Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ja kocham tego Hofmana! :)

Co wypowiedź to samobój.

Czyli cała prawda o tym co to są niezależne media wg PiS.

- Dziś wieczorem będzie pan prof. Jerzy Żyżyński w rozmowach o gospodarce. Co do TVN-u, nasze zdanie jest znane. Pani red. Monika Olejnik, stacja TVN24 - naszym zdaniem - nie daje takiej pewności, że będzie to rzetelna debata dla każdej ze stron - powiedział rano Hofman w radiowej Trójce.

Jak podkreślił, PiS ma wiele zastrzeżeń do stacji TVN, które wynikają z braku "rzetelnej przyzwoitości". - Nie jesteśmy masochistami. My panią red. Olejnik, panią red. Kolendę-Zaleską po owocach znamy - zaznaczył Hofman.

Pytany, czy w związku z tym PiS nie weźmie udziału w żadnych przedwyborczych debatach w TVN24, odparł: "tak". - Chodzi o taką rzetelną przyzwoitość. Jeśli przez ostatnie cztery lata stacja informacyjna, która ma w swoim haśle "cała prawda, całą dobę", zamiast jak inne media zajmować się krytykowaniem rządu, zajmuje się krytykowaniem opozycji - mamy prawo mieć swoją cenę - zaznaczył rzecznik PiS.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

P.S.

Ciekaw jestem z którymi konkretnie owocami obu pań zapoznał się Hofman i w jaki sposób.

Ukryta Zawartość

Jaro jak zwykle uciekasz od pytań w poboczne tematy

wróć do ziemkiewicza i przytocz to co on tam takiego bez sensu napisał

Jakoś nie czuję obowiązku tłumaczenia ci nie swoich bzdur.

Jestem Europejczykiem.

Jakoś nie czuję obowiązku tłumaczenia ci nie swoich bzdur.

to nie są bzdury z nazwy tylko bzdury w twoim mniemaniu

skoro oceniasz cos jako bzdurę to to uzasadnij a jak nie potrafisz to znaczy , że standardowo jedynie szkalujesz

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

to nie są bzdury z nazwy tylko bzdury w twoim mniemaniu

skoro oceniasz cos jako bzdurę to to uzasadnij a jak nie potrafisz to znaczy , że standardowo jedynie szkalujesz

Pieprzysz bartuś androny.

A tak na marginesie - Ziemkiewicz dalej w KRUSie?

Z rozpędu zajrzałem do "felietonu" Karnowskiego i co tam ujrzałem? Narzekania na "Wyborczą". Tak jak u Ziemniakiewicza.

Jak widać nasi bogoojczyźniani-przennoburaczani "publicyści" dzień zaczynają od lektury GW. Wszystko o czym piszą zaczyna się od nawiązania do GW i na tym samym kończy. Widzę tu jakieś kosmiczne wręcz kompleksy i niezdolność do napisania czegokolwiek samodzielnie.

P.S.

Na razie chlubnym wyjątkiem jest S. Szczepłek i jego felieton sportowy :-).

Jestem Europejczykiem.

Ziemkiewicz wypisuje wyjątkowe idiotyzmy. Poświęciłem się i zacząłem czytać ale widzę, że bycie rolnikiem zrobiło mu z mózgu marmoladę.

Jaro, gdzie te idiotyzmy ?

bo to że Ziemkiewicz to rolnik i go nie słuchamy to wiemy, to że GW nie wolno oceniac tez juz nam powiedziałeś ale gdzie te idiotyzmy w tym felietonie ?

bo inaczej to jak to będzie ? wszystkie twoje wypowiedzi nalezy traktować jak rzucanie błotem bez sensu i podstaw ?

Jak widać nasi bogoojczyźniani-przennoburaczani "publicyści" dzień zaczynają od lektury GW. Wszystko o czym piszą zaczyna się od nawiązania do GW i na tym samym kończy.

jak oni śmią

współczesna trybune ludu krytykować

tę wszechnicę cennych prawd i jedynie słusznych poglądów

p.s.

to apropo GW

Ukryta Zawartość

zwróćcie uwagę na ostatnie zdanie , przecudowne

Ukryta Zawartość

Przegrywa bo jest bez przerwy wyszydzany i robią z niego przygłupa. Wystarczy poczytać Politykę, GW, Przekrój Wprost, obejrzeć TVN , SuperStacje, czy Polsat. Ludzie sa podatni na manipulację i zachowują się jak lemingi.

Gdyby sytuacja była odwrotna wygrywałby Kaczyński.

(A ja tutaj broniłbym Tuska)

Tak na boku - idę na wybory, ale nie bedę głosował na żadną z czterech największych partii.

nie robią z niego tylko z siebie robi...poczytaj wpisy bartusia,podobnym głupkom imponuje więc co można od niego oczekiwać

prawdopodobnie też wybiorę cwaniaków spoza głównego nurtu czterech

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Znam dwóch równie głupich dziennikarzy - pierwszy wali ostro, jednoznacznie, zawsze bezkompromisowo - drugi ślini się i ślizga. Ziemkiewicz i Sierakowski. Czasami występują razem. Bez obrzydzenia.

Jaro, gdzie te idiotyzmy ?

bo to że Ziemkiewicz to rolnik i go nie słuchamy to wiemy, to że GW nie wolno oceniac tez juz nam powiedziałeś ale gdzie te idiotyzmy w tym felietonie ?

bo inaczej to jak to będzie ? wszystkie twoje wypowiedzi nalezy traktować jak rzucanie błotem bez sensu i podstaw ?

jak oni śmią

współczesna trybune ludu krytykować

tę wszechnicę cennych prawd i jedynie słusznych poglądów

No i sam widzisz bartuś jakie bzdury wypisujesz. Przecież tobie to każde zdanie trzeba by tłumaczyć. W ten sposób do każdego wpisu potrzebne by było dwa razy dłuższe wyjaśnienie. I niby dlaczego ktoś miałby się męczyć tylko dla ciebie i pewnie jeszcze 747?

Gdzie piszę, że nie wolno oceniać GW???? No gdzie bartuś, gdzie?

Ja w ogóle nie pisze o GW, tylko o "publicystach" Rzepy, o ich fobii i intelektualnej impotencji. Jak to zrozumiesz to daj znać, będę tłumaczył dalej.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wolę "głupich" niż serwilistycznych typu Passent, Lis, Żakowski czy Paradowska.

Pomijam oczadziałych - Bratkowski i Kuczyński.

Stanowczo wykluczyłbym z tego towarzystwa Passenta, mimo wszystko klasa pióra. Co do pozostałych zgoda.

Ale Ziemkiewicza, a szczególnie Sierakowskiego - nie lubię i już. Ten pierwszy przebił się chyba sam. Tego drugiego wylansowali ci pokroju Żakowskiego i Paradowskiej.

No i proszę jaki piękny sojusz nam się zawiązał ;-).

lubic mozna lub nie lubic

ale jak sie stawia zarzuty to wypaadałoby umieć je podeprzeć

a nie sie slizgac i mądrzyć

prawda jest taka ,że po raz którys z koleji kolego Jaro swoich oskarżeń niczym nie potrafisz podeprzeć i dyskutant z ciebie żaden

ale szczekacz pierwsza klasa

i takie czasy chyba, takich teraz trzeba w Polityce

Nie podniecaj się tak bartek. PiSSmańskie cierpiętnictwo i masochizm po prostu mnie śmieszą, pisałem już na ten temat i więcej po prostu mi się nie chce. Skorzystaj z wyszukiwarki.

Co kampania to winni są wszyscy wokół tylko nie Prezes i jego świta. Najbardziej winna telewizja i dziennikarze. Jakoś nikogo kto tak majaczy nie zastanawia fakt, że komuniści (jacy tam komuniści, to żart) mieli radio, telewizję, gazety, organizacje społeczne i i tak przegrali. Teraz można sobie słuchać Radia Maryja, oglądać Telewizję Trwam, czytać Gazetę Polską i Nasz Dziennik i co?

Tusk trwa, trwa i trwa a PiSSmani jęczą, jęczą i jęczą. I nic. Jesienią będzie 6:0.

Jestem Europejczykiem.

Nie podniecaj się tak bartek. PiSSmańskie cierpiętnictwo i masochizm po prostu mnie śmieszą, pisałem już na ten temat i więcej po prostu mi się nie chce. Skorzystaj z wyszukiwarki.

pis tu nie miał nic do rzeczy

manię już masz na tym punkcie, wszedzie prezesa widzisz

felieton ziemkiewicza dotyczył czego innego

ale przeciez nie czytałes

linia nakazuje krytykowac to krytykujesz

myślenie masz wyłączone

bo i po co

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Czuję się swobodnie! Napiszę więc tak: Ziemkiewicz to zagorzały, zaślepiony prawicowiec - chociaż czasami ma trafne obserwacje, jednak nie umie ich właściwie oprawić; Sierakowski to dzieciuch w poglądach i doświadczeniach, ślizgacz, obły do przesady karierowicz w stylu b. Kwaśniewskiego - tylko jeszcze mniejszego formatu - nie wiem czemu lansowany na Guru Lewicy Polskiej.

Ty się bartuś na temat myślenia nie wypowiadaj bo to nie twoja specjalność. Jak się tak upierasz to wieczorem objaśnię ci pisaninę Ziemniakiewicza i co z nią jest nie tak.

Jestem Europejczykiem.

Ty się bartuś na temat myślenia nie wypowiadaj bo to nie twoja specjalność. Jak się tak upierasz to wieczorem objaśnię ci pisaninę Ziemniakiewicza i co z nią jest nie tak.

sie upieram i będę czekał

nie wiem czemu lansowany na Guru Lewicy Polskiej.

Bo taka jest polska lewica. Sierakowski przynajmniej generuje jakieś myśli w przeciwieństwie do Napieralskiego. Ale Sierakowski nie jest typem przywódcy o co nie można mieć do niego pretensji bo do tego nie aspiruje. W przeciwieństwie do Grzesia któremu wydaje się, że jest Napoleonem.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Bo taka jest polska lewica. Sierakowski przynajmniej generuje jakieś myśli w przeciwieństwie do Napieralskiego. Ale Sierakowski nie jest typem przywódcy o co nie można mieć do niego pretensji bo do tego nie aspiruje. W przeciwieństwie do Grzesia któremu wydaje się, że jest Napoleonem.

Oprzytomniej! Sierakowski to generuje co najwyżej smród! Grześ jest prostakiem, który przynajmniej się stara. Sławek lewicowiec rozumiejący Brzozowskiego na opak, miernota - lansowana przez starych wyjadaczy mediów i polityki.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Fakt - dziwaczny jest ten lans Sierakowskiego i Krytyki Politycznej. W pewnym momencie zaistnial niemal wszędzie. Otwierasz lodówkę, a tu...

Napieralski - trzeba mu przyznać, że spacyfikował skutecznie opozycję wewnątrz partyjną, ale jego światłe rządy sprowadzają SLD do oscylowania wokół 10%. Głupi, zadufany w sobie beton.

Może nie tak! Może to człowiek, który coś wie i który chce coś zrobić - a nie ma wsparcia!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Charyzmy ma tyle, ile kuchenny taboret. łatwo dostaje zawrotu głowy [od sukcesów] :)

No i jeszcze te - rencom, nogom, muszem.

Prawdziwy mąż stanu.

Złośliwy jesteś, aż za bardzo!

Platforma na prowadzeniu w sondażach, 24% niezdecydowanych może wszystko zmienić. Na dzień dzisiejszy widzę przedłużenie kadencji koalicji PO-PSL .

Ukryta Zawartość

na szczęście Pan Rostowski uspokaja

Ukryta Zawartość

Pan Rostowski obiecuje za kilka dni ujawnienie programu PO związanego z finansami.

Tak się zastanawiam: skoro nie będzie podwyżek podatków, to skąd wezmą kasę, gdzież jest to niewysychające źródełko Pana Rostowskiego?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

normalny obywatel odetchnąłby z ulgą

ale mam dla ciebie jeszcze świeżą bułeczkę .Była i ewentualnie przyszła już sobie ,Tobie a na pewno bartusiowi depesze Wikileaks wytłumaczyła

"- Mamy do czynienia z manipulacją wyborczą. Nie mam co do tego wątpliwości, bo przecież to nie jest przypadek, że te depesze wyciekły, bądź zostały ukazane w czasie, gdy zbliżają się wybory - powiedziała Fotyga. Dodała, że opinie zaprezentowane w depeszach są zbieżne z opiniami, "jakie ferowała "Gazeta Wyborcza"

jak wynika z treści GW jest organem republikanów a wręcz administracji Busha.

Donald Tusk stracił możliwość spożycia śniadania z drużyną piłkarską, która pokonała Niemców.

Gdyby tak się stało, cały dzisiejszy dzień, byłby świętem polskiego piłkarstwa, a szef rządu wygrzewałby się nie tylko w Krynicy, ale przede wszystkim w blasku glorii i chwały zwycięskiej drużyny, wspaniałego naszego bramkarza oraz strzelców bramek.

Na tak zbudowanej fali entuzjazmu, koncerny medialne dojechałyby do zwycięstwa wyborczego, dając piłkarzy za wzór i pokazując że dokonujemy postępu także i w innych dziedzinach życia.

Niestety trener Smuda, na 10 sekund przed końcem meczu powiedział Donaldowi Tuskowi, nie, musisz się pan sam postarać o zwycięstwo wyborcze.

Sędzia ma niepisane prawo doliczyć minutę jeśli następuje zmiana, i bramka wyrównująca padła właśnie w czasie, kiedy mecz powinien się już dawno zakończyć.Tak więc 10 sekund dzieliło D.Tuska od historycznego sukcesu, trener Smuda swoim "cwanym" posunięciem przedłużył niestety mecz o czas, w jakim prawdziwi Niemcy potrafili przeprowadzić skutecznie akcję i padł umówiony remis.

Pech.

P.S.

Znaczenie tego zwycięstwa byłoby 1000 krotnie większe dla sukcesu w wyborach PO i D.Tuska niż pierdoły i dyrdymały jakie klakierzy PO tu wypisują na temat domniemanych racji oraz mocy swoich przedstawicieli, te kłamliwe brednie gdyby były wydrukowane na papierze miałyby przynajmniej jakieś praktyczne zastosowanie.

P.S.II

Glizdy wylazły na wierzch bo trochę popadało, ale czas już umykać z powrotem bo sucho już jest!

ale numer...Hey J.Jerry,Jerry czyżby prezes potraktował panią Zytę jak partyjny mebel nie uzgadniając z nią udziału w debacie.

"Zyta Gilowska odpierała także zarzuty, że wyraziła poparcie dla PiS-u w trakcie tych wyborów. Podkreślała, że tylko wsparła Jarosława Kaczyńskiego."

"Nie mogę i nie zamierzam brać udziału w żadnej kampanii wyborczej, w agitacji partyjnej w jakiekolwiek formie. Z drugiej strony jestem i zawsze byłam gorącym zwolennikiem dyskursu, zwłaszcza dyskursu publicznego. Nie wydaje mi się, aby możliwe było uzgodnienie konwencji dyskursu publicznego z moim udziałem w takich właśnie surowych, klasycznych regułach, czyli w takiej wymagającej konwencji."

koniec meczu...

747 nie gniewaj się za ingerencję w twój wpis.Staram się Ciebie przywrócić do pomeczowej rzeczywistości

Hypki mówi, że w Rosji nie przestrzega się standardów, dlatego spadają tam samoloty.

Odmiana?

Skądże.

Po prostu rozbił się samolot bez polskiego prezydenta.

Zginęli hokeiści, a tacy nikogo nie obchodzą.

Jak leciał L.Kaczyński winny katastrofy mógł być tylko on, gen Błasik i pilot, wara aby jeszcze ktoś więcej.

Kaczyński chlał, wieczorem poprzedniego dnia, gen Błasik chlał w samolocie i obaj jeden na kacu, a drugi na humorze naciskali pilotów nie potrafiących latać, aby wylądowali we mgle, bo już kiedyś tak lądowali.

Tyle wiem z Gazety Wyborczej.

Gazeta Polska Codziennie, dopiero zacznie się ukazywać.

Dopiero przed nami życie z codzienną możliwością dotarcia do prawdy.

Jak na razie nie ma chętnych do prezentacji reklam.

To symptomatyczne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.