Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Seniczu drogi! W dziedzinie wzmacniaczy audio głosisz mocno niekonwencjonalne poglądy, natomiast w POLITYCE są one jak najbardziej mainstreamowe, ale mimo to Twój celny post z 26 Wrz 2007 16:40 zmusił Burka do dania głosu. Gratuluję!

Czekam kiedy Burkowi zabiorą parkan zza którego szczeka i jak każdy kundel taką razą ucieknie z podwiniętym ogonem głośno skowycząc.

UPORCZYWE WYNOSZENIE ŚWIŃ NA PIEDESTAŁ

Przed chwilą TV Polonia wyemitowała "zajawkę" programu o Andrzeju Szczypiorskim. Że znany pisarz, ceniony zwłaszcza za dzieło "Msza za miasto Arras", że zasłużony dla budowania dobrych stosunków polsko-niemieckich itd. Pojawił się też fragment wypowiedzi samego pisarzew postaci typowo wykształciuchowej mantry (ala Bronisław) że albo Polska będzie zaściankowa, dziewiętnastowieczna i ksenofobiczna albo zacznie wreszcie myśleć ponadnarodowo (kielenka, fartuszek? - przyp dudi) i otworzy się na Europę. Wygląda to na laurkę.

Czyżby nowy Santo Subito?

A o tym że Szczypiorski Andrzej był ubeckim kapusiem, który donosił na Szczypiorskiego Ojca, a z kolei Szczypiorski Syn donosił na ojca swego Andrzeja i w ogóle cała rodzina bliższa i dalsza była zubeczona aż do zwymiotowania to nie łaska wspomnieć?

dudivan, 28 Wrz 2007, 10:04

>UPORCZYWE WYNOSZENIE ŚWIŃ NA PIEDESTAŁ

Powiem więcej, my nawet śWIENIE WYNOSIMY PRZED OłTARZE- taki , na przykład Wielgus, kumpel Rydzyka.

gupi jarciu, ależ on nie miał rodziny, chyba ześ ty jego syn z nieprawego łoża zrodzon z matki kurki

czytam, że matka kurka gorączka okołowyborczą złożona leży. Przekaż jej priwiet.

A, towariszcznowyj, jesli chodzi o RODZINE, to proszę:

"...Poza kandydaturami Leszka Millera i Zygmunta Wrzodaka, nowym nabytkiem Samoobrony jest m.in. krewny kard. Stanisława Dziwisza, Waldemar (nr 4 w Poznaniu)..."

Z

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Spokój, szacunek, budowanie…

autor: Galba , Thu 27 Sep 2007 06:50 AM CEST

zwierzęca agresja premiera --- pokrętne kłamstewka i głupkowato-chamskie wypowiedzi --- neobolszewicy, tchórze i szaleńcy --- powinni pójść do piekła --- psychiatry dla premiera, pilnie! --- trzeba chyba gumowy młotek sprezentować premierowi, żeby puknął się w łeb --- w chorym umyśle J.Kaczyńskiego rodzi się pomysł… --- piana na ustach Kaczyńskiego --- wściekłość taka, że człowiek aż patrzy, czy piana z ust nie cieknie --- wyjątkowo podła kreatura i wyjątkowy idiota --- kłamliwo-chamowaty styl uprawiania polityki --- jeżeli odrzucimy tezę, że J.Kaczyński kłamie, pozostanie jedynie wytłumaczenie medyczne --- takich metod nie powstydziło by się nawet KGB --- rzecz z gatunku obrzydliwości politycznych

Powyżej cytaty z publicznych wypowiedzi parlamentarzystów Platformy Obywatelskiej (T.Głogowskiego, B.Komorowskiego, J.Palikota i S.Niesiołowskiego) z ostatnich dni.

ZAGADKA

>PO najprawdopodobniej skończy tak jak wszystkie ruchy, które spaja jedynie cynizm, hipokryzja i konformizm. Liberałowie udowodnili, że nie mają żadnych, najmniejszych kwalifikacji ekonomicznych, i nigdy w żadnej koalicji – gdyby do takiej kiedykolwiek doszło – nie mogą obejmować resortów ekonomicznych, bo zrujnują kraj. Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO. Uważam, że PO to twór sztuczny i pełen hipokryzji. Oni nie mają właściwie żadnego programu. Udają, że wprowadzają nową jakość, że są tam nowi ludzie.<

ROZWIĄZANIE

.SIP aineimar z izdoŁ w eicśil an csjeim o ęis łageibu ydg 1002 ukor w eż ,oklyt ,ikswołoiseiN nafetS żeinwór oT

Ukryta Zawartość

>Nowy2, 28 Wrz 2007, 15:11

Jak rozumiem Stefan jest autorytetem gdy walczy z PO, a gdy walczy z kaczorami

jest już niedobry?

Tak samo było z Kaczmarkiem, Mężydło, Sikorskim i innymi (coś jakby coraz więcej ich było).

Jestem Europejczykiem.

Mężydło i Radek mnie ani ziębią, ani grzeją. Idzie o to, że dorosły facet zajmującu się owadami zdrowy być nie może. Znałem kiedyś podobnego co koliszkami zamował się, tylko umiał lepiej maskować się.

TADEUSZ SZNUK - UBEKIEM?

Znany dziennikarz Tadeusz Sznuk żąda przeprosin od Instytutu Pamięci Narodowej za - jak twierdzi - pomówienie go, że był agentem SB.

IPN uznał go za agenta na podstawie akt SB.

Ukryta Zawartość

Sznuk brał (prawdopodobnie) pieniądze od SB ale najgorsze jest to, ze ja, dudi, brałem pieniądze od Sznuka (w quizie "Jeden z dzisięciu").

Jak ja jutro ogolę się bez użycia lustra? :(

Ukryta Zawartość

He, dobre :-)

"- Jeśliby Donald Tusk miał stosować logikę premiera, to powinien wyzwać na debatę wyborczą o. Tadeusza Rydzyka, ponieważ on jest szefem Jarosława Kaczyńskiego - powiedział poseł PO Sławomir Nowak."

jar1, 29 Wrz 2007, 00:02

>He, dobre :-)

>

>"- Jeśliby Donald Tusk miał stosować logikę premiera, to powinien wyzwać na debatę wyborczą o.

>Tadeusza Rydzyka, ponieważ on jest szefem Jarosława Kaczyńskiego - powiedział poseł PO Sławomir

>Nowak."

i slusznie, po to odpowiedni poziom Tusk z Rydzykiem.

jar1, 29 Wrz 2007, 00:02

>He, dobre :-)

>

>"- Jeśliby Donald Tusk miał stosować logikę premiera, to powinien wyzwać na debatę wyborczą o.

>Tadeusza Rydzyka, ponieważ on jest szefem Jarosława Kaczyńskiego - powiedział poseł PO Sławomir

>Nowak."

"He"- to najmądrzejsze z powyższych słów, w zasadzie wystarczyły by tylko te dwie literki- streszczają one w sobie mizerię IQ wykształciucha jar1a i całego tabunu jemu podobnego zaplecza entelektualnego PO

To między innymi dzięki tak nieodpowiedzialnym ludziom jak Nowak Platforma traci coraz bardziej w oczach Polaków.

Gdyby Tusk miał jaja to by go uciszył. Ale nie ma jaj i jest w ogóle nieudacznikiem, więc pozwala głupkowi Nowakowi kręcić powróz na stryczek dla własnej partii.

Niedojdy, Ciamciaramcie!

taaa dobrze że są takie nowaki palikoty mulsy jar1y

dzięki nim widać jasno że POLiD to propozycja dla małych krętaczy hucpiarzy i kiepściejszych kłamczuszków

tylko naprawdę bardzo ciemny lud to kupi :-)

"...I ciągnie: W jednym z gdyńskich przedsiębiorstw żeglugowych, spółce skarbu państwa, został odwołany prezes. Zastąpił go emerytowany admirał, którego żona jest związana z Radiem Maryja. Prezes musiał odejść, ponieważ nie zgodził się na propozycję nie do odrzucenia - wybudowanie jachtu, który miał być wyleasingowany jakiejś firmie, gdzie obok działacza SLD działał człowiek związany z o. Rydzykiem.

Borusewicz podaje też, że kiedyś u wysoko postawionego urzędnika PiS interweniował w sprawie odwoływanego prezesa Orlenu Igora Chalupca. Usłyszał, że prezes musi odejść, bo nie daje na Radio Maryja..."

jar>>ale to jest wywiad z borusewiczwm w GW, a więc kłamstwo.Po wystapieniu z PIS borusewicz jedynie sie myli i klamie.

bardzo mnie ciesza takie lamenty funcjonariszy na złe zachowania Po- wców.Bardzo im to lezy na sercu, widze .Ale może im to tez serce rozwalic z tego bólu..

jar1, 29 Wrz 2007, 11:13

>miał być wyleasingowany jakiejś firmie, gdzie obok działacza SLD działał człowiek związany z o.

>Rydzykiem.

zaś bardziej obok siedział świstak i zawijał je w te sreberka

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czytałem tę wypowiedź Borusewicza,

naprawdę chciałbym przeczytać coś co pokazałoby mi Jaroslawa K. w niekorzystnym świetle,

tekst Borusewicza do takich niestety nie należy, żadnego konkretnego zarzutu, ot takie pierdoły które można zarzucić każdemu politykowi, naprawde układ dołuje i to mocno

No własnie arbuzMC... ten Borusewicz zawsze był taki czepliwy... np. nie wiadomo dlaczego w 80-latach czepiał się władz PRL... o co mu chodziło?? Nie wiem, przecież było tak pięknie ;-) :P

zoltar7, 29 Wrz 2007, 12:41

>No własnie arbuzMC... ten Borusewicz zawsze był taki czepliwy... np. nie wiadomo dlaczego w

>80-latach czepiał się władz PRL... o co mu chodziło?? Nie wiem, przecież było tak pięknie ;-)

>:P

chodzi o przytomność umyslu,

ja nie bronie PiSu tylko ten tekst to o dupę potłuc, każdemu można zarzucic, że załatwił coś znajomemu, znajdź coś powaznego,

takie teksty swiadczą na korzyść PiSu po prostu,

wyluzuj i się zastanów

Renia Beger jest niezmienna jak wiatry po fasoli.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tym razem kupuje podpisy. Poprzednio nagrywała PiSdraków którzy wręczali jej korzyści za odejście z Samoobrony.

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"czytałem tę wypowiedź Borusewicza, naprawdę chciałbym przeczytać coś co pokazałoby mi Jaroslawa K. w niekorzystnym świetle, tekst Borusewicza do takich niestety nie należy, żadnego konkretnego zarzutu, ot takie pierdoły które można zarzucić każdemu politykowi, naprawde układ dołuje i to mocno"

Nic podobnego. Każdemu POZA braćmi Kaczkami. Bowiem oni twierdzą, że nie są Każdym. Są samym dobrem, ludźmi idealnymi, którzy brzydzą się układami polityczno-biznesowymi i złem w każdej postaci, i dlatego z czystym sumieniem mają prawo zarzucać wszystkim innym, że nie są tak idealni jak oni, a ponieważ to ex definitione niemożliwe, to przynajmniej nie tak idealni, jak ich pomagierzy.

Morał? Nie ma nic żałośniejszego, niż upadły moralista.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.