Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, to jego zadanie, a w tym czasie mają być dokręcane lody i kręcone nowe.

Oczywiście Palikot to koncesjonowana władzo-opozycja.

PiS państwa się wyrzekło i opozycją nie może być.Płacimy kosmitom z własnych podatków

747 dlaczego posłowie PiS państwo tylko przy wypłacie pensji i diet uznają?

muls

Zdarowie!

wladz

Tak, wynik wyborów lepiej jakby był o 3-4% lepszy, ale ostatni bezczelny spot PO i nadmuchanie sprawy A.Merkel, przerobienie jej "na błąd prezesa", spowodowały reakcję lękową w społeczeństwie, tytuł w GPC też był przerysowany niepotrzebnie.

Prezes sam przyznał się do błędu, media nie miały nic do rzeczy. Już nie czuje nastrojów społecznych tak dobrze jak kiedyś, popełnia błąd za błędem.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

PiS państwa się wyrzekło i opozycją nie może być.Płacimy kosmitom z własnych podatków

To cwany chwyt retoryczny, zastosuj go w stosunku do tych, których na takie "państwo" dają się nabrać, do czasu z resztą.

Do momentu, kiedy władze powiedzą:

Kłamaliśmy cały czas, zaklinaliśmy rzeczywistość, stosowaliśmy kreatywną księgowość, itd,itp.........

Bojownicy "tzw Solidarności" również kontestowali "państwo", które ich żywiło, idąc Twoim tokiem myślenia.

Inni "tzw rewolucjoniści" również są w podobnej sytuacji, np w Afryce, czy Grecji.

Prezes sam przyznał się do błędu, media nie miały nic do rzeczy. Już nie czuje nastrojów społecznych tak dobrze jak kiedyś, popełnia błąd za błędem.

Każdy inny polityk na miejscu Jarosława Kaczyńskiego, po kilku tygodniach cz miesiącach tak skondensowanej negatywnej kampanii, nie wytrzymałby, a jego poparcie spadłoby bardzo znacznie.

Napieralski, o którym nikt w Polsce już nie pamięta, że był taki polityk, szef SLD, jest przykładem.

Był wyśmiewany w TVN, bo potrzebne było miejsce dla J.Palikota, św pam A.Lepper również musiał się posunąć i zrobić więcej miejsca dla populistów.

To cwany chwyt retoryczny, zastosuj go w stosunku do tych, których na takie "państwo" dają się nabrać, do czasu z resztą.

Do momentu, kiedy władze powiedzą:

Kłamaliśmy cały czas, zaklinaliśmy rzeczywistość, stosowaliśmy kreatywną księgowość, itd,itp.........

Bojownicy "tzw Solidarności" również kontestowali "państwo", które ich żywiło, idąc Twoim tokiem myślenia.

Inni "tzw rewolucjoniści" również są w podobnej sytuacji, np w Afryce, czy Grecji.

tylko skończony kretyn może marzyć o władzy zdobytej w stylu Fideszu.Jeżeli coś podobnego ma być dla ciebie wzorem poczytaj o nastrojach w Węgrzech i przeanalizuj dane o ich gospodarce i perspektywie wyjścia z kryzysu.

W dążeniu do władzy stajesz się coraz bardziej żałosny życząc nam wszystkim kryzysu i faszystów na czele państwa.

Napieralski, o którym nikt w Polsce już nie pamięta, że był taki polityk, szef SLD, jest przykładem.

Był wyśmiewany w TVN, bo potrzebne było miejsce dla J.Palikota, św pam A.Lepper również musiał się posunąć i zrobić więcej miejsca dla populistów.

Przecież pamiętasz o nim.Wskaż lidera partii nie znającego przed wyborami własnego programu w telewizyjnej rozmowie z dziennikarzem.

Taa...media wszystkich wykończyły a PiS i SLD nie wydało milionów na kampanię wyborczą.

wladz

No jak ja mam tu na forum pracować, jak dostaje takie jak od Ciebie wypowiedzi?

Jarosław Kaczyński jest żądny władzy?

Cóż za demagogia i manipulacja.

Jest dokładnie odwrotnie.

Jarosław Kaczyński daje Polakom swoją ofertę, jak zechcą obywatele z nie skorzystać, to wyrażą odpowiednie poparcie dla jego partii w wyborach.

Polacy wybrali Platformę Obywatelską, jako tą formację, która przeprowadzi ich przez kryzys.

Bardzo mądrze.

Dlatego nie było radości w klubie PO, w następstwie ogłoszenia wyniku wyborów.

Platforma jest w trudnej sytuacji, musi pić.

Na razie z przykładem prezesa daj spokój.Zobaczymy czy sobie poradzi z Ziobrą.

Dlatego nie było radości w klubie PO, w następstwie ogłoszenia wyniku wyborów.

Platforma jest w trudnej sytuacji, musi pić.

Zawsze po wyborach oglądacie prezydencką klęskę Tuska, zamiast bieżącej transmisji z sztabu wyborczego?

wladz

No jak ja mam tu na forum pracować, jak dostaje takie jak od Ciebie wypowiedzi?

uzasadnij swoją propozycję Fideszu jako wzoru do naśladowania.Dlaczego życzysz nam kryzysu ,kiboli szturmujących stację TV,partii ograniczającej swobodę wypowiedzi,zmieniającej konstytucję jak skarpetki,zapisów po worki z ziemniakami,nie spłaconych kredytów,zamykania się na świat zewnętrzny itd....byłem,widziałem i nie chciałbym żyć w upadającym kraju.

nastrojach w Węgrzech i przeanalizuj dane o ich gospodarce i perspektywie wyjścia z kryzysu.

Przecież Fidesz wybrało prawie 57% Węgrów m.in. dla tego, że poprzednicy zrobili prawie to samo co fidesz teraz.

Poza tym Fidesz w tym kraju rządzi drugi raz. Rządzi po podobnych wystąpieniach jakie mają miejsca teraz tylko wówczas ostrzejszych z zamieszkami włącznie. Rządy socjalistów nie były wcale takim rajem dla madziarów. Zmiana władzy to normalna kolej rzeczy ale od tego są wybory czyż nie?

Tak w ogóle czyż PO nie miało swego czasu ciągot do cenzurowania i ograniczania wolności słowa?

Czyżby PO to faszyści? Jakoś tak u ciebie wychodzi, że to co ma ciągoty ku lewicy to jest cacy to co ku prawicy to albo kretyni, lizi dupy klechom albo faszyści.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

O braku radości w sztabie PO donosiły "niezależne media".

Ataki Zbigniewa Ziobry na prezesa PiS, to już obrządek religijny.

taa ...niezależne ,jedyne prawdziwe i kupujcie po dwie niezależne na głowę.Te bajki sprzedaj niezależnemu Morvenowi

Może przypomnij wcześniejsze ataki Ziobry na prezesa skoro są obrządkiem religijnym.Kiedy publicznie wspominał o własnej partii kontynuującej 1000 letnie wartości państwa Polskiego ?

o własnej partii

Tego to chyba nie mówił ale zgrzyty już były w trakcie i po wyborze do EUparlamentu

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To jakieś nieporozumienie, ja oferuję biedę, życzę upadku?

Do tak absurdalnych wniosków może dojść tylko ktoś, kto nie potrafi kojarzyć najprostszych faktów.

O takich możliwych scenariuszach uprzedzałem że będą owocem Waszych wyborów, a Ty mi to przedstawiasz jako niby moją ofertę?

Wolne żarty.

Jak tak ma wyglądać pisanina powyborcza to nie ma ona najmniejszego sensu.

Ostrzegałem - rząd Donalda Tuska Was wszystkich załatwi na cacy, będą grali do końca, do sytuacji ostatecznej, będą szli w zaparte i odwracali kota ogonem, co teraz raczysz czynić wobec mnie.

PO to partia która wykończyła Polskość i Polskę.

Już wykończyła, już jest pozamiatane, rachunek ekonomiczny jest nieubłagany, koszty obsługi długów wykończą kraj, który sobie stworzyliście tu razem z PO.

747 ponownie przeglądałem wpisy i klęski związane z Fidesz bez sensu pojawiły się w moich wpisach a ty akurat za Fidesz niepotrzebnie oberwałeś....jakaś pomroczność jasna.

Tego to chyba nie mówił ale zgrzyty już były w trakcie i po wyborze do EUparlamentu

Coś tam było i Ziobro kajając się przed prezesem błyskawicznie się wycofał.Obecna sytuacji z kwestionowaniem przywództwa Kaczyńskiego tak otwarcie w wystąpieniach Ziobry po raz pierwszy się pojawiła.Partia stanęła w miejscu a wypowiedzi prezesa są coraz bardziej irytujące co można było zaobserwować w zachowaniu zwolenników w trakcie i po przemówieniu prezesa po ogłoszeniu wyników wyborczych.

To według mnie bardzo ciekawi i ważny temat. Skoro PiS nie uznaje tego państwa to nie powinien uczestniczyć w jego strukturach. Bo jeżeli uczestniczy w sposób dobrowolny to znaczy, że je uznaje. Jak sądzę uczestniczenie i jednoczesne nieuznawanie obnaża fakt stosowania przez PiS filozofii Kalego - jak inni wygrywają to jest to wynikiem oszustwa, jak my wygrywamy to jest to zwycięstwo prawdy.

Jestem Europejczykiem.

Ludzie opowiadający się w wyborach za PiS, urodzili się tu, pracują tu, płacą podatki tu, a ich ojcowie i dziadowie przelewali krew za to, abyś Ty mógł oddać głos na coś co niektórzy są skłonni nazywać ruchem wyruchanych.

Ludzie opowiadający się w wyborach za PiS, urodzili się tu, pracują tu, płacą podatki tu, a ich ojcowie i dziadowie przelewali krew za to, abyś Ty mógł oddać głos na coś co niektórzy są skłonni nazywać ruchem wyruchanych.

Urodziłem się tu, pracuje tu, mój ojciec krwi nie przelewał bo nie miał okazji ale moi dziadowie bronili tego kraju przed bolszewikami i przed faszystami. I dzięki temu mogę oddać głos na kogo chcę a nie na psychopatycznego moralnego karła obdarzonego manią wielkości.

Jestem Europejczykiem.

Możesz, dlatego oddałeś, ten wielki zasłużony człowiek pracuje całe swoje życie na to abyś mógł i aby mogły Twoje dzieci i dzieci Twoich kumpli.

Ci, których wybrałeś nie trudzą się przesadnie w tym kierunku, trudzą się za to ci, którzy za nimi stoją, bardzo się trudzą, żebyś oddał ten głos, właśnie na tych, na których chcesz oddać, tak Ci podsuwają właściwe rozwiązanie, na kogo ten głos oddać, że aż kartka sama wręcz wpada do urny z odpowiednim skreśleniem.

Puknij się w głowę i to dla swojego dobra. Przez trzy lata nie będzie wyborów i w tym czasie albo zwariujesz albo zmądrzejesz - wybór należy do ciebie :-).

Jestem Europejczykiem.

Poczytaj sobie poradnik działkowca, wyborcza już nie może więcej zaszkodzić.

Przez trzy lata nastąpią wielkie zmiany w Europie i na świecie.

Idziesz na ostrą konfrontację przeciwko Kościołowi.

Rządzenie przekazałeś partaczom z selekcji negatywnej, historykom, kominiarzom itd.......

Powiem krótko - bredzisz cudzymi pomysłami. To, co podajesz jako nowości i odkrycia już dawno temu zdążyłem przeżuć i wypluć.

Jestem Europejczykiem.

numerek generalnie czuj sie wyruchany.Kurduoel nie chcial wygrac ale utrzymac posade, nawet za cenie rozpadu.wykorzystal ciebie i twojego dziadka zeby jeszce troche pouzywac.Gratuluje numerek.Dwa lata agitki a tu wodz cie leciuchno wyruchal bez mydła kazac isc glosowac i zabierajac cenny czas.rowniez mój.Co na to dziadek?????

a ze idzie na ostra konfrontacje ...A to bardzo dobrze.Najwyzszy czas....modlmy sie.

kolego znowu pomieszałeś i o swoich wpisach zapomniałeś.PiS wygrało wśród nie pracujących tu,nie płacących podatków tu,a ich ojcowie ch.j wie co robili za komuny skoro wizę do Ameryki otrzymali.Natomiast dziadowie górali w czasie okupacji Niemcami się poczuli.

"W czerwcu 1940 na Podhalu został przeprowadzony spis ludności, wykorzystany również do agitacji na rzecz Goralenvolku. Przynależność do Goralenvolku zadeklarowało ok. 18% ludności (aczkolwiek statystyki podawane przez historyków różnią się), przyjmując góralskie karty rozpoznawcze z literą „G”. Kart góralskich wydano 27 000 (na ogólną liczbę 150 tys. kart), co stanowi jeden z największych odsetków Volksdeutschów na terenach RP."

Tutaj, historię własnego ojca prezes w książce pomija.

747 twoi patrioci na odległość śmierdzą zdradą.Chyba ,że mówimy o genetycznym patriocie ,słynnym żołnierzu AK Marku Suskim

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wybory przegrał Kościół, nie prezes.

Pisałem że od jego zachowania zależy wszystko, to on ma władzę nad tym procentem, który decyduje o zwycięstwie.

Już są w prasie informacje że wynik Jerzego Palikota to moment przebudzenia dla hierarchów, którzy widocznie niektórzy policzyli kasę i stwierdzili że jej wielkość zależy od PO.

Jaro

Nowoczesny to Ty jesteś na wskroś, nie twierdzę że nie, szczególnie w kontekście firm, o których pisałeś.

muls

Spokojna Twoja.

Prezes wie co robi, widać to było wczoraj podczas głosowania nad szefem klubu PiS.

wladz

Cameron - mówi Ci to coś - historycznie?

P.S.

Ministrem sportu - kto będzie?

Nowak?

Marszałkiem Sejmu - kto będzie?

Kopacz?

Suski przy tych postaciach to amerykański kongresmen - wizerunkowo!

Dla rozluznienia atmosfery link muzyczny :-)

Brawo, zasłużyłeś na medal :-)

KKK-symbol.jpg

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Wybory przegrał Kościół, nie prezes.

Pisałem że od jego zachowania zależy wszystko, to on ma władzę nad tym procentem, który decyduje o zwycięstwie.

w całości zdanie zupełnie niezrozumiałe.Władzę ma nad wami, natomiast nie ma jej nad sobą.

Co z wami robi jest niczym gdy zabiera się za historię kinematografii.

" w "Polsce naszych marzeń" prezes PiS przyznaje się do słabości do Brigitte Bardot. Ujawnia, że obejrzał słynny film Claude'a Leloucha "Kobieta i mężczyzna" wyłącznie dla Bardot."

Natchniony Bardot z ręką w rozporku bawił się sobą i miłość jej wyznawał?

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Najwyraźniej mu to zaszkodziło:

Ukryta Zawartość

"Fakt" dokopał się się do przyczyn:

Ukryta Zawartość

Jakie to liryczne... A mógł wykorzystać posłankę Szyplińską i wzorem Ziobry wejść w związek - media byłyby nakarmione.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.