Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

faktycznie, wpisy jak zdobywanie sprawności przez zucha.

Ale "pisząc i rozumując Hofmanem" to nawet tych zuchowych sprawności dużo nie zdobędzie.

Tak jakoś bliskość wpisów bartka i wypowiedzi Hofmana rzuciła mi się w oczy.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

PiS jako partia oficjalnie nienawidzi służb specjalnych i ich metod działania z minionego okresu. Sam jednak lubuje się w działaniu na ich modłę. Ostatnie poczynania prokuratury czy wołomiński samorząd jako polityczna poczekalnia wskazują, że wszędzie pozostawił on swoich "śpiochów" gotowych na sygnał do działania. Sygnałem będzie ew. wzrost znaczenia PiS-u po wyborach.

wladz,muls,Filut,argus

Sprawdźcie sobie, czy nie macie czasem przekroczonych terminów eksploatacji.

Muls że przekracza limity to pewne, to przez te jego serie.

Jarosław Kaczyński jest jedynym politykiem, który jest w stanie wyciągnąć Polskę z duszącego uścisku, mocarstw ościennych i wewnętrznych kolaborantów.

Powtarzajcie to sobie, to Wam pomoże na te Wasze "przypadłości" lewackie.

Przedstawiasz karykaturę rzeczywistości drogi muls.

Dobrze wiesz że Jarosław Kaczyński reprezentuje sobą samo dobro.

Dowiedz się lepiej co zawierało porozumienie w sprawie więzień CIA.

Na jakie duszenie zgodził się prawdopodobnie Twój Leszek.

alez wiemy.tyle ze my kcemy w duszacym uscisku byc.numerek.Bardziej niz w duszacym jego.

muls do pani od polskiego,nauczy cie pisać.Kurde.

I uważj bo znowu z numerkiem gaworzysz,jeszcze cie...przeflancuje.

Dobrze wiesz że Jarosław Kaczyński reprezentuje sobą samo dobro.

No i jeszcze patriotyzm. I jeszcze prawdę. Cnót wszelakich to przecież ostoja.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Odmawiasz Jarkowi patriotyzmu?

Ostoją i strażnikiem cnót wszelakich jest prezydent...obecny, bo wg niektórych żaden poprzedni.

Lesiu Millerek to sympatyczny ratlerek, biega, płacze, ze mu minutę z życiorysu wygumkowali wredne POtwory.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tyle razy zwyzywałeś mnie, to nie udawaj, że nie znasz powodów dlaczego się kogoś przywołuje do porządku.

M.Jurek nie rozumie, co to większość parlamentarna, zajmował się jakimiś bzdetami, jakby mało było prawdziwych problemów.

Tym co on chciał się zająć można owszem, ale po rozprawieniu się z kolaboracją, agentami, rezydentami, lobbystami, zmanipulowanymi, komunistami, postkomunistami, sovieticusami itp środowiskami, będącymi przeciwko prawdziwej niepodległości i suwerenności naszej wspólnej ojczyzny, tej o której marzyli i życie za nią oddawali, nasi obywatele na przestrzeni dziejów.

Oommmm. Oommmm. Oommmm.

Niech ktoś Cię wyłączy, serwis, zajmijcie się tym androidem.

Poważnie zwyzywałem a nie przyrównałem z kupą Dorna?

Nie możesz prościej pisać.Zamiast kolaboranci,agenci,rezydenci itd...napisz dla dobra sekty prezes musi zniszczyć konkurencję.

To jeszcze rozumiem.Natomiast dlaczego mając opozycję walczył z koalicjantami trudno zrozumieć.

747 badania mogły tylko nadać urzędowej mocy szaleństwu Jarosława Kaczyńskiego.

Nie ma się czego bać, Poczobut wyszedł, to i Ty za Kaczyńskiego nie będziesz pokutował.

Masz potrzebę posiadania poglądów innych niż ja i mi bliscy, taka potrzeba nie bierze się znikąd.

Może lubisz się droczyć, a wolisz być po tej stronie która jest silniejsza.

Ja lubię zawsze być po stronie natury, ona nigdy nie przegrywa.

Natura stworzyła D.Tuska, natura stworzyła jego kłamstwa. Natura stworzyła J.Kaczyńskiego, natura sprawi że prawda, którą głosi wygra.

Manipulacja D.Tuska i jego rządu, ma do odegrania ważną rolę, ma pokazać zło, jak ono wygląda, aby każdy mógł się dokładnie przyjrzeć, popełnić błąd, sprawdzić na własnej skórze z czym to się je, jak to się ma do rzeczywistości, następnie odcierpieć skutki swojego postępowania.

Kryzys w Grecji jest rzutowaniem w przyszłość Polski, pod rządami PO, nie jest dobrze a będzie jeszcze gorzej.

Głosujcie na PO, to może w połowie przyszłej kadencji nastąpi otrzeźwienie.

Dzięki II wojnie światowej dziś mamy najwyżej lokalne konflikty, wiadomo, na niczym się tak nie zarabia jak na zbrojeniach, a jak jest broń to i wojna by się przydała, wiadomo, jest potrzebny sprzęt, paliwo, amunicja..........biznes.

Do trzeciej wojny światowej, jeszcze trochę czasu nam zostało.

Dzięki D.Tuskowi widzimy jak bezradny jest człowiek wobec wyzwań, z którymi nie potrafi sobie poradzić.

Ta sytuacja uczy nas, aby dokonywać dobrych wyborów w przyszłości.

Prezydent Komorowski w zestawieniu z prezydentem Kaczyńskim jest również zestawieniem kompetencji i jej braku.

Premierostwo D.Tuska jest najgorszym jakie było, jest i będzie.

Żaden premier nie był gorszy, nawet H.Suchocka.

Gorszego już też nie będzie, jestem tego pewien, nie widać na horyzoncie tak złych kandydatów jak D.Tusk.

Prezydent Komorowski w zestawieniu z prezydentem Kaczyńskim jest również zestawieniem kompetencji i jej braku.

Już wyjątkowo niemal gotów bym się był z numerkiem zgodzić. Ale jednak przesadza z tym uznaniem dla Komorowskiego.

Zakładam oczywiście, że taki fachowiec-propagandzista wie, co pisze.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Od Suchockiej? przecież zabrała szkodliwe, gorszy od Olechowskiego? Przecież nikt nie żąda jego dymisji! Pierwszy rząd, który ma szansę być drugą kadencję i naprawdę cos zrobić dla Polski a Ty Kolego 747 nawołujesz do wojny polsko-polskiej namawiając do wybrania partii Podziałów i Separacji.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dzięki II wojnie światowej dziś mamy najwyżej lokalne konflikty, wiadomo, na niczym się tak nie zarabia jak na zbrojeniach, a jak jest broń to i wojna by się przydała, wiadomo, jest potrzebny sprzęt, paliwo, amunicja..........biznes.

Do trzeciej wojny światowej, jeszcze trochę czasu nam zostało.

Dzięki D.Tuskowi widzimy jak bezradny jest człowiek wobec wyzwań, z którymi nie potrafi sobie poradzić.

Ta sytuacja uczy nas, aby dokonywać dobrych wyborów w przyszłości.

Premierostwo D.Tuska jest najgorszym jakie było, jest i będzie.

Żaden premier nie był gorszy, nawet H.Suchocka.

Gorszego już też nie będzie, jestem tego pewien, nie widać na horyzoncie tak złych kandydatów jak D.Tusk.

Postaraj się bardziej finezyjne zarzuty wypisywać.

Taki Kurski pastwił się nad dziadkiem Tuska...a ty jak tępak bez polotu non stop to samo

ktoś to czyta ?

Pewnie:)

A i nie cytuj, bo jak ktoś ma ignora na Siódmego to się może zdenerwować...:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja czytam. 747 niezdrowo mnie fascynuje. Kłamstwo w żywe oczy, na jakie mnie nie było nigdy stać.

Mnie to mierź.Za dużo w PRL było podobnego zakłamania.Prezes garściami korzysta z Homo sovietikus

Pewnie:)

A i nie cytuj, bo jak ktoś ma ignora na Siódmego to się może zdenerwować...:)

czasami czytam z nadzieją na zmiany.Niestety zawsze to samo

Mylą Wam się ośrodki.

Kot jak stoi, każdy widzi, odwracanie jest możliwe ale już nieskuteczne.

W Polsce jest jeden polityk, który rozumie rację stanu Polski, nazywa się Jarosław Kaczyński.

Jego siła jest tak duża, że uruchomiła potrzebę użycia szerokiego aparatu represji, nowoczesnych metod socjotechnicznych, ale i tych brudnych znanych od czasów Stalina.

Piszecie koledzy mulswladzargusfoxmlbless sami do siebie, nie wierzycie również sami w swoje słowa.

PO to partia, która widzi interes w sprawowaniu władzy, wszystkie działania rządu na to wskazują, interes państwowy ich nie interesuje.

Ja lubię zawsze być po stronie natury, ona nigdy nie przegrywa.

Natura stworzyła D.Tuska, natura stworzyła jego kłamstwa. Natura stworzyła J.Kaczyńskiego, natura sprawi że prawda, którą głosi wygra.

Jako komentarz do powyższych głupot zacytuję inne głupoty.

Też autorstwa kolegi 747.

Napisano 09.02.2011 - 16:04

Użytkownik 747 dnia 09.02.2011 - 14:34 napisał

Mózg to urządzenie elektroniczne jak każde inne, i czasami też zawodzi.

Miałem na myśli nie cytuj :)

Jeżeli nie zaczyna Tuskiem czytam pierwsze i ostanie zdania.Cytowanie nie oznacza przeczytania całego wpisu.

PO to partia, która widzi interes w sprawowaniu władzy

Normalne w każdym kraju.Znasz inne przykłady?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.