Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jaro tak jest.

pogarda dla ludzi wykształconych

Dodałbym pogardę obecnej klasy rządzącej dla wszystkich obywateli, dawno traktowanie jak idiotów nie było pierwszorżednym zadaniem trzech pierwszych ludzi w kraju.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Raz jeden Leszek Miller już znaczył na SLD-owskiej Lewicy więcej niż były Kwaśniewski (po wyborach w 2001 roku). Powalono go wówczas tzw. aferą Rywina. Obecnie też psuje szyki b. Kwaśniewskiemu. I znowu afera - tym razem z CIA w tle. Znowu artykuły w tej samej gazecie napędzają bieg wydarzeń. Harcownicy tylko inni. A Palikot znajdzie się wkrótce na aucie polityki.

Dostrzegam brak zrozumienia dla poczynań tzw władzy, którą wybraliście dla Polski.

Wszyscy zdaliście sprzęt?

W końcu posłuchaliście mnie.

OK.

Dziękuję za zrozumienie.

Pozdrawiam.

Raz jeden Leszek Miller już znaczył na SLD-owskiej Lewicy więcej niż były Kwaśniewski (po wyborach w 2001 roku). Powalono go wówczas tzw. aferą Rywina. Obecnie też psuje szyki b. Kwaśniewskiemu. I znowu afera - tym razem z CIA w tle. Znowu artykuły w tej samej gazecie napędzają bieg wydarzeń. Harcownicy tylko inni. A Palikot znajdzie się wkrótce na aucie polityki.

Kwach promowaniem dua gejów Napierniczak Olejniczak [Rosenkranz Güldenstern] rozwalił lewicę (ja wiedziałem że tak będzie). Miller jest bardziej zasadniczy i bardziej lewicowo prawdziwy. Kwach to taki ni to liberał ni to pijar ni to co. Pokazało to genialnie jaka jest wartość zauroczenia młodością i pijarami. Samą młodością nic się nie zrobi, krzywym ryjem uśmiechniętych NapierniczakoOleniczaków.

olejniczak_napieralski_450_1_-thumb.jpg

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nareszcie ktoś nazwał ten ruch, tak jak na to w pełni zasługuje: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,11442006,Miller__Ta_nacpana_holota_nie_jest_w_stanie_mi_przeszkodzic.html. Wielkie brawa dla Leszka Millera!

Ten polityk powinien w końcu zamknąć swoja sprostytuowaną mordę: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,11441473,Cimoszewicz_o_wiezieniach_CIA__Miller_za_to_odpowiada_.html!

Gdyby Miller wytoczył mu proces o zwrot kosztów jednej kampanii prezydenckiej - to nie wiem, czy starczyły by mu konta rodziny w USA!

Jaki Tusk tacy poplecznicy! Niestety!

RyszardStr, to że piszesz pod kolejnym, innym nickiem, nie znaczy że wszyscy tu zapomnieli o prezentowanej przez ciebie "kultuturze" i banach jakie za nią dostałeś. Zatem nie wcinaj się jak koszula w tyłek z takim dorobkiem jak twój.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W polskiej polityce uwidoczniła się ostatnio nowa(stara) koalicja poza parlamentarna. Michnik ma gazetę, a były Kwaśniewski jeszcze nazwisko. Do tego dochodzi też mściwy i pamiętliwy Urban. Korzysta ona z różnych takich: Palikotów, Borowskich, Cimoszewiczów i innych!

Cel jest jasny - uwalić Millera (Leszka)! Czym on im szkodzi?

Przeszkadza w zespoleniu się z PO.

Polska to zasób taniej siły roboczej.

Polska to kolonia niemiecka.

Tak ma być, a profity za załatwienie tego dla zachodu ma mieć tutejszy estabilishment kolaboracyjny.

Koszą Was tu jak zwykłych regularnych debili wtórnych.

Wy na nich oddajecie głosy, jeszcze się z tego cieszycie jak Filut.

A nie pomyślałeś, że niektórzy chcą odpocząć od dyskusji z chamem?

Filut

Co Ty wiesz o głodujących w Krakowie, którzy protestują w obronie nauki i historii Polski?

Za trzy zdrowaśki. I jeszcze dali mi krzyż żebym se z nim po Krakowskim Przedmieściu polatał. Latałem aż zrobiło się zimno więc dalem jakiejś pokręconej kobitce do potrzymania i wstąpiłem na banię do "Przekąsek-Zakąsek". Na drugi dzień włączam telewizor a tu Matka Joanna Od Krzyża wszędzie bryluje. Tak właśnie u nas rodzą się symbole :-).

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Wygląda na to, że obecnie, korzystając z osłabienia PO, władzę w Polsce zamierzam przejąć triumwirat: Michnik, Urban , Kwaśniewski - wykorzystując do tego Palikota - politycznego idiotę!

Obawiam się że Kolega dziadekwłodek pisze o sytuacji w innym niż Polska kraju.

W Polsce ścierają się trzy siły

Pro niemieckie

Pro rosyjskie

Pro amerykańskie

Są jeszcze polskie, ale są słabe ekonomicznie i same nie przeprowadzą swojego projektu.

Wygląda na to, że obecnie, korzystając z osłabienia PO, władzę w Polsce zamierzam przejąć triumwirat: Michnik, Urban , Kwaśniewski - wykorzystując do tego Palikota - politycznego idiotę!

Nie ma żadnego osłabienia PO, ponieważ nie ma żadnego PO.

Są interesy mocarstwowe potęg światowych, europejskich i azjatyckich.

Wiek emerytalny 67 przeforsowany-wyjdzie mi osobiście ponad 50 lat pracy i z tych lat składkowych jak dobrze pójdzie 4 lata emerytury pociągnę do 71 .a święte krowy z przywilejami dalej są świętymi krowami.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.