Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze o Wiesławie Chrzanowskim.

Wyjątki z Wikipedii.

"Syn Wiesława, inżyniera i konstruktora silników cieplnych, profesora politechnik we Lwowie i Warszawie, ministra w okresie II RP[2].

W czasie II wojny światowej walczył w szeregach Narodowej Organizacji Wojskowej, która weszła w skład Armii Krajowej. Jako żołnierz AK uczestniczył w powstaniu warszawskim. Był wtedy żołnierzem batalionu „Harnaś”."

"W latach 1948–1955 więziony przez władze komunistyczne. W czasach PRL współpracował z prymasem Polski, kardynałem Stefanem Wyszyńskim. W 1980 został doradcą NSZZ „Solidarność”, był współautorem statutu związku. W 1981, po 21 latach odmowy wpisania na listę, został dopuszczony do wykonywania zawodu adwokata. Współpracował z Centrum Obywatelskich Inicjatyw Ustawodawczych Solidarności[3]."

"W wyborach parlamentarnych w 1991 został wybrany na posła w okręgu Lublin z listy Wyborczej Akcji Katolickiej. W Sejmie I kadencji zajmował stanowisko marszałka Sejmu.

W 1992 jego nazwisko znalazło się na tzw. liście Macierewicza,

w 2000 Sąd Lustracyjny uznał, że Wiesław Chrzanowski nie był agentem SB[4]"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Jednak dla Antoniego Macierewicza współpracownik Służby Bezpieczeństwa.

Ile kart polskiej historii zapisał/zas...ał Antoni Macierewicz, a ile jeszcze zas... zapisze?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Jeszcze o Wiesławie Chrzanowskim.

Wyjątki z Wikipedii.

"Syn Wiesława, inżyniera i konstruktora silników cieplnych, profesora politechnik we Lwowie i Warszawie, ministra w okresie II RP[2].

W czasie II wojny światowej walczył w szeregach Narodowej Organizacji Wojskowej, która weszła w skład Armii Krajowej. Jako żołnierz AK uczestniczył w powstaniu warszawskim. Był wtedy żołnierzem batalionu „Harnaś”."

"W latach 1948–1955 więziony przez władze komunistyczne. W czasach PRL współpracował z prymasem Polski, kardynałem Stefanem Wyszyńskim. W 1980 został doradcą NSZZ „Solidarność”, był współautorem statutu związku. W 1981, po 21 latach odmowy wpisania na listę, został dopuszczony do wykonywania zawodu adwokata. Współpracował z Centrum Obywatelskich Inicjatyw Ustawodawczych Solidarności[3]."

"W wyborach parlamentarnych w 1991 został wybrany na posła w okręgu Lublin z listy Wyborczej Akcji Katolickiej. W Sejmie I kadencji zajmował stanowisko marszałka Sejmu.

W 1992 jego nazwisko znalazło się na tzw. liście Macierewicza,

w 2000 Sąd Lustracyjny uznał, że Wiesław Chrzanowski nie był agentem SB[4]"

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wies%C5%82aw_Chrzanowski_(polityk)

Jednak dla Antoniego Macierewicza współpracownik Służby Bezpieczeństwa.

Ile kart polskiej historii zapisał/zas...ał Antoni Macierewicz, a ile jeszcze zas... zapisze?

Maciarewicz to zwykla gnida brz obrazy dla gnid. Chcialbym ogladac walke hardcorowego koksu z szmaciarewiczem.

taaak to moze byc.Ale JAKIM trzeba byc sk***ysynem zeby takie listy tworzyc w imie bog honor ojczyzna.

czasami mozna miec pragnienia stworzenia alternatywnej i puszczenia w obieg z jego nazwiskiem.Tak dla...zabawy.

Patrzac jednak na jego pozniejsza aktywnosc to widac na dloni...psychopate z ograniczonymi manualnie mozliwosciami.Taki psychopata ktory moze tylko w polityce.

został tylko pan bog...o ile on tez nie z styro i pianu.

Z okazazji swieta wszystkich polecam tym i drugim swietny i madry artykuł J.Zakowskiego Miłe swieta duzych zmartwien w Polityce.Wszyscy beda zadowoleni.Jak to przy swiencie...wszystkich.

a takze dla wybranych bo to juz wyzsza szkola jazdy wywiad powyzszego z DOdą.Rabczewską.Od dzisiaj ZAWSZE Z duzej litery.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Rafał Chwedorczuk w TVN24 stwierdził dzisiaj, że obecne działania byłego Kwaśniewskiego zmierzają do obudowy na bazie SLD partii w rodzaju UW czy UD.

Wielokrotnie twierdziłem i dalej twierdzę, że im dalej były Kwaśniewski trzyma się od SLD - tym lepiej dla tej partii.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Rafał Chwedorczuk w TVN24 stwierdził dzisiaj, że obecne działania byłego Kwaśniewskiego zmierzają do obudowy na bazie SLD partii w rodzaju UW czy UD.

Wielokrotnie twierdziłem i dalej twierdzę, że im dalej były Kwaśniewski trzyma się od SLD - tym lepiej dla tej partii.

ja mysle ze na tle przywództwa w pisie to miałkie problemy, tam jest jozef wisarionowicz kaczynski unabomber

Właśnie dlatego w Pisie nie ma takich problemów i dlatego właśnie Miller zaczął to doceniać.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Właśnie dlatego w Pisie nie ma takich problemów i dlatego właśnie Miller zaczął to doceniać.

xniwax - te przywodztwo jest tak silnei skuteczne ze zrodziło juz ze 3 konkurencyjne partie.....to taki walenrodyzm zapewne i gleboko przemyslana a zarazem ukryta strategia teda kaczynskiego - dla ktorego stara matka usi zyc zeby pilnowac zeby jesgo autodestrukcyjne ciągoty całego narodu nie zniszczyły - a trzeba było gościa posłać do zawodówki na piekarza- dzisiaj bysmy nie musieli tym żałosnym kaczym incydentem się zajomać. mali ludzie chcący wkręcić wielki naród w swoją małość...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Holandia jest jednym z krajów frontowych w wojnie z Ukrainą o wolność Julii T. Piękna postawa, doprawdy! Tylko jakoś nie do pogodzenia z rasistowskim portalem wrogo nastawiającym miejscowych do Polaków i innych podludzi, czy z ostatnim zbrodniczym podpaleniem: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,11653434,Podpalono_polski_hotel_robotniczy_kolo_Rotterdamu_.html.

Do wojny tej namawiają również Niemcy i Austria. Ci z kolei mają od dziesiątek lat doświadczenie w rozgrywaniu problemów ukraińskich zgodnie z własnym interesem.

W tym doborowym towarzystwie nie mogło też zabraknąć polityka znanego z wyjątkowej uczciwości politycznej i biznesowej, stroniącego od jakikolwiek skandali politycznych czy obyczajowych - jakim bez wątpienia Berlusconi.

Zastanawiam się co robi w tym towarzystwie PiS: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,11654613,PiS_za_bojkotem_ME2012_na_Ukrainie___Polski_rzad_powinien.html.

Dla mnie to przykład europejskiej obłudy.

Niemcy też mają swoich szmaciarzy.

"Szef największej niemieckiej partii opozycyjnej, SPD, Sigmar Gabriel wezwał wszystkich polityków w swoim kraju do bojkotu piłkarskich mistrzostw Europy 2012 na Ukrainie."

"- Politycy muszą uważać, gdyż mogą stać się klakierami reżimu. Będą być może siedzieli na stadionach obok dyrektorów więzień i pracowników tajnej policji - powiedział Gabriel w wywiadzie dla gazety "Bild am Sonntag", dodając: -

W razie wątpliwości nie powinno się jechać na Ukrainę."

"Szef SPD wyraził swoje wątpliwości także co do dalszego rozwoju stosunków Unii Europejskiej z Ukrainą. - Dopóki na Ukrainie trzyma się ludzi z powodów politycznych w więzieniach, tak długo nie można utrzymywać normalnych stosunków z tym krajem."

Ukryta Zawartość

Czy ktoś z kolegów bardziej zorientowanych w polityce, pamięta absencję polityków niemieckich na olimpiadzie w Pekinie lub głośne apele zwracające uwagę na podobne zjawiska w Rosji?

Dziwne, że w Pekinie i teraz w Rosji nie przeszkadza durniowi i innym niemieckim politykom wątpliwa jakość praw człowieka.

Zastanawiam się, czy tak lawinowo rozszerzająca się akcja wezwań do bojkotu nie kryje w sobie panicznej obawy przed przykładem karania polityka za przekręty, lepkie łapki, własne interesy stawiane ponad interesem państwa i spłeczeństwa. Chyba dokładnie nie wiadomo za co siedzi Tymoszenko, bo dbają o to media bardzo demokratycznych krajów, ale czy nie za to samo, za co Pawlak dziś chodzi w glorii wicepremiera, czy nie za "ubogacenie" naszego kraju umową gazową z Rosją?!

Ukryta Zawartość

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

ja was nie rozumie - co złego jest w tym że polityk się dorabia? ludzie krzyczą o karaniu polityków bo sami nie są przy złobie i dlatego są tacy agresywni.

Znam ludzi ktorzy mówią: Ci lekarze to skur....ale jakby ich dziecko chciało isć na medycyne - dobrze dziecko idź - będzie Ci dobrze...

Tak więc zacytuje klasyka : Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień.

Pokażcie mi jednego krsytzałowo czystego obywatela który choćby centa pit-nie zatail, stosował się do wszystkich przepisów - tylko proszę nie zasłaniać się krytyką systemu - mam wrażenie że nie urodziło się takie NIEWINIĄTKO.

Aha ja też nie jestem uczciwy , nigdy nie byłem. Żeby nie bło że stosuje podwójne standardy - ale wybaczcie nie mam zamiaru mówić tylko za siebie.

odwolanie olimpiady to nade wszystko tragedia sportowcow.Jesli gra idzie o POLITYKA to juz zupelnie to sie kupy nie trzyma.

to ze polityk sie dorabia to nie tragedia.zalezy jak sie dorabia ,kto na tym straci i czy to nie wroci w przyszlosci.Łatwiej zarobic takiemu i duzo wiecej niz innemu ale łatwiej...wdepnac.Tak majom.I tu trzeba przyjac standarty mafii......

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Aha ja też nie jestem uczciwy , nigdy nie byłem. Żeby nie bło że stosuje podwójne standardy(...).

Taka deklaracja lepiej tu by się komponowała: http://www.ojciec-dyrektor.de/grzechy0.htm.

"PiS opowiada się za bojkotem meczy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) rozgrywanych na Ukrainie "

a kto ich tam zaprasza ?

post-14383-0-19308800-1336057700_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak się okazuje PiS to partia pro Unijna.

Jak PiS za Unią to unioniści-onaniści zaraz są przeciw sobie czyli działaniom Unii.

Jak się okazuje, PiS to bezideowa, zagubiona zbieranina.

Kaczyści onaniści nie muszą się masturbować publicznie. Ale lubią. Zwłaszcza jak przezes zrobi to pierwszy. Zawsze znajdą jakichś wiernych, najaranych podglądaczy.

Jak się okazuje, wystarczy podrzucić prezesowi jakąkolwiek trąbkę to zacznie bezmyślnie trąbić, wszystko jedno jaką melodię.

Tiaaaaaaaa

W sumie trąbi podobnie jak "ideowi" pełowcy i pełowy komisarz, ogólny popis.

Pan prezydent w odruchu martwienia się o Polskę przemówił nie swoim głosem w zasłużonej sprawie, tylko Palikot stanął na wysokości i puścił lekkiego majowego bąka. Niby święto, a dzień jak co dzień,

Jak się okazuje, PiS to bezideowa, zagubiona zbieranina.

Kaczyści onaniści nie muszą się masturbować publicznie. Ale lubią. Zwłaszcza jak przezes zrobi to pierwszy. Zawsze znajdą jakichś wiernych, najaranych podglądaczy.

Jak się okazuje, wystarczy podrzucić prezesowi jakąkolwiek trąbkę to zacznie bezmyślnie trąbić, wszystko jedno jaką melodię.

Gdyby byli bezideowi nie było by sprawy. Jest dokładnie odwrotnie. Oni niestety MAJĄ idee. Mało ważne jakie. MAJĄ- i to w czasach poprawnosci jest największy grzech, w ogóle miec jakiekolwiek poglądy.

Tak pisz "onaniści", "masturbować" to są poglądy twoje- bez logiki, bez dania racji. Chamskie, przaśne aby tylko zochydzić opozycje. A co tam rząd robi?... mało ważne. Po co ci logika, po co poglądy- tobie wystarczą chłopcy do bicia wespół zespół.

Gdyby byli bezideowi nie było by sprawy. Jest dokładnie odwrotnie. Oni niestety MAJĄ idee.

Tak na każdą okazję inną.

Tak pisz "onaniści", "masturbować" to są poglądy twoje- bez logiki, bez dania racji. Chamskie, przaśne aby tylko zochydzić opozycje.

Jak zwykle wybiórczo ślepy nie doczytał.

Przeczytaj wpis xniwaxa, do którego odnosił się mój.

Po co ci logika, po co poglądy- tobie wystarczą chłopcy do bicia wespół zespół.

Po co ci rozum, skoro nie korzystasz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.