Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

No to popatrz sobie intelektualny biedaku co pisałem pięć lat temu. Aktualne???

Tu akurat się zgadzam i już o tym pisałem. Tusk jest sprawnym działaczem

partyjno-gabinetowym. Niestety swą sprawność wykorzystał do wycięcia

wewnątrzpartyjnej konkurencji a nie do zbudowania społecznego poparcia.

Poza tym nie ma głodu sukcesu i charyzmy.

Paradoksalnie im szybciej i boleśniej przegra tym lepiej. Niestety ceną za to

będą rządy pigmejów (intelektualnych oczywiście) i dalsza degrengolada władzy.

Na szczęście nie wygląda na to, żeby mężem opatrznościowym miał okazać

się Lepper lub Giertych ;-). Niestety nie widać nikogo na horyzoncie :-(.

Jestem Europejczykiem.

Czyli co, kochasz na siłę, z braku laku mimo coraz większego syfu na rączkach i umyśle, jak się okazuje nie złego politycznego xxx.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

tak i towarzystwo od Ciebie dużo ciekawsze

Nie znam poziomu ciekawości tego takiego towarzystwa, gdyż się z nim nie zadaję. Twoje oceny mojej osoby gówno mnie obchodzą.

No ale skąd mielibyście o tym wiedzieć?Z TVN(Tusk Vision Network),czy GW(Gazeta Wybiórcza).W dobie masowego przepływu informacji wasza ciemnota i ślepa wiara w jedynie słuszne prawdy jest żenująca.Naprawdę istnieje życie pozaplatformowe.

Almagra - zostałeś zidentyfikowany!

Napiszę prosto z mostu jeśli almagra jeszcze żyje, nic mając z zabijania genetyki takiej jak moja, to jest nie małym złodziejem i zabójcą do nieskończoności i może rodziny samych wszystko-zabójców?.

Ciekawe jak udaje głupka i jeśli piszę że mojej siostry ciotecznej genetyka z USA jest genetyką Maryja z Watykanu to tak jest, bo jeśli kosmita to sprawdzi to nie może tego zanegować i jaki to jest problem -inaczej nie ośmieszałbym się.

Kryminalny kretyn władzy i nic więcej.

Ta Kora... straszna kobita - przyjarałem z Nią pierwszego blanta w życiu. Był rok 1986. Aktor Ferency walnął pawia na aktorkę Szczepkowską.

Nie było telenowel, poza Labiryntem. Byłem młody i przystojny, conajmniej jak Steve McQuin. Moja żona wyglądała jak Sally Carr z Midle of the Road - dlatego sie z nią ożeniłem.

Mam dzisiaj wiechę - dlatego moje posty mogą być lekko niezborne.

skynio cinem pojechał, że też nieboi się Kusego wszystkozabójcy całego kosmosu...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Skynyrd . Boze ty jestes ciezko chory. Chlopie ty lekarza potrzebujesz. Przeciez ten tekst jest totalnie rozjechany

To nie mój tekst, tylko usera od lana - jest jeszcze głupszy niz muls, choć wydaje się to niemożliwe.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ta Kora... straszna kobita - przyjarałem z Nią pierwszego blanta w życiu. Był rok 1986. Aktor Ferency walnął pawia na aktorkę Szczepkowską.

Nie było telenowel, poza Labiryntem. Byłem młody i przystojny, conajmniej jak Steve McQuin. Moja żona wyglądała jak Sally Carr z Midle of the Road - dlatego sie z nią ożeniłem.

Mam dzisiaj wiechę - dlatego moje posty mogą być lekko niezborne.

No to oblewaj. Wiecha to nie nedza tylko bogactwo. Wypij za pomyslnosc

Napisałem na pw, pewnemu userowi, którego wszyscy znacie (i nie jest to Atopos), ze forum obumiera bez świrów.

W najlepszych restauracjach jest paskudny kelner, badajacy paluchem kotlet i wsadzający dłoń do zupy. I co? - I jest trzymany na najwyższej pęsji.

Forum lancastera umrze - bo wszyscy sa poprawni.

Nikt i nic (poza mulsem) nie skłoniło mnie do agresji.

No, może kiedyś w zamierzchłych czasach, Jozwa. Ale jeden facet zawsze we mnie generował agresję - Lancaster - czy to po pijanemu, czy na trzeźwo - nie znoszę handlarzy kitem.

jak widać " niezależnych " już oficjalnie mają za idiotów i wyjątkowo tępych wyborców

" Powiązana z PiS spółka Geranium przejęła większość udziałów w wydającej dziennika "Gazeta Polska Codziennie" spółce Forum SA - donosi Presserwis. Jak zapewnia Tomasz Sakiewicz, redaktor naczelny "GPC", inwestor zobowiązał się w umowie nie ingerować w treść pisma."

nowe standardy , niezależność kontrolowana

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

" Związki z PiS w Geranium ma także jego prezes, Jacek Cieślikowski, który jest radnym Warszawy oraz asystentem Jarosława Kaczyńskiego. Poza tym w lipcu br. na stanowisku prezesa spółki Forum SA zasiadła Janina Goss, bliska znajoma prezesa PiS i była szefowa rady nadzorczej TVP z nadania tej partii. Goss jest także członkiem zarządu spółki Srebrna."

hej" niezależne przygłupy " i co teraz ?????

A Ty co?, Papieża za jajka zdybałeś?

Jesteś tak głupi i wierzysz w ewangeliczne standardy?

Wszyscy sa zależni od mocodawców - niezależny jestem ja, bo nie biorę od nikogo forsy i iluś tam blogerów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak kończą moderatorzy - przytoczę wypowiedź usera od Lancastera. I tylko tacy zostają - więc mniej moderacji - choć ja nie narzekam.

Pamiętam czasy Jozwy, gdzie dostawało się bana, za skręt na prawo.

"Dzieci z udziałem swojej wspólnej genetyki zrobiły sobie Jezusa Chrystusa i z pewnością są ciekawe kim jest Maryja. Ogólnie powiem prosto to jest Maria Pietrycha czyli moja siostra cioteczna zamieszkała w USA i pracująca jako sekretarka, a jej mąż to jest Anglik Stif i mają dwoje dzieci: Dżejson i Sera.

Sam wskazałem na Marysię jako odpowiednią dla dzieci osobę z rodzin moich rodziców i Maryja jest do niej podobna i jej genetyka po jej ojcu jest polsko-polsko-indiańska i ma siostrę Jankę i brata Janka i nazwisko ma po swojej mamie a jej babka nazywała się Maria Kyc. Mój dziadek wyjechał do USA i wziął ślub z Marią Kyc ale możliwe że Wojciechowski z żydami robili jej migrenę i z dziadkiem wyjechała z USA do Polski i na lotnisku proponowali jej współpracę i aby została w Warszawie -ale się nie zgodziła i z dziadkiem zamieszkała w Tarnawcu koło Leżajska.

Możliwe że wiedziała że wszyscy mnie zabijają i dlatego pojęli działania aby Maria Pietrycha była chora i będąc w szpitalu Jarosław możliwe że wiedziała że jej coś tam grozi i daleko nie jest to miejsce dla ludzi i robili jej agresję do ludzi i została tam na śmierć uśpiona. Co zaczęli w USA to skończyli robić to z nią w Polsce -bo nie było z nią biznesu.

Czyli rodzina Jezusa Chrystusa i Maryi była niszczona kosmitami władzy i mnie też niszczyli nawet po warjacku zabitą do tego rodziną. Władza w zabijaniu sobie radzi radykalnie każdymi środkami na nic patrząc.

Te obrazki do których modlą się ludzie do samego szatana przyjmującego rolę pasterza ludzi są głupotą wszystkich ludzi w świecie.

Ciekawi młodych co to jest nie matka Teresa Kuszaj? była i jest dla Kusego i dla żydów do zabijania mnie i do msrania do mnie i do objadania mnie i do torturowania mnie i do podpisywania nieprawdopodobnych papierów dla zabijania mnie i tak dalej -czym jest Watykan: największe szatana gówno i to ja powinienem ich podać do sądu aby poprzez swoje własne obrazki modlili się do siebie z ogłupionymi ludźmi."

Mysdlę, że Piotr Ryka powinien mu sprzedać słuchawki z upustem.

A Ty co?, Papieża za jajka zdybałeś?

Jesteś tak głupi i wierzysz w ewangeliczne standardy?

Wszyscy sa zależni od mocodawców - niezależny jestem ja, bo nie biorę od nikogo forsy i iluś tam blogerów.

mam poważnie czy jajecznica ?

więc szopka z niezależnymi mediami. Szkoda , że tak pózno z wyra spadłeś...ale nadal majaczysz

Najlepsze są media, które są zawsze niezależne od byłej i przyszłej władzy.ale nigdy od obecnej.

taaaa .... ble ble i płać 65 zł

" Niełatwo dotrzeć do osławionego "raportu Macierewicza" nt. katastrofy smoleńskiej, choć politykom PiS i Solidarnej Polski tak bardzo zależało na promowaniu swojej wersji wydarzeń. Dokumentu nie znajdziemy w internecie. Dostępu do niego nie ma nawet Kancelaria Sejmu. O wynikach badań zespołu Antoniego Macierewicza można za to przeczytać w pozycji Księgarni Gazety Polskiej "28 miesięcy po Smoleńsku". Za 65 zł."

Nie dajmy się zwariować. Tak naprawdę, to chodzi o pamięć historyczną.

Guzik obchodzą mnie ubeckie sympatie wladza czy mulsa.

Inna sprawa, czy taki muls i wladz wyrywali paznokcie i podtapiali. Czy byli mordercami, czy tylko użytecznymi idiotami.

Ale nie dokończymy lustracji, przy tym skorumpowanym rządzie.

sk***ysyny - nie śpijcie spokojnie, miną koniunktury, lata, a my was i tak wyciągniemy na światło dzienne.

I rozliczymy. Chyba, że wszyscy zdechniecie.

Ale, że co? Żal ci wydać te 65zł, czy jak?

Raport Millera i tej choinki dziadka mroza były za darmo to chyba wystarczy.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Nie dajmy się zwariować. Tak naprawdę, to chodzi o pamięć historyczną.

Guzik obchodzą mnie ubeckie sympatie wladza czy mulsa.

Inna sprawa, czy taki muls i wladz wyrywali paznokcie i podtapiali. Czy byli mordercami, czy tylko użytecznymi idiotami.

Ale nie dokończymy lustracji, przy tym skorumpowanym rządzie.

sk***ysyny - nie śpijcie spokojnie, miną koniunktury, lata, a my was i tak wyciągniemy na światło dzienne.

I rozliczymy. Chyba, że wszyscy zdechniecie.

Wy ta wieche denaturatem chyba oblewacie...

Nawet nie chce mi się z Tobą gadać. Ale jesteś.wladz. Obudzisz się wydymany na pustkowiu. Tak kończą idioci.

Nie epatuj mnie księżmi pedofilami, niezależną prasą itd

Epatuj mnie swoimi tokami mózgowymi - jeżeli wiesz o czym mówię?

Kopmpleksy lecz nie u mnie. Znajdziesz wielu prostaków, którzy zrozumieją Twoją duszę.

Powinieneś to docenić wladz, że zaszczycam Cię rozmową. Takich hamanów jak ty, karbowy mojego dziadka, pędzał batem (dopóki go nie aresztowali w 1945)

Tak, zważ hamie, na słowa - tu nie żydowski heder czy tysiąclatka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.