Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 13 Lis 2006, 17:29

>dudivan> czy ja niejasno pisze ?.Zydzi są w niesolnych korniszonach,skoro żresz tylko solne i

>małosolne to ich nie zabaczyłeś.Jak znajdziesz niesolne to znajdziesz i zyda.Tobie z IQ zostało

>tylko I.

A ty masz tylko 1 cm fajfusa!!!

Dudivan> a w ameryce murzynów biją -hę.Nieduży,nie mały ale ładny ma być i ma mieć wysokie IQ -Przynajmniej takie jak Horst.

Kyuss> może być jak piszesz ,ale to co wiem to jest z przecieku tajnej informacji maciarewicza.Maja to wykorzystać to chowania agentów WSI.Agent schowany-supertajny w słoiku możę podsłuchiwac dudiwana bo ten nie zeżre niesolonego korniszona patisona ,tylko bedzię go trzymał do podania gościom na okazje.A przez ten czas agent dowie się wszystkiego -z kim dudivan i za ile ,a w ten sposób bedzie to wiedział maciarewicz,poczym nigdy tego nie ujawni na jawnej bibce z dziennikarzami.Przenigdy.

MeciErewicz, muls - facet nazywa się MaciErewicz. Jak ty w taki sposób czytasz te jaja które sadzi wWyborcza, to wychodzą z tego jaja do kwadratu.

Muls, masz jednocentymetrowego fajfusa i kwadratowe jaja! Nie lepiej było wybrać sobie konwencjonalnego garba jak Bóg rozdawał talenty?

No właśnie - wierzą w liberalne krasnoludki zwane też niewidzialną ręką rynku. Jar, głosowałeś na tą babcię klozetową - Gronkiewicz? To chyba tylko "przeciw" niż za, chociaż znając twoją namiętność do papieru toaletowego...

.....ktorym mozna bylo tyleczek rozowy dmowskiemu oczyscic. Dudi, wydaje sie, ze masz tego IQ troche ale opcji wierzejskiej kici jednoczesnie bronisz. Wynika z tego jednak, ze jestes rozgarniety jak kupa lisci. Nie widzisz tego, ze kopulanci wszechpolscy to nic innego jak importowani z Niemiec zniewiesciali wyznawcy ideologicznych plwocin tego co wąsy mial smieszne i grzyweczke slodką i tak mieciutkie nadgarsteczki , ze obrazeczki sliczne mu nie wychodzily. Kazdy chce miec swoja parade, nawet wszechpolactwo jedyniesluszne i cwokostwo NOPowskie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dudivan> kwadratowy łbie któremu z IQ zostało I.Maciarewicz-bałwanie-wiem co piszę.Ale jak wierzysz wyborczej to możesz sie dalej tytułować macierewicz.Jest w papierach maciarewicz.Gdybyś był tak mądry jak piszesz ,to byś wiedział o żydach w korniszonach. A co ty z tym fajfusem.Czy to taka idea fix.Niektórych to prześladuje przez całle życie.Wyobrażąsz sobie-całle życie porównują sobie.A ty to masz.Musisz sie męczyć-oj musisz.jednocentymetrowy.

np:

Ukryta Zawartość

oto zawartość główek pryszczatej "inteligencji" : geje biseksualizm, nazizm- też na tym lukarowym forum, jak widać w głowach tak samo wirtualnie wygląda Polska

Onet: "Kandydat Lewicy i Demokratów na prezydenta Warszawy Marek Borowski uzależnia udzielenie poparcia w drugiej turze kandydatce PO na fotel w stołecznym ratuszu Hannie Gronkiewicz-Waltz od "politycznego porozumienia centrolewicy z PO".

Czyli pan Mareczek dyktuje PO swoje warunki- tak trzymać. Czerwono różowy sojusz.

W innym miejscu Borowski wspominał, że jednym z warunków jest żeby PO wreszcie zdecydowała się na jakiś program. To jak to, ten komuch nie widzi że PO cały czas zgłasza ustawy, pracuje POzytywnie.

To PIS tylko judzi i nic nie robi. PO zaś łagodzi sytuacje swoją rzeczową pracą pozytywną i powszechnie znaną zgodliwością (taką jak w postach mulsa- czytaj powyżej)

:-)

Ukryta Zawartość

Leszek, 14 Lis 2006, 08:06

>Horst dla dorwania się do władzy/kasy ;O)w Warszawie piękna hana gotowa nawet dogadać się z

>kumplem z lewicy demokratycznej zwanej teraz :O)

Kiedyś- jak jej trzeba było- robiła za klasyczny mohair. Ukazywała się na Jasnej Górze z taką częstotliwością że aż mgliło. Może teraz do Poronina niech jeździ do muzeum Lenina.

Niesiołowski daje wywiady dla Trybuny.

SLD deklaruje w statucie na okoliczność centrolewu że jest liberalną partią.

Szczerze mówiąc wolałbym już Borowskiego- niż HGW, która mdłością karierowiczostwa przypomina ducha odmłodzonej SLD. HGW to ten sam styl co Piskorczak Napieralski, gładkoteflonowa poprawność i wazelina.

Horst hana jest po prostu elastyczna,raz z moherem raz z leninem ;o),jeśli mnie pamięć nie myli to w Poroninie skasowano muzeum tego zbrodniarza więc chyba tam nie pojedzie,ale sojusz z jedyną słuszną opozycją czemu nie ;o)

dudivan, 14 Lis 2006, 00:44

>No właśnie - wierzą w liberalne krasnoludki zwane też niewidzialną ręką rynku.

Już dudi pisałem to kiedys, ale Ci przypomnę. Jak dotąd wszyscy, którzy przyłączali się do kaczorków wychodzili z tego mariażu przetrąceni i wpadali w 'czarną dziurę niebytu'. Nie można zachować własnej tożsamości - tę oni z założenia niszczą i pochłaniają. Tak było, jest i będzie. Stara zasada działań destrukcyjnych. Najwięcej na rządach PiSu jak dotąd straciły Samoobrona i LPR czyli te partie - jeszcze z rok i ich wcale nie będzie. I właściwie, to mnie to nawet cieszy :-)

I jak pisałem też wcześniej - jako skutek działania tej destrukcji znowu rośnie w siłę postkomuna (SLD i PSL). To wszystko było przecież wiadome każdemu w miare inteligentnemu człowiekowi w Polsce juz dawno przed zeszłorocznymi wyborami.

Horst, 14 Lis 2006, 09:30

Niestety nie moge sie z Toba nie zgodzic. HGW jest fatalna kandydatka. Mimo wszystkich zastrzezan do PO jednak do tej partii jest mi najblizej, ale na HGW nie glosowalem , a jesli oddam na nia glos w 2 turze zrobie to z zacisnietymi zabami. Warto zauwazyc, ze poparcie dla niej bylo az o 10 punktow procentowych nizsze od poparcia jej macierzystej formacji. O czyms to swiadczy.

I co z tego, ze Niesiolowski daje wywiady dla Trybuny? Polityka zamiescila obszerny wywiad z Giertychem. I to niby ma swiadczyc o jego skomuszeniu ? Bez sensu prawicie. A wycieczki leninopodobne odpuscie sobie. To tez bez sensu.

jar1, 14 Lis 2006, 09:48

>I jak pisałem też wcześniej - jako skutek działania tej destrukcji znowu rośnie w siłę postkomuna

>(SLD i PSL).

Zapomnialeś o trzeciej "lewej nodze" - PO, gnieździe komunistycznych agentów z klozetbabcią Waltz na czele, która została swego czasu skierowana na odcinek mohairowy do rozpracowywania środowisk katolickich.

To że SLD rośnie w siłę ma trochę inne przyczyny ale powiem ci jedną rzecz: gdybym był warszawiakiem i do drugiej tury przeszłaby Hanka i Borowski, to jak pragnę zdrowia - głosowałbym na Borowskiego a nie tą niedojdę! Pozdrowienia dla Qubricka.

kyuss3, 14 Lis 2006, 09:50

>I co z tego, ze Niesiolowski daje wywiady dla Trybuny? Polityka zamiescila obszerny wywiad z

>Giertychem.

Między Trybuną a Polityką jest duża różnica. Trybuna to jawny partyjny organ. Symbol PZPR.

Niedawno na plakatach z gębą Donalda widziałem napis RAZEM. A teraz już wszędzie się onanizują analizami podziału na Polskę A- niby ich, i Polskę B- ciemnoty i zacofania czyli PIS. Oraz innym POdziałem, małe miejscowości i wielkie miasta- analogicznie.

Taka jest wartość sztandarowej deklaracji Tuska. Inna odmiana jego "RAZEM"- to konsekwentne sabotowanie rezultatu dwóch najważniejszych wyborów- w których ponieśli klęskę mimo poparcia tub medialnych i zabawnych "sondaży".

Horst, 13 Lis 2006, 14:01

Horst - różowa landrynko do wyciućkania - ale ja jestem lewakiem jak wiesz (to chyba ogłoszono nawet na tym forum) A lewak to takie ekstremum - cos jak anarchista-rewolucjonista. Dzięki kato-pisiorkom nasz czas się zbliża.

Weź na siebie miarę bo będziemy was chować na stojąco :)))

Nowy2, 14 Lis 2006, 08:05

>Czy komuś coś sprzątnięto sprzed nosa, lub coś komuś umknęło, bo dość dawno tylu wycieczek

>osobiściefizjologicznych dawno tu nie było.

co poniektórzy "tak mają.."

Qubric, na stronie z 13XI wcisnęłem Ctrl-F i szukałem "lewak". Znalazłem tylko raz, ale nie w poscie do ciebie czy o tobie. No chyba nie nożyce się odezwały przy delikatnym poruszeniu stołu.

Nie musisz mówić żeś nie lewak, czy anarchista. Wszyscy wiedzą, że twoje poglądy są mądre i wyważone. Tak jak twój styl, grzeczność itp. bzdety.

Ukryta Zawartość

Przy takim poparciu lewica na pewno będzie lewicą i daleko zajdzie. Nie wiem jaki naród to kupi ciemny, jasny, czy też w pomroczności.

Ukryta Zawartość

>Przy takim poparciu lewica na pewno będzie lewicą i daleko zajdzie. Nie wiem jaki naród to kupi

>ciemny, jasny, czy też w pomroczności.

Historycznie sprawdzone: taki jak teraz popiera pisdołów ! A Ty wtedy pierwszy będziesz najwiekszym przodownikiem pracy :-))

Horst, 14 Lis 2006, 14:42

Z tego czytania pasjami wiadomości na portalach internetowych przypominasz mi funkcjonariuszy dawnego UOP zajmujących się tzw. "białym wywiadem". Otóż zatrudniał UOP pracowników do czytania gazet (głównie panie, pewnie córki i kochanki starych esbeków).

No wiec, panie poruczniku, tym razem nie wklepaliście w wyszukiwarkę słowa "lewacki", "lewackie", kórymi raźno szermują różne półgłówki z mumi polityki nierealnej i zwolennicy bredzeń korwinowskich.

Wiedziałbyś żem lewak. A z nami nie ma żartów. Jak się wam, czarno-burym, noga na pisowym poślizgnie, to nie będzie, że boli :))) Na cmentarzach tylko 0,5 na 0,5 metra zostanie miejsca dla każdego :)))

Qubric a kiedyś tak pięknie mówiłeś że PIS ustawia ckm'y aby takich bohaterów prawdy jak ty likwidować, masz ten swój rozmach wyobraźni.

Do wielbiciela fundacji Batorixa:

Fundacja Batorego wskazuje że za dużo PISu w mediach. Tak to jest że jak PIS jest partią rządzącą, zmieniającą styl rządzenia po SLDówku- to jest o czym mówić, oni po prostu działają. A PO/SLD też pasjonuje się PISem, czy "PISiorem" jak to fani PO/SLD mówią- siłą rzeczy dużo PISu jest w mediach. No o czym tu mówić w mediach przy okazji PO/SLD? Pluli to i plują, skupiają się na atakach ad personam, bo nie mają argumentów. Ile plucia można w mediach zmieścić.

Jeśli lubimy fundację Batorego- czemu nie wspominamy o innym autorytecie medialno moralnym, o Radzie Etyki Mediów na czele ze znaną z fachowości i obiektywizmu Danką Waniek, przyjaciółką pani Jakubowskiej co to właśnie wyszła z wiezienia ("lub czasopism"). Danka zawsze bardzo dbała o idealną równowagę w mediach.

Czy ktoś byłby w stanie wypisać listę mediów grupy ITI pana Waltera (Onet, nowa platforma cyfrowa.. itd itd), funkcjonariusza z PRL. Albo listę tytułów Agory znanego wojownika wolności Michnixa co to całuje się z samym Olkiem?

• Redaktorzy

kyuss wrote:

"Niestety nie moge sie z Toba nie zgodzic. HGW jest fatalna kandydatka. Mimo wszystkich zastrzezan do PO jednak do tej partii jest mi najblizej, ale na HGW nie glosowalem , a jesli oddam na nia glos w 2 turze zrobie to z zacisnietymi zabami. Warto zauwazyc, ze poparcie dla niej bylo az o 10 punktow procentowych nizsze od poparcia jej macierzystej formacji. O czyms to swiadczy."

Kyuss, co jest takiego w HG-W (poza śmiesznym inicjałem), że najmniej nadaje się na objęcie urzędu prezydenta Warszawy? W mojej opinii, nadaje się najbardziej. Tu chodzi o zarządzanie wielkim miastem, a nie o polityczne popisy. HG-W jest osobą z doświadczeniem w kierowaniu wielkimi instytucjami, ekonomistą z takim CV, że konkurencja do niego nie doskoczy, choćby skakała cały miesiąc. Dwaj pozostali istotni kandydaci (z których jeden już odpadł), to zwykli aparatczycy partyjni. Weźmy może raz na bok sympatie partyjne i zastanówmy się, co który kandydat da z siebie miastu. Mamy wybór między warszawianką, prezesem wielkiego banku, z doświadczeniem w zarządzaniu i profesjonalnym wykształceniem oraz międzynarodowymi kontaktami. Może na przykład pod jej zwierzchnictwem nie będzie takiej obsuwy z wnioskami o unijne dotacje, jaka miała miejsce za Kaczyńskiego? Może dęte firmy nie będą dymać miasta na miliony złotych na okoliczność zawalonych remontów wszystkiego? Tego ja oczekuję od HG-W. Co takiego ma Marcinkiewicz, żeby przebić jej ofertę? Gorzów, doświadczenie nauczyciela fizyki i pracę w aparacie partyjnym, a potem kilka miesięcy premierostwa, z którego zdjęła go własna partia (prawidłowo: przesunęła na inny odcinek). Potraktujmy to może jak konkurs na stanowisko zarzadzającego firmą zatrudniającą dwa miliony pracowników. Co wychodzi? Człowiekowi z przygotowaniem Marcinkiewicza można wcisnąć wszystko, łącznie z kwitem z pralni w języku suahili jako referencjami. Jeśli chodzi o mnie to marsz z powrotem do szkoły, czarować swym pi-arem gimnazjalistki. Tu jest Warszawa, tu się pracuje.

Józwa, a kto tego Hagiewa przesunął ze stanowiska babci klozetowej wydającej szajspapier eurobiurokratom w EBORZE na inny odcinek, tak oddalony, że aż poza EBOREM i w ogóle zuruck do Polski? Nie sprawdziła się? Może za małe kawałki wydawała (albo wręcz defraudowała!)? Ale nie, to nie to, skoro mówisz że ci eurobiurokraci mają jej te dotacje dawać... może razem te rolki defraudowali? Czyżby była to Szajpapierowa Mafia?

Hmm... Babcia Babci łba nie urwie...

jozwa maryn, 15 Lis 2006, 11:34

Zgadzan sie z Toba calkowicie w kwestii Marcinkiewicza. Mysle, ze 4 edycja " Tanca z gwiazdami" to dla niego odpowiednie miejsce.

Brak mi teraz czasu, zeby precyzyjnie wyjasnic swoje stanowisko wobec HGW, ale dla mnie liczy sie w polityce jeszcze cos takiego jak herbertowska "kwestia smaku". A zorganizowanie konferencji prasowej przez ostatnimi wyborami parlamentarnymi w warszawskim hospicjum byla po prostu obrzydliwe. Wiem, ze to jej chyba najwieksza wtopa, ale jakze bardzo wstretna. Oczywiscie zarzutow scisle merytorycznych moglbym miec wiecej, ale brak mi teraz czasu na pisanine. Bede na nia glosowal w drugiej turze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.