Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Horst nie wiem skąd jesteś z kosmosu czy cie bocian przyniósł a może zostałeś poczęty właśnie podczas jakiejś hucpy jedno jest pewne ,że ani ty ani kaczor nie zasługujecie na lizanie butów prof. Bartoszewskiemu matołem to jestes ty od 10 pokolenia wstecz jak również do 10 pokolenia będzie tak do przodu gdzie taki debil sie uchował tego nie wie zapewne nikt faszystowski pomiocie

nie odczuwałeś pokrewieństwa, też taka zadyszka, dobrze że to net przynajmniej nie trzeba jar1u ocierać twojej korrega plwociny :-P

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

dziadki "napęczniałe nienawiścią" (wypluł z siebie Bartoszewski)

jar1u uważaj bo też tak będziesz machał:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja tam wolę beciki:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Panowie przecież te horsty i arbuzy to wynajęte pisiory to wklepywania tych bzdur w internecie.Oni to robia dla kasy i napiszą wszystko co im karzą.To takie internetowe prostytutki!

Trzeba ich zwalczać jak insekty,najlepiej szyderstwem i ironią.

Horst, 1 Paź 2007, 10:48

>A jego piękna dawna karta? Było minęło. Petain też miał piękną kartę.

Horst.

Trzeba mieć budyń zamiast mózgu aby dać siebie tak zmanipulować przez propagandę i używać takich porównań.

Kto dla tych zakompleksionych kurdupli, cmokających przy każdym słowie, jest autorytetem ?

Bartoszewski ?

kard. Dziwisz ?

Jan Nowak-Jeziorański ?

Sąd Najwyższy ?

Trybunał Konstytucyjny ?

....

.....

Wszyscy to gnoje jeżeli nie są z PIS. ? Autorytetem jest tylko ojciec Rydzyk bo "daje głosy".

Kaczory nawet z Matki Teresy z Kalkuty zrobiłyby terorystkę i morderczynie dzieci dla kilku głosów w wyborach.

Wstyd się przyznać ale ja jako katolik na przedstawicieli PIS-u patrzę z niekłamanym obrzydzeniem. Zupełnie serio.

Spowiedź nic tutaj nie pomoże bo jak znowu zobaczę te gęby pełne nienawiści w mediach to znowu będzie to samo.

Zastanówcie się kto z PIS-u w mediach nie pluje jadem ? Kto wydaje się sympatyczny i godny zaufania ? Kaczory, Kurski, Karski, Gosiewski, Maciarewicz, Ziobro ?Może jedynie ten pajac Cymański, kiedy śmiesznie, sztucznie i pseudo-sojotechnicznie gestykuluje w mediach.

P.S. Przy okazji, zwracam uwagę na zbieżność osądów Bartoszewskiegi i bp. Pieronka w ostatnim tygodniu.

gustaw >>>uważaj bo lancaster takich rozlicza z literówki szczególnie.No jak w PICu- po prostu.Nasi musza byc lepsi.No to maja co maja arbuzów do zesrania.No i lancastera.Gustaw generalnie daj im juz spokój.Widzisz że nie wchodzi.Co możesz ułomnemu dziecko zrobic jak mu nie wchodzi .?

Gustaw, teraz to wszyscy są nakreceniw mediach pwnie(ostatnio nie ogladam tego syfu).

Grunt zeby sie nie wyzywali jak ich poprzednicy - grube kreski i grube Józki w gospodarce np.

Tak jak teraz niech sobie powoli idzie do przodu, bez żadnych "reform" oferm.

Spójrz na mulsa - przykład jak można kompletnie spartaczyc 55lat żywota, czy to jest budujące ?

Pozdrawiam

Lancaster-juz ci raz napisalem, ze twoja mlodziencza butnosc, proste schematy myslowe, brak doswiadczenia, refleksje z trzeciej reki i propaganda na ktora wpadles + wiele innych brakow zwazanych z mlodym wiekiem nie upowazniaja cie do obrazania ludzi na poziomie. Zycie da ci jeszcze w ryja to jest pewnwe. Narazie patrz sie na zycie i postaraj sie skumac co to 1+1

Gustaw, 1 Paź 2007, 12:05

>Bartoszewski ?

>kard. Dziwisz ?

>Jan Nowak-Jeziorański ?

>Sąd Najwyższy ?

>Trybunał Konstytucyjny ?

>....

>.....

>

>Wszyscy to gnoje

AMEN!

Lancaster,

Przy ostatnich wyborach zastanawiałem się na kogo głosować PO czy PIS. Sympatie i antypatie miałem mniej-więcej równo rozłożone.

Eks - komuchów (nigdy w życiu), LPR-ów( oszołomy) i tym bardziej Samoobrony (cyniczni bandyci) nie brałem pod uwagę

Po wyborach starałem się bezstronnie obserwować zachowanie zarówno jednej jak i drugiej strony. Starałem się filtrować (na tyle na ile potrafię) to co pisze stronnicza Wyborcza i mówi TVN 24, Wiadmości i TVP3. Bardziej starałem się wsłuchiwać w wypowiedzi polityków niż w komentarze do tego co powiedzieli.

Jedno co mogę powiedzieć to to, że po 2 latach, działania i retoryka PISU kojarzy mi się z postawą Adolfa Hitlera w 33 roku.

W tamtym wypadku powodem wszelkiego zła byli Żydzi, teraz układ, III RP i wszyscy inni odmiennego zdania niż PIS.

Nie wchodzi się w koalicję z Lepperem bo to to samo jak zatrudnienie pedofila w przedszkolu. Słyszałem wypowiedź PIS-owca, że musieli zrobić koalicję nawet z diabłem. K....wa, nie musieli. Cel uświęca środki ? Następny przykład to debata z Kwasem. Lepiej uaktywnić elektorat eksk-komuchów niż dać okazję PO ?

Tutaj nie ma ideologi dla "dobra Polski". To tylko cyniczna kalkulacja jak utrzymać się przy władzy.

pozdrawiam

P.S. Czekam tylko jak któryś z Kaczorów ogłosi się głową KK w Polsce. Przy takim mniemaniu o tym co się robi to kwestia kilku lat ;-)

Gustaw, 1 Paź 2007, 12:49

>

>Tutaj nie ma ideologi dla "dobra Polski". To tylko cyniczna kalkulacja jak utrzymać się przy

>władzy.

>

to po prostu profesjonalne wykonywanie swojej roboty,

profesjonalne, bo na poziomie nie znanym i nie wyobrażalnym przez amatorów, z bożej łaski.

pięknie popatrzeć jak kłamcy dostają baty.

arbuzMC, 1 Paź 2007, 12:56

>to po prostu profesjonalne wykonywanie swojej roboty,

>profesjonalne, bo na poziomie nie znanym i nie wyobrażalnym przez amatorów, z bożej łaski.

>

>pięknie popatrzeć jak kłamcy dostają baty.

Goebels też nie był amatorem.

bartasxx, 1 Paź 2007, 11:06

>że ani ty ani kaczor nie zasługujecie na lizanie butów prof. Bartoszewskiemu

Jak zwykle na przekór rzeczywistości - Kaczor akurat jest profesorem, za to Bartoszewski - jedynie samozwańcem.

Ten obecnie jedynie stary, piszczący dziadyga odcina od lat kupony od swojej chwalebnej działalności podczas okupacji. Później był już tylko nieudacznikiem albo szkodnikiem, na zmianę.

Tu nie Korea Płd., czy Rumunia, tu się nie czci "Umiłowanych Przywódców" i "Słońc Karpat"

Gustaw, 1 Paź 2007, 12:49

>Następny przykład to debata z Kwasem. Lepiej uaktywnić elektorat eksk-komuchów niż

>dać okazję PO ?

Gustaw, nie bądź dzieckiem. Im lepszy Kwas uzyska wynik, tym lepiej dla PiS-u a jednocześnie gorzej dla PO.

Gra toczy się o to kto z dwójki PiS -PO uzyska wiekszy wynik w wyborach i o ile wiekszy. W obliczu wszelkich prognoz i twardej rzeczywistości ordynacji wyborczej nawet jeden procent się liczy. A Kwas i jego ferajna specjalnie przy tym nie zyska, i tak nie bedzie się liczył.

A na temat ciągot (rzeczywistych, bo światopoglądowo-programowych) w stronę komuchów i Żydów to porozmawiaj sobie z panem Komorowskim.

dudivan, 1 Paź 2007, 13:08

>Gustaw, 1 Paź 2007, 12:49

>

>>Następny przykład to debata z Kwasem. Lepiej uaktywnić elektorat eksk-komuchów niż

>>dać okazję PO ?

>

>Gustaw, nie bądź dzieckiem. Im lepszy Kwas uzyska wynik, tym lepiej dla PiS-u a jednocześnie gorzej

>dla PO.

>Gra toczy się o to kto z dwójki PiS -PO uzyska wiekszy wynik w wyborach i o ile wiekszy. W obliczu

>wszelkich prognoz i twardej rzeczywistości ordynacji wyborczej nawet jeden procent się liczy. A Kwas

>i jego ferajna specjalnie przy tym nie zyska, i tak nie bedzie się liczył.

>

>A na temat ciągot (rzeczywistych, bo światopoglądowo-programowych) w stronę komuchów i Żydów to

>porozmawiaj sobie z panem Komorowskim.

dziękujemy za trafną opinię,

hehe, dlatego mówię, że to jest profesjonalna walka o władzę, i cieńkie bolki odpadajom bo z zawodowcamy nie wygrajom, hej,

heheheeee

szumidokołalas, juz Ci raz naPiSałem, ze swoje dobre rady o butności proponuję zachowac dla Twoich nowych rodaków...to tak w razie gdyby mieli kolejny kryzys...bo wtedy zupełnie im odpierdziela....jak Tobie obecnie.

Pozdrawiam

Widzisz Gustaw...takim mi sie podobasz..w koncu walisz na prawdziwych warjatow tu na Forum.

Dudivan ma wspanialego tak samo myslacego :-)))))pomocnika arbuza...na lepszego nie zarobil.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.