Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tak zgadzam się, ci co myślą o wielkości swojej wielkości, kończą żle, taki był kiedyś w Polsce premier co dał wypowiedż do mediów o kończeniu rzeczy przez facetów.Wpadł we własne sidła, skończył fatalnie, jeszcze się trochę szarpie, ale to koniec, on nie może się z tym pogodzić, taki wielki, aż żal patrzeć na tak marnującą się wielkość.Takich jest więcej "wielkich".Z tej samej strony zwłaszcza, ale nie tylko.

Polityka Radosława Sikorskiego względem Białorusi odnosi sukces, niczego innego, innego wyniku w ogóle nie może przecież być.Same sukcesy.

Życzę samych sukcesów.

Biedny ty biedny bo świat oglądasz okiem chłopka-roztropka.

Skoro Łukaszenko tak zdecydowanie szykanuje konkurentów politycznych nie zważając na koszty to widocznie ma powody. Widać już nie jest ukochanym przez naród wodzem i aby utrzymać się przy władzy musi ludzi zastraszyć. Jaszcze kilka lat temu wybory wygrywał w cuglach dzięki propagandzie i kiełbasie wyborczej. Teraz na kiełbasę już go nie stać a propaganda już nie działa na ludzi tak mocno bo problemy gospodarcze są coraz poważniejsze. Teraz wybory musi fałszować a ludzi zastraszać. Przy władzy będzie tak długo jak długo Rosja uważa że to się jej opłaca i może kilka dni dłużej.

Jestem Europejczykiem.

Jak to jaką?

Jak cała polityka wschodnia PIS

Wyprowadzić czołgi, ustawić wzdłóż wschodmiej granicy granicy i strzelać do wszystkiego co przechodzi na Naszą stronę

Czołgi pojechałyby dalej,dla nich wszystko po Moskwę do nas należy

modrzew47

Może wtedy notowania PiSu wzrosłyby!

To swoją drogą ale kilku by załamało się z wiadomego powodu...no bo z kim by prowadzili dyskurs,jeśli można toto tak nazwać.

747

Spodziewałem się takiej odpowiedzi!Tak jak we wszystkim pisowcy nie mają pomysłu na rządzenie.Tylko Smoleńsk i pomniki!

I krzyże, Kolego, i krzyże - o tym wasale watykanu nigdy nie zapomną :(

Kontynuuj.

Delikatnie dać do zrozumienia Łukaszence, że kierunek europejski jest korzystniejszy.

Ale teraz po sfałszowanych wyborach mleko się wylało i trzeba podjąć walkę, reakcją na aresztowania uczynione po wiecach wyborczych mogą być tylko adekwatne sankcje, tak dopasowane by ukłuć reżim, odebrać mu komfort działania.

Białystok jest przykładem na to że i u nas niedługo, może być problem z poszanowaniem elementarnych praw do wyrażania poglądów, do swobód obywatelskich zapisanych w konstytucji.

Ta władza zatrzymuje osoby wyrażające się krytycznie o władzy za pomocą służb policyjnych.

Nie wróży to nic dobrego, może rozpętać to konflikt na szerszą skalę, szczególnie jak kampania ta nabierze mocy.

W świetle tych działań, nie wiem czy jeszcze mogę odnieść się krytycznie do sposobu działania D.Tuska, czy jest to bezpieczne.

Nie chcę pozostawiać żony samej na noc.

Pozdrawiam.

Delikatnie dać do zrozumienia Łukaszence, że kierunek europejski jest korzystniejszy.

Ale teraz po sfałszowanych wyborach mleko się wylało i trzeba podjąć walkę, reakcją na aresztowania uczynione po wiecach wyborczych mogą być tylko adekwatne sankcje, tak dopasowane by ukłuć reżim, odebrać mu komfort działania.

Białystok jest przykładem na to że i u nas niedługo, może być problem z poszanowaniem elementarnych praw do wyrażania poglądów, do swobód obywatelskich zapisanych w konstytucji.

Ta władza zatrzymuje osoby wyrażające się krytycznie o władzy za pomocą służb policyjnych.

Nie wróży to nic dobrego, może rozpętać to konflikt na szerszą skalę, szczególnie jak kampania ta nabierze mocy.

W świetle tych działań, nie wiem czy jeszcze mogę odnieść się krytycznie do sposobu działania D.Tuska, czy jest to bezpieczne.

Nie chcę pozostawiać żony samej na noc.

Pozdrawiam.

Łukaszenko zajął Białystok?....747 ratuj Horsta

Aktywność pupilów PiSu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zapewne w ten sposób protestują przeciwko niegodziwości rządu Tuska, prezentują swoje poparcie dla budowy pomników Lecha Kaczyńskiego oraz wyrażają troskę o losy śledztwa smoleńskiego i ochoczo manifestują szczere poparcie dla prezesa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.