Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

po ostatnim programie Lisa widac ze idzie tromba powietrzna.wreszcie geje muszom sie wziasc za reformy....

Jak zobaczyłem Środę z pianą na ustach to sobie pomyślałem, że jakby jej założyć stylową perukę to by wyglądała jak Robespierre :-) Kobita zaszalała :-) Ciekawe kiedy Palikot zorientuje się że nie można kontrolować tych wariatów i trzeba się ich pozbyć.

wrecz przeciwnie, jeszcze pare Srod sie przyda.Z jeszce wieksza piana.Czas na piane!!!!!

Tylko z zupelnymi wariatami da sie cós zrobic.Najwyzszy czas na wariatow ,transeksualistow i gejów.Dosc juz poprawnosci....

Ciekawe kiedy Palikot zorientuje się że nie można kontrolować tych wariatów i trzeba się ich pozbyć.

no chyba że wariatów wariat kontroluje a wariata ktoś jeszcze

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

dzisiaj w wywiadzie w Wprost Palikot mowi.za niezaplacenie 500zl alimentow facet idzie do wiezienia na 2 mce i placimy za to 7,5 tys.jakby te pieniadze nie mozna dac na dzieci.I slusznie.

Idzie NOWA inteligencja.Da bog ze zobacze spotkanie blaszczyk i Biedron.Hofman i Palikot.

Sroda- klempa.

no chyba że wariatów wariat kontroluje a wariata ktoś jeszcze

Szczerze to ja jeszcze nie spotkałem tak wyrachowanego wariata. Januszek może i jest kontrolowany ale prędzej czy później urwie się ze smyczy i pogryzie rękę karmiącemu :-) A jak już wypłynie na szerokie wody to skrajni odszczepieńcy będą mu bardziej szkodzić niż pomagać.

dzisiaj w wywiadzie w Wprost Palikot mowi.za niezaplacenie 500zl alimentow facet idzie do wiezienia na 2 mce i placimy za to 7,5 tys.jakby te pieniadze nie mozna dac na dzieci.I slusznie.

co za bełkot

no serio inne wydanie leppera

Da bog ze zobacze

nie bluźnij :D

Szczerze to ja jeszcze nie spotkałem tak wyrachowanego wariata.

nikt mu sie nie wymknie spod kontroli

jeszcze pare miesiecy i nikt z nimi nie bedzie chcial gadac, o transferach nie mowiac

a ilosc glsow zostania ta sama

Znowu bartuś czegoś nie zrozumiałeś.

Jaro, dośc obłudy, skończ z tymi frazesami bo nudny jestes juz

Komentarze z internetu:

"W Niesiołowskim duch ZChNu nie ginie, zakuty katol w najgorszym wydaniu. "Czy istnieje jakaś etyka poza chrześciajańską". Co za baran. Jak pomyślę, że w PO jest więcej takich ludzi, to od razu żałuję, że na nich głosowałem. gdyby nie wizja PiSu u władzy to byś Pan i pańska formacja mieli te 10% panie Niesiołowski, a nie Palikot."

Dobre. Zobaczymy czy za jakiś czas się sprawdzi.

P.S.

Jakiej znowu obłudy??? Tego słowa też nie rozumiesz??? Załamujesz mnie bartuś.

Jestem Europejczykiem.

Dobre. Zobaczymy czy za jakiś czas się sprawdzi.

się nie sprawdzi bo internet to medium frustracji

prosty kanał do uzewnętrznienia się ale dla frustratów.

NIe czarujmy się, my tu nie jesteśmy inni.

w tym całym prognzowaniu przyszłego sukcesu Palikota zakłada się ,że katolicy to taki biedny i marny margines w tym kraju.

I to cały pożytek z cyrku Palikota. wprowadził agresywne mniejszości i one są agresywne i się może wreszcie skończy ta nieśmiałość w okazywaniu katolickich postaw.

Zresztą zestaw polityków Biedroń, Leszczyński ,Środa raczej nie daje szans na neutralność światopoglądową.

Jakiej znowu obłudy???

dobra, z obłudy się wycofuję, ale jak widze frazesy akceptujesz

Cytatów ciąg dalszy. Tym razem na temat tzw. "kompromisu aborcyjnego":

"Był kompromis. Tylko gdzie byli ci obrońcy kompromisu podczas sprawy Alicji Tysiąc czy głosowań nad aborcją w poprzednim Sejmie? Jakby panowie Cymański i Niesiołowski wtedy stwierdzili, że jest wypracowany kompromis, są ważniejsze problemy, i kompromisu by bronili, to byliby wiarygodni. Teraz to wygląda tak, że umowę (kompromis) szanujemy, jeśli broni naszych interesów/przekonań, w każdym innym wypadku staramy się go zakwestionować. I to jest jeden z kilku powodów, dla których zagłosowałem na RP, a nie na PO, pomimo ewidentnej słabości kadrowej Ruchu... Czas, żeby ktoś reprezentował "cywilizację śmierci", czyli normalność, w mainstreamie!"

Jestem Europejczykiem.

no, ale z hasła "Gospodarka jest najwazniejsza" pozostało jak na razie

- kwestia krzyża w sejmie

- aborcja

- in vitro

- związki partnerskie

- likwidacja IPN ( jakie to piękne, "oskarżyli naszego to ich zlikwidujemy")

- dofinansowanie do zmiany płci

i oburzony biedroń w Krakowie

Swoją drogą Lis fajnie dobrał ludzi ,3 od palikota i 3 pozostałych. jakby to jakaś mega partia była .

w tym całym prognzowaniu przyszłego sukcesu Palikota zakłada się ,że katolicy to taki biedny i marny margines w tym kraju.

Takie twierdze KK jak Hiszpania i Irlandia padły prawie z dnia na dzień. Zostali w Europie jedynie my. I jak zwykle żadnych wniosków.

Jedyna reflekskja to przykręcanie śruby. Na przykład problemy z kremacją...

Swoją drogą Lis fajnie dobrał ludzi ,3 od palikota i 3 pozostałych. jakby to jakaś mega partia była .

Jakiś problem?

Lis dobrał ludzi nie według liczby posłów czy jeszcze czegoś tylko według rzeczywistej linii sporu światopoglądowego. Według ciebie miał wziąć wszystkich którzy po kolei dawali dupy Kościołowi? To o czym by rozmawiali? O tym kogo bardziej bolało czy kto dostał większego cukierka po wszystkim?

Jestem Europejczykiem.

rozmontaz komuny tez rozpoczelo dziesieciu.teraz 10 %.pocieszajace jest to ze tygrysy katolickie zapomnialy jezyka w gembie.zaczyna sie bardzo dobrze.da to do myslenia Tuskowi.

Takie twierdze KK jak Hiszpania i Irlandia padły prawie z dnia na dzień. Zostali w Europie jedynie my

Cóż , idąc śladem innych krajów gdzie wiara padła, będziemy mieli piekne minarety :]

Katolicki beton idiocieje.Zamiast siedzieć w spokoju i czekać na prawne rozstrzygnięcia jak zanęcone leszcze połknął haczyk.O Ruchu Palikota coraz głośniej a w bezpośrednim starciu partyjni sejmowi wyjadacze nie mają nic do zaoferowania poza utartymi sloganami....z Niesiołowskiego wyłazi ZChN.

Nareszcie w sejmie będą dyskusje światopoglądowe z głosem społeczeństwa a nie partyjnych działaczy.

wakutoma.Ruch Palikota z założenia jest zbiorem różnorodnych poglądów a nie działaczami partyjnymi podporządkowanymi przywódcy.Czy formuła się sprawdzi z czasem się przekonamy.Powtarzam przeskakuje schematy o funkcjonowaniu partii.

Miłość nie zna granic i jest ślepa?

Gosiewska.

Tak jak byłam blisko Lecha Kaczyńskiego, tak teraz staram się być blisko Jarosława, to jest dla mnie najważniejsze - powiedziała w audycji "Gość Radia ZET" posłanka PiS Małgorzata Gosiewska.

Pytana, czy po sześciu porażkach wyborczych powinna nastąpić zmiana na stanowisku prezesa PiS, powiedziała, że nie, gdyż jest "w partii, której szefem jest Jarosław Kaczyński". - w takiej chcę być i w takiej chcę pracować. Szefem i niekwestionowanym liderem jest Jarosław Kaczyński.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A ja myślałem, że najważniejsze jest działać dla dobra kraju w zgodzie z wolą swoich wyborców.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wladz

Ja uważam,.że krzyż w Sejmie nie powinien wisieć ale skoro już wisi to nie powinno się go teraz zdejmować.Nie potrzeba nam kolejnej wojny religijnej,są ważniejsze sprawy.Palikot wie,że w sprawie krzyża nic nie zdziała,chodzi mu o szum medialny.

Podobnie uważam.Nawet zapomniałem ,że wisi w sejmie i dziwnie się poczułem słysząc Biedronia mówiącego o większości którą reprezentuje.....hmmm coraz ciekawszy ten kraj

Nie zgodzę się. Trzeba zdać sobie sprawę czemu ma słuzyć zawieszenie krzyża w Sejmie. To nie jest to samo, co stojąca w polu czy przy drodze kapliczka, którą zbudowali poszczególni ludzie w celu wyrażenia swoich uczuć religijnych. Nie ma w tym ideologii walki z innymi.

Krzyż w miejscu, gdzie z założenia mają ścierać się różne ideologie, światopoglądy, jak w Sejmie, ma wydźwięk walki ideologicznej a nie uczuć religijnych.

Gdyby krzyż nie został nagłośniony przez wojujących sejmowych katolików i prasę tylko cicho przeszedł przez prawną ścieżkę Ruch Palikota znalazłby inny obyczajowy punkt zapalny.Z zapowiedzią świeckiego,tolerancyjnego państwa mogą społeczeństwo zantagonizować.I zrobią dokładnie to samo co PiS.

Zgodnie z prawem nie powinno być krzyża.Niestety SLD odpuściło, bojąc się zatargu z KK i po tylu latach robienie z niego najważniejszego problemu zanim sejm się zebrał, wygląda na zabieg socjotechniczny.Skuteczny.

Nie myślę. Nie można stać i biernie się przyglądać, jak niektóre organizacje wchodzą społeczeństwu na głowę i nakazyją co jest dobre a co złe. A robią to jedynie w celu zdobycia coraz więcej wpływów i kasy dla siebie.

Po zawieszeniu (potajemnym, w nocy) tego krzyża tak rzeczywiście było, wiekszość sprawę olała, bo uważała, że nie warto i nie ma o co kruszyć kopii. Czas jednak pokazuje, ze w takich działaniach nie ma opamiętania. Przeszło przedtem bez problemu, to jedziemy dalej. I zaczęły sie zadymy z krzyżami. Pojawiły się już nawet głosy, że krzyż to oznaka polskości... i inny taki bełkot walki ideologicznej. Eskalacja żądań rośnie. To nie ci, co chcą zdejmowąć krzyż tę wojnę rozpętali i zaczęli dzielić....

bełkot o Polsce zawdzięczającej krzyżowi wszelkie dobro nie zniknie.I nie ma na to wpływu wiszący krzyż w sejmie i innych instytucjach.Właściwie poza oszołomami z dwóch stron nikt na niego nie zwraca uwagi.Najpierw zmieńmy znaczenie krzyża w powszechnej świadomości przynajmniej większości społeczeństwa a nie od walki o wiszące krzyże.Jestem bardziej pokojowo i ewolucyjnie nastawiony do życia co nie oznacza ,że mam rację....może wstrząs jest bardziej skuteczny od ewolucji.

I ja nie zapominam kto stoi przy Palikocie....mistrzowie od socjotechniki i prowokacji Urban,Tymochowicz.

Od walki o krzyż ciekawsza wydaje się walka o poselskie mandaty

"Zgodnie z konstytucją nie można łączyć mandatu posła i senatora ze stanowiskiem prokuratora, także w stanie spoczynku - taką uchwałę we wtorek przyjęła Krajowa Rada Prokuratury. Sprawa dotyczy Bogdana Święczkowskiego i Dariusza Barskiego, którzy zostali wybrani do Sejmu z list PiS. Posłowie-elekci dziwią się stanowisku KRP i uznają je za "podyktowane powodami politycznymi". Już wcześniej zapowiedzieli, że ponieważ należy im się wysoka prokuratorska emerytura, to nie będą pobierać uposażenia poselskiego."

Jeszcze nie było podobnego problemu.Obserwując głupków z PiS zapewne nawet nie zastanowili się nad konsekwencjami wstawiając te osoby na listy wyborcze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.