Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Vladek, kopytami ?:)))

Możesz mi najwyzej zaproponować mleczko do kawy...i to po obrobce, bo takiego bezpośrednio to brrrr..a raczej fuj :)

Może nie jest tak, źle że cały jestes niedomyty, tylko np. plomba Ci sie poluzowała - stąd ten efekt !

Krowa duzo żuje - sprawdź oowiazokowo...i nie daj sie znów bykowi podejśc :)

Milego popołudnia.

Pozdrawiam

>lancaster

Rzeczywiscie sporo bykow ortograficznych mozna znalezc w tym co piszesz !

To nie to, ze daje sie im podejsc, ale po prostu trudno Ci tak ciagle zwracac uwage.

Wystarczy ze umyslowo nie jestes zbyt sprawny, musialbym byc jakims potworem,

zeby nabijac sie dodatkowo z Twojej dysleksji !

Vlad, staram się jak mogę żeby nie deptać resztek tego co zostało po Twoim muzgu...szkoda sobie buty brudzic.

Powiedzmy sobie szczerze ... prof. Miodek w temacie ortografia to Ty również nie jesteś.

Czemu ?

Vlad, 25 Sie 2007, 15:50

>ROZPOLITYKOWANE CIOTY !!!

Specjalnie dla Vlada ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dudivan, 25 Sie 2007, 13:38

>noster, 25 Sie 2007, 13:18

>>Noster, śledzisz może życie polityczne ZAGRANICĄ?

>Bo ja tak.

>Polityka to jest WOJNA. U nas to są tylko niegroźne harce - zawsze byliśmy trochę w tyle za wielkim

>mondem.

Talibie bez brody twoje pierdoły o polityce zagranicznej są chyba oparte tylko na ulotkach talibańskich bojowników ot to jest ta cała prasa zagraniczna , która czytasz i ta twoja wojna Kargulu Kaczyński co knują w GW to nie wiem co to jest zapewne żyd lub pedał albo czarnuch o i jeszcze komuch, ale wiem ,że twoi idole o faszystowskich metodach knują cały czas nazidudi

Hej!!! Pigmejofile!!!

Co tam na gdańskim Parteitagu?

Gdzie tym razem stoi Wielki Pigmej i co knują siły Układu?

Kto jest winny nie pytam, bo wiadomo, że Tusk.

Zydomasońskoliberalne media jakoś milczą.

Widać nie dostały wskazówek z Brukseli czy Berlina.

Przecież nawet ptaki milkną olśnione błyskiem politycznego geniuszu Małego Cezara.

Poruczniku Horst!

Gdzie twój przegląd prasy przepisany z biuletynu Abwehry?

Znowu chlasz z kumplami zamiast nadzorować powierzony wam odcinek forum?

Już nie musisz służbowo pić z łysymi z Młodzieży Wszechpolskiej. Teraz sa w opozycji,

więc przejmie ich inny departament.

Mocna kawa i do roboty! Pamiętaj, że internet to ważny odcinek walki ideologicznej

i musimy na nim wygrać za wszelką cenę! Dzwoń do swoich TW i do klawiatur!

Swoja droga dziwne mają ksywki. Co to za np. dudiauto? Nie mógł się np. Rycerz nazwać?

Cholera, Rycerz już przez tego redaktorka zajety. Ale np. Chrobry, albo Mieczyk?

Do roboty!

Dawać odpór żydokomunie albo będziecie po plaży w Juracie w marynarach z giwerami biegać!

Jestem Europejczykiem.

Wpisy w tym watku są coraz dziwniejsze...

Dobrze, ze jest Loża. Loża broni, Loża radzi, Loża nigdy Was nie zdradzi !

...wracając do terorii spisokowej odpowiadam na niezadane pytanie: Tak. Jak kazda Loża knujemy spisek.

Pozdrawiam

Jaro, też słyszalem, że koniec końców dziadek tuska nie był w wehrmachcie !

Mój dziadek na ten przykład w tym samym okresie był w AK.

Dziadek mcdonaldsa to niby(bo wiadomo, ze jak Kurski cos mówi-to klamie) był przynajmniej w regularnej armii, a ten mój - partyzantka...szkoda gadać !

Niech rządzi donald, już jego dziadek wiedział jak się ustawić...wnukowi też dobrze idzie.

No i przede wszystkim jaki ten donald ładny - totalny antypigmej....i jak madrze się przycina....to znaczy mówi chcialem powiedzieć.

Ile bys donaldowi dał IQ...tylko szczerze ? On i Pawlak Waldemar to chyba dwie największe kukły Polskiej sceny politycznej jakie widziałem - totalne muminy ! ... to znaczy taktowni i wyważeni chciałem powiedzieć.

Pozdrawiam

hahaha, PO !

Ale mają kadry...Niesiołowski i palikot (z przodu sld, z tyłu gej - czy na odwrót...kto by to pamietał) .... na to doniek-mumin bez pary:)

Pełna odpowiedzialność ....

... 100% głosuję na PiS.

Pozdrawiam

lancaster... mowia -ty juz taki jestes ,czy strugasz idiote?.Pomijac wszelkie inne kretynizmy- ale sytuacja, zostal wcielony a pozniej uciekl, jest odpowiadajaca -zostal bohaterem AK.Wydaje mi sie ze z takim zrozumieniem sytuacji i rzeczywistosci to spokojnie ty sobie glosuj na PIS .TO sa te rejony twoich mozliwosci.Tak jak kaczyncki kaczki nie przeskoczysz.

muls, został wcielony a potem uciekł to jeszcze rozumiem...ale, ze wnusio skłamał zaprzeczajac to już nie muszę rozumieć.

Ty już jesteś taki, czy tylko strugasz idiotę wierzac, ze dorosły facet nie wie podstawowych rzeczy o swojej rodzinie ?

O tyle o ile dziadka moge zrozumieć, to juz wnusia uważam za cieniasa.

Pozdrawiam

lancaster>>bo gów..... obchodzi dziadek i babka normalnego czlowieka.Ty to sobie glosuj na PIS bo gdzie indziej cie nie przyjma. Ta partia jak widze skupia sobie ta grupe ludzi ,ktorzy juz dawno byc powinni skupieni.Trzeba ich tylko skupic jeszcze bardziej.Tak wiec na 100% glosuj na PIS.

hehe, może jeszcze balcerowicz - czerwony sekretarzyna i aparatczyk jest dla ciebie normalny....

...to by nawet pasowało, bo tusk z tego co pamietam popierał jego kandydature do nagrody Nobla.

Rzeczywiście Nobel mu się należy...jak on to zrobił...przy mniejszym bezrobociu niż wywołał w niemczech przed woją doszedł do władzy fuhrer....a u nas rządzili w tym czasie tylko jego kolesie komuniści...pozdrowienia dla dwóch milionów emigrantów - owocu pracy twoich idoli mulsie.

lancaster>>>jakby ci tu powiedzieć?........mam paru znajomych ktorzy tez glosuja na PIS.Sa tak specyficzni,ze nie podejmuje z nimi rozmów z uwagi na ich,hm..... specyfike. Tacy są i trudno.Ty tez cos z tego masz.Ale moze zadeklarujesz,bo widze ze graaf nadal tego nie wie.CO MUSI sie zdażyc zeby opuscila cie tesknota do kaczynckich.Co co za dwa lata w wypadku wygranej kurdupli bedzie mozna tez z tego ciebie rozliczyc.NO chyba ze miłosc jest ta wieczna , dozgonna i bezwarunkowa.Co tez mnie nie zadziwi z uwagi na specyficzność....

"Jan Rokita zapowiada w rozmowie z "Wprost", że Platforma Obywatelska chce po wygranych wyborach przeprowadzić proces, który nazywa "dekaczyzacją" Polski."

Ho, ho. Uważajta kaczorki ! :-)

Ciekawe, co zostanie po dekaczyzacji kaczki? ;-)

mulsie, a jacy secyficzni sa głosujący na PO ! hohoho:)

Z jednej strony razi ich styl bycia np. Gosiweskiego, czy Kaczyńskich a z drugiej nie razi/przeszkadza prostactwo niesiołowskiego, nieróbstwo parlamentarne palikota, czy wyrzucanie pieniędzy publicznych na prywatne zachcianki komorowskiego....to sie dopiero nazywa "byłkę przez bibułkę, ch*ja gołą rączką".

Oczywiście paltformersi z wyjątkiem niesiołka to bardzo wrażliwi złodzieje, wiec nie powinienem sie wyrażać.

Wielkie pianie forumowe było, że 20 baniek poszło na ŚOB, a jak Hanka kupowała urzedników w stolicy za premie w podobnej wysokości to wszystko OK oczywiście....śmiech na sali

Obecnie pomimo wszystko mamy najlepszy rząd po wojnie.

Mogliby sie tylko za UB-eckie szychy konkretniej/normalnie

zabrac...poza tym 4+.

Pozdrawiam

jar, przeciez Rokita nie wygra wyborów. On nie wygrał żadnych wyborów :)

...podobnie jak Tusk co to na konferencjach prasowych bladziej od brzydkiego kaczora wypada :)

...albo sie PO z PiSem dogada na zasadach normalnych tzn., że zwycięzca wyborów ma faktyczna władzę, a koalicjant pomaga, albo dupa....kacza.

...bo z sld...hehehe...dobra, już było :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.