Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Nietypowe znalezisko w Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa w Koninie. W budynku kilka dni temu zatkała się kanalizacja. Okazało się, że przyczyną awarii były znajdujące się w rurze prezerwatywy - poinformował RMF FM.

Prezerwatyw znaleziono kilkadziesiąt. Urzędnicy oficjalnie nie chcą się wypowiadać w tej sprawie."

No nieźle oni tam pier...

Qubric, 27 Cze 2007, 22:55

>No proszę! Znalazłem inwektywę której Dudivan nie znał! Wręcz niemożliwe - Dudi jaki z ciebie

>wszechpolak!? No staraj się bardziej! Widzę, że po tej kampanii antypedalskiej całkiem już

>zniewieścieliście :))

Nie było tego słowa podczas szkoleń jakie nam robiliście w firmie!

jozwa maryn, 27 Cze 2007, 19:55

>Pisarz i publicysta Arturo Perez-Reverte działalność rzadu Aznara określił parę lat temu jako

>szczanie wodą święconą. Ciekawe jak by określił działalność naszego? Ciekawi mnie to jako fana jego

>twórczości literackiej. Skądinąd o działalnościo rządu Zapatero wypisuje lepsze jeszcze kawałki,

szczanie święconkoo- normalka, pewnie perez był światłym prawiczkowym łentelygentem, oni lubiom takie metafory

a to że Aznar był kurduplem? przeoczyłeś józwa ważżżny fakt

a co było z gospodarką za Aznarka- najmniej wazne

perez czyta się perec, czy imię jeko icchoak?

ostatnio niemiaszków zburzyło że kaczor pamięta tzw 2. wojnę światową, podobno to ełropejsko nieaktualne

a czy przewrażliwienie na punkcie antysemityzmu też się przedawniło wraz z przedawnieniem udziału nibyniemców w takich tam nieważnych wojenkach?

A ja wczoraj słyszałem jak Pani Merkel mówila, ze Niemcom bardzo zależy na świetnych stosunkach z Polską i że będą robic wszystko żeby były one tak dobre jak z Francją....mowiła też coś, ze jednak pamięta o IIWŚ i że Niemcy czują nadal jej cieżar. W kazdym razie bardzo ładnie mówila...kto wie, może nawet się z kaczorami zaprzyjaźni ?

Nie udala sie wcześniej ta trudna sztuka naszym etatowym dupowłazom, skutkiem czego było dogadanie sie Niemców z Rosją, może uda się kaczorkom ?:)

Szczerze życze, bo wygląda na to, ze politykę zagraniczna mamy wreszcie skuteczną i nie na klęczkach(widocznie swoje odklęczą w konfesjonałach:) - ale serio wolę tak)

Pozdrawiam

dudivan, nie mówiłem że bezideowo znaczy dobrze. Mówiłem że służenie bez cienia refleksji wyznawanej ideologii zawsze musi się skończyc źle. Służyc trzeba wlasnemu narodowi a ściślej po prostu człowiekowi, a nie ideologii. Na tym polegało zło komunizmu i faszyzmu że zapominając o człowieku służyło się ideologii która zastąpic miala ludziom Boga. Nie zauważyłes człowieku że komunizm sie już skonczył???

Witam w XXI wieku!

ancaster, 28 Cze 2007, 09:46

>A ja wczoraj słyszałem jak Pani Merkel mówila, ze Niemcom bardzo zależy na świetnych stosunkach z

>Polską

aniela chce nas pier**lić?

a niech jej się tak uda jak prusom i bismarkowi gilowi

jak nam ruskie dali ziemie, odzyskane

to se ne wrati? iii..

lancaster, 28 Cze 2007, 09:46

>pamięta o IIWŚ i że Niemcy czują nadal jej cieżar. W kazdym razie bardzo ładnie mówila...kto wie,

>może nawet się z kaczorami zaprzyjaźni ?

ty jej nie chwal

pogłaszcz niemca to cię kopnie

kopnij niemca to cię pogłaszcze

(może z tąd ta bratnia sadomacho- ulubiony niemiecki sexstyl- miłość wzajemna rusko niemiecka, ważny temat)

bo ja wiem, może i jak się jest inteligentnym to można i kopnąć konia, ale to trzeba robić z głową

Horst, też ja własnie mówię, ze obecna polityka służy dobrosąsiedzkim stosunkom(:))

To co sie działo poprzednio mimo liżydupstwa(dyplomacyji) nie dawało rady w tym temacie.

Pozdrawiam

NOWA LEPSZA, WSPÓLNA EUROPA :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>>

NIEMCY Pastor ukarany za wypowiedź

Niepoprawne porównanie

Luterański pastor z Bawarii Johannes Lerle trafił na rok do więzienia za "negowanie Holokaustu". Porównał aborcję do zagłady Żydów.

W jednej ze swych wypowiedzi oświadczył, że 150 tysięcy zabiegów usunięcia ciąży, które co roku są przeprowadzane w Niemczech, jest tym samym co wymordowanie niewinnych Żydów w Auschwitz. Sędzia Erda Erdenhofner z miejscowości Erlangen uznała, że tego rodzaju wypowiedzi są niedopuszczalne.

Niepoprawny duchowny spędzi rok w więzieniu. Pastor Lerle nie był zaskoczony decyzją sędziego, jest bowiem recydywistą. Już wcześniej był skazany i odbył wyrok za nazwanie lekarzy dokonujących aborcji mordercami dzieci.

-Jeżeli to prawda, mamy do czynienia z wyjątkowo brutalnym pogwałceniem wolności słowa i prawa do wyznawania swojej wiary - powiedziała "Rzeczpospolitej" Angela T. Wu z Fundacji Becketa, amerykańskiej organizacji, która zajmuje się monitorowaniem przypadków łamania wolności wyznania. - To naprawdę dziwne, że kraj, który kiedyś rościł sobie prawo do decydowania o tym, kto jest, a kto nie jest istotą ludzką, znowu robi takie rzeczy - dodała.

Ukryta Zawartość

ja tam nie wiemm. lubię sex normalny.. bo nie jestem (bardzo przepraszam) ałudiofilem :-/

ale niemcy lubią Dominy, czyli jednak kwasek któren za bardzo stał otworem nasmarowanem własnorecznie wazelinoo- to nie dla nich

jak mówil kubr.. soryy nietsche, bez pejcza ani rusz w tych.. stosunkach

no nie, graff w wonnntku polityka

a pfe.. fuuujj..

precz z politykom wobec tego owego

a taka KK (kultur kampf) przecież to ABC sztuki stosunków

sztuki mniłości ełropejskiej, ócz siem grafffie, ócz!

albo ten największy (chyba) niemiec, Mozart

pamiętacie jego kaprofilne (nie mylić z audiofilią) stosunki z bawarską kuzyneczką Basle

jezzz że też WAM nie znał Kwaska stolcamana, mógłby mu swobodnie sr** na twarz

a stolecman by upojnie jęęęczał jaaa guuuut wielki Mozarcie (156cm czy taki kurdupel jak...)

detale

mozart= kurdupel= kaczka aaaalf..

lubił takie stosunki ełro

jak stolecman na basle, nie jak anielka na stolecmana

(jestem na wakacjach, i nawet się cieszę, że upał nie jest choleryczny)

czego i tobie życzę, ale w lipies ci dop... ieczę

w każdym razie poczytajcie sobie tą lekcję hihistorii

listy mozarta do basle- jest w zbiorze PWM..

w naszym przaśnym języku niepoważnej niemuzyki:

to jak anielka robi kwaskowi na nos- to wróci, bo tego pragniecie jak qubric prl-u

eee.. tam, siejecie defetyzm, panowie...

jakie piękne, wręcz rodzinne, mogą być stosunki polsko-niemieckie! "wysraczy" po cycu cioci Angeli dla każdego z braci Ka i Jarosław i z Lechem szczęśliwi jak dzieci, można rzec - szczytowali, jeden w Brukseli, a drugi - przez telefon w Warszawie! ;-)

x.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jaro7454 jar1o lubisz jak ci anielka sra na nos?

a jak myślisz czy wraz z przedawnieniem historii tej niebyłej 2wojny tzw światowej

czy przedawnił się ten kaczy antysemityzm

mija ten kilkudziesięcioletni okres ochronny na ŻYDÓW którzy tak ładnie potrafią za***ć cały świat?

:-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.