Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A Ty się Filut nie ciesz, na Zdradka Radka jest dośc materiału, na Donka również.

Nie wywiną się z więzienia za śledztwo smoleńskie oddane KGB.

Staniszkis wie co robi/mówi.

Po pierwsze nie cieszy mnie, że Jarosław K. "podpada" pod trybunał, bo był premierem mojego kraju. Ale cieszy mnie, że są możliwe konsekwencje dla szkodliwych działań polityków.

Po drugie, jak będzie podstawa lub ja Ty piszesz (trochę po ubecku) "materiał", to też za dupę ich.

Po trzecie. Szczerze wątpię, aby Staniszkis wiedziała co mówi. Raczej mówi co wie.

747 miał być Budapeszt w Warszawie a jest odwrotnie ,znowu prezes wszystko spieprzył

"- Dziś rano, gdy włączyłam największy węgierski portal informacyjny index.hu byłam ogromnie zaskoczona. Na zdjęciach z demonstracji zobaczyłam więcej polskich niż węgierskich flag. Pojawiły się ironiczne tytuły typu: "Nikt im nie zapłacił". Są też filmiki, na których Polacy tłumaczą po co przyjechali. W komentarzach od razu pojawiały się pytania, dlaczego to Polacy wyszli na ulice, a nie Węgrzy - opowiada nasza czytelniczka na stałe mieszkająca na Węgrzech, która napisała na Alert24."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z czego się tak cieszycie, macie przewagę czech posłów, wyjdzie pięciu założy koło i będą rządzić że aż miło będzie patrzeć jak reformy ruszą z kopyta, nie to co teraz za T.

Owszem, Trybunał Stanu, to promocja dla Jarosława Kaczyńskiego, z tego powodu że ani sąd, ani prokuratura, ani komisje śledcze sejmowe, nie znalazły nic na szefa PiS, he, he.

Gdyby poważnie traktować Twoje wpisy, to można wyciągnąć z nich w niosek, że PO pracowicie dba o promocję dla Jarosława K. a Ty nieboże ganisz ich za to bezlitośnie.

Czyli jesteś przeciw sytuacji w której Jarosław będzie mógł błyszczeć. ;)

Miał Bogusław Sakowicza,

ma Jarosław Sakiewicza.

Bo tylko dwóch prawdziwych rycerzy jest Rzeczypospolitej, Jarosław w Koronie i 747 na forum!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To może Jarosław na osiołku nr7? (był taki w serialu "Niedźwiedź pana Adamsa)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie wiem czego można nie rozumieć z kilku słów.

Inteligentni ludzie z nudów piją wódkę, albo szlachetniejsze wódki, czy inny alkohol.

Po niezbyt długim czasie w następstwie działania alkoholu nuda ustępuje, zaczyna się robić wesoło, sytuacja się rozluźnia, następnie osobnicy przeciwnych płci, zaczynają się wzajemnie testować co do sposobności możliwości wspólnych działań, dla uzyskania satysfakcji psychicznej.

No właśnie! Kolega 747 nie założył jeszcze żadnego tematu, choć dużo pisze merytorycznie na bocznicy i czasami potroluje w zakładkach tematycznych:)

w grafice pod hasłem preczot między innymi pojawił się Mariusz Błaszczak

Może to też jakiś trop...

Wyczuwasz jakieś powiązanie z tekstem rzuconym przez prezesa o młodym, ładnym, przystojnym... następcy?

fox

Tylko mnie dekoncentrujesz przed audycją telewizyjną.

P.S.

Mało mam partnerów do dyskusji w tematach merytorycznych, chyba że Jaro napisze mi jakie układy wzmacniaczy operacyjnych są najwłaściwsze do określonych zastosowań.

Zrewanżuje się mu, pisząc co należy zrobić, jak kupi już wszystko co tylko się da, a mimo to będzie odzcuwał niedosyt i chęć kolejnych postępów w jakości odsłuchu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.