Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Vlad, 14 Sty 2007, 21:12

>No i co, panienki, kiedy znowu "obalacie" rzad ?

>Przy nastepnej zgrzewce piwa ?

>

>A moze teraz "popieprzycie" sobie z Angelina Jolie, Naomi Campbell albo Bradem Pittem ?

A Ty Vlad, to za co te anacondy macałeś? A praca w rezimowej telewizji to z upodobania czy za karę była? :-)

>jar1

Te anakondy same sie napraszaly !

A w TV, Redakcja byla - Oswiatowa (komputery, biologia, przyroda),

a nie - Polityczna ! A GDZIES i tak nalezalo pracowac !

Nie bylbym to ja, to bylby kolega z "Firmy" red. Baranskiego czy Tumanowicza !

>A w TV, Redakcja byla - Oswiatowa (komputery, biologia, przyroda),

>a nie - Polityczna ! A GDZIES i tak nalezalo pracowac !

Co Ty opowiadasz. Oświata była i jest jak najbardziej polityczna. Zresztą widać, że Ci nieźle namiesali w łepetynie !:-)

Niechęc do KK Ci pozostała ;-)

ja,ja,ja,jak zwykle- my to nic.To tamci.My tylko........Bo przeca wszystko to michnik i kuron.Razem.A nie mozna było siąść w łazience w tv i poprotestować.No i oczywiście nagrac to.Dudivany by to kupiły.Na syriusza z wami.

ciekawe że krytycy władz Polski zawsze kończą tym stylem, głupie monosylaby, kretyniczne ad personam dowcipki, antyortograficzność

brak argumentów, brak kontaktu z rzeczywistością, zamiast niej jakieś sfiksowane modele typu Kononowicz- takie są źródła tej stylistyki

Horst, to jest cecha wiekszosci Polakow. Obecny autorytet, czyli rzad zadba o znaczne powiekszenie tej tak pieknie brzmiacej grupy. Na marginesie powiem, ze gdyby wpisy na forum byly w formie akustycznej, wiekszosc potwierdzilaby twoj zaadresowany stan rzeczy tutaj na miejscu.

Jazz :-), 15 Sty 2007, 08:41

>Horst, to jest cecha wiekszosci Polakow. Obecny autorytet, czyli rzad zadba o znaczne powiekszenie

>tej tak pieknie brzmiacej grupy.

zadba- powinniście założyć spółdzielnię wróżbiarską

Jazz :-), 15 Sty 2007, 08:55

>Horst, wrozyl narod podczas wyborow. Tradycyjnie bezmyslnie. Obecnie rezim "om" ma przed soba

>jeszcze kilka lat, a dzieci juz nie sluchaja, one teraz sluchajom.

gdyby tak był jakiś wypasiony sklep, gdzie można by sobie kupić jakiś luksusowy naród

ja wiem czy tak bezmyślnie... bezmyślnie w 21wieku to się wybiera na podstawie telewizorka

Horst

"gdyby tak był jakiś wypasiony sklep, gdzie można by sobie kupić jakiś luksusowy naród ja wiem czy tak bezmyślnie... bezmyślnie w 21wieku to się wybiera na podstawie telewizorka"

LOL. Horst, Horst, po co az tak drastyczny szok? Od razu od pluga chcesz do luksusu. Nie jest to dobra recepta, poniewaz nawet jak sie zmodernizuje i sprzeda wiecej kapusty wchodzac do luksusowego sklepu bedzie sie zle czul, albo go w ogole nie wpuszcza! "Telewizorki" oni tez mieli, ale ogladali tylko te swinskie kanaly.

>Horsty, wchodzę.. :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Horst, przebijam :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Te kacze banknoty musiał w Fotoszopie preparować jakiś stary czerwony piernik, bo są oparte na szacie graficznej prl-owskiej pięćdziesięciozłotówki (zielona z tow. gen. Świerczewskim) i stuzłotówki (czerwona z tow. L. Waryńskim). Sentymenty...

Stare, z przeżartymi marksizmem-leninizmem mózgami Piszczyki mają pełne portki (i sutanny!).

Ukryta Zawartość

post-3966-100009942 1170309469_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Oczywiście. Ten sam czerwony piernik, który preparował na bazie tej samej pięćdziesięciozłotówki baknot z Jazuzelskim. Na pewno chciał go w ten sposób uwznioślić i nie wiadomo zupełnie, czemu Jaruzel się wtedy obrażał. Kocham naszą wykształconą młodzież, są tacy odświeżająco stanowczy w wyplataniu tego, co uważają za głęboko prawdziwe i odkrywcze.

kochana młodzież jar1ek powinien skrzyżować karykaturę żony prezidenta z d.. z jego słynnego wątku i może z Kononowiczem zfotoszopić- taa to by było odkrywcze i pasowało do intelektualnego esprit wątków antypisich, tego jeszcze nie było jar1q pamiętaj bądź młodzieńczo odkrywczy i nie spieprz jak dziadu

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.