Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Trochę wieści o Ruchu Palikota z ostatnich dni:

W czasie spotkania w Stalowej Woli Palikotu zadawano niewygodne pytania, co uniemożliwiało mu rozwinięcie słowotoku. Zakończyło się to naruszeniem nietykalności jednego z uczestników spotkania i wyrzuceniem go z sali:http://politykier.pl/kat,1025795,wid,14413689,wiadomosc.html?_ticrsn=3&ticaid=5e489. Podobno przeciwko Palikotu bojówki maja zamiar utworzyć "M" Berety. Palikot na poważnie powinien rozważyć współpracę z Asem Rutkowskim. Dzięki jego zamaskowanym ochroniarzom miałby większe poszanowanie na spotkaniach dla swoich wypowiedzi.

Z kolei w Łodzi dostało się posłu Biedroniu: http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/lodz-zniewazyl-biedronia-17-latek-uslyszy-zarzuty,1,5105294,region-wiadomosc.html, który uczestniczył tam w Marszu Nienormalności. Już po imprezie napastował go uczestnik Marszu Normalności. Internauci w komentarzach zastanawiają się, w jaki sposób znieważył on i naruszył nietykalność posła palcem. Niektórzy wręcz obelżywie porównują go do hinduskiej świętej krowy.

Obu dostało się na stronach CIA (nie USAgencji, a anarchistów polskich): http://cia.media.pl/podciac_lewe_skrzydlo_palikoctwa. Szkodniki jedne nie lewica, z kapitalistami trzymają iw cudze piórka się stroją.

Mało tego przeciwko Palikotu jest również PKW, która się ociąga nie rozumiejąc jego potrzeb finansowych: http://prawo.money.pl/aktualnosci/wiadomosci/artykul/palikot;zdany;na;laske;pkw;liczy;na;miliony;dotacji,23,0,1067799.html.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Napiętnował Izrael i na zdrowie mu nie wyszło: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Guenter-Grass-trafil-do-szpitala,wid,14415321,wiadomosc.html. Niektórzy internauci w komentarzach podają Mossad jako przyczynę jego dolegliwości sercowych. Czyżby jakąś atrakcyjna agentkę mu podesłali?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jaja sobie robisz ze starego człowieka, który być może umiera?

Może jakiś własny tekścik, ćwoku, a nie tylko ciągłe żerowanie ma innych! A poza tym nie myślałem, że jesteś aż taki głupi, żeby tej aluzji nie zrozumieć!

Może jakiś własny tekścik, ćwoku, a nie tylko ciągłe żerowanie ma innych! A poza tym nie myślałem, że jesteś aż taki głupi, żeby tej aluzji nie zrozumieć!

Taka sama aluzja, jak w Twoich wstrętnych żarcikach z obrazka o umierających na pokładzie Tupolewa? Umieranie ludzi budzi w Tobie chichot? Jesteś chory. Nie zasługujesz na żadne tekściki. Oszczędzam je dla innych, superćwoku.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Taka sama aluzja, jak w Twoich wstrętnych żarcikach z obrazka o umierających na pokładzie Tupolewa? Umieranie ludzi budzi w Tobie chichot? Jesteś chory. Nie zasługujesz na żadne tekściki. Oszczędzam je dla innych, superćwoku.

Mów do mnie jeszcze. Poczytaj co o tym kiczu malarstwa patriotyczno-tragicznego piszą inni i nie na tym forum. Jeżeli zrozumiesz, w co raczej wątpię, bo cały zapas intelektu zużywasz na uprzykrzanie mi życia.

Poczytaj co o tym kiczu malarstwa patriotyczno-tragicznego piszą inni

Nie wykręcaj się. Kpiłeś sobie z tych ludzi, a nie z obrazka. Tak samo jak teraz z Grassa. Nikomu nie chcę uprzykrzać życia, nawet Tobie, ale kpinki z ludzkiej śmierci to hańba.

Mów do mnie jeszcze

Nie przepisuj ode mnie, to nieładne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

szukał gdzie popadnie szansy

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Ukryta Zawartość

szukał gdzie popadnie szansy

widac ze..warto.

Ukryta Zawartość

spoko , prezes na deskach

"Do średniej to znaczy ile? 70?

- To ty nie wiesz, ile wagi bokserskie wynoszą?

Nie, właśnie nie wiem.

- No, dziewczyno... Przepraszam cię bardzo...

No, ile?

- (Jednym tchem) Do 48, do 51, do 54, do 57, do 60, do 63,5, do 67, do 71, do 75, do 81, do 91 i powyżej 91"

dobrze, przed tobą pojedynek z Kamińskim

"Michał Kamiński w rozmowie z Andrzejem Morozowskim ujawnia, że Kaczyński bywa podejrzliwy, ale ma to uzasadnienie, gdyż ilość intryg w PiS jest niewiarygodna. Dodaje, że "Jarek uwielbia słuchać donosów". "To nie były ważne informacje, ale małe donosy w rodzaju: ma kochankę, kradnie, jest byłym ubekiem, tylko nie ma na to papierów. Ludzie przychodzili, opowiadali jeden o drugim i on najczęściej głupiał, bo potem już w ogóle nie wiedział, jaką decyzję ma podjąć" - opowiada.

Prezes PiS często wietrzy też spiski. Ale problemem jest nie tyle częstotliwość, co jego nieracjonalność każąca szukać spisku tam, gdzie go nie ma, a przeoczyć tam, gdzie jest."

Nawet nie zauważy kto Polsce zagraża , 747 kogo proponujesz ?

słusznie , nie każdy nadaje się na preydenta , premiera pułap zbawiciela górną granicą

"Jakie są realne poglądy Jarosława Kaczyńskiego? "Powiem szczerze: nie wiem. Myślę, że ich nie ma. Kiedy się jest blisko niego, łatwo to zobaczyć" - mówi autor "Końca PiS-u". I dodaje: "Kaczyński ma wizerunek faceta o żelaznej woli i żelaznych poglądach, ale zawsze był chybotliwy i podatny na opinie innych".

747 jak widzisz promujesz Hofmana ,Brudzińskiego z gębą Jarosława

Napiętnował Izrael i na zdrowie mu nie wyszło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Niektórzy internauci w komentarzach podają Mossad jako przyczynę jego dolegliwości sercowych. Czyżby jakąś atrakcyjna agentkę mu podesłali?

"Minister obrony Izraela Ehud Barak oświadczył, że jego kraj nigdy nie obiecywał Stanom Zjednoczonym, iż powstrzyma się przed zaatakowaniem Iranu, dopóki trwają rozmowy w sprawie irańskiego programu nuklearnego. Barak uznał, że inicjatywa dyplomatyczna, mająca doprowadzić do osiągnięcia kompromisu z Iranem, jest "stratą cennego czasu"."

Ukryta Zawartość

Tezy dla chamów.

"Komisja Etyki Poselskiej pracuje z Biurem Analiz Sejmowych nad opinią dla posłów, dotyczącą zasad zwracania się w sejmie do przedstawicieli mniejszości etnicznych i seksualnych – dowiedział się portal tvp.info. To skutek m.in. wypowiedzi Marka Suskiego z PiS, który czarnoskórego Johna Godsona z PO nazwał "Murzynkiem”.

Posłowie z Komisji Etyki wyjaśniają, że opinia ma nie być rodzajem instruktarza, ale raczej zbiorem tez z dziedziny filozofii i etyki. Ma uczulić posłów, by uważali z "żartami” pod adresem kolegów. Przedstawicieli mniejszości ma z kolei przestrzec przed wykorzystywaniem swojej sytuacji w celach politycznych."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jaro

Albo się kogoś banuje, albo z nim się komunikuje, zdecyduj się.

Niania ci na głowę usiadła???

Przecież ci tłumaczyłem - w jakimś szale zacząłeś odgrzewać stare watki i wypisywać w nich pierdoły, jednym słowem zachowywałeś się jak niesławny (albo sławny) atopos.

W TYCH wątkach zostałeś zablokowany w odróżnieniu od pierwotnego w którym cię nie zablokowałem i mogłeś sobie pisać do woli.

Jak na takie chuligańskie zachowanie zostałeś potraktowany wyjątkowo łagodnie więc nie płacz i nie smarkaj tu jak dziecko.

P.S.

Dla pewności wszedłem w watek "Wyznawcom PiS odbiera rozum." i na użytkowniku 747 dostałem komunikat "Nie można odbanować tego użytkownika ponieważ nie był banowany w tym temacie"

Dla mnie EOT.

Jestem Europejczykiem.

Albo ma się zasady, albo nie.

Jeśli się z kimś komunikuje półtora roku, czasem po nocach, a nagle ni stąd, ni z owąd banuje się go, to cos tu nie gra z systemem wewnętrznego uporządkowania wartości.

Jest to rodzaj niekonsekwencji.

NAJGORSZA Z MOŻLIWYCH CHARAKTERYSTYK DLA MĘŻCZYZNY.

Kobiety z takimi partnerami mają kłopot.

Nie mogą im ufać, bo nie mogą opierać się na znanym, mogą być w każdej chwili zaskoczone.

Ja nie czuje się zaskoczony, banowanie akurat mnie, to małość.

Rozumiem zbanowanie, kogoś upierdliwego, jak toptwenty czy czester.

Ale żeby zbanować osobę najbliższą, to jest bardzo przykre.

Nigdy nie umieszczałem Cię na mojej liście, właśnie dla tego, że posiadałeś ukryty ale jednak dystans do spraw.

Tego dystansu nagle zabrakło.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.