Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

No i teraz zacznie się wylew proroków różnej maści... aż zaczynam zastanawiać się na zamknięciu wątku Polityka do czasu wyborów, chyba wszystkim dobrze by to zrobiło.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

No i teraz zacznie się wylew proroków różnej maści... aż zaczynam zastanawiać się na zamknięciu wątku Polityka do czasu wyborów, chyba wszystkim dobrze by to zrobiło.

oczywiscie,bylo to do przewidzenia,

to taka demokratyczna tradycja,w tej bananowej republice?

mozecie zaglosowac na

Buzek: Gorsze formy zatrudnienia dopuszczalne w kryzysie

Poniedziałek, 3 października (17:49)

- Szybki wzrost gospodarczy to najlepsza metoda przeciwdziałania bezrobociu wśród absolwentów; w czasie kryzysu dopuszczalne są jednak gorsze formy zatrudnienia - uważa szef Parlamentu Europejskiego Jerzy Buzek (PO).

np???????????

Będzie cisza wyborcza, zamkniesz wątek.

Nad czym się zastanawiać?

czy wreszcie ktos mi zrobi paseczek czarny z lewej strony ostrzegajacy swiat przedemnom???Dajom i zabierajom bez pytania.

czy muszem uzyc slow powszechnie uwazane za ...wulgarne. na pyltona.

oczywiscie,bylo to do przewidzenia,

to taka demokratyczna tradycja,w tej bananowej republice?

Ten wątek służy do dyskusji a nie do wklejania wypocin komitetów wyborczych.

Będzie cisza wyborcza, zamkniesz wątek.

Nad czym się zastanawiać?

I tak miałem zamiar zrobić, ale jeśli zobaczę kolejne litanie w stylu tej opublikowanej przez tomek7776 - zrobię to wcześniej. Spamu nie będę tolerował.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

I tak miałem zamiar zrobić, ale jeśli zobaczę kolejne litanie w stylu tej opublikowanej przez tomek7776 - zrobię to wcześniej. Spamu nie będę tolerował.

A umiesz "wypociny komitetów wyborczych" wywalić w kosmos?

Czy wolisz uciąć łeb, bo ząb boli?

Zrób jak masz zrobić a nie strasz,jak dzieci...w przedszkolu.

Ciszy wyborczej nie ma...jakby co.

to nie byly wypociny zadnego komitetu,mlb.

zatraciles sie w tym co tu wyprawiasz na czyjes zyczenie.

zapamietaj moje slowa ,jesli do wladzy dojda ponownie Twoi mocodawcy,nie bedziesz mial z czego zyc,splacac kredytu,,,a wtedy skonczysz jak przewodniczacy,tyle ze Ty zawisniesz na swoim jedwabnym krawacie.

No, "zawiśniesz na swoim jedwabnym krawacie" to już groźba karalna. Póki co kolega opuszcza ten wątek, nie dlatego że jakoś się tym przejmuję, ale faktycznie mam krawat jedwabny, a właściwie dwa czy trzy. Wszystkie lubię i żaden z nich nie zasługuje by dotykał go ktoś pokroju usera tomek7776 z Białegostoku.

To nie złośliwość, tylko uświadomienie że w sieci nikt nie jest do końca anonimowym i jeśli już zabiera głos - powinien brać odpowiedzialność za swoje słowa.

Pani Fotyga sobie w stopę strzeliła:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chodziło mi o Twoje odniesienie do własnego krawata.

Moje krawaty są apolityczne, tak przynajmniej sądzę. Z drugiej strony - nie pytałem.

oglądaliście Lis-Kaczyński?

wg mnie 1:1

Myślałem że Lis zmiażdży Prezesa ale nie...

a na koniec była malina - jak się Lis nie chciał założyć z Prezesem

- wyraźnie było widać że się przestraszył -

a Kaczyński mu się w oczy śmiał - że jest nieprzygotowany...

może trochę za dużo niemcami prezio straszył...

ale ostatecznie - to nie my zbudowaliśmy rurę po dnie

ale ruskie z germańcami...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.