcy to szczególny sort darmozjadów. Oficjalnie nadają na EU, są przeciw i krytykują wszystko.

Ale łapę po kasę z europarlamentu wyciągają pierwsi. Może by tak w końcu zachowali się jak prawdziwi mężczyźni

i zrzekli się swoich diet i uposażenia? Ale jest to niemożliwe, gdyż hipokryzja ich jest ogromna.

Obrzydliwa Zmiana. Szmaciarze.

bubusia, jak myslisz co uwaza jamowie?

interesujaca forme pytania przyjales:)

Szkoda tylko, ze nie wiadomo o co pytasz:)

sittek, ty jednak jestes prosty chlopak, taki, jak to kolega misiomor okreslil, jednokierunkowy:)

Wczuwasz sie w prezesa, a nie widzisz, ze ten watek(prezesa) mnie w ogole nie interesuje

Chcesz pogadac o tym co mnie intersuje, to odnies sie np do neomarksizmu, a nie do oczywistych oczywistosci - bo niby co innego mialby powiedziec prezes

jakas fixacja na prezesa, czy jak?

Może i jednokierunkowy, gadaj co chcesz, co ci każą, ale widzę, że jednak stale wysiadujesz na forum.

A nie tak dawno, jak kilka dni temu, wyśmiewałeś innych, jak pamiętam, Bobcata, że cały siedzi i pisze.

Zresztą tak jak my wszyscy.

No i jak wyglądasz z ta swoją załganą pisowską hipokryzją?

Podsumować strachy przed multikulturalizmem można jednym zdaniem. Jeśli ludzkość nie zacznie o sobie myśleć jako o gatunku, a nie grupach etnicznych, to nie przetrwa.

Nic z tych rzeczy, ja jestem całkiem normalny.

Tylko mam uczulenie na betonowych pisowców.

to zly adres wybrales, mam wrazenie, ze zainfekowalem cie jeden z kolegow, z grzecznosci nie wymienie ktory:)

Podsumować strachy przed multikulturalizmem można jednym zdaniem. Jeśli ludzkość nie zacznie o sobie myśleć jako o gatunku, a nie grupach etnicznych, to nie przetrwa.

A rozwinac moglbys? Czyzby w imie przetrwania gatunku mamy odwolac sie do multikulti?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.