Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

747

Zrozum,normalni ludzie mają Smoleńska po dziurki w nosie.To Ty i paru innych forumowiczów żyjecie tą sprawą.Bo nie macie innych pomysłów.

Zrozum,normalni ludzie mają Smoleńska po dziurki w nosie.To Ty i paru innych forumowiczów żyjecie tą sprawą.Bo nie macie innych pomysłów.

Filut mylisz się, to pozory.

Tu nie chodzi o życie sprawą.

Tylko o przyzwoitość władzy, jeśli taka w ogóle teraz istnieje.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

+1% VAT za każdy następny rok u władzy.

Wojciechu jak Ci wystarczy to możesz tym pośrodku maszerować w kontr manifestacji jako centro nie wiadomo co.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Samorządowcy wszystkich szczebli szykują zmiany w oświacie na czas kryzysu: http://wyborcza.pl/1,75248,12553552,Nauczycielom_na_kryzys.html.

Rząd też ma przedstawić swoją propozycję - ma być ona nieco mniej radykalna - zgoda może zarysować się przy pomyśle komercjalizacji szkół. Niewątpliwie propozycje te wpłyną na poziom nauczania. Negatywnie.

A w ogóle zaskoczony jestem tymi defetystycznymi stwierdzeniami o kryzysie. W POlsce i to pod rządami Tuska? Niemożliwe!

A skoro samorządy szukają oszczędności to mam dwie propozycje - zlikwidować powiaty i powrócić do dawnej liczby województw, a samorząd pozostawić tylko na poziomie gminy/dzielnicy oraz zagwarantować samorządowcom ustawowo, że swoje funkcje pełnią społecznie.

Niewątpliwie propozycje te wpłyną na poziom nauczania. Negatywnie

Głąby są bardziej potulne.

Tu chodzi o to aby o Smoleńsku ględzić latami.

Nie wiem komu o to chodzi, mnie bulwersuje bardziej nieuczciwość, arogancja władzy w tej sprawie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.