Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni moimi wpisami, były one nie na miejscu, nigdy nie powinny mnie się przydarzyć.

Pogięło cię całkiem? Wal śmiało, chyba lepsza pyskówka na forum niż napierdalanka na ulicy.

Wszyscy to może sie nie obrazili, ale ta Polska mogła poczuć się nieco dotknięta.

Faktem jest że nasz biedny kraj zdecydowanie nie zasłużył sobie na te wszystkie plagi których ostatnio uświadczył. Zwłaszcza od tzw. "polityków".

Jestem Europejczykiem.

Ten wpis był skandaliczny - proszę moderacje o jego usunięcie, dokonałem go w przypływie negatywnych emocji, kiedy czytałem inne wpisy dokonywane w święto niepodległości, a nie mające z etosem prawdziwej suwerenności niewiele wspólnego, albowiem poważnie należy się zastanowić czy to co mamy to jest to o co walczyli nasi ojcowie i dziadowie.

tzw. obywatel Polski się odezwał

przecież nie tak dawno obiecałeś nas kochać a nie wyzywać

To jest miłość, tyle że raz perwersyjna a innym razem szorstka ( sam nie wiem jak to rozumieć - bez mydła czy jak ;-)).

Jestem Europejczykiem.

Ten wpis był skandaliczny - proszę moderacje o jego usunięcie, dokonałem go w przypływie negatywnych emocji, kiedy czytałem inne wpisy dokonywane w święto niepodległości, a nie mające z etosem prawdziwej suwerenności niewiele wspólnego, albowiem poważnie należy się zastanowić czy to co mamy to jest to o co walczyli nasi ojcowie i dziadowie.

nie oni walczyli o swoje z różnym zazwyczaj fatalnym dla nas skutkiem

Niczego innego sobie nie życzę jak tylko tego, aby ujrzeć kiedyś Polskę jako swoją ojczyznę, w której jest miejsce również dla tych, którzy chcą tu żyć godnie i móc się rozwijać.

Na spacer w doborowym towarzystwie poszli dziś m.in.

Maciej Giertych - światowej sławy naukowiec,

Paweł Kukiz,

Jan Pospieszalski - dyrygent dziecięcego zespołu Arka Noego,

Rafał KRUS Ziemkiewicz - rolnik,

Jan Żaryn z IPN i UKSW - niezależny historyk.

Spokoju doborowego towarzystwa pilnowała policja

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-004589300 1289499428_thumb.jpg

post-17911-066271700 1289499446_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niczego innego sobie nie życzę jak tylko tego, aby ujrzeć kiedyś Polskę jako swoją ojczyznę, w której jest miejsce również dla tych, którzy chcą tu żyć godnie i móc się rozwijać.

Z tego rozumiem, że w tej chwili nie ma tu miejsca dla chcących żyć godnie i nie można się rozwijać. Ciekawe.

To z czystej przekory i złośliwości coś wrzucę:

"W międzynarodowych zawodach łazików marsjańskich University Rover Challenge polska drużyna stanęła na podium, zajmując trzecie miejsce. Łazik Magma był jedynym reprezentantem Europy i po zaciekłej walce pokonał rywali ze Stanów Zjednoczonych i Kanady.

Magma to zdalnie sterowany robot marsjański, wyposażony w kamerę, korzystającą z algorytmu RODM autorstwa polskiego matematyka Jana Kotlarza. Jego konstrukcja jest w pełni nowatorska i zaprojektowana z myślą o trudnych warunkach, jakim musi sprostać podczas zadań konkursowych.

Projekt został zrealizowany przez studentów Wydziału Mechanicznego Politechniki Białostockiej i Wydziału Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu we współpracy z Mars Society Polska. Głównym partnerem technologicznym został Przemysłowy Instytut Automatyki i Pomiarów. Głównym sponsorem jest NETIA SA."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

i kasza manna z nieba ...amen

wladz

Jak rozumiem Jesteś już po lekturze artykułu w WirtualnejPolsce dotyczącym "złotych lat J.Kaczyńskiego" - dla mnie i wielu innych fakty, bynajmniej niektóre, te najistotniejsze które mają nastąpić są oczywiste i to od wielu lat.Polecam przeczytać stronnikom ruchu samozagłady PO.

wladz

Jak rozumiem Jesteś już po lekturze artykułu w WirtualnejPolsce dotyczącym "złotych lat J.Kaczyńskiego" - dla mnie i wielu innych fakty, bynajmniej niektóre, te najistotniejsze które mają nastąpić są oczywiste i to od wielu lat.Polecam przeczytać stronnikom ruchu samozagłady PO.

ja polecam elementarz i dekalog to wystarczy na godne życie.

szkoda czasu na czytanie artykułów o Kaczyńskich wystarczą nagłówki z bieżących wyczynów genialnego stratega

Jaro747

Nie kompromituj się do końca, jak w przypadku oceny mojej osobowości.

Trochę pech chciał, że posiadam wiedzy odnośnie mechanizmów obowiązujących podczas powstawania czy wdrażania nowatorskich rozwiązań naukowych.

Dlatego proszę nie eksploatuj akurat obszaru który jest do cna skompromitowany.Nie będę tego rozwijał, uwierz na słowo, że wiem co piszę na ten temat.

Kot jak rozumie "alik" w tym momencie został personą publiczną - gratuluję.Co on śpiewa - może "moi znajomi kupują w LIDLU" - a podatki gdzie płacą?

czy alik to kot prezesa?..staram się doszukać sensu w twoim wpisie

Witam Kolegę markowskiego!

Czekamy z utęsknieniem na wyjaśnienie dlaczego PiS wydalił dwie posłanki. Jakieś pomysły w tej sprawie?

Jestem Europejczykiem.

Jaro

Czyżbyś posiadł deficyt mocy obliczeniowych, sam postaraj się ocenić co chce osiągnąć prezes, a co frakcja miłości tefałen - chadzająca tam beczeć jak niemowlaki.

Czemu nie miałby tego zrobić?

bez logicznego uzasadnienia jest to zrównanie oddanych współpracowników z bezużytecznymi przedmiotami...oczywiście mógł to zrobić i zrobił

Jaro

Czyżbyś posiadł deficyt mocy obliczeniowych, sam postaraj się ocenić co chce osiągnąć prezes, a co frakcja miłości tefałen - chadzająca tam beczeć jak niemowlaki.

on sam wie czego chce?...mam wrażenie że każdego 10 będzie się bawił w pamięć o bracie

Jaro

A konkretnie?

Jestem Europejczykiem.

Z tego samego powodu dla którego nikt rozsądny nie obcina sobie np. palca.

To nie ten i na to argument.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Oddanych współpracowników - dobre, czas każdego stawia na swoim miejscu kto jest oddany a kto nie.

już za dużo cynizmu....najpierw elementarz potem dekalog nie odwrotnie jak w twoim przypadku

wladz

Po co znowu wprowadzasz w błąd, ani nie pisałem dobrze o JKR w czasie kampanii, można sięgnąć i sprawdzić, pisałem że nie ma osobowości i słabo wypada w wypowiedziach TV, że nie nadaje się na pierwszą linię itd.Tak i teraz nie zmieniam zdania co do panów zdegustowanych linią prezesa.Oni tej postawy nie rozumieją, w każdym zbiorowisku ludzkim znajdą się takie osoby, które utożsamiają się z liderem, ale tylko kiedy jest to zgodne z ich osobistym interesem.W tym przypadku sytuacja wyrażnie parę osób przerosła, wyszły na jaw egoizmy i wszechobecne lenistwo co najmniej intelektualne.Osoby dziś buntujące się zawdzięczają swoją rozpoznawalność Jarosławowi Kaczyńskiemu, który jako jedyny w historii najnowszej skutecznie poskładał rozbieganą prawicę i wygrał wybory.

Oczywiście zawsze należy pamiętać o tym, że sytuacja może być sztucznie kreowana.

Jaro747

Nie kompromituj się do końca, jak w przypadku oceny mojej osobowości.

Trochę pech chciał, że posiadam wiedzy odnośnie mechanizmów obowiązujących podczas powstawania czy wdrażania nowatorskich rozwiązań naukowych.

Kompromitacja w twoich oczach to dla mnie zaszczyt :-)!

Bezrobotny naukowiec???

Jestem Europejczykiem.

Oddanych współpracowników - dobre, czas każdego stawia na swoim miejscu kto jest oddany a kto nie.

już za dużo cynizmu....najpierw elementarz potem dekalog nie odwrotnie jak w twoim przypadku

bez elementarza nie zrozumiałeś dekalogu...tak na wszelki wypadek gdybyś miał problemy z zrozumieniem wpisu a prostszych nie rozumiałeś.

To nie ten i na to argument.

Przepraszam, ale prościej już nie umiem. I poniekąd nie bardzo mi się chce bo jakoś mi się zdawało że to forum dla ludzi inteligentnych.

Jestem Europejczykiem.

Jaro

Sięgnij do żródeł i sam zobacz jakie niewielkie środki rząd przeznacza na naukę, ile rocznie jest zgłaszanych wniosków patentowych itd., a zorientujesz się że z nauki nie sposób wyżyć, nie tylko z resztą z nauki, z polityki również kiepsko.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.